Ще се получи ли нещо между нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще се получи ли нещо между нас?
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2027 пъти
Здравейте, пиша историята си за може би трети път и се надявам редакторите да я одобрят. Ще обясня накратко нещата и ще се надявам на помощта Ви!
От близо една година си харесвам едно момче, с две години по-голям е от мен, учим в една гимназия. От няколко месеца разбрах, че съм се влюбила в него. Има една огромна пречка-НИЕ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ. Сигурно се чудите кой ще се влюби в непознат? Е, явно има и такива хора. Засичали сме си погледите, един път му писах, за да го питам за един концерт и това е. Абсолютно нищо. Не се поздравяваме, нищо. Просто не знам какво да правя, всеки ден се измъчвам, търся го, а той дори не знае, че съм съм полудяла по него. Чудех се как момиче трябва да постъпи в тази ситуация. Да отида да му призная чувствата си и да си пробвам късмета, да му се усмихвам в коридора и да чакам, да му пиша в социалните мрежи или просто да го приема като нещо, което няма да се случи. По принцип не съм срамежлива, но днес след като го видях, се държах супер неадекватно. Определят ме като хубаво момиче, не искам да се хваля или въобразявам, но мисля, че съм му симпатична чисто визуално. Сигурна съм, че той няма да предприеме нищо. Просто гледам реално на нещата. Може да няма никакви намерения или просто е срамежлив. Просто не знам какво да правя:( Хлътнала съм ужасно много, ако беше просто увлечение, нямаше да търся помощта Ви. Искрено благодаря на всички, които отделиха от времето си!

Ж16

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 374cdc822c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай да го заговаряш, да го закачаш, ей такива... ако те харесва, това ще подейства като "зелена светлина" и ще предприеме нещо. Ако не, ще го преодолееш.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 374cdc822c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пробвай да го заговаряш, да го закачаш, ей такива... ако те харесва, това ще подейства като "зелена светлина" и ще предприеме нещо. Ако не, ще го преодолееш.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7899a0136b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пиши му в социалните мрежи. В никакъв случай не сму се обяснявай в любов. Виж от какво се интересува и започни да го питаш, да ти пбяснява и т. н. Станете приятели и после се вижте по някакъв повод....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: accb443529
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хахаха знам как се чувстваш, много добре знам... :)
Момче на 18 :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: dd28dc70cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хаха, не, не отивай да му признаваш. :) Нямате ли някакви общи познати? Можеш да ги питаш за съдействие или най-добре просто като ги видиш с него, закачи ги, влез в разговора. Тогава можете най-малкото да се запознаете с избранника. :) Ако нямаш никакъв шанс за това, пробвай и нещо по-нестандартно. Нареди се зад него в голямото, когато си купувате закуски, настъпи го, блъсни го "неволно", извини се и пусни някаква шега, да се заговорите... Нещо такова измисли, без директни признания.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3401ca9f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам, какво са ти писали предишните шестима - аз съм седми - но предполагам, че те съветват да опиташ. И аз това бих те посъветвал. Щом той не може да се реши, или пък не си сигурна, какво изпитва към теб, трябва ти да проявиш активност, и нещата ще се получат. Само че с една забележка - не му говори за никакви чувства - така само ще прецакаш нещата непоправимо. Намираш поводи, хитрости, иначе ще го изплашиш и отблъстнеш. Лека-полечка, крачка по крачка, малко по малко. Първо измисли за какво да го заговориш, нещо съвсем неутрално, бе, каквото и да е, ама желателно е да е правдоподобно, да не е много прозрачно. После измисляш още нещо, за да го заговориш втори път. и така да почнете периодично да си общувате. Но когато го заинтересуваш, леко трябва да се отдръпнеш, за да не те помисли или за някаква досадница, или за много лесна плячка - и в двата случая си аут. Хубавите работи бавно стават. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: bddabd27a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Заговори го или му пиши в социалните мрежи. Ако не пробваш, никога няма да знаеш какво е можело да стане и ще си останеш само с представите! Рискувай, момиче!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4ce2082340
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:Здравейте,преди няколко дни му писах в социалните мрежи.Тръгна разговор.Мислех,че следващите дни ще ми пише или нещо такова, но не.Не сме се засичали по коридорите,но когато го видя ще го поздравя.Не знам просто какво да си мисля.Все аз пиша първа,сигурно му досаждам.В същото време,май има някакви симпатии.Само от погледите му го разбирам,но е възможно и да греша.Да му пиша ли отново или..Също така,в чата беше споменал,че май ще ходи в дискотека..да отида ли въпреки ограничението с годините..
Благодаря Ви много!Някой,ако има още идеи..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker