Ревнува ме до лудост какво да направя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнува ме до лудост какво да направя
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2298 пъти
Моля ви за съвет. Имам връзка със женен мъж вече 4 години, всичко стана на майтап просто излизахме във обща компания и стана тя каквато стана. Всичко вървеше нормално до момента във който не почна тази пуста ревност, започнаха упреците защо говоря със този със онзи дали нямам интерес, симпатии стигало се е и до шамари, опитвам се да му обясня че съм само и единствено със него че ако не го обичам няма изобщо да си причинявам тази болка вътре във мен че съм втората жена (любовницата)много грозно звучи но е факт. Няколко пъти сме се разделяли за по ден два наистина страшно ми е криво нервно тогава сърцето ми се къса, и винаги съм казвала това вече е последно но винаги не става така. Но сега нещата са ужас не смея да проговоря със мъж защото започва веднага да крещи да се кара със мен да ме унижава не спира да повтаря че ще бъда само негова, че ако разбере че съм била със друг ще ме затрие. Моля ви дайте ми съвет какво да направя не издържам вече на този психически тормоз. Ще си кажете какво се време във чужди семейства, да прави сте но сега не мога да изляза от този ужас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: ecbbf4fe4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   "Ще си кажете какво се време във чужди семейства, да прави сте но сега не мога да изляза от този ужас. " - като не можеш да излезеш, ще трябва да свикнеш. Докато си втора цигулка, вечно ще живееш като пепеляшка, ще си на резервната скамейка. Не пишеш на колко си години, но знай, времето не чака. Неговият живот е осмислен, но твоят може да отиде нахалост.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7a7e2a4e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не разбрах къде е щастието ти или пък ползата от тази връзка. Просто я прекрати, заплаши го, че ще се постараеш жена му да разбере и спри тези отношения. Ако продължава наистина информирай жена му-анонимно или както решиш, тя да го стегне. В какъв филм си се вкарала сама.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 00b3cf154c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка, според това, което описваш, отношението на този мъж към теб е унизително. Четири години е много дълъг период, в който да бъдеш само любовница без да имаш необходимост от пълноценна връзка, а може би и семейство. Тук липсва информация, на каква възраст сте, само секс ли има помежду ви. Явно този човек те възприема като даденост, една добавка, която да запълва липсите в брака му, една подправка към баналностите на семейното ежедневие. Това за шамарите направо ме потресе. Жените наистина сте странни, когато се държат лошо с вас ви харесва най-много. Разбира се, че не му харесва да общуваш с други мъже, той знае, че ако се събереш с друг, ще го оставиш. Той получава лесен секс, защото го "обичаш". Бързо ще минат още четири години и един ще се обърнеш да видиш, че зад теб няма нищо, докато той е гледал жена и деца. Защо да не можеш да излезеш? Просто престани да се виждаш с него, намери си приятел, ако трябва го заплаши, че ще кажеш на съпругата му.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 14466d7678
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз незнам какво изобщо правиш със този човек да те бие и да те унижава и може би ти казва че те обича не , не те обича а те има за негова собственост Но така е със женените мъже Не вярвам и аз да се оправиш скоро и да излезеш от тази ситуация Успех

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e16c26f389
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Когато имаш проблем със себе си и криво разбираш света е добре да напишеш фактите. Да видиш какви са по-дълбоките проблеми които те карат да приемаш нещата така и да се държиш по този начин.
- женен, но те ревнува
- психологически тормоз и ти тъпиш
-физически тормоз и ти търпиш
-имаш връзка без перспектива
-разделяте се и след гореизброените ти страдаше

Рестартиране си главата и порасни, поведението и разбиранията ти са абсолютно неадекватни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b14104bc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Нарича се егоцентризъм и проблеми на психологическа основа.
Ревността е чувството, което възниква, когато не си сигурен в себе си. Обвързано е със самочувствие и достойнство.
Присъствието й говори за много комплекси и явно унижение в детска възраст.
Засилено чувство за притежание, липса на уважение и потъпкване на човешките ти права.
Физическо насилие, говорещо за мъжка слабост и липса на контрол върху действията.

Рак хванат на време се лекува. Ревността - не.

Мъжът е разглезено, мамино детенце, женчо и путка, пълен с комплекси идиот, без морал, ценностна система и чувство за себестойност.

Има семейство - чука теб.

Дори да има теб - ще чука някоя друга. Вълкът козината си мени, нрава - никога. Независимо колко много ти се плюнчи, колко много те увещава и какво ти обяснява, боклукът си остава боклук.

Загубила си 4 години от живота си. Сляпа си, заради част от мозъка, която отговаря за привързването, тя заслепява реалните факти и ги приема, пречупвайки ги през положително конотирана призма.

Ако ти се чука хубаво, има доста такива, които ще ти го начукат по - добре от него. Повярвай ми. Не получаваш държание, нямаш връзка, значи те клати хубаво.

Предполагам, че най - вероятно ти е първият, в най - добрият случай - вторият.

Ако е първият си останала с впечатление, че прави невероятен секс.
Ако е вторият, значи първият е бил невероятен аматьор и мислиш него за Бога на секса.

Така стоят нещата. Раздели се с него малко след като прочетеш това. Кълна ти се, че след известно време ще влезеш в тази публикация и ще ми благодариш.

Поздрави,
Мизантропус.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: aff1200e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Слушай из запомни добре.. че колкото по ревнив е един човек към друг то толкова по привързан е.. това е понеже този човек реално изпитва страх да не бъде изоставен и може би е несигурен във любовта ти.. той е недоверчив и се страхува.. това е психически проблем явно този мъж е патил в някакъв етап от живота си.. не очаквай да се промени.. най-вероятно ще остане такъв до края на живота си защото това остава като белег на психиката му.. и в старанието да не те изгуби може да прибегне до насилие.. не защото му доставя удоволствие а защото подсъзнателно осъзнава че с ласкателства и нежни думи това няма такава сила и е безполезнено.
Можеш да се радваш за това че със сигурност този човек те харесва.. щом е ревнив към теб това значи едно.. че ти за него си незаменима (макар и любовница) щом той не иска да те изгуби..
Повярвай ми знам от опит и аз съм ревнива натура.. :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: daa1428a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Той ти причинява това, което му позволяваш. Никога, ама никога не мога да спра да се учудвам какви жени има. Първо-какво наистина правиш в чуждо семейство... сама осъзнаваш, че си излишна там. второ-как, с какъв ум му позволяваш на този идиот да те бие и ревнува-нормална ли си... И това 4 години... Кошмар... Кучето не яде кокала, ама не го и дава. Комплексар жалък... Ама той вечер си се прибира при жена си и децата си, пък ти си сама. Ами направила си си избора и си търпи сега последиците и боя. Все някога ще му омръзнеш, ще те изрита и ще се оттървеш....

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3c97005c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ти сериозно ли задаваш такъв въпрос? Като те ревнува го разкарай. Писна ми от такива като теб. Натягате се на келеши, женени, мутри и тем подобни, които ви имат за парцал и после ревете. След като сте направили избора си ще мълчите и няма да се оплаквате. Или зарязвате стария избор и правите нов. Толкова ли е сложно? Толкова ли не можете веднъж завинаги да спрете да се вкарвате в ситуации с такива боклуци, а не си намерите някой свестен и необвързан мъж. Писна ми от подобни истории честно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1f0d1fdad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Имаш два варианта, но и двата са за достойна жена, а ти както се описваш, не приличаш на такава. Първият е - незабавно го оставяш, като преди това го предупреждаваш, че ако те тормози и преследва, ще се оплачеш в полицията и ще си изкараш заповед да не те приближава. И почваш да си търсиш нормален свободен мъж. Такива има бол. Вторият е, още утре се срещате, и ти му заявяваш: "Ако искаш да сме заедно, НЕЗАБАВНО се развеждаш и се женим. В противен случай, - всеки откъде е. И още нещо - ако още веднъж ми посегнеш, просто забрави за мен".
Щом е стигнал до шамари, явно е хлътнал, но те има за своя собственост, метреса, робиня. Опомни се- този тип ти погубва живота, майка ти и баща ти не за това са те раждали и отглеждали, за да си захвърлиш живота на боклука. Имай малко уважение към тях, към техните мъки и грижи.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 908e41ed91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Достатъчно добри и адекватни съвети са дали колегите и нямах намерение да ги повтарям и аз. Обаче като видях коментар 21, не можах да се въздържа. Виждаш ли колко изкривена представа за любовта има този човек, както и твоят самец, не осъзнава, че такава болезнена ревност отравя и хубавите ви моменти, че теб те измъчва психически и физически, а и себе си държи в напрежение. Не се осланяй на лъжемаксимата- "Бие ме, значи ме обича", така ще бъде винаги, ако продължиш тази връзка, за ревността лек няма. Зарязвай побойника час по-скоро, свестни мъже има, трябва само да се огледаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker