Красива съм, но всички бягат от мен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Красива съм, но всички бягат от мен.
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3458 пъти
Здравейте, аз съм почти на 19.
Не живея в България от доста време. Тук живота е съвсем различен. Дори мъжете. Дори любовта. Май няма чувства. Просто секс. Без нищо. Без чувства. Просто се задоволяват, а после те забравят.
Моята история не е нищо особено, но съм убедена, че май само аз имам този ужасен късмет. Чувствам се като скъп парфюм, който всеки иска и след като вече свикнат с аромата му, го сменят с друг.
Имала съм само една единствена сериозна връзка, която издържа точно 2 години. Точно в началото на годината го зарязах. Всички искаха да го оставя, дори приятелките ми, дори майка ми, дори неговите роднини. Той ми изневери с братовчедка ми. Биеше ме редовно. Беше ми първата любов, но знаех, че трябва да приключа с историята ни. Тогава се запознах и с " новия ", който ми обещаваше, че няма да ме нарани, че не бил като бившия ми, че съм значела много за него и искал едно бъдеще с мен. А какво стана? Той беше девствен, на 19. Водеше се по акъла на брат си, близнак, приятели и никога по себе си. Цели 6 месеца ми се обясняваше в любов, пращаше ми съобщения, които можех да си ги чета с часове поради дължината им. Започнах да му имам доверие. На края, през август си казах, че ако му се оттдам няма да ме остави, защото си личи че ме харесва. Мислех, че след като иска първия му път да бъде с мен, значи съм важна за него. Оказа се поредния пиклъо, който обича да ходи от цвете на цвете. Не искаше нашето да бъде публично, лъжеше ме, че нямал време да се видим, а когато се виждахме едва прекарвахме половин час заедно. Подиграваше се с мен както си искаше. Бях една голяма подигравка за него. После дори ме отминаваше на улицата, а после ми пишеше колко ме обичал. Кой ли го разбира? Не беше нищо особено. Дебел, нисък, с брадичка, къс врат, но пък мамино синче на което не му липсваха пари. Но не заради това исках да бъда с него. Просто хубавите моменти прекарани с него ме владееха повече и се влюбих толкова в характера му, а след това и във външния му вид, който за мен винаги е бил вторичен. Но ме изчука, а после се отдалечи и така ми разби сърцето много гадно. Бях си кофти цяла година заради него. Октомври спряхме да си пишем окончателно. Излизах с мойте две най-добри приятелки всеки уикенд на купон ( тук е нормално ) и се забавлявахме. Така започнах да се вглеждам в едно момче, или по скоро мъж. На 26. С очила. И акне. И пуши трева. Зависим. Който се е дрогирал кокаин и други неща. Няма бъдеще. Но го забележих. А преди пък се сърдех, когато ме слагаха с него.
С него всичко започна от лятото. Представи ми го моята приятелка. Аз нямах никакви намерения към него. Просто приятели. След като се запознахме, след няколко дни излязохме заедно на разходка. Отидохме в парка, за да се напуши. Личеше му, че ме харесва. Говореше ми толкова мило. Всички в града са му приятели. Той е с огромно сърце, добър и мил. Всичко се забрави. После се засичахме винаги на купоните, но спрях да му обръщам много внимание, защото всички мислеха, че се чукам с него, тъй като бяха разбрали, че сме излизали заедно. После мина време. Спря да ми пука.
Казах на приятелките ми, че го харесвам. И така. Преди две седмици пак го срещнахме. Беше сам. Опрят на една стена. Отидохме при него и го викнахме. Той дойде с нас. Отидохме зад бара, където бяхме паркирали колата. Мойте приятелки му казаха, че го харесвам. Накараха го да ме целуне. Не бях сигурна, но от вътре го желаех. Целунахме се. Той после се напуши пак. Тръгнахме си. Реши да ме изпрати до входа ми, а после вътре се целувахме цяла нощ. Каза ми толкова мили неща. Думи в които да се влюби всяко момиче. И така две седмици наред се виждахме от време на време. Тази събота обаче не се получи така. Бях прекрасна. Излизахме на купон с мойте приятелки. Видяхме го срещу нас на пътя с неговите. Казах си, ето го... затуптя ми сърцето от щастие. Той обърна гръб и се загледа в някаква витрина. За да не говори с мен. За да ме отбегне. Кофти беше. Заболя. Много дори.
После му писах и го попитах защо.. А той само каза, че не ме видял. И така. Видяхме се пак, но личи че ме отбягва...

Никога не съм искала момчето до мен да бъде красавец. Не искам това. Искам просто любовта на някой. Да ме оцени. Нищо повече..
Кажете ми, защо по дяволите момче като него, което няма да има шанс с никоя друга ме отбягва? Аз съм красиво, мило, възпитано и добро момиче. Защо би направил той нещо подобно? Предишния правеше същото, криеше се както и той.
Дайте ми съвети, кажете ми според вас къде ми е грешката..
Имам нужда от съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 573ae8c069
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези момчета, с които си излизала нямат самочувствие. Те не могат да повярват, че сериозно можеш да бъдеш с тях и не могат да схванат позицията и търпението ти. Те си мислят, че понеже са грозни, само грозни могат да ги приемат. Не знаят, че жената мисли по съвсем различен начин, че за нея красотата не е от съществено значение при избора.
Трябва да вдигнеш мерника по-високо и да не се задоволяваш с посредствеността. Много повече трябва да мислиш, преди да се съгласиш на връзка - да прецениш дали човекът отсреща ще те оцени.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 767671c5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно е защото лесно кълвеш и изглеждаш отчаяна. Разказали ти някоя друга детска приказчика и ти веднага си се зомбирала. Как можеш да паднеш толкова да се занимаваш с някакъв наркоман, че и да се терзаеш за него? Той сам знае, че е шушумига, а ти му се вреш и това го отблъсква от теб. За да завладееш мислите на един мъж трябва дълго време да го държиш в шах, той да се чуди какво да прави и какво мислиш ти, а не ти да го следваш като куче.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e596ea2857
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Самовлюбена си. Изкарваш се, че едва ли не му правиш услуга, задето искаш да тръгнеш с него, а той ти е длъжен. Не е. Откъде знаеш, че няма шанс с никоя друга? Дано си намери момиче, дори не толкова красиво, но да го уважава и да се държи с него човешки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d137ba1c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направил ти е услуга. За какво ти е пушещ трева и дрогиращ се с кокаин?
А ти така отчаяно искаш да си имаш приятел, че някак отблъскваш мъжете. На първо време си постави някаква цел в живота -да учиш, или да си намериш работа... После не избирай момчетата по това хубав ли е или грозен, а по личността и по това как на действия се държи с теб. Не ги слушай какво ти говорят, а ги гледай как действат с теб. Ако се уважаваш и те ще те уважават. Хората се държат с нас, както ние им позволим.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2636dfce1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Самочувствието ти е прекалено високо според мен. Това, че ти си мислиш, че друга не би го забелязала, не означава, че е така.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5c3c9ebc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторке някой ти мъти водата и този някой е в общото ви приятелско обкръжение. Постарай се да разбереш кой е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ddffbf1726
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   " Кажете ми, защо по дяволите момче като него, което няма да има шанс с никоя друга ме отбягва?"
Отговорът е в този въпрос. Зaщо ти се нaсочвaш към тaкивa? Зaщоимa нуждa от мъже, които смятaш, че нямaт шaнсове с другa?
Определено си попaднaлa ( нaсочено, мaкaр и подсъзнaтелно) нa комплексaри, но двaмa комплексaри нa едно място, във връзкa...невъзможнa рaботa. Всеки ще ползвa другият зa емоционaлнa пaтерицa и кaто види, че тя е гнилa, руши се, не го подпирa, ще си тръгне.
Тук въпросът е: зaщо ТИ имaш нуждa от грозновaти комплексaри?
Дaли още не си преживялa, че бившият ти е изневерил с брaтовчедкaтa и смятaш, че се е случило зaщото тя е по- крaсивa от теб примерно? Зaтовa ли се нaсочвaш към грознички комплексaри, които се очaквa дa не смеят дa се доближaт до другa хубaвицa? Получило им се е с теб, вдигнaлa си им aкциите, помислили сa се зa бaш мaчовци и сегa ще искaт още много тaкивa трофейчетa зa дa излъжaт себе си, че сa повече от колкото сa.

Спри дa се рaздaвaш нa подобни жaлкaрчетa, a се огледaй зa сериозно, уверено момче със сaмочувствие! Първо обaче си "преболедувaй- излекувaй" проблемa, който те хвърля от боклук нa по- голям.
Девствен мъж сaмо знaчи, че още не го е нaбутaл някъде, a не, че ще го сложи нa "вaжнa" зa него! Ще го сложи нa ВСЯКA, която му дaде!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3abad8cda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Красивите момичета са проклети с това трудно да намерят половинка поради факта, че всеки иска да "опита" от теб... Виж аз съм на твоята възраст и също имам проблемен бивш приятел... ужасно е, разбирам те... Знаеш ли аз също доста с м се замисляла, върв и виждам, че правя впечатление на мъжете като се разминаваме или като съм излязла някъде и то от всякакви възрасти, но не това е най-важното. Аз съжо на моменти се чувствам самотна, но предпочитам сама отколкото обляна в сълзи от някого който не ме оценява... Всичко ще се нареди с времето, аз все исках дериозна връзка затова също попаднах на неподходящ човек един месец и стигаше му толкова със сериозността... не знаеш какво ти готви съдбата така че живей си живота, гони си целите, работа учене каквото ди решила и това само ще си дойде. Пази достойнството си като жена имай себеуважение защото когато си добра, мила, паивна, че всички са добри души като теб.... накрая страдаш само ти.... Успех мила.... горе главата и намери си ванимание да не го мислиш толкова това.... спорт или подобни

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d56c3f6d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Според мен, скъпа, първо трябва мъжът да те избере, забрави за тези детски истории харесвам го, може нещо да се получи... първо мъжът те харесва, след това избираш от тези които са те харесали. Също така мисля, че те отбягват, дори и най смотаните, именно защото един мъж има нужда да ходи той след теб, да има игра, тоест жената в никакъв случай не трябва да е настоятелна за нещо и да го притиска на всяка цена, защото от километри и личи, че си търси някой сериозен... Тоест бъди отзивчива, но не чак толкова, когато мъжът идва към теб го допусни, но не прекалено, дай му време да се докаже, че е добър за теб, мъжът не трябва да те получи лесно, колкото по-лесно толкова по-бързо ще му омръзнеш... Ще забележиш, че ако не се разкриваш от самото начало, ако му даваш време, той ще направи всичко възможно да те впечатли и спечели, разбира се ако си заслужава... Ако не недей да преследваш, има много достойни за теб мъже, особено щом си и красива. Правилният сам ще дойде.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 485e587a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз се чувствам по същия начин. Мисля, че изглеждам доста добре и момчетата ме харесват, не мога да се оплача, но задълбочим ли отношенията (нямам в предвид секс) всичко приключва изведнъж. Вече не знам какво да мисля, явно в мен има някакъв проблем или не знам как да се държа.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4040e7e059
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер9 е най - прав/а.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9d0494a399
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Попаднала си на боклуци и хора, отчаяни от живота. Не излизай с наркомани. Имал съм контакт с хора, които се занимават с такива субстанции, не че съм им се водел по акъла, нито съм пушил, нито съм се дрогирал, но просто самата им енергия и присъствие само ме дърпат надолу. Ако някой ти влияе зле, прекъсни с тези хора каквито и да е отношения, те няма да ти помогнат да си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: defd19d376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравейте на всички, аз съм авторката.
Най-напред искам да уточня, че изобщо нямам никакво самочувствие, а може би и това е проблема ми да се забивам на такива хора.
Казах, че съм красива, защото исках да бъда искрена с вас, но в реалността винаги съм се подценявала. Не знам какво да правя. Винаги съм се влачила зад момчетата като парцал. Последния за който ви бях разказала се завърна в живота ми след като написах историята и някой неща общо взето ми се изясниха, но не изцяло. Попитах го защо се държи по този начин, а той ми каза, че просто не искал групата му да разбират за нас, защото били много подигравателни(а тук си е като в селата) и затова искал нещата между нас да си останат само за мен и него... Вярвам му, но не мога да разбера защо му пука толкова за хорското мнение при положение, че тази която би трябвало да се крие съм аз. В неговата група да речем, че той е "смотаняка, зубъра, сдухания" (казвал ми е, че е много срамежлив) и затова предполагам го е срам да се издаде, а може би просто не ме харесва и се опитва да се отърве от мен любезно. На 24ти се видяхме пак, бяхме се събрали с неговите приятели и му писахме да дойде. Бяхме заедно цяла нощ, а накрая дори се прегърнахме пред един негов приятел, останахме заедно още половин час и ми обеща, че ще се видим.. и ето, няма и следа от него. Но не разбирам, защо по дяволите ако не иска нищо с мен, ми пише всеки ден за да ме пита как съм.. Уж имал чувства към мен, а после не иска дори да се видим. Аз съм си виновна, чиста коза съм си.. Винаги се увличам бързо и после си се влача зад тях като овца. Просто още не съм свикнала да не вярвам на хората...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker