Игрички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Игрички
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1893 пъти
Здравейте!
Ще се радвам да чуя вашите мнения, защото моите приятели, които са наясно със ситуацията са тотален в шах и мат.
От известно време с един колега от работа се сближихме доста (по негова инициатива). Ние не се засичаме много често на работа, защото сме в различни отдели, но когато това се случи винаги се закачаме, излизахме няколко пъти само двамата съответно на кафета, на обеди и т. н. Пишем си през няколко дни, като тук трябва да вметна, че по - скоро аз го търся по - често. Това продължава близо 2 месеца. В момента с него сме на етап "прегръдки". На колегите от работа обаче започна да им прави впечатление и вече подмятат някакви неща, дори са ни засичали заедно навън няколко пъти. Реално в момента ситуацията е такава, че уж се сваляме, но той не предприема никаква по - сериозна стъпка. Напрежението между нас е видно, усеща се, но колкото и сигнали за "зелена светлина" да му давам, той сякаш не предприема нищо по - така. И когато обяснявам, че всъщност никакви не сме си никой не ми вярва защото реално те виждат друго.
Преди няколко дни се случи нещо странно. Аз имах подозрения за едно момиче от неговия град, че се виждат просто за секс. Впоследствие проверих тук там и моментно се успокоих. Онзи ден обаче стояхме в едно кафене с него и видях, че тя му писа, а той затвори чата. После спомена, че сигурно тази седмица ще си се прибира. По принцип той си ходи не повече от веднъж месечно и не афишира отношения с никого, така че съм склонна да вярвам, чв се виждат само за секса. Малко по - натам докато си говорехме някак си от дума на дума стигнахме до следната "игра на думи":
Аз разказвам за някакъв съсед, който ме сваля упорито и безуспешно.
Той: Оплакваш ли се?
Аз: Не бих се оплаквала ако ме сваляше човекът, който трябва.
Той: Ех, защо не съм ти съсед.
Аз: В смисъл?
Той: Защо се правиш, че не знаеш.
Аз: Аз може да предполагам, но няма как да съм сигурна
Той: Е оставям те в неведение тогава.
Как да ги разбирам тези глупости? Омръзна ми от смесените му сигнали. Понякога е толкова ясно, че ме харесва, а друг път имам чувството, че ако не го потърся аз няма да се сети. Какво е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: ea66ef4e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами пичагата е като мене явно - несигурен, малко пъзльо, хем иска - хем не иска. Нормално за много от днешните мъже, работещи в офис... Ако отидеш при него и му кажеш, че искаш секс, веднага ще се навие. Ако отидеш и му кажеш, че искаш връзка, ще увърта и ще бяга от обвързването, и ще е несигурен в себе си (това се получава заради силна обвързаност с майката и/или слаб баща в детска възраст, но е друга тема). Съветът ми е да го играеш студена, да го игнорираш, даже започни да го забравяш. Ако набере смелост в някой момент си помисли пак, но през това време не се ограничавай до него и не го чакай.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4b96807d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен е ангажиран с друго момиче и хем му се иска,хем не му стиска.Не знам защо ти си решила,че се вижда с някоя само заради секса.А и само заради секса да е ,какво е твоето предимство?
Което не значи,че няма да те огрее.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9b731d09ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен става въпрос за безобиден флирт. И аз си имам колега в университета, с който си общуваме, закачаме се, шегуваме се.. ама всичко е просто колкото да освежим и разчупим обстановката, а не с някакви намерения. Може би и при вас е нещо такова.
Иначе щом викаш, че си крие телефона, не знам, най-много да иска един -два пъти да го направите и до там ще му е интереса. Някакви опити за мачовски работи ми изглеждат. Представи си така да стане, а ти да си със сериозни намерения към него.. няма да ти е приятно, че ще се виждате често.
Успех все пак с каквото решиш. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a22e9c4e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има си друга жена. Но вижда, че ти го харесваш, това ласкае самолюбието му и затова продължава играта с теб. Остави го и не му пиши. Ако той иска, ще те потърси.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 86e9822e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Държанието му е логично - защото ако кара направо, ти ще изгубиш интерес и към него, както към съседа си. Единственото правилно държание е, да изчаква. Явно е опитен, или е патил от жени. Ако е малко по-настойчив, ще му обърнеш гръб.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 86e9822e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Освен това, е много грозно, че му разправяш за съседа си, който те сваля безуспешно. Ама жените ги правите тия работи, за да си вдигате цената. То и мъжете същото го правят понякога, макар че на тях още по-малко им отива. Така че, очаквай, ако му пуснеш, той да се похвали с теб пред някоя следваща кукла, която реши да сваля. И ще ти е заслужено.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f1b39bb019
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей! От прочетеното стигам до извода, че ти си направила всичко да му дадеш аванси за да станете нещо повече от колеги!? А, защо мислиш той не поддава!? Може да не му харесваш, може твоето нахалство да го дразни, може девойката от родното му място да е жената на живота му, а на теб не отказва, да не те обиди, защо смяташ, че примерно ти не си -жената за секс- а другата да е специална! Изобщо много се чудя на самочувствието на някои жени! Като си заплюят някой мъж и си го харесат той трябва веднага да склони, на всички приумици на самовлюбени в себе си жени! Ей, това не е тъпа американска сапунка, където еманципацията на жената постоянно се възхвалява! Ние мъжете сме другата страна на монетата, защо смяташ, че ти имаш право да диктуваш как да стане??? Ако ми продаваше тези евтини к... и номера, знаеш ли от кога щях да съм ти вдигнал мерника!? Така, че изчезвай от обкръжението на човека, ако той не желае да те загуби сам ще предприеме нещо!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fb1da994fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми, лигави се защото му даваш. Хвани го за чатала да видим какво ще направи.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8c7cf211ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ей номер 12 ти така ли действаш!? Е и според теб какво се очаква да направи??? Ами ако не познаеш!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker