Може ли една жена да промени един мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли една жена да промени един мъж
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3295 пъти
Момиче на 19 години съм.

От един месец съм забелязала как едно момче от групата ме наблюдава. Пише ми почти всеки ден, с предтекст да попита нещо и после започне друга тема, харесва ми снимките със сърчице, колкото и смешно да звучи, но за мен това е знак, тъй като само най-близките ми приятелки го правят.

Той обаче е много палав. Се от неговата стая ще чуете силната музика и тропането от поредния купон. Всеки уикенд е в някоя дискотека. Качва си постоянно някакви снимки с леки момичета, тоест такива, които ходят на клуб да ги почерпи някой и после спят с него. Те си личат от далеч, ако питате от къде знам.

Говорих с една приятелка за него, думите й бяха "Той не е за теб. Ще те използва само за секс и после ще те остави".

Като сме си писали, той ми е разказвал, че обича истинските жени, които да са му верни, да го обичат и разбират.

След разговора с приятелката ми започнах леко да се дистанцирам - гледам да не оставаме сами в университета, отговарям му много късно след като ми пише. Обаче, като че ли това го кара да бъде още по-напорист. Идва към стаята да търси все нещо, било то тиксо, химикал, тоест личи си, че искам да ме вижда.

Аз не ходя по дискотеки. Нито се занимавам нон-стоп с мъже. Дори съм девствена. Имах приятел в гимназията, с който се разделихме след 6 месеца, защото не исках да правим секс. Знам, че ще ме помислите за сухарка, но секс ще правя, след като видя годежен пръстен или поне стабилен мъж до себе си.

Не знам какво да правя? Ако евентуално тръгна с него, дали ще успея да го променя? Например, да чете повече книги, да не ходи на дискотеки редовно, а вместо това да отидем на кино някоя вечер. Да не мисли постоянно за секс, без да ми прави намеци?

Аз искам връзка с мъж, с който да имаме еднакви принципи, разбирания, ценности.

Той е на 21 години, много красив, джентълмен е, но мисля, че това е просто маска пред момичетата. Не знам какво да правя? Страхувам се да не е голяма грешка и после да съжалявам.

Много моля историята да ми бъде публикувана. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4c9b55cdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че е добра идея да започнете връзка. Хората не се променят толкова лесно. Дори и да е маска, това пак не говори много добре за него. Ти сериозно ли мислиш, че е женкар, но ще се промени заради теб? Сериозно ли мислиш, че до сега само е таковал и бягал и изведнъж ти ще се окажеш любовта на живота му и изведнъж ще спре да хойка? Аз не мисля.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c6640889d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възхищавам ти се, че си девствена. За токова момиче бих убил.
Не си сухарк, а напълно нормално момиче, което държи на себе си и другите и затова нивото ти е по-голямо от на останалите момичета с, които ходят такива като тоя. И затова си му интересна.
Просто си му харесала външния вид. Признай си! Хората не се променят току така. Няма да ти е комфортно около подобен човек. И аз съм като теб само, че съм момче. Не понасям подобни хора и не ми е приятно около тях.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4c7e86f548
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не че е невъзможно, но според мен е малко вероятно. Всеки мъж може да си намери майстора, ако се влюби силно, но дали това ще си ти -трудно е да се каже.
От личен опит: бях маалко по-голяма от тебе и един такъв левент започна да се върти около мен. Аз веднага хлътнах и резултатът не закъсня - непрестанни коментари за други жени; предложения за тройки и четворки към мен и негови приятелки; опита се да свали и най-добрата ми приятелка; тая как щял да я опъне, оная какво ще ѝ направи и дрън-дрън. След няколко месеца ме заряза и по-късно хлътна до уши по някаква мадама, която скоропостижно го остави. Наблюдавах връзката им отсрани и с нея се държеше по съвсем различен начин... после не спря да реве.
Втори случай: този път упорствах 6 месеца, докато изляза на среща с него. В крайна сметка склоних и след още месец правихме секс. Спря да ми отговаря...
И на мен ми се обясняваше за истинските жени, които ще разбират и прочее заучени фразички. На всичкото отгоре и двамата бяха интелигентни млади мъже, пътуваха, интересуваха се кой от наука, кой от изкуство. Това не е гаранция, ама хич!
С всичко това искам да кажа, че когато един мъж иска някоя жена, е възможно да я баламосва маса време, докато не постигне намеренията си. ВИНАГИ имай това предвид, особено с подобни на твоя тип. Абсолютно всичко е възможно - може да се влюби безумно, може и да те зареже след като те мине. Няма как да знаем. Във всеки случай това е опит, още си много млада и е хубаво да натрупаш такъв - добър, лош, всякакъв.
На твое място бих се позабавлявала с него - излезте няколко пъти, поцелувайте се, ако искаш, но дотам. Вяра на хората като цяло нямам, а на подобни индивиди пък съвсем.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ebc19b4125
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Дори да не те остави, едва ли ще ти е верен.
На твоята възраст ти е рано за такива сериозни връзки, но сама ще го разбереш, когато поотраснеш.
А на въпроса ти - да, мъжете се променят. Оставих едно гадже, защото ходеше само по купони и имаше много разюздан начин на живот. Е, днес не близва алкохол, ходи на фитнес, има си сериозна приятелка. Но тогава наистина не ставаше за гадже, затова и го оставих. До ден днешен сме приятели и знае защо съм го оставила. А, да, тогава и пушеше като комин. От няколко години не е палил цигара.
Хората се променят, но не си струва да чакаш някого 5 г., за да разбереш в каква насока точно ще се промени.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e0222003a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм на 23 и реших да се включа да си изкажа мнението. Първо не си сухарка и повече не се изказвай така за себе си. Отстоявяй принципите си и това, в което вярваш дори и никой друг да не го правя. Много се радвам, че има момичета, като теб, които мислят по този начин. Мога да ти кажа, че съм се нагледал на какво ли не и наистина е все по-трудно да отсееш качествените жени от масата. Не слагам всички под общ знаменател, разбира се изключително много изключения просто е по-трудно дасе открия вече, тъй като ни залаяха съвсем нови ценности и нов лайфстайл. Както номер 2 е казал аз също много бих се радвал приятелката ми да мисли, като теб, че буквално вече ми е писнало от позьорщина.
Относно пича, който си си харесала мойто мнение също клони към негативно. Не мисля, че ще си паснете. Дори това да е наистина само маска значи е пълен комплексар щом не може да бъде себе си.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1f3d33e1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е номер 1 фантазията на жените, които тръгват с женкари и които знаят, че са с женкари - мислят си, че могат да ги променят. Женкарите пък на това разчитат. В 90% от случаите жените не успяват да променят женкаря и се разделят, но има 10% в които, когато мъжът вече е наближил 30-те примерно и е решил да улегне с постоянна партньорка, нещата се получават. Ти си прецени вече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ce89eb5c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Трудно ще го промениш. Хората са казали -Вълкът козината си мени, но нрава си-не. Търси си сериозно момче.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d78c533ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Миличка, според мен, ти олицетворяваш поговорката, че добрите момичета искат лошо момче, което да е добро само за тях. Помисли, дали не се отнася и за теб.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2141ffb199
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 2, това че една жена ще започне връзката ти с теб като девствена, не е гаранция че ще си щастлив с нея. До авторката- гаранции в живота яма и никой не дава, всеки минава по трънливата пътека на грешките си, но само вървейки с наранени крака по неравния път ние се научаваме къде да стъпваме, така че да не ни боли. Надявам се да си разбрала метафората.
п. с'
номер 2, живота готви изненади, не го забравяй.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5538170de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей. Аз съм малко по-малка от теб. На скоро приключих такава връзка. За него всичко е купони и приятели. Няма да се промени. Опитвах да говоря с него, все едно на стената говоря. От начало беше много мил. Инстински джентълмен, винаги когато идваше да ме взема излизаше от колата и ми отваряше вратата, рози, комплименти, начина му на говорене, маниери. Адски красив, всички момичета тичаха след него. Възхищавах му се. Гледах го с такова обожание. Разбира се всичко беше докато не ме вкара в леглото си. След това рязко му охладняха чувствата. И аз мислех, че ще мога да го променя. Надявах се да разбере, че съм много повече от тези на които е свикнал. Че не съм с него заради парите му или за да съм вървежна, че искам сериозна връзка. Съжалявам, че се излъгах и позволих да съм му поредната бройка. Дано ти не го направиш. И той е на 21 между другото.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: da48b6c71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Слушай момиче, както ти търсиш внимание, да ходите на разходки, на кино както казваш, така и той е мъж и това му е природа да иска секс, така че тук си падаш егоист, както и много момиченца, които казват че мъжете търсели само секс, а Вие какво търсите??? Я се замислете, че и вие имате изисквания....
Щяла да даде секс когато видела годежен пръстен... спри да гледаш сериали и да четеш книги предимно с приказки...!!!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: da48b6c71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ще се направи, че се е кротнал и ти ще се хванеш на въдицата и ще му пуснеш и тогава ще черпи компанията, че те е минал и теб !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: da48b6c71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ехеее на теб пък оная ти работа да не е златна, че ще карашп момчето да се променя заради принципите си.... хахах я слез на земята малко, стига летя!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 669cbfd8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Сега... Знаеш, че няма невъзможни неща. НО не - няма да можеш го промениш. И това е нещо хубаво. А дали това, което мислиш, че искаш да промениш в него, не те е пленило също до някаква степен? Това, че е спонтанен човек, веселяк и свободолюбива личност отвращава ли те? ! Не. Просто не харесваш начините, по които го проявява. А това е нещо съвсем различно. Не искаш да променяш него, а навиците му. Човек не е това, което са навиците му. Те са просто едно ограничение, породено от ежедневието.

Затова моят съвет е: разнообрази ежедневието му.

Разпали и предизвикай същността му. Накарай го да прави това, което обича да прави, но го направи по твоя начин. Давай му това, което изразява личността му, пречупено през нова призма и разбирания. Твоята призма и разбирания. Нещата, които обича, по начина, който ти ги обичаш. И прави всичко това възможно най-креативно, което ще възбужда интереса му постоянно и ще го накара да иска още и още от неговите любимите неща, осигурени му от теб. Тук една вметка за целта - на първо време не бъди нито много вкопчена в него, нито прекалено дистанцирана. Дай му свободата, от която има нужда и му покажи, че ти стоиш твърдо зад нея при нужда. Така ще осъзнае, че когато има нужда от свобода (за да бъде себе си) и я търси, ще я търси с теб.

Доста общо казано, но все пак най-правилната формула в изграждането на взаимоотношения според мен. За някакви по-конкретни съвети, трябва да знаем повече за двама ви поотделно.

Леко щях да бъда потресен от първите два коментара, ако не бях погнусен. Но това си е мой проблем. Разни хора - разни идеали и сващания. Това, че ми се повръща от някои от тях, не означава, че са грешни. От мен знай - никога не се стреми да променяш някого!

Айде успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 03271ae408
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Права си. Човек много трудно се променя. Явно е обигран и иска да ти влезне под кожата, защото те е разбрал, че си сериозна и с хитрината си иска да ти се представи като подходящ. А не е. Ако му се вържеш, после ще има да страдаш. Но все пак може да му дадеш шанс да се промени, но това значи да не отстъпваш пред исканията му, а да го видиш, доколко е и на какво е готов за теб. Я си представи живот с коцкар до теб. Няма да ти е верен и ще ти скъса нервите. Искам и да кажа, че е хубаво, че си запазила девствеността си това не са предразсъдъци, не е отживелица, а съзнателен избор, женско достойнство отговорен подход към живота.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 03271ae408
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Такъв тип мъже имат интерес само докато прекарат някоя. После, колкото и да си му била интересна, ще си каже - бе, аз съм още много млад, още не ми е време да се заробвам, да се почерням, още не съм се наживял... и ще те прати при другите.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f32bbf017f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Не мисля, че си заслужава. Истинските мъже не обикалят дискотеките, защото се занимават с по-важни неща. Моя приятел именно с това ме спечели. Въпреки, че е на 20, ходи на работа, учи и просто не му остава време да се занимава с глупости. Няма нищо по-привлекателно от един амбициозен мъж, а тези, които постоянно си качват снимки от дискотеките, определено не са такива.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: cc4e3dcfe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Никой не е в състояние да промени някой друг, ако самият той не го пожелае! Ако е истински влюбен в теб, той сам ще положи усилия да се промени за да го харесаш, а иначе и челна стойка да направиш нищо няма да излезе! Характерът на човек се изгражда в първите няколко години от живота му, след това вече е направо невъзможно да го промениш. Така, че ти си решаваш, ама за мен това е обречена кауза. Права е приятелката ти, най-много да ти разбие сърцето! Сега си му интересна, точно защото не си като другите му приятелки, не ходиш по барове и дискотеки, не спиш с всеки срещнат и имаш различни интереси, обаче в момента, в който те спечели вече няма да си голямата загадка и бързо бързо ще се върне към старите си навици. А ти ще страдаш! За това не си го причинявай, ами си потърси някой, който не се нуждае от радикална промяна, ами по принцип си има сходни интереси и виждания за нещата с твоите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a1faf1518b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Щом имаш интерес излез с него. 1кафе нищо няма да значи. Докато не го опознаеш все ще се чудиш "какво би било, ако все пак... " Не разчитай на хорските приказки, имай собствено мнение. Може да се изненадаш, не всичко е каквото изглежда.
Но все пак, ако още в началото имаш съмнения, колебаеш се дали отговаря на твоите принципи, няма как да се получи нещо. Новото трябва да посрещаш без предразсъдъци. (Личен опит)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 260046f636
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   С експедиция след годежът пръстен... много наивно, много бариери имаш и чакаш принца. Явно това момче не е твой тип, макар за ти харесва. Не идеализиран нещата. Сексът е нещо прекрасно и е здраве. На не нужно да до казваш девствеността на някого. Една такова идеалистка като теб, която много се пазеше прави с експедиция за първи път с голям женкар, при това и в цикъл. Живей като нормален млад човек, всяка крайност е лоша.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fc55162781
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Жените си падат по "лоши момчета"! После реват. Та какъв ти е въпросът?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8e5913cea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   "Лошите момчета" не се променят заради никоя жена, но добрите могат да станат лоши заради някоя. А защо искаш да го промениш, важното е друго какво му е отношението към теб, това трябва да те тревожи повече, обаче има хора който каквото и да направиш те си остават със едно и също мнение. (ж. 27)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8724eb13fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Мило момиче ще се изразя така, дано да ме разбереш. Представи си че девствеността ти е банкнота от (ти си избери колко лева)Последната ти! . Как би искала да я похарчиш:
А)Изкарваш си страхотно една вечер, купон страсти емоции, фойерверки. Няколко дни след това жесток махмурлук и угризения защо така я издуха (връзка с момък като този и подобни)
Б) Даваш я на някой беден гладен нуждаещ се. Благотворително, добро дело. Съвестта ти е доволна (връзка с някой който те иска и се нуждае от теб, но ти не влагаш силни емоции)
В) Чакаш да пуснат на промоция Светия граал който ще озари живота ти, но не знаеш в кой МОЛ и кога, и винаги има опасност я да свърши докато отидеш, я да ти го свият апаш.. ки, я докато се появи банкнотата ти да се е обезценила )))
Таа всяко нещо и всеки избор в живота ни има добра и лоша страна. Важното е коя от тях ще гледаш когато го направиш.
Добра фея-не на кеф

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: bec1a0e213
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Един човек НЕ може да промени друг човек. Променяме се сами, ако и защото искаме. Забрави отсега идеята да променяш когото и да било мъж и ще живееш доста по-спокойно от мнозина.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 59b70c327c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Миличка ти си точно за мене :D Мани го тоя женкар и използвач от такива ще си патиш много и от любов глава боли много от мен да знаеш :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 333881cc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Човек се променя само ако той сам поиска, не просто ей така друг да го промени... И евала, момиче за това, което си и това, в което вярваш!!! Зарежи го този нехранимайко и си намери свястно момче!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8dde81175e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До н7
Аз съм от тези 10%, а той бе едва на 25 годишна възраст. Сега съм омъжена за него и се радваме на шест години здравословен брак, надявам се и за в бъдеще!
Преди да стана част от живота му, той не спираше да пие, ходи по клубове, зарибява момичета, изневеря на уж "сериозните" си приятелки, но можеше да си го позволи.. Младеж! :)
Аз не съм от онези красиви мацки, нито пък от най-умните. И до ден днешен се чудя какво хареса у мен едно красиво, харесвано и богато, за тези си години все още момче? !
Но факт шест години след брака винаги преоткрива нещо ново у мен... за което и аз се чудя как. Защото съм скучна, чета някакви езотерика, понякога съм забавна... но повече бавна. Когато излиза с приятелите си взима и мен без да го задължавам. Не поглежда друга жена... което е малко дразнещо, защото аз самата обичам да коментирам красивите хора, а той просто не се интересува.
Кара лъскав автомобил, обича часовниците, има неговите си хобита. Жените го харесват. Но той е все още с мен! :)
И не, Автор(ке) ти не можеш да промениш един мъж. Той трябва да вземе решението сам за себе си и дали е готов да потегли към пътя на промяната. Аз никога не задължавам или моля за нещо съпругът ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker