Просто изповед.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто изповед....
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2035 пъти
Здравейте хора дори не зная какво искам да ви споделя, но имам страшна нужда да си излея всичко някъде и ей така се сетих за сайта. И аз като всеки имам проблеми, но се изправям срещу тях и се боря в живота и в никакъв случай не целя да мрънкам и да хленча, А просто знаете как е да поговориш с някого това искам.
Имам приятел, който много обичам той е слънцето в живота ми появи се от нищото и ме завладя по всеки възможен начин.
Обичам го, но напоследък не съм щастлива с него не знам защо сигурно ще ви прозвуча налудничево, но преди само гласа му ме издигаше в облаците, а сега се чувствам толкова ниско, че сякаш никога няма да полетя отново.
Имаме си проблеми и се борим срещу тях и винаги сме се борили и любовта ни е побеждавала всичко... сега сякаш не вярвам в любовта ни и не вярвам, че тя може да победи всичко. но въпреки това не спирам да го обичам.
Не искам да конкретизирам проблемите тъй като са банални има много истории тук на тази тема и съм прочела може би всички и колкото успях попих от съветите ви.
Мисля си, че моята представа за връзка е прекалено розова и трудностите ме плащат, объркана съм и предполагам си личи. Някои дори биха ме нарекли детски г*з предполагам...
Когато се обърна назад и погледна връзката ни виждам колко много сме израснали и колко много са се променили отношенита ни, а и не само самите ние не сме същите и предполагам е нормално след дълга връзка да не си същия който си бил когато е започнала.
Знаете ли какво е чувството да не можеш да си представиш живота си без някого, но и да не можеш да си го представиш с него?
Чувствам, че губя себе си и на моменти не мога да се позная не вярвам какво правя и как говоря просто понякога не знам коя съм не знам дали на някой му се е случвало, но чувството е гадно. Плаче ми се и дори не мога да конкретизирам причината и затова и не успявам дори да заплача, за да си излея всичко.
След края на предишната си връзка разбрах толкова много за себе си и всички неща, които бях открила за мен сега почти никой от тях не припознавам. Зная, че всеки човек израства и преоткрива себе си, но аз се чувствам изгубена.
Извинявам се, ако на някой съм му станала досадна не целя това, а ако някой е успял да ме изтърпи и да прочете всичко бих му благодарила.

Момиче на 23г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: ed550205df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "ако някой е успял да ме изтърпи и да прочете всичко бих му благодарила. " - изтърпях те и прочетох всичко, но нищо не се разбира от това което си написала. Не споделяш най същественото, кое е това, което ерозира приятелските ви отношения. Пишеш, че са банални неща, но за разните хора, баналните неща са различни. А ние като не знаем, кое за тебе е банално, как да разсъждаваме за отношенията ви. Изляла си словесна логорея, в която няма нещо смислено.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a382aeb2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На всеки, предполагам, му се е случвало да изпада в душевни кризи и да има моменти на самосъжаление, омерзение и безнадеждност, но хубавото е, че слънцето изгрява и те отминават. Надявам се, че самият акт да си излееш душата тук вече ти е подействал пречистващо и днес настроението ти е вече оптимистично.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fe6e9bea18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много си млада още, миличка, за да изпадаш в подобни фаталистични помисли. Развила си се, но колко още имаш да растеш и да се развиваш, до 40 примерно, че и след това?
Възрастните хора не случайно приличат на... възрастни хора - видяли са и са преживели много, и вече не им се занимава с излишни емоции и пилеене на енергия. Не че и те не са били буйни и пламенни младежи някога.
Спокойно. Всичко е нормално. Не е добре, че с приятеля ти връзката ви се е изчерпала, нито сте успяли да я споите с нещо по-здраво като деца например. Но не се притеснявай - животът е пред теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c674377da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еййййй, това хората сме страшни идиоти! Не мога да повярвам, че човек, който има до себе си някого, е нещастен. Научете се да оценявате това, което имате, а не да търсите под вола теле. Проблеми, караници и случаи на застой между хората винаги има, независимо какви са отношенията.
За край - "сега сякаш не вярвам в любовта ни и не вярвам, че тя може да победи всичко. но въпреки това не спирам да го обичам. "

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 36782c2cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не каваш какви са проблемите ви. И да, всяка връзка търпи развитие. Любовта от розова, става мъдра и зряла.... Е, при вас май не е така. Незнам какво е станало, но ти се колебаеш в момента дали да продължиш с него или да се разделите.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4cc0ea0d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравейте отново и искрено ви благодаря, че сте отделили време да напишете коментари.
Зная, че написаното от мен е пълна бъркотия и нищо не може да ми се разбере, но не съм в състояние да пиша смислено старах се, но не ми се получи. Това е така, защото в главата ми. Е бъркотия. За мен баналното, е че външен човек влие на връзката ни и ни се получава много добре, сякаш малко по-малко пие от нашата любов и тя се руши.
И също зная, че живота е пред мен и въпреки всичко успявам да му се радва по един или друг начин, но исках само да споделя някакви неща, за да ми олекне.
Благодаря ви отново.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ce06abfc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз подозирам, че пречките за вас са външни, а не между двама ви... И се борите, защото е почти невъзможно да зарадвате и себе си, и другите. Знаеш ли... Накрая всичко изглежда толкова незначително и безсмислено, ако човек осъзнае, че е жертвал личното си щастие. Представи си, че си оставила този мъж. Един ден се обръщаш назад и осъзнаваш, че годините са минали, другите са забравили всичко и са потънали в собствените си неволи/радости. А ти, какво ти е останало на теб, изживяла ли си пълноценно щастие без него, без съжаления? Ако отговорът те плаши, никога не се отказвай да се бориш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker