Животът ми е като в сериал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Животът ми е като в сериал
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2098 пъти
Мъж на 35 години съм. Преди три години завърших висшето си образование. Професията ми е много престижна. Работя много, труд не ме плаши. До тук всичко добре, но.... личният ми живот не върви. На пръв поглед имам семейство, дете на една година, но жена ми ме изкарва извън нерви. Грешката ми беше, че се върнах при жена ми. Тоест преди 8 години с нея бяхме гаджета и след три години ходене де разделихме, защото тя много ревнуваше, вдигаше ми скандали за всичко, все тя беше права. Като се разделих с нея преди 8 години повреме на следването ходихме с едно момиче две години, но като завършихме тя поиска да се разделим, без никакви обяснения. И от 2 години пак станахме гаджета с бившата ми. Видяхме се в едно заведение случайно и пак се събрахме. След два месеца тя ми заяви, че е бременна. Сега е моментът да спомена, че когато с нея се разделихме тя заживя с мъж, от който има едно момиче, което момиче сега е на 4 годинки. Този мъж обаче я зарязва когато детето им е на 1 месец и сега нито се интересува от детето, нито се обажда. Та като ми каза, че е бременна, аз се учудих, защото преди това ми беше казала, че пие противозачатъчни и аз не я пазех. И като каза, че е бременна се събрахме да живеем у тях, въпреки, че аз имам къща и апартамент, но тя държеше да живея у тях, където направих основен ремонт на жилището й. Моите родители са много добре материално, имам лично аз апартамент и етаж от къща. Аз също изкарвам много добри пари. Моята жена изтегли кредит за ремонт на жилището й, в което живеем, аз също изтеглих и много неща направих със собствените си ръце. Отделно плащахме на майстори. Роди ни се момче преди 6 месеца, да е живо и здраво, но моята жена стана коренно различна. Постоянно ме обижда, нищо не признава какво съм направил, не мога да изляза с колеги на бира, нощно време ме буди да ставам да разхождам детето, а на другия ден съм на работа. Държи се ужасно с мен и пак стана същата, както когато се разделихме първия път преди 8 години. Не издържам вече, не ми се прибира. По цял ден си говори с приятелки по телефона, нищо не готви, децата ги гледа майка й в друга къща. Моля, посъветвайте ме какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9e8accd4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Криво дърво и крив човек не се оправят. Или търпиш и продължаваш сериала, или си отиваш в апартамента и си гледаш спокойствието. Плащай си издръжка за твоето дете(надявам се, не си припознавал първото и нямаш брак с тази сприхава жена), чакаш удобният момент(жена ти неминуемо ще се издъни) и като поотрасне твоето дете, си го вземаш при тебе. Щом е момче, след време то само ще иска да живее при тебе, особено ако майка му му натресе друг баща в къщи. Поддържай връзка с детето си, вземай го често при тебе и показвай, че много го обичаш. Аз така бих постъпил, ти си решаваш сам.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4e3a7d54ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не може това да е написано от мъж на 35 години.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: caef41109d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вероятно можеш да очакваш проблемите да се задълбочат. Вземи превантивни мерки, вкл. и финансови. Ако не сте вече женени, поне на този етап НЕ се жени за нея в никакъв случай. Помощ от адвокат може би няма да е излишна, но не съм сигурен колко ефективна ще е.

За жена ти - тя има някакви психологически проблеми, които според мен могат да се решат само с някакъв вид терапия... но не можеш да я задължиш да я проведе. По-скоро обратното. Така че ако искаш да останеш с нея, сигурно ще трябва ти да се направиш на психолог и да започнеш да говориш с нея, да й влезеш в главата и да й помогнеш да преодолее причините да бъде такава. Това може да е трудно, може да са дори детски травми, които да са изградили този характер. Но ако не го направиш, ще е по-добре да си спестиш времето и да се разделите, като вземеш детето си. Иначе ще ти скъса нервите и ще те изтощи психически, а това ще ти се отрази и професионално.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 999d5367ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сред родилна депресия? Ако си мислиш, че преминаването през целия процес на забременяване износване и раждане е лесна работа, грешиш. Нивото на хормоните ти играе, чувстваш се дебела подута и непривлекателна... е, нормално е 6 месеца след това да не е в топ настроение. Да не мислиш, че е супер да се чувстваш като плондер и на всичкото отгоре по цял ден да стоиш затворена вкъщи с ревящо бебе? Е, нормално е да е изнервена.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b5d255d622
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всякa история имa три версии- нейнaтa, твоятa и ИСТИНAТA.
Имa нещо вaжно, което спестявaш. Нямa кaк дa рaзрешиш кaкъвто и дa е проблем aко не зaстaнеш пред него, a не сaмо дa нaдничaш с едно око и дa се прикривaш от цялaтa истинa.
Тaкa че, съветът ми е дa СИ или aко искaш тук помощ НИ кaжеш истинaтa.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e6c2db908a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защо си се върнал назад, вместо да вървиш напред? Трябвало е да я пазиш, щом те е излъгала за толкова сериозно нещо, за да забременее, то тя ще продължи да те лъже в живота. Не е трябвало да правиш ремонт на жилището й. Изобщо, тя те лъже, а ти й угаждаш и тя продължава да те лъже. Защо й вярваш?
Според мен се изнеси и си отиди в твоето жилище. Помагай им, но не живей с нея. Тя ще те лъже и изполва докрай. Не се ли запита защо първият й мъж е избягал от нея? От хубаво никой не бяга. Изнеси се и не се занимавай повече с нея. Ти изглеждаш свестен мъж, ще си начериш свястна жена, която да не те лъже.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4ed00422e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мъж на 27 съм. Разведох се преди 1 година. Горе долу жена ми беше същата като твоята, а и бяхме много различни характери. Имам дъщеря на 4 години, и все си казвах заради детето заради дететоо... Обаче в един момент ми накипя и просто си казах стига. В началото беше трудно но виж после всичко се оправя. На мен най-голямата ми болко беше заради детенцето. Всяко дете заслужава семейсто. Но сега живота ми е много по-пълноценен и се чувствам много по-добре.
Съвета ми към теб, е да пробваш да бъдеш по хард с нея и да и покажеш кой командва в къщи. Ако не станат нещата просто тегли чертата и се раздели с нея. Но никога не изоставяй детенцето си!!!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d65e1091ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам какво да ти кажа, освен добре дошъл в отбора ни. Първо провери дали детето е твое чрез ДНК анализ, да си сигурен, а това с противозачатъчните е брутална постъпка от нейна страна. Бъде благодарен, че има кой да помага за децата, че при мен няма такъв вариант. Нашата мама също рядко готви, рядко чисти, дай фейсбук, песни, а също ме е будила нон сноп през нощта за съдействие, а аз съм на работа на другия ден, като се прибирах много е уморена от детето, сега като се върна на работа трябва да гледам детето, че е много уморена от бачкане, абе аман!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 92a50caf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами според мен направи тайно днк тест на детето. Ако е от теб си го вземи и я остави тая жена, която само материалното ти ползва. Тя просто не е твоята половинка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 92a50caf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ами според мен направи тайно днк тест на детето. Ако е от теб си го вземи и я остави тая жена, която само материалното ти ползва. Тя просто не е твоята половинка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker