Как да продължа оттук нататък? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да продължа оттук нататък?
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3074 пъти
Преживях тежка раздяла сравнително наскоро. Мъжът, който обичах ме заряза по най-ужасния и болезнен начин. Получих куп обиди и унижение, в опита си да запазя връзката. Сега се чувствам смазана, въпреки, че минаха няколко месеца. Как да се справя..какво да правя? Нямам желание и смисъл за живот, нямам надежда. Отчаяно имам нужда само и единствено от любов.. Как да се справя с тази раздяла, която ме съкруши. Чувствам се мъртва, безполезна, сякаш съм изпуснала последният си шанс за любов..

Какво да правя? На кого да се моля, за любов..Как да продължа и да оцелея, без да остана "мъртва" вътрешно както сега..Моля ви, дайте ми съвет. Аз го обичах..той беше ВСИЧКО за мен..всичко. Мислех, че и той ме обича, докато изведнъж не се обърна срещу мен. Какво да правя..още не мога да го забравя, въпреки че заслужава след всички обиди и унижения които претърпях заради него. Как да го превъзмогна. Не мога да не мисля за него, плача почти всеки ден, а съм сигурна, че той вече ме е забравил отдавна. Защо това се случи точно на мен? Нима аз нямам право да бъда обичана..защо на мен се случи..Помогнете ми, умолявам ви.......

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2ef25382a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най - често, когато една врата се затваря, моментално се отваря друга,но ние продължаваме да гледаме в затворената.Моят съвет е да го забравиш въпреки това че ти е трудно и те боли,а не се отказвай, защото след всяко зло идва добро и понякога Господ ни взема това,което обичаме за да ни даде нещо много по - добро, нещо което заслужаваме. Успех Мила отвори нова страница и ще видиш, че всичко ще се оправи !

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 28f6a2707f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Знам колко ти е гадно... имаше едно момче, което харесвам, но не бяхме гаджета и едни други му казаха, че го харесвам, на не знаеха, че го харесвам (просто предполагаха) и после това момче ме необиждало пред тях и беше мн гадно.. а преди толкова добре се държеше към мен. Намери си хоби - така няма да мислиш за него толкова. Ако имаш приятели - излизай с тях и се опитай да го забравиш този.
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a8c86d4859
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Винаги когато загубиш някого е голяма болка,но... може да звучи като клише идва момента когато се появява новия...идеалния и повярвай ми този ще го мразиш и в червата.Казвам ти го от опит,даже сега ми е смешно когато съм плакала за момче.Живота така ще те завърти и сама ще се научиш кого да обичаш,не се хаби заради простак.За сега трябва да се занимаваш с нещо,да се разсейваш,излизай с приятели ,каквото и да е само не реви и да си внушаваш глупости.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 355eec50c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гадно е и не се е случило само на теб. Всеки преживява разочерованя и болки от любовта, но един ден и за теб ще огрее слънцето, спокойно. Казвам ти и аз да го забравиш, но знам че не е толкова лесно, още ще те боли и ще плачеш, просто времето ще излекува всичко. Успех !!! :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 06a740992d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   здрасти :) все едно видях същото... и аз в опит да запазя връзката изтърпях ли какво ли не... и направо не мога да повярвам как изобщо едно момче може да обижда по този начин едно момиче, и то момичето, което винаги е било до нея... искаш да се разделите - ок, но защо мълчиш като идиот и само обиждаш и чакаш и.. да знам какво е... Аз вмомента съм без грам самочувствие и се чувствам толкова малоценна.. сиг мн хора ще се изсмеят на това... Ноо тези мнения от горе са много хубави! :) Аз почнах да тренирам йога, в домашни условия де, накупих си книжки на Тери Пратчет и чета, излизам по разни мероприятия и така не мисля за обидите и униженията... според мен след време като забравиш за тоя селянин това ще ти остане и ще те подтиска мн време... но трябва да го преодолеем!!! И аз не вървам в любовта, но наистина е по-добре да си сам отколкото да си с човек, който те обижда, че си тъпа, нарежда ти как да се обличаш, мамино синче е и има парите на мама и тати... и т. н. преди всичко - момичета уважавайте себе си. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker