Вече не искам секс с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не искам секс с него
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2576 пъти
Реших да споделя и се надявам повече възрастни да попаднат на историята ми и да коментират. Моля тийнейджърите и лица под 25 години да се въздържат. Благодаря.
Омъжих се на 24 години. Тогава имах приятел, който много харесвах. Беше висок, слаб, красив, атлетичен, направо полудявах само от това, че е по - висок и като ме прегърне се сгушвам мъничка в него. Но той беше студен към мен и ме пренебрегваше, нараняваше и нашите решиха да се намесят. Разделиха ни. Не ми даваха да излизам с него, взеха ми телефона и започнаха да ми промиват мозъка как трябва да го зарежа. Още повече ме насилиха, когато един приятел на брат ми ме хареса и започна да се навърта около мен, започна да идва вкъщи, да ми носи подаръци, цветя. Всички ми повтаряха колко съм проста, че съм с онзи "п*дерас", а не с новото умно момче, което беше и с 5 години по - голямо от мен. Разделих се с приятеля си. Плаках много. Той също. Но не е като да няма за какво. Наистина беше арогантен към мен. Но така и не му дадох втори шанс. След няколко седмици бяхме на купон и новото момче ме прегърна и целуна. Вече бях с него. По - късно се оженихме. Той е страхотен, перфектен, абсолютно перфектен избор. Добър и всеотдаен, успешен човек. Но не е висок и толкова слаб, не е пълен, но е по - нисък, мисля че половин глава над мен. Трудно му е да ме прегърне през рамо. Вече сме заедно повече от 8 години.
Но напоследък имам трудности да съм интимна с него. Нямам желание да го целувам. Да правя каквото и да е с него. Някак докато го правим понякога ми става смешно и странно, защото станахме като най - добри приятели, толкова се лигавим един пред друг, споделяме си, виждали сме се във всякакви ситуации. Той не е като модерните момчета, ако мога така да ги нарека - кецове, поза, а си ходи с тениска, маратонки и дънки, няма поза при него, не се старае да е 'готин' и някак това не събужда желанието за секс в мен. Плюс това ми забранява да имам профил в социалните мрежи, според майка защото мисли, че момчета ще ми пишат там и ше намеря по - добър и ще го оставя. Той отрича, но когато си бях направила каза "да, и сега всички колеги и момчета ще те свалят там даже си представям" и ми го изтри. Нямам приятели. На рожденния ми ден имам само 2 обаждания по телефона - едно от мама и едно от татко. Имам вайбър, но никой не ми пише там, защото нямам приятели. Ако си направя фейсбук ще добавя само 10 човека. И може би ако някой от миналото ми се присети за мен и ме добави, но с него не сме се виждали от години и няма сигурно и да ми пише.
Не излизаме с приятели, защото нямаме. Може би 1 - 2 пъти в годината с негови приятели от детството.
Изобщо имам чувството, че нещо провалих в живота си, но не знам какво е то. След толкова години всяка връзка ли убива секса? Или аз съм направила грешка?
Понякога изпадам в страст към други мъже, не реални. Някой актьор или певец, или много рядко някой симпатичен човек, който срещна, но не се поддавам и се лекувам бързо от състоянието, защото си имам мъж и не е редно.
Много често живея извън реалността и се хващам как само мечтая. И в мечтите ми повече ми харесва.
Мъжа ми дори ми се смееше преди като си направя прическа и малко грим и ида в мола. Само малоумниците правели така.
Преди е бил сгоден за жена, но тя го е зарязала и е отишла при друг и вероятно затова ме ревнува толкова. Не знам.
Но е луд по мен, търси ме, аз също не мога без него, но защо така нямам сексуално желание към него вече? Мога да предвидя акта дори, не желая да го впечатля дори. Все ми е тая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5540ab3b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много лош съвет са ти дали вашите, като се има предвид, че те са знаели че е бил сгоден за друга и го е оставила, явно е имало защо...........

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fd8e14994e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " Моля тийнейджърите и лица под 25 години да се въздържат. Благодаря. "

Интересно е, че си сложила това изискване, защото мисленето ти е като на 16 годишна тийнейджърка. Ей там си сбъркала - че не си пораснала и че си оставила родителите ти да ти се месят тотално в живота. Техния живот ли живееш или своя? Май някъде ти се размиват нещата - къде завършва мама и къде започваш ти.

Иначе е нормално за 8 години да намалее страстта, но при теб проблемите са много по-дълбоки.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1d277f7384
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Така става като слушаш вашите, а не себе си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c50b28842e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си мечтаеш за двуметров принц, със секси тяло. Не си пораснала достатъчно за да прецениш, кое е важно в една връзка и кое не. Сложила си стандарти и понеже той не влиза там, и ти се настройваш негативно. В същото време на 24 г. те манипулират, взимат ти телефона, ти като малко дете си тичала да разкажеш какво е станало и когато са "взели" мерки твоите близки са те принудили.
Седни и напиши на един лист неговите положителни и отрицателни черти и тогава се имаш по-ясна представа за ситуацията. Бившият ти бил студен, след 8 г. сигурно щеше да бъде скала, рутината си е рутина взима връх в един момент.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c81cb330cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Омъжила сис е без любов и сега това дава резултат. А защо на 24 г. Си слушала родителите си за това с кого да ходиш? Била си вече голяма. Трябвало е да правиш това, което чувстваш, че желаеш. Сега не работиш ли? Нямате ли деца? Това са ти проблемите, а не само страстта. Сама казваш, че го чувстваш повече като приятел. Започни работа дори на 4 часа, учи, занимавай се с благотворителност-изобщо прави нещо, с което да имаш социален живот. Роди едно дете. Ако пък не оскаш да живееш с него се разделете. Изобщо направи нещо сама със собствения си живот. Досега оставяш други хора да вЗемат решенията за твоя живот и затова си нещастна. Единствено ти трябва да взимаш решения за живота си без да слушаш този и онзи. Ако не, се обричаш на нещастие за цял живот. Бъди независима и с повече самочувствие, по самостоятелна. И поеми отговорност за собствените си решения.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f9a1a92d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравейте, мъж съм на 42. Мога ли да попитам какво му е перфектното на вашия съпруг ако не ви позволява да имате профил в социалните мрежи? 21-ви век сме! Да нямате нито един приятел, да не ви позволява да отидете на фризъор! Мухлъо пълен е според мен, а вие трябва да си отговорите на въпроса защо не можете без него? Вероятно навик, но щом вече не ви влече сексуално вероятно скоро ще ви стане и безразличен. Сещам се за един бандит навремето който ми казваше за жена си - куче да беше след толкова бой нямаше да се върне! Навик.
Явно сте имала партнъор който ви привлича но пък бидейки арогантен явно не е бил стока. Съпругът ви е ясен. Не споменавате за деца и сте на 32 години - живота е пред вас. Моят съвет е да де разделите и да намерите любовта защото след няколко години вече ще е късно и ще съжалявате че сте пропиляли живота си от малодушие. Кураж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 78c1ea186e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Моята жена е на етап като теб и аз се чудя защо нямате влечение към свестните мъже, а към боклуци, ама...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3c80753ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Чакай малко сега... ти когато си помислиш за социална мрежа(10 човек да добавиш и введнага слагаш вътре и бившия си).... той май те познава доста добре и знае какво има насреща си... явно за то й не ти дава социален живот защото мисля, че си се дънила преди това!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 79182cd5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От написаното ми е ясно, че този мъж не е за теб. Омъжила си се по принуда без никакво влечение. Това е пълна глупост. За това сега не си щастлива. Не можеш без него, защото прекарваш цялото си време с него и нямаш никакви социални контакти. Сексът е важна част от една връзка. Знам какво е да си с някой с когото се разбираш приятелски, но нямаш сексуално влечение към него, нямаш желание да го целуваш и желание за секс. Глупост е, че си сключила брак. Това прави цялата ситуация още по сложна. Ако бях на твое място може би бих направила нещо по въпроса да се разделим. Другия вариант е да преспиш с друг мъж, така ще задоволиш сексуалното си желание. Опитайте се да си намерите приятели, да общувате с нови хора, така ще разнообразите връзката си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 19e183b295
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мисля, че разбирам как се чувстваш. Еднообразие, скука, липса на положителни емоции и живец във връзката. И със стария приятел да беше останала, пак щеше да се чувстваш така. Особено ако нямате деца. Наричам го Сидром на дългите и скучни връзки. Не пишеш за деца. Ако имахте, съзнанието ти щеше да е заето пълноценно и нямаше да имаш време да мислиш как иначе перфектния ти мъж не те привлича.
За брака се полагат грижи като за цвете. Трябва да полагаш грижи, отношение, жестове. Казваш, че мъжът ти е мил, а ти? Правила ли си му жестове? На почивки ходите ли? Защо нямаш приятели? Не работиш ли?
Никой няма право да избира приятелите ти, освен ти самата, но забрави за приятелство с бившия. Междувпрочем скоро срещала ли си го? Имам усещането, че нямаш привличане към мъжа си, защото си си спомнила за секса с бившия. Тръпката ти липсва, но тръпката щеше да те разплаква и да те прави нещастна, защото сама го описваш като арогантен.
Препоръчвам ти романтична почивка поне за ден-два някъде. Прекарвайте времето си заедно на различно място от дома. Не правете секс само в спалнята. Ако нямате възможности, ваучерите са добър вариант.
Относно Фейсбук - не е редно да ти забранява, не си дете. Скръцни със зъби и бъди настоятелна, но без да даваш поводи за ревност. Не си пиши с мъже - не бъди наивна, че съществува чисто приятелство между омъжена жена и мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker