Искам да е отново мил с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да е отново мил с мен
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2013 пъти
Здравейте. Жена съм на 20 години и съм отскоро женена. В началото когато със съпруга ми сме имали връзка, не ме е лъгал, обиждал или нещо подобно. Проблемът е, че му изневерих когато бяхме гаджета и от тогава много се промени и започна да ме лъже, обижда, да гледа други жени и да ми казва да си събирам багажа, което ме наранява отвътре. Дали още не ми е простил за изневярата? Знам, че това е много трудно за прощаване, но искам да сме щастливи. Днес ми каза, че не е щастлив с мен, защото постоянно съм била намръщена, а как да не съм като по цял ден го дебна да не огледа някоя жена(работим на едно и също място) и като го направи на мен ми става гадно. И като го питам защо ги гледа, той ми казва, че не е гледал, че си въобразявам и т. н. Искам да е отново мил с мен, да не ме лъже и обижда повече...
Ще съм много благодарна, ако ми дадете някакви съвети как да оправя тази каша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 82de555ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами сама си си го направила с изневярата и знай че няма да я бъде вашата(никога няма да бъде същото както е било преди.. очаквай скоро да ти каже, че сте било до тук)... той още мисли за тази изневяра и няма да му даде покой...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 03a99e8872
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Дали още не ми е простил за изневярата? " - никога няма да излезе от главата му. Ще я помни цял живот. В същото негово състояние се намирам, минаха много години, но на моменти(когато жената нещо ме ядоса), всичко изплува в съзнанието ми. Не зная причината за която сте се оженили, предполагам, че те обича, щом се е съгласил да живеете заедно, но за да сте щастливи, зависи само от твоето поведение. Болката за мъжа, от изневярата на жената, не е от това, че тя се е докосвала до друг мъж, а от това, че е смачкала и поругала чувствата на приятелят си. Его това боли, поне при мене е така. Ако мъж изневери, той не влага чувства, а само животински нагон, докато женската изневяра, мачка чувства, затова се смята за предателство. Ако с магаре се изчука, на мъжа няма да му пука, но ако отиде при друг мъж, даже и да не са се чукали, това за мъжкото съзнание е предателство завинаги. Сега, единствено в твоите ръце е съдбата на семейството ви, трябва да му показваш всячески, че мъжът ти е по по от онзи с когото си му изневерила, трябва от сърце да му се раздаваш, както в леглото, така и извън него. Трябва да ангажираш вниманието му с приятни за двама ви неща, трябва да се чувства значим и желан от тебе, с две думи-трябва да го обсебиш, иначе ще го загубиш завинаги. Ако не си готова на всеотдайност, по добре се разделете докато сте млади и още нямате деца, после ще стане много труден живота ви, а и децата ще страдат. Казвам го от дългогодишен опит.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 69f69f9e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съжалявам, но за мен отношенията ви са обречени. Той няма да ти прости. А ти изпадаш в дива ревност. Само на 20 си, защо ти беше изобщо да се жениш за него?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: be3bf9b59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сама си си виновна. Изневерила си, доверие не се печели обратно, поне моето. Защо сте се оженили изобщо след това? !
Сегашните ти грешки са, че работите на едно и също място и, че постоянно си в сцена на ревност. Ти си се мушкала с някакъв пич, а на него му правиш скандали, че се заглежда само? ! Напусни работа, намери си друга! И спри с тези драми!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3aeb5b84cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо се оженихте, голяма грешка сте направили?!

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8e609a18df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той няма да ти прости. Не етрябвало да се жените. А и ти щом си изневерила, защо му вдигаш скандали само за заглеждане? Изобщо няма да я бъде вашата връзка. Само се мъчите взаимно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 45e11a9cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина ли смяташ, че заслужаваш вярност, след като не си дала такава?

Анжелика

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c5019a0893
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей! Аз ако съм на него изобщо нямаше да се оженя за теб!? Че ти си взела да му изневеряваш още като би трябвало да ви е хубаво, да се радвате един на друг, а какво ще стане след 10, 15, 20години ако изкарате до тогава? Ето тук има сума истории-мъжът ми не ми обръща внимание, мъжът ми непрекъснато е в чата, с мъжът ми не сме правили секс от 10год елате ме спасявайте и пр пр! Мъжете не прощаваме изневяра защото, мъжът изневярява в повечето случаи без емоция, докато жената в повечето случаи влага чувства! Ще гледа чужди жени, може и други неща да се случат, защото егото му е здраво засегнато! А ти не разбирам на какво се надяваш, че й го ревнуваш-на какво отгоре! Ако не си забременяла за да го вържеш просто не ми е ясно какво друго искаш да се случи! Няма да кажа, успех, защото не вярвам в него! Напусни ринга, с достойнството, което ти е останало и започни на чисто-и без принцове на бели коне!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 018a591a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелката ми изневери разделихме се и сега пак сме заедно, но не вярвам че имаме вече бъдеще, събрах се с нея понеже както ти каза докато сме били заедно се подкрепяхме взаимно и с нея мога да създам семейство и деца, вяра няма и няма да има никога, не и вярвам за нищо подлагам на съмнение всичко, другото което ми прави впечатление, е че тя полага усилия да сме заедно, аз много пъти съм избухвал и съм я наранявал с думи и тя въпреки всичко търпи. Смятам, че е с мен понеже изпитва вина от това, че е изневерила, това е най лошото, не смятам че ме обича или е привързана към мен, просто е с мен понеже съжалява, че е изневерила и се чувства гузна. С мъжът ти е същото той не вярва, че го обичаш или държиш на него, смята, че си с него от съжаление. Няма да си го върнеш никога и не го ревнувай , ако иска да ти изневери е щял и е нямало да ти дава втори шанс. Обидите винаги ще ги има да знаеш, ако искаш да сте заедно трябва да се примириш, другото което е нямаш право въобще да му правиш забележки, че гледа други момичета, всеки път като му направиш забележка ще последва обида и той ще ти припомни за това как си му изневерила. Другото което трябва да правиш е да му пускаш всеки ден. Така поне като правите секс всеки ден, ще мисли по малко, че му изневеряваш. И не трябва да му даваш никакви съмнения , не трябва да излизаш никъде сама и без него никакви кафета с приятелки и такива неща всичко трябва да правите заедно. Както виждаш трябва да се лишиш от много неща заради него.
Трябва да търпиш мълчаливо всеки път като избухне и да преглъщаш мълчаливо обидите му и напомнянето за това, как си му изневерила. Да правите секс постоянно и да не се оплакваш дори и да не ти се прави. Да не му натякваш никога за нищо и само да мълчиш, а това няма как да го направиш понеже си жена. И да нямаш личен живот никакви приятелки и такива, всеки път като му кажеш, че излизаш с приятелка или нещо подобно той ще мисли, че му изневеряваш. Както виждаш трябва да се откажеш от много неща. Хората ти го казаха нямате бъдеще. По добре се разведете да не се мъчите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e7401fd75f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Извинявай скъпа, но ти наистина ли си на 20 год или напр на 12!? Ще ти прости ли някога- ами според мен твоята простотия не е за прошка, дори моята теория е, че се е оженил за да ти отмъсти за стореното! Както писа номер 8 мъжете и жените изневеряват по доста различен начин! Как ти 20 годишна зряла жена, не можа да прецениш, че глупавата ти изневяра, веднаж завинаги съсипа доверието помежду ви, а ако при една двойка няма доверие това обикновенно е и краят на връзката! Не ми се мисли, какво трябва да изтърпиш, както пише номер 10! Ти своя съпруг обичаш ли го изобщо, след като тръгна да му изневеряваш, още докато му беше приятелка!?

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f0745c7170
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Женена на 20? ! ... в 21ви век сме, а българките си остават все така примитивни и заблудени овчици... Жена на 20!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 85e25f6ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това, че заглежда други жени, е в реда на нещата. Очите са за това - за да гледат, и ако жената е красива, нея я фотографират, за да я гледат много хора, или става актриса, пак за да я гледат мнозина, или й рисуват портрет, пак с тая цел - колкото се може повече хора да се наслаждават на хубостта й. Защо тогава мъжът ти да не се заглежда по хубави жени? Как да не се радваш на нещо красиво?

И винаги трябва да имаш едно на ум, че ако не се държиш както трябва с него, той може да отиде при друга и ти не можеш да го спреш. Нещо повече - твоята ревност и караници могат само да ускорят този процес. Не правиш впечатление на много умна жена. Основната глупост е, че си му изневерила, сега пак се държиш глупаво, като го тормозиш за глупости. Ако продължаваш така, връзката ви отива към края си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ac9ef0a942
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Подкрепям номер 12 - женена на 20? !
От какъв зор се жените на по 20 години не мога да разбера? Съгласна съм - щастливи се, влюбени сте, но ти бъдещето ли предсказваш, та знаеш, че след 1 година още ще искаш да градиш семейство, а не примерно да се отдадеш на някоя професия по-сериозно. Примерно.
Другото, което е, ти му изневеряваш и същевременно искаш да си прекараш живота с него след изневярата? ! Хората правят грешки ама след като са се оженили преди това или изобщо не се женят за този, на който са изневерили. Аз не знам що си мислиш, че като сте се оженили и край - простил е и е забравил изневярата. Поработи над изглаждането покрай изневярата и после вече над проблема, че не е мил както преди.

Ж21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker