Тормоз от бившия. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тормоз от бившия.
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1925 пъти
Здравейте, на 17 години съм, преди две години срещнах момче, с което бяхме заедно до преди 2 месеца. Разделихме се, защото не се разбирахме, удряхме се, обиждахме се, викахме си постоянно, карахме се постоянно за момичета, затова че не работи, пуши трева, лъжеше ме много. Когато се разделихме, той уж беше съгласен, но няколко дена по-късно започна да ми звъни постоянно, да ми пише, да ме следи, да ме заплашва. Опитах с добро, опитах с лошо, но не се получава. Прави ми проблем с кой излизам, заплашва приятелите ми, не ми дава личното пространство, което заслужавам. Не може да проумее явно, че вече не сме заедно. Според мен и моите приятелки е болен има психични заболявания. Та пиша тук, защото се надявам да получа съвет от някой. Нито един от роднините ми не знае за него, защото не съм им казала, че си имам приятел. Искам да пусна жалба, но не мога, защото нямам години. Страх ме е да споделя с майка ми, защото не знам как ще реагира. В безизходица съм.. спрях да му отговарям, блокирах му номера, пак ме издирва, пак звъни от частен номер. Моля ви спестете си лошите коментари, защото съм наясно, че съм си виновна и че трябваше да спра този тормоз още в началото. Ако някой има добра идея и добър съвет, ще съм му благодарна, ако го сподели. Тормозът е ужасен, страх ме е да излизам, да общувам с момчета, нямам думи да опиша как се чувствам. Имам нужда от вашата помощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5707d265e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж съм и имах подобен проблем с една бивша. Беше се вманиячила и отказваше да приеме факта, че вече не сме заедно. Звънеше ми да ми реве да се съберем, но й блокирах номера. После пак ме търсеше, но от "частен номер" (такъв който не се вижда). Изтеглих си на телефона една програма, която блокира частни номера и вече не може да ми звъни. Телефона ми използва операционна система Android (Samsung Galaxy S4-mini - ми е телефона ако трябва да съм по-точен). Програмата се казва "calls blacklist pro". Направих някаква минимална покупка за 2, 3 лв. но от тогава няма повече звънене.
Единствения минус на тая програма е, че блокира абсолютно всички частни номера и когато са ме търсили от банката да потвърдя, че аз съм извършил онлайн плащане с картата ми - не са могли да се свържат с мен и ми блокираха картата, но когато Аз им звъннах да им обясня ситуацията и аз съм направил превода - ми я отблокираха. Общо взето някои институции също използват частни номера и така блокираш и тях - не могат да се свържат с теб.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3a9de8181d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му, че физически не ти допада, че не си изпитвала удоволствие когато сте били заедно, а си се преструвала, за да не го обидиш, но вече му казваш истината. Кажи му, че не ти е хубаво в леглото с него, това ще го смачка, няма да смее да ти досажда, ще бъде като смъртна присъда. А ако му намекнеш, че набора му е миньон, ще потъне в дън земя. Действай смело! Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e3ba0ecd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мило момиче, ние родителите не сме някакви зверове, че толкова да ви е страх от нас. Помисли само- ти две години търпиш такъв тормоз, а се опасяваш как щяла да реагира майка ти? ! Моят съвет е незабавно да ѝ споделиш какво ти се случва, напразно се измъчваш. Родителите сме за това- да пазим и защитаваме децата, дори и да ви викаме в такива ситуации, то е от страх за вашите безопасност, здраве, живот и бъдеще. Заедно ще намерите най-доброто решение. Да си поговорят вашите с неговите родители на първо време, да му посвият сармите на това лекенце, а ако не разбира от дума и продължава да се прави на мъж- има полиция за тази работа. Това е от мен, миличка и се успокой!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f278ae8e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все пак иди в полицията. Вярно, под 18 си, но в крайна сметка те са длъжни да вземат мерки и да те защитят, без значение дали си на 10, 20 или 30. А ако имаш доказателства за тормоза, още по-добре! Пази си всички СМС, е-мейли и изобщо всичко и го покажи на полицаите. Длъжни са да вземат мерки!
Дано помогне! А ако не, ами намери някой по-силен приятел хубавичко да си поговори с него, ако трябва и някой друг шамар да му плесне за да се разбере, че е сериозен и мисля, че тоя ще схване намека. Ама това само в краен случай! Първо иди в полицията.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 61bf8ff58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ". Искам да пусна жалба, но не мога, защото нямам години. Страх ме е да споделя с майка ми, защото не знам как ще реагира. В безизходица съм.. "
И не, в безизходица си, защото си блокиращ всички опции.
Няма минимална възраст, за оплакване в полицията.
Ако заплашва приятелите ти, още по-лошо за него. Имаш и свидетели.

Ако нищо не помогне, отиди да "тренираш" в някоя боксова зала, сприятели се с най-големия и грозен тип и му сподели, след няколко седмици, че те тормози някакъв плъх. Освен ако не са роднини, едво ли ще те преследва повече.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7e46a6b985
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сподели на родителите си. Кажи на баща си да го сплаши. Ти си на 17г., нормално е да си имаш приятел. Дори и да ти се поскарат, родителите ти ще ти помогнат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7e46a6b985
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е нужно да казваш на родителите си, че сте били гаджета. Кажи им че той те сваля и понеже ти не го харесваш, те тормоз и преследва. Ако те не ти повярват им кажи, че той пуши трева и затова не е много здрав психически.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0d297b8ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   според мен кажи на бащати да го шамари иначе няма да спре да те занимава с глупусти.ако си от бургас мога да ти помогна :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2bd773e844
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ммм колко позната история. На същите години съм и преживях същото. Бяхме заедно 2 години и се разделихме преди 7-8 месеца. В началото търпях какво ли не, беше ме страх да излезна от нас, за да не го видя, защото почваше да ме дърпа, обижда и тн. Накрая не издържах и казах на нашите, а те отидоха и говориха с неговите родители най-нормално без караници и такива. Търпях всичко 5 месеца и повярвай ми не си заслужава изобщо. Сподели с родителите си, нека този нещастник знае, че имаш хора до себе си и ще те подкрепят във всичко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker