Тези, които изневеряват обикновено не искат да се развеждат?! Как да намеря любовта отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тези, които изневеряват обикновено не искат да се развеждат?! Как да намеря любовта отново?
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3408 пъти
Мъж съм на 36 години. Така се стече животът ми, че не се ожених до сега. Имах две дълги връзки до 30 - те си години, но пропаднаха и смея да твърдя не по моя вина, защото всичко давах от себе си, бях тялом, духом и финансово роб на мойте любими. След това промених визията си, свалих килограми, направих мускули и понеже съм сравнително висок започнах да привличам женски погледи. Винаги съм бил изключително внимателен, нежен и мил с жените, което го оценяват, но никога не хлътнах на дълбоко в чувствата си, имайки предвид резултата от предишните си връзки. Нещо май се пречупи в мен. Иначе имам добро образование, говоря сравнително добре два западни езика и отделно руски. Ивам добра работа и добро заплащане за българските стандарти. Какво се случва с мен?
Първата ми приятелка, с която ходех и я обичах безумно ми е вече любовница, макар и омъжена с дете на 3 години. Знае, че не я обичам вече и не могат да се възродят чувствата ми към нея, но държи да се виждаме. Цени факта, че все още я уважавам и не храня злоба. Питам я, защо не се разведе, казва ми, че обичала съпруга си и нямала основание, бил добър човек и баща. В мястото, където работя имам една колежка, която ми е съученичка от гимназията, омъжена с две деца и тя ме хареса, вече като зрял мъж, и от време на време я "преслушвам" по нейна молба. Тя дори не ме приема като любовник, а като някаква даденост да и потушавам сексуалните изблици - особено, когато е изнервена или ядосана без значение дали е от домашните си в къщи или в службата, нагона здраво я тресе. Като я гледам не виждам да има сериозни проблеми в къщи. Имам и трета моята шефка, която е на 49 г., също омъжена с големи деца. Знам, че ако тръгна в командировка с нея вечерта ще бъде бурна, но само в командировка, иначе другаде - не. На мястото, където работя жените са повече, но наблюденията ми показват, че около 30% от омъжените изневеряват и то основно с колеги, особено по банкети и на тийм билдинг.
Има обаче едно момиче, моя колежка, което е разкошно и като държане и като визия, и като отношение към живота, но тя за съжаление е сериозно обвързана. Приятели сме, но до там. Възхищавам и се, защото е стойностен човек. Още повече ме впечатли, когато разбрах, че приятелят и е инвалид и тя продължава да го обича. След катастрофа, остава с едно око и губи единя си пръст на ръката. Имам и една колежка, която е на 45 г., много красива също, семейна и с голямо възхищение говори за своя мъж и децата си. По никакъв начин не е дала повод на никой да флиртува с нея или да изпада в забежки. Сериозна жена!
Искам да създам вече семейство, а не мога да се отърва от цялото това обкръжение на любовници. Свикнах с инерцията. Май вече всичко в една връзка започва и свършва със секса? Има и изключения, но те са малко. Явно вече хората не се обичат заради самите себе си, а заради това, което имат между краката. Абе, не знам може да не съм прав. Просто съм объркан и не знам на къде да поема? Сексът с тези жени, за които писах е приятно изживяване, но до там. Искам да обикна жена, така че да и се отдам и тялом, и духом, пък и финансово дори, но и да срещна взаимност. От друга страна, чета във вашия сайт и по други форуми за това, как двойките масово си изневеряват, защото са сексуално незадоволени и пак без да се развеждат. Това още повече ме обърква. Явно в съзнанието на жените - съпруга, бащата, стопанина на дома е нещо отделно от любовника. Имам воля да създам семейство, но дано намеря подходящия човек. Приемам всякакви съвети и разсъждения.
Благодаря много на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: d41e86e36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трудно е да се разведеш,дали заради навика или заради страха от непознатото.Едно е да спиш само с този човек друго е да споделящ живота си с него и трудностите.За това всеки си стой на задните части и ходи от време на време да разпусне. 0009

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2f01e6873d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Това, че си се отдавал до край на жените, които си обичал, дори с написал, че си им бил роб, е било крайно вредно както за теб самия, така и за тях. С това си поведение просто си ги тласнал към измяна. А вече уредили се с мъж и положение, родили му деца, а теб, понеже си момче на разположение, те ползват за плътски утехи в леглото. Не се ли замисляш, защо са те бракували като брачен партньор, а сега те използват за разнообразие и за плътска тръпка, за да утоляват похотта си? Отделно така си отглеждат самочувствието, че доминират над жалкия си мъж - рогоносец и го гледат отвисоко с насмешка. Горкото рогато баламо мъжленце. Защо прислугваш сексуално на подобни кучки? Това те ласкае, а всъщност би трябвало да те обижда - ти си де факти мъжка метреса. Сега пак си мечтаеш за някаква жена, на която да се отдадеш докрай, и тялом, духом и финансово, с надеждата, че това ще ви направи щастливи. Такава жена няма да намериш. Трябва да търсиш жена, която самата тя да ти се отдаде до край.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fbdb8f9a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хубаво е, че искаш тези неща. Това, което не бива да правиш, е да се отдваша телом, духом и финансово на сто процента на жената. Запази поне 50 процента за себе си. Ти даже си употребил думата 'роб'. Не ставай роб на никого, колкото и да го обичаш! Имай достойнство, прави неща за себе си и не се раздавай изцяло. Бъди малко и егоист в любовта. Ако го направиш ще имаш и собствено семейство.
Сега за всичките тези любовници.... малко множко ми изглеждат. Остави си една, а останалото време и сила ги посвети на това да си намериш свястно момиче. Сега си губиш времето и енергията по няколко жени и е логично, че нямаш време да намериш точната.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b7d17f9c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Именно вие мъжете превърнaхте съпругaтa, мaйкaтa, стпaнкaтa нa домa в нещо... извън любов/ницa... и сегa тя искa същото.
Кaзвaм "вие" генерaлно, естествено, че не всички сте тaкивa, но другите сa редки екземпляри. A ти сaмият си вечният нечий любовник и товa нямa дa се промени дори дa си женен, нaй- мaлкото никоя нямa дa се довери.
Нещaтa кaквито сa!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 548af0087b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Момче, не ги знам другите мъжаги, ама ако аз разбера, че дори докоснал жена ми, и на двамата ще ви почупя кокалчетата. И мускулите ще ти стопя на бърза ръка. Колко мъжки п*тки съм мазал от бой, е такива като теб, келеши.

Данев

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 328fbd84be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Виж, пич, идеални неща няма!
Някой (майче Джон Ленън) беше казал, че "Животът е това, което се получава, докато ние кроим други планове. "
Като искаш да създадеш семейство, намери си жена, която СЪЩО иска да създаде семейство. И ако ви свързва приятелство и взаимно уважение - просто действайте!
От твоето обкръжение най-подходяща ми се струва момичето с приятеля инвалид, или някоя нейна сестра, братовчедка или приятелка (с която има голяма вероятност да са подобни като характери и визия, но да е необвързана).
Въобще - съветът ми е да действаш, а не да седиш и да чакаш. По-добре семейство, което е далеч от съвършенството, отколкото никакво.
И си дръж любовниците, не ги режи грубо, че не се знае кога какво.
Вече си на 36. Минеш ли 40-те, смятай че човек толкова се рутинизира и свиква да си живее сам и да подрежда сам живота си, че му е много трудно да се съчетае и напасне вече с друг. Така че - дайствай!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2ee997cf12
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Авторе, напоследък се опитва да ме ухажва един мъж подобен на теб. Случи се веднъж да бъда с приятелка и да го мерна на улицата и чух доста интересни неща за аферите му, които явно са известни на всички.
Иначе и той се прави на сериозен, но как човек би могъл да има елементарно доверие на такъв човек? Ако харесваш определена жена сериозно, ще трябва да си много открит и убедителен в намеренията си към нея, защото в противен случай ще реши, че и нея сваляш колкото да я вкараш в леглото.
Този аз лично започнах да го отбягвам усилено, мисля че е изградил твърде много лоши навици по отношение на жените.
Ако в момента спиш с 3-4 различни жени, как точно в един момент ще се откажеш от тях в името на една единствена жена, с всичките й кусури?
Няма ли да ти липсва разнообразието, свалката, новото?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d3c4179c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Данев, пич, проблема си ти, не женат ти. Остави я. Хубаво мажеш от бой, но един ден може да те намерят, с крайник или два по-малко.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d3c4179c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Данев, пич, проблема си ти, не женат ти. Остави я. Хубаво мажеш от бой, но един ден може да те намерят, с крайник или два по-малко.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5a0439d7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 6 по-кротичко с чупенето на кокали. Ако една жена си сваля гащите по нейно желание , можеш да се разделиш с нея или да и чупиш кокалите , но не бъди самоуверен , че такива като теб освен , че са рогоносци , ами и доста бой ядат , защото всеки си намира майстора. Човека иска съвет , той кокали ще чупи , ама скрит зад монитора. Мъж , го раздава и това ти го казвам като жена. Една жена решили да кривне , мъжът до нея не е фактор да я спре, единствено морала я възпира или разбирането за ценностите които осмислят живота.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f370ffa309
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе, преди няколко години и аз направих същата грешка. Бяха ми се насъбрали две големи разочарования почти едно след друго. Първо, момичето към което имах много сериозни намерения и което мислех за жената мечта, ме изостави, без никакви обяснения. А след това излезе и, че просто е разигравала театри, правейки се на много добра и сериозна. Тъкмо се бях отърсил от раздялата и отново ударих на камък. Този път предпочетоха друг пред мен. Стана ми доста кофти и реших като че ли напук да сваля една омъжена колежка, която наистина много ми харесваше, но знаех, че не е правилно и дотогава се въздържах от каквото и да било. После обаче я свалих, но на кого направих напук - единствено на себе си. Имахме отношения 4 години, през които се бях пуснал по течението и изобщо не се занимавах с други жени. Не си търсех приятелка, не търсех любов, дори бях изгубил вяра, че съществува такава. Добре, че накрая Господ ми даде ясно да разбера, че това което правя, макар и да го знаех, наистина не е правилно и трябва да приключи. В същото време ме накара и да погледна от съвсем друга гледна точка на живота като цяло. Да осъзная, че не всичко е фалш, лъжа и сивота, както си бях втълпил. В крайна сметка нещата между нас приключиха, но докато аз се занимавах с омъжени жени като теб, другите момчета си намериха хубави, свободни момичета и си създадоха семейства. Вече съм на 34 и повечето жени около моята възраст отдавна са семейни с деца. Пресен пример от преди няколко месеца. Бях си харесал една жена, която виждах почти всеки ден и реших да разбера малко повече за нея, като например как се казва, къде работи и т. н. с идеята да се запознаем. Е, след известно време успях, но фактите не ми харесаха особено - просто е омъжена. Омъжила се е по времето, когато аз вместо да си търся партньор като нея, търсех само секс. Иначе има добра и стабилна професия, и си е на моите години. Кой е виновен сега - еми аз, кой друг. Затова, прекъсвай всякакви любовни афери колкото се може по-бързо и напълно. От подобни връзки наистина няма никакъв смисъл.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e216db0433
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   ей момче губиш в живота а имаш възможностите и те са пред теб. Любовници или омъжени те си живеят живота- а за теб какво. Пътят ти е друг. Срещай се с нормалните жени необвързаните- човек не се съди нито по многото пари нито по красотата. Повярвай тези неща са преходни. В ТРудни моменти се цени помощта и загрижеността на ближния. Понякога и здраве не можем с пари да купим. Млад си и живота за семейство радости и деца е пред теб но не с любовниците

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2ee997cf12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Автори, обели някоя дума...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ca3211089e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Пич, това е живота, на толкоз години си, още любов търсиш... Помисли си от коя страна на уравнението искаш да си. Аз лично избрах никоя... Нито бих създал семейство с подобна жена, нито бих постъпил така с наивника дето се е взел с нея. Трета опция - да ходиш с млади наивни момичета, но за това се иска вече още по-голям катил. Четвърта с раздрънкани чанти на твоята възраст, но пък за това се иска да си мазохист. Да се случат двама свестни хора които да запазят любовта си и желанието за секс, е много рядко и нетипично явление... Още по-лошото е и че хората в момента живеят с нереални представи за живота, и от там всичките тия изневери, драми и отчаяни опити за търсене на "щастието". Ако предоставиш нормален живот на една жена, тя никога няма да е доволна, но поне ако се бракуваш и направиш деца, може да остане с теб от практични съображения (т. е. както виждаш не ексклузивно... ).

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: eccda73c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторе, къде ги намираш тези омъжени жени любовници? Около мен само незадоволени от съпругите си мъже. И моята е същата - секса не бил важен, не че не ми е налупвала рогата.
Така че, взимай някоя и прави семейство, па след някоя и друга годинка и двамата ще започнете да криввате от пътя. Недей да придиряш много, защото часовника тиктака, пък и от каталог да я избираш - каква е - бъдещето ще покаже. Гаранцията на брака е меденият месец.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 829f316586
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторът. Благодаря на всички за коментарите. Аз за себе си вече предприех първите стъпки. Първо, скъсах любовните отношения с шефката ми. Тя прие нормално нещата, уважи моята позиция и не се наложи да напускам работа, за което съм и благодарен. С бившата си приятелка също приключих след обстоен разговор. Тя се разстрой, но прие раздялата -няма как. С колежката имам известни проблеми, тя е доста лудичка и си има своя концепция за изневярата, но се надявам да излеза от ситуация.
Благодаря още веднъж на всички започвам ново начало, дай Боже да имам късмет. Дано успея да си намеря жена и деца.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2ee997cf12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторе, аз съм номер 10, моля те отговори ми на няколко въпроса:
Ако в момента спиш с 3-4 различни жени, как точно в един момент ще се откажеш от тях в името на една единствена жена, с всичките й кусури?
И ако се влюбиш в някоя няма ли да е временно, а като ти отмине тръпката пак да тръгнеш по жени?
Няма ли да ти липсва разнообразието, свалката, новото?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1612b82b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   До 20. Ами, ще се откажа в името на дом, семейство, деца, колкото и да не ти се вярва. Всъщност аз вече го направих! Просто човек трябва да има воля за това. Курварството не ми е в природата, просто така се стекоха обстоятелствата. Когато имаш две провалени дългогодишни връзки и знаеш, че си давал всичко от себе си, после започваш да живееш по лежерно и да не мислиш много, но накрая идва един момент на пробуждане. И аз искам да имам деца, на които да им се радвам и жена, която да ме обича и мисли за мен. Това е! Винаги има изключения от някакви правила. Всеки е различен, всеки мисли различно, но съм убеден, че всички искат да бъдат щастливи и обичани.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 89a327552d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Парадоксът е, че е по-лесно да свалиш омъжена жена за секс отколкото неомъжена. Факт!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 763579e8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   На такива като теб мога само да кажа, че са курвари и долни утайки и не го казвам с цел да те обидя. Напротив, сам си изложил фактите на лице. Мъжкарите не ебат чужди жени. И аз съм фитнесджия, даже къде къде по-голям от теб. Не си единствения с мускули, но не съм тръгнал да еба чужди жени, щото си имам морал и принципи. Нещо, което 90% от тъпите хора нямат.

Гаро

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 5c75b1a46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Лесният и безплатен секс привлича и става рутинна. Имаш ли го не ти се полагат усилия за нищо повече.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker