Гаджето ми е 'психопат' - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гаджето ми е 'психопат'
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 3122 пъти
И двамата сме на 20 години, заедно сме от 2 години. Той е зодия близнаци, а съм зодия везни. Вярвам в астрологията и затова го споменавам. Според нея, аз съм тази, която държи равновесието във връзката. И така в продължение на 2 години, но нещата започнаха да стават по-сложни, странни, дори и луди.

Всичко започна преди 1 месец, когато консумирахме връзката си, a. k. a правихме секс. Той беше готов от първата среща, но аз реших да изчакам и то две години. Беше ми първи път. След секса всичко протече нормално, така няколко дни. След 3 дни пак го направихме и тогава нещата започнаха да стават малко по малко странни...
Съгласих се да ми върже очите с вратовръзка и да ме стегне за шията с колан - беше възбуждащо за мен - нещо ново в началото. Мислех, че ще е хубаво, но не... Започна да ми говори глупости, да ми удря шамари (и то не малко болезнени), да ме удря по задника, стискаше ми гърдите и какво ли още не... Накрая цялата бях червена.. Почувствах се ужасно... Не му позволих да ме докосне, не го гледах, не му говорих, а на него НЕ МУ пукаше. На утрето ми звъни да отидем навън, сякаш вечертаа не се беше случило нищо. Аз наивната се съгласих за 12 часа му бях простила всичко и пак бях с него. Отидохме на кафе и в рамките на 2 часа не си казахме нищо за снощи, говорихме си други неща. После той започна да се държи много унизително с мен, като го питах дали иска да отидем да хапнем нещо той ми каза "Спри се, малко. Що не станеш 90/60/90. Не искам да ти ч*кам мазнините. " беше много агресивен, аз дори леко се уплаших, но нещо ме накара да го чуя и си седнах. Усещах, че той не е за мен, но го обичам толкова много...

След като излязохме от кафето той стане друг човек "Бебче, обичам те! Ела в нас! Искаш ли да идем на кино? " и все такива хубави думи. Отидохме на кино, после у тях. Натискахме се, не исках да правим секс - той се съгласи. Вечерта мина много хубаво, откара си ме до вкъщи и се прибрах. Писахме си до 3 часа през нощта и заспах.

Сутринта ставам и виждам съобщение във Фейсбук от него, пратил ми снимка, как ме е вързал с колана и с вратовръзката и ми е написал отдолу "За долната мръснаца, ако е станала.... " Тук прекрачи границата... Това, че ме беше снимал ме ядоса, а текста беше черешката. Обадих му се и му казах много неща.. 'ти си болен, спри да се занимаваш с мен, остави ме.. ' той ме заплаши, че ще разпрати снимките на приятели и дори имал видео. Аз го заплаших с полиция, той ми каза 'кажи, ти си съгласна, не е било насила'. Побърках се тотално. изключих телефона си и се видях с приятелка, реших да й споделя всичко 'тя ме посъветва да го оставя, пък каквото стане, всичко било за 1, 2 седмици и после отшумяло'. Вечерта се прибирам в 6 часа и той пред нас с колата и един букет със 101 рози - просто огромен букет. Дойде при мен, прегърна ме и ми се извини. Аз се ушашавих и не знаех какво да направя.. приех извинението, като ми обеща, че повече няма да прави така. Каза ми, че е запазил стая в хотел, че ще си изкараме страхотно да измисля нещо пред нашите. Аз се съгласих и отидох в 8 с него в един хотел. Правихме романтичен, приятен, отпускащ секс. На сутринта се държеше нормално, романтично. Помислих си, че е само фаза.. Така е вече няколко дни....

Но някъде вътре имам страх, че скоро може пак да появи другото си лице... Просто не разбирам защо го прави? Защо две години се е прикривал, не ме е пришпорвал за секс, а бил мил, галантен и добър.. Къде е грешката? Помогнете ми моля...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 59e598e24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай от него само това ще ти кажа! Ако те тормози разпечатвай съобщения, подай жалба и вади ограничителна заповед нищо добро не те чака с такъв човек!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: dc778e9abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има голям шанс темата да е пързалка, но все пак ще се изкажа за приятеля ти.

Не е психопат, той много добре знае какво прави. И точно в това е проблемът. Той харесва БДСМ, а ти - не. Ако не знаеш какво е това, прочети в интернет. Чакал те е 2 г. и си е мислел, че понеже си много мило и добро момиче, ще си много послушна и има голям шанс да харесаш тези неща. Ти не ги харесваш (или поне така казваш), недей да ги правиш насила заради него. На него му е необходима партньорка, която си пада по такова поведение/отношение. И той самият едва ли иска постоянно БДСМ, но вероятно му е било фантазия от много дълго време и я е сбъднал с теб. Само на по 20 г. сте, не си длъжна да си с него цял живот. След като ти е първия сексуален партньор, прецени дали да се впускаш в БДСМ, ако не ти харесва, защото може да ти създаде травми и да имаш проблеми в секса в бъдеще. Между двама души не трябва да има насилие.

Най-добре разговаряй открито с него, обясни му как се чувстваш. Не вярвам, че ще се промени, но виждам, че го обичаш, така че, след като се изясните, можеш да му дадеш един шанс, но само един. Ако нещата продължават така, а ти не се чувстваш добре, по-добре се разделете.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2f55cac755
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ти вярвам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 067ccf5f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако продължиш да се виждаш с него си не-по малко луда от него

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 43a78248fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има хора със садистични наклонности в секса, но ако е по взаимно съгласие, то нещата са ОК. Само че той наистина не е добре и то не заради шамарите и вратовръзката. Той някак си не разбира кога играта е свършила и кога трябва да спре. Не може да качва такива снимки във Фейсбук и да ти пише такива работи. Не разбирам как си се съгласила да продължиш с него. Убеди го някак си да изтрие снимките и след това бягай с пълна газ. Нищо хубаво не те чака с него.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c0fbbbd759
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гледал е много порно твоя човек, зарибил се е явно по фетишите. Кажи му, че порното си е порно, а истинският живот си е истински живот.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: cc15f5eae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо на първо, гаджето ти не е психопат - значението на тази дума е напълно различно. Нищо от описаното му поведение не говори за психопатия. Второ си мисля, че и двамата сте много зелени и неопитни, особено той. Най-вероятно е гледал твърде много порно филми и се вживява без да има никакъв опит. Прилага тактики например доброто лошо момче, без и грам понятие да си има и мисли, че това което е видял им се харесва на жените. Това е най-вероятния отговор за поведението му. Другото е, че наистина може да си пада садо-мазо, но това е по-малко вероятно. Поговорете си направо. Ами, питай го директно защо така се е държал. Недей да питаш приятелката си, тя понятие си няма така или иначе, питай него. Ако отговора му те задоволява карай нататък, ако ли не, разделяйте се.

И друго, ако играта загрубее, да знаеш, че той няма право да разпространява твои снимки без твое съгласие. Но общо взето, нещата между вас ми приличат на детско дразнене.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b06ec98241
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Послушай богинята на разума и го остави.. този човек не е добре психически и ако искаш любов той със сигурност не е утехата..
Няма какво да го мислиш..

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 15b5c0dd57
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той е или психар, или се друса. Не оставай с него, не се знае какво може да ти причини. Намери си нормален мъж, иначе ще ти разбие психиката с тези изпълнения. И, да, през тези две години, едва ли ти е бил верен. Самият факт, че те е снимал без да те попита, говори, че е непочтен с теб. А за заплахите да пусне снимките в нета, това е чист тормоз. Разкарай го преди да ти причини нещо по-лошо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3d4804e1c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз допускам, че за тия две години, през които си го държала на сухо, много му се е насъбрало... и малко е превъртял... хахах)))))))))) Доста си го напрегнала де, искал е да си го върне по някакъв начин, защото явно доста си го поизмъчила... За мъжа е унизително при жива приятелка да прави любов само с Мара Ръкоделникова. Мисля, че можеш да му дадеш втори шанс, имайки пред вид точно това, но само до първото повторно изкукуригване. Ако прецедентът се повтори, късаш и бягаш! Но ако причината е това, за което писах, едва ли вече ще го прави.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 67b2f9d7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Каква грешка? Няма грешка. Той си е фетишист, а ти си просто. Като не ти е приятно му теглиш майната.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3d4804e1c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Другото предположение, което ми идва на ум, е, че при така дългото му чакане за интимност, той е изгубил традиционната водеща роля във връзката ви, и е почнал да се усеща като ръководен, като мъж под чехъл. Естествено е мъжката му натура да се бунтува срещу това положение на подчинен, и по този чудноват и краен начин е искал някак да върне правилното съотношение във връзката ви - тоя да е доминиращ, което по принцип е правилно, разбира се, не и в тези крайни и извратени форми... Затова, съветът ми е, ако има нещо подобно и ти вече си свикнала да го командориш, да се откажеш, доброволно, защото връзка, която е доминирана от жена не е стабилна и не е трайна. Би трябвало дори да го стимулираш той да има инициативата във всичко, да е водещ във връзката ви. А жестът му със 101-те рози наистина е впечатляващ - доста се е изръсил завалията...)))

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: cc7e7468c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Като прочетох"ушашавих"и се замислих дали авторката не е автор, имаше един такъв дето бил ошашавен в друга тема. Зодията и асцендента може да имат значение щом вярваш във зодиите но взависимост сигурно и от двете Везни като зодия и асцендент може да казват че са хармонични и правят компромиси но също така пише че имат развито чувство за справедливост и интуитивност.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2e7d4825de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Като психопат ти казвам, гаджето ти не е такъв, просто е типичния балкански простак. Ние сме толкова сбъркани индивиди. Един психопат никога не би наранил някого на, когото държи, защото трудно изпитваме някакви емоции и привържем ли се (обикнем), този човек става нещо, като мост за нас между нормалното човешко съществуване и силно деструктивните желания и фантазии, които имаме. Годеницата ми ме заряза, защото съм психопат. Всъщност никой не е издържал дълго време с мен. Вероятно е трудно да гледаш, как някой мил и любвеобилен човек се държи, като изрод с всички останали, но на този въпрос може би щях да мога да отговоря, ако изпитвах съпричастност или угризения. Пак ти казвам- не е психопат! Но бягай от този човек! Ще ти съсипе живота, ако продължаваш да търпиш. В твоят случай чувствата трябва да оставиш на заден план, защото става дума за самоуважението ти.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5d26cb95af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ти да не си гледала 50 нюанса сиво. Тази история силно ми прилича на този филм :)

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3b5de1b3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Детска работа.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8768e59a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   ТОЙ е зодия близнаци и според НЕЯ ти си ТАЗИ, която държи равновесието във връзката. Доообре. :)
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: da074377f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Имах връзка с мъж близнаци. Обожаваше извратения секс-също като твоя приятел. Шамари, душене. големи грубости и след години връзка искаше да правим секс само на порно. Много гадно и унизително. Напуснах го след време. С него само страдах.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 529dd3a6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Струва ми се, че тази история е писана от 14-годишно хлапе с развинтено въображение.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d3072e3ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Ами, такива си ги избирате, авторке! Какво да направим ние, останалите хора, ако сте си харесали психопати? И както виждам въпреки това още си при него - да няма после нова тема "гаджето ми ме вкара в болница след груб секс"?

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0d752ede44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Фалшиво ми изглежда, той ако беше такъв търпелив да те чака 2 години не би се държал така накрая, просто не се връзва, или е измислено или през цялото време е имал куп други момичета за които ти не знаеш. А тия изнудвачите вие момиченцата много ги харесвате налитате на тях като на локум, ама после...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker