Къде да го намеря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде да го намеря
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 18096 пъти
Здарвейте, пиша Ви търсейки съвет. Преди година и половина(около) се разделих с приятеля си. Добре ми беше сама известно време. Сега обаче, ми се иска пак да си има някой до мен. Е да ама...почти нямам социална среда. На 31 години съм и всичките ми приятели и познати са или женени или си имат връзка. Оказа се, че няма къде да го срещна, или ако срещна някой то той е или с установени навици на ерген (никой да не ми размества животчето) или просто са супер пасивни, а аз смятам, че един мъж трябва да се пребори за една жена, не обратното.

Имало е случаи да попадам и на пълни идиоти (да ме извиняват мъжете и при нас жените е пълно с идиотки, смятам, че както има при единя пол, така и при другия). Регистрирах се в някакви чатове и се оказа, че там е пълно безумие. Някакви разголени жени с висок рейтинг и мъже хленчещи за такива жени. Аз изглеждам добре, не съм красавица, но доста ме заглеждат. Е да ама на улицата няма кой да те свали, както е в повечето сапунки и романтични комедийки. Та чудех се при това положение, къде да го срещна. Нямам претенции и предрасъдъци към възрастта. (Винаги съм си харесвала по-големи поне с около 9 - 10 години от мен мъже. Те имат вече оформен характер, а аз смятам, че не трябва да обичаш човек заради външният му вид(който се променя), а заради това което е(което в повечето случаи след като вече е оформено си остава така, както в началото:)) Клишето казва: Обичаш човек, а не обвивка(черупка). Единственото ми изискване е да е добър, отговорен и да не е мързелив. Но май вече такива няма и аз се чудя, ако има....къде да го намеря?
(Айде сега да те видим дядо Торбалане :P)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 112

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5f6dff0dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Все едно аз съм го писала, 1:1, с тази разлика, че съм на 35. От една година съм сама, след като приключих доста неудовлетворяваща връзка. Наскоро си дадох сметка, че за това време не съм се запознала с нито един мъж! Просто няма къде да го срещна! Така че това явно е генерален проблем на самотните жени над 30. От вкъщи на работа, от работа вкъщи... Някой ще каже - Излизай вечер с приятелки, но приятелките ми са омъжени и си гледат децата, така че няма с кой. Мислех да запиша езиков курс, да започна да ходя по често на фитнес, за друго не се сещам... Вярно е, че и мен ме заглеждат по улицата и на работа, но мъжете наистина са много пасивни и никой не се осмелява да направи първата крачка. Може би изглеждаме прекалено самостоятелни, или пък трябва да сме по-инициативни, не знам. От личен опит, в сайтовете за запознанства има и свестни мъже, за година се срещнах с десетина (тях не ги броя, защото това беше целенасочено запознанство), никой не ми допадна, но явно пак ще си подновя регистрацията, защото не виждам къде другаде ще срещна някой. Не съм сигурна дали ти помогнах, но знай, че има много жени като нас, не трябва да се отчайваме, трябва да се поддържаме, да развиваме интересите и качествата си, и да се надяваме, че ще срещнем някой, който ни заслужава! А, и все пак да нямаме прекалено високи очаквания към мъжете :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: db93b835bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Социалната ти среда ще се свива още повече с времето, известни малки промени може да има, ако смениш работата или местожителството, евентуално местата за прекарване на свободното време, ако имаш такова. Установени навици имат не само ергените, но и момите, а и на теб дали ще ти е приятно някой да влезе в живота ти и да започне да го размества. Не разбрах защо мъжът трябва да се бори за жената и с кого - не може ли без екшъни, просто по взаимно привличане? Ще се въздържа от коментар относно разните чатове и сайтове, писано е достатъчно. И какво остава: надеждата все пак да срещнеш твоя човек, пък макар и не точно да е идеалът ти, нека да е с компромисни недостатъци. Има и добри, отговорни и работливи ергени, пожелавам ти скоро да срещнеш твоя.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ea41abd93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мерси Мечо Пухчо :) Само да ти кажа за борбата и екшъните, житейски изпитано е, че в 90 % от случаите с мъже които те харесват, ти трябва да направиш първата "крачка" иначе пасив....и нищо, чуствата си минават. За това говорех :) И знам, че ги има тези добри и работливи(мързел не значи само да не ти се работи)ергени....въпроса е, че няма как да ги срещна. А колкото до идеала, нямам такъв, нито имам мой тип мъж :) Любовта не пита, но все се разминаваме с нея, дали пък да не се разведен....Е накрая ще купя няколко котки и ще си старомомувам :) А колкото до навлизането в живота ми....случвало се е и ми е било приятно. Аз нямам проблем с това, не съм претенциозна. Все ми е тая, ако съм с някой който обичам:)Никой никога не ми е пречил и не обичам да стоя сама. А към коментар 1 :) Мерси мила...може да ги срещнем, все пак не се знае от кой храст ще изскочи заека и да не трябва да спираме да се надяваме :) И също така в сайтовтете за запознанства има свестни хора, просто май сме пълни с предрасъдъци към и-нет, ние по-старите и може би изпатилите :P

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: aca19789f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм на 30 и при мен положението е същото от вече 2 години,повечето ми приятелки са или омъжени или със дългогодишни връзки...За сайтовете,наскоро се регистрирах с надеждата,че може да срещна някои,но уви...Мен също ме заглеждат,но само бройкаджий,а аз искам сериозна връзка,мило и топло отношение и разбиране.Не губя надежда,но аз в работата си няма как да срещна някой,защото работя предимно с жени,а с приятелки излизам рядко.Не се отчайвай,може би скоро ще изгрее слънце и за нас,самотните души:) Успех:)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 074252ba46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Трябва да промениш стереотипа си на мислене-рицарите отдавна измряха!Ако харесаш някой мъж,заговори го ти!Ако чакаш принца да те отвлече -ще живееш самотна до края на дните си!Успех!

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 711e9676ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Той ще те намери когато най-малко го очакваш.Само не се хвърляй на нещо което се завърти около теб от отчаяние.Съдбата си има план за всички ни,просто бъди търпелива.А относно мъжете,има мъже и мъже,ти ще си го избираш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ea41abd93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :)Само да уточня, към коментар номер 5. Далеч съм от мисълта за рицар или да ме отвличат :D Нямам претенции и не търся нещо определено, както съм писала и тип мъж нямам, ако си чел/а внимателно публикацията....аз се чудя къде и как да го срещна, не търся рицари. Иначе мерси :) И относно стереотипа ми на мислене....може би съм малко консерва и старомодна, да....Но пак да уточня с риск да стана досадна, чудя се как и къде да го срещна Мъжът, не Рицарят:)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a550db7eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   И аз не мога да разбера, защо всяка жена очаква да се борят за нея. Имам чувството, че всяка втора днес си е втълпила, че е хубавата
Елена и тръпне в очакване началото на войната. Аз дори не бих се збил за една жена ако не съм 100 процента сигурен, че от двама ни, тя иска мен и ако преди това тя не го е ясно заевила на "конкурента" . Това огромно самочувствие направо ни пречи да общуваме нормално.
Ще дам един пример. Аз също съм сам на 36 и също обикалям тъпите сайтове за запознанства и в един такъв започвам да си пиша с една жена. Пишем си ние близо месец и понеже само аз имах снимка в профила си поисках и тя да ми прати. Тя се съгласи и се намерихме в скайп, в момента в който пуснах снимката да се прехвърля на компютъра се звънна на вратата и аз излязох отвън където доста се забавих.Когато се върнах целия екран беше в пцувни и приказки от рода на "ти на какъв се направи сега,ти да не си пък кой-знай какво и тъй на татък"хахахах Горката явно беше изпаднала в тотална депресия защото си помислила че не съм е харесал на снимката и не искам да и пиша повече.
Явно ние поколенията на прехода доста комплекси понасъбрахме и правим някакви странни опити да ги избием от което самите ние си страдаме.
EVIL

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a048838ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ами мъжете се комплексираха, затова и са пасивни. Не можем всичките да сме бизнесмени и постоянно да глезим жената до нас. Знам,че сега ще кажете, че това няма значение, но напротив, всяка иска да има мъж с възможности. Колежките ми в университета и тези в работата ми постоянно говорят, колко е важно за тях един мъж да има пари. Дори приятелката ми ми мърмори, че и писнало да се вози в "раздрънканият" ми Голф 3.Подозирам,че мрънка, защото нейните дружки ги возят в по-лъскави. :) Както и да е, пожелавам ти да намереш човекът за теб! Лек ден на всички! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 620a43dd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ехееее...ма ние ще се съберем много моми над 30-те :-Предлагам да си направим една партия, а пък ако не ни стигнат силите до там, поне една сбирка с обилно хапване, пийване и добро настроение.
Да, момичета и аз си задавам същите върпоси като вас.
Мисля си, че сайтовете за запознаства са губене на време.
Намирането на ново, различно от досегашните занимания хоби, спорт, курс, не само за задоволяване на лична потребност от нови знания, усещания, удоволствия, но за запознанство с нови хора, не непременно ПРИНЦА. Разширяването на социалните контакти, неминуемо що доведе до запознаство и с интересен мъж.
Към МЕЧО ПУХ - относно активността на мъжете - нормалният мъж е "ловец", той "дебне и преслева" или просто примава.

Е успех мили дами в намиането на МЪЖА !

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 620a43dd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   EVIL, не не очакваме да се борите за нас или поне аз не очаквам подобни подвизи. Очаквам мъжа да бъде активен, да "заяви" ясно привличнаето си. Защото ако е пасивен, то от нас жените се разбира като нехаресване и/или безразличие, което ни кара да се отдръпнем. Просто повече смеслост проявете. Нали не би искал някоя девойка да ти се хръли на врата и да се залепи там като пиявица докато не кажеш "ДА", колкото и болезнено да е това за теб.
Хайде успех на всички! :-)))

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a550db7eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   до 11 Никой не очаква да му се хвърлят на врата и естествено че никой не би поддържал връзка с човек който е безразличен към него.Въпроса не е в това .Въпроса е в липсата на нормално общуване което е в резултат от свръх самочувствие което пък води до свръх очаквания който естествено не се сбъдват :-)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 620a43dd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До ном. 12
Радвам се, че постигнахме консенсус, макър и наполовина :-))))).
Разбирам, че казаното от теб е резултат от собствения ти жизнен опит. Жалко е обаче, ако си попадал само на надменни и особено егоцентични особи.
Свърхсамочувствието, както ти го наричаш както и лиспата на такова пречи не само на нормалните отношения, но и на харомичното съществуване на индивида.
И да прав, си очакванията често се разбиват на пух и прах когато срещнат действителността, която пък обикновено се развива само в ума ни.
Разочарованията идват точно от несъответствието на очаквания и действителност. За това аз лично не подхождам към връзките си с очакване, а просто с желание за разбиране на другата личност.
Хубава вечер и усмивки на всички :-))))))


От номер 11 и 10 :-)))))))))))

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ea41abd93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Стига бе хора, разбира се, че един мъж трябва да се "бори", защото: Различно сме устроени двата пола, мъжете почти винаги, първосигнално харесват външният вид, жените обаче - те обръщат внимание на повече неща, едно от тях е чувството за хумор, добротата, затова трябва да бъдат сваляни :) И какво - мъжът иска домакиня, послушна, добричка,да готви, да му гледа децата и да има добра професия и или кариера а вие тука ми разправяте, че трябва да съм агресивна....е какво искате в крайна сметка :) Само в Ганьоленд се обсъждат тия теми; Навсякъде в цивилизования свят си гледат жените. Аз лично съм от тези, които предпочитат да работят, защото смятам, че така е редно, а и в БГ нема друга опция...И 100 пъи повторих - не търся мъж касичка. Ако искате вярвайте. :) А относно коментара на 10, ще си оставя мейл, ако наистина има жени, на които са замрели соц. контакти и рядко излизат, нека пишат, можем спокойно да заформим едно излизане :) (viasurf_si@abv.bg) - мейла не е случайно написан за тук, носи идеята на една много хубава книга :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 620a43dd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От ном 10 и 11 / една съм, макра и често страдаща от раздвоение на личността/ :-))))))))))))), към ном. 14
Браво момиче, харесваш ми.
Ето и моя мейл: rozli@abv.bg

дано повече мацки се престрашат, и все пак ако думата "мацка" е обидна на някои то - жени, момичета, личности, човеци или човечки.. :-))))))))))))))

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: cc0483d3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Дон Кихот умря отдавна,останаха само мелниците!Жените станаха еманципирани и истинските мъже останаха малко!Сами сме си виновни-да не раждаме естествено,да караме коли,да носим панталони,да имаме мъжки професии,да ходим на война...Мъжете пък вече се епилират навсякъде,лакират,топират и изрусяват...Не върви на добре този свят!И сами го изпитваме на гърба си!Някога е било много просто-мъжът ходи на лов и донася плячката,за да я сготви жената в пещерата.Ролите са били ясни и точни.Днес е сложно и трудно...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a550db7eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Ех ,че сте хитри днешните жени :-))))) В някой моменти сте еманципирани и казвате че половете трябва да са равни затова не бива мъжа с бирата пред телевизора а жената в кухнята а в други моменти казвате че сме устроени различно и мъжа като такъв трябва това и това и не върви на жената онова и онова.......Жени :-)
EVIL

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ea41abd93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към EVIL

:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: aca19789f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Като гледам коментарите ми става ясно,защо има толкова самотни и сами жени! Всеки мъж си мисли,че жените искат само касичка,не тук става дума,за едни нормални отношения,мила дума,жест,да има какво да си кажем,а не да търпим комплексите на някой неориентирам "мъж",че не бил реализиран,че жена му била по-умна и оправна,ама БЪДИ и ти!!! Това м/у краката не те прави МЪЖ,а поведението,това да знаеш как да спечелиш една жена и да я накараш да се чувства добре,но Ганьо никога не е знаел как,няма и да разбере!!!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6affdf30e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Автор: Сега обаче, ми се иска пак да си има някой до мен.

ДТ: Това не звучи много страстно. Плюшено мече? Жена ми казва, че са най-сигурни, никога няма да избягат от теб (не знам, не съм пробвал, като дете имах плюшено прасе, ама сега не го знам къде е).

Автор: Е да ама...почти нямам социална среда.
...
Оказа се, че няма къде да го срещна

ДТ: Как къде?!? На бал. Фея, карета с кочияши, кристални пантофки (сигурно правят страхотни пришки). NB! В 24.00 Каретата се превръща в тиква, а тиквеният сок се пере много трудно.
Признавам, че този вариянт си има недостатък - принцът не се жени всеки ден. Добре, план Б. Отпуски: летни страсти на плажа, зимни приказки в романтична обстановка, бурни купони в петък/събота вечер. И тук стигаме до: ако срещна някой то той е или с установени навици на ерген ... просто са супер пасивни, а аз смятам, че един мъж трябва да се пребори за една жена, не обратното.
Да си чувала за закон на търсенето и предлагането? ТИ търсиш. Не ТОЙ. Освен това имаш най-сериозната претенция към мъж от 21ви век. Да е решителен и инициативен. Уви, еманципацията скопи повечето мъже (чисто емоционално) и ги обърна от ловци в дивеч. При това законно, ако са твърде агресивни ги обвиняват в сексуален тормоз. Както казваше ИнжИнера (лека му пръст): Да си педераст стана законно, а да си поискаш от колежка - не! O tempora, o mores!
Ако пък се завърти някой динозавър, от храстите изниква Хера, сочи го с крив пръст и пръскайки слюнка крещи: Ето го, подтиска жената, мръсен турчин!
Щото инициативните мъже са малко-малко властни натури, върви комплект с инициативата. Та не знам, готова ли си да те наинициативят и да ти разместят животчето?

Проблемът обаче се вижда ясно, формулиран от номер 1: Мислех да запиша езиков курс, да започна да ходя по често на фитнес, за друго не се сещам...

ДТ: Мисли, милсли! Що е време, то е пред нас.

Автор: Единственото ми изискване е да е добър, отговорен и да не е мързелив.

ДТ: И инициативен. :D
Този мъж съществува. При това е много лесен за откриване! Протегни ръка към библиотеката и извади "Парижката Света Богородица". Човекът, когото търсиш, се казва Квазимодо.
Без майтап, добър+отговорен+работлив+инициативен=герой от романите. Няма нищо лошо, в това, че искаш да живееш в приказка, но тук е реалният свят. Изискванията ти са твърде високи. Махни инициативен от формулата, хващай господин Мечтан за ушите и заживейте щастливо хепили евър афтър.

Автор: Айде сега да те видим дядо Торбалане

ДТ: Не ти трябва! Грозен съм. И мързелив. Умерено безотговорен. Много лош (питай Хера). Само дето съм инициативен в междуполовото общуване, ама пък съм вече женен.

Изключи компютъра (с чакане пред монитора няма да стане), нагласи се и наслука!

Дядо Торбалан.

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ec052ad2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   ДТ, Велик си !!!!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ea41abd93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От Автора до ДТ - Доста съм чела твои коменари и повечето са много адекватни. Но...четеш ли внимателно преди да пишеш. Всеки има изисквания, ние не сме животни да се сношим и да бегаме. Ако нямах претенции си представям тогава коментара ти? Щеше да ме кориш, че нямам такива. Права ли съм? А и не те искам. Това "Хайде сега да те видим..." е по - скоро написано с чувство за хумор. И да знам, че такива мъже има и повечето са такива. Въпроса ми е не дали ги има, а къде да ги срещна, написала съм, че нямам социална среда и по какви причини...е явно не си чел...може би си видял написаното най-отдолу и си се втурнал да отговаряш, може би под афект. Въпреки всичко, не мога да не ти призная, че принципно си прав за много неща, не само за тази тема, ами за повечето по които си поствал :) И да готова съм - нямам проблем да ми местят животчето и да ми се месят в него. Просто съм такъв тип човек, почти нищо не ми пречи и много рядко се изнервям, да кажа почти никога :) Така, че благодаря и на теб и на всички които са писали по темата, в някои отношения наистина ми помогнахте :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d0e2ac9634
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   На първо четене... .. когато се разминеш с привлекателен за теб мъж, отправи му усмивка. Ако не е някой тъпир, най-малкото и той ще ти се усмихне и може да поеме инициативата за запознанство. Аз поне винаги го правя, може би под влияние на известно пребиваване в чужбина. Повечето гледат като зомбирани или дори не срещат поглед, а вирнали главите си като принцеси, все едно чакат принца да се приземи със совалката току пред тях. Това би убило ентусиазма на всеки мъж, освен ако не е някой крайно отчаян за женско внимание екземпляр. Една фраза от Усещане за жена с великия Пачино - "спрем ли да се оглеждаме, умираме". Огледай се около теб, мила авторке, нямаш си и на идея колко много мъже около теб искат същото. Нормални мъже, с всичките им кусури. Ако нито един от многото не ти хареса, хващай пътя към манастира. Там те очаквам аз, манастирския котарак.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6affdf30e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Автор: Но... четеш ли внимателно преди да пишеш.

ДТ: Чукча искал да стане писател.
-Е, добре - попитали го - А чел ли си първо руската класика, Пушкин, Достоевски, Лермонтов?
-Чукчата не е читател - обидено отвърнал той - Чукчата е писател!

Автор: Всеки има изисквания, ние не сме животни да се сношим и да бегаме

ДТ: Да, но твоите изисквания ми се виждат малко прекомерни. Направила си калъп, в който да вкараш бъдещия мъж. Малко прилича на приказката за пепляшка, но на обратно. Принцесата седи с кристалната пантофка (списъка с изисквания) и я мери на принцовете. в допълнение принцесата иска принцовете да направят първата крачка т. е. да дойдат сами да се премерят, дали се вписват в изискванията.
Пак се забих в ефемизми, карай. Опитвам се да ти кажа, че ако намериш работлив, добър и отговорен, но скромен, какво ще правиш? Ще го оставиш да отмине, защото критерий номер 4 е той да направи първата крачка? Дай малко флексабилити на списъка си.

Автор: А и не те искам.

ДТ: Разби ми сърцето! Едно е да кажеш някому, че си зает, но съвсем друго, че той не те иска :). Бъзикам се, отговорих на хумора ти с хумор, ама не се разбрахме, нейсе.

Автор: Въпроса ми е не дали ги има, а къде да ги срещна

ДТ: Имаше останал един резерват в Европа с последните такива индивиди, но феминистко лоби успя да прекара закон за кастрирането им. Няколко успяха да се изплъзнат, но не смея да издам местоположението им в публичното пространство.
Как може да питаш, къде да намериш мъж с търсените характеристики, да не мислиш, че се събират на някакво специално място?
Ако питаш сериозно - на нефтена платформа, хората там са отговорни, умерено работливи и със сигурност има добри. Даже се намират инициативни.
Излизай повече, промени социалната си среда, ако трябва. И се усмихвай, както ти препоръча котака.

Дядо Торбалан (много добронамерен, той само така си говори)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 15182ca9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Е,ти какво очакваш-да не ти даваме съвети,да не ти предлагаме принцове,които стават тикви...Да ти го доведем тогава?

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a048838ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Долу феминизма! Долу емапципацията! Едно време имало ли е стари моми? Не! А сега защо има? Заради болни амбиции и изисквания! Като няма мъже за вас, отивайте на о. Лесбос!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 06ccdf8074
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Автора: Честно казано това очаквах :) Малко успокоение и няколко кофи студена h2o:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 620a43dd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Номер 27, изказването ти недвусмислено отгваря на върпоса защо има "стари моми" ! ! !
Ще дам един жокер, ако все пак продъжиш да се заблуждаваш или случайно си помисли, че ти ръполяксам - не, причината определено не е нито във феминизма, нито в еманципацията... ... ... ... ... .. :-))))))))))

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a048838ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Без мъже e кофти а? Нощем трудно се заспива. :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 620a43dd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Номер 30 и 27, предполагам едно и също лице...
Защо търсите конфликт и разправия? ? ?
Нима не разбирате, че не търсенето на различия и кусури, а намираенто на сходства и качества е пътя към добртото Ви и ни съществуване...
Без любов е "кофти", а не просто без мъже. Мъжа не е парче месо, той е личност или поне за мен винаги е било така.
Ако Вие гледате на жената, като на същество за наслада и разполод, сериозно трябва да преосмислите живота си...
Желая Ви успех както и на всички във формума :-)))

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5277ecefb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   интересно е че солените нападки все от мъже идват... не носят на критики и това е... :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ea41abd93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   АВТОРА: Много интересно, как мъжете реагират, чели недочели, някак си с обида, че имаш претенции и въобще търсиш... . и после защо има изписани толкова тонове литературен чеклит :) Номер 31, благодаря че си прочел/а внимателно темата и си разбрал/а какво искам да кажа. Може би не съм се изказала съвсем правилно, но щом някой е разбрал... има надежда :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 103a08b640
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Не ви е лесно на жените! След като прочетох тази статия се радвам, че съм мъж. Никога несъм имал проблем с намирането на жена!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7d98a90e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Номер 34, и на нас ние лесно да намерим мъже, зависи за какво ги търсиш, ако е само за секс, даже смея да твърдя, че на нас ние по лесно. Има една поговрка: Ако искаш мъж за една нощ, го погали по слабините, а а ако го искаш за цял живот, погали егото му...
Лола

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cb1595c5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   ех че интересно... до тук прочетеното е като дискусия от една от хилядите книги изписани за" Къде е той/тя? " ...

Дядо, разбира се, цепи мивки и уреди за вграждане, но авторката много го взима присърце:) примера за нефтените платформи много ми хареса - там наистина има много отговорни, трудолюбиви мъже, а когато тръбите се спукат и нефта бликне в океана - инициативата се вижда от километри:)))

ЕVIL - също много добро включване за борбътъ и женътъ:) мога да се съглася за физическата закрила която мъжа по принцип може да предложи, но чак да се борим... да си имаме уважението. авторката не си спомням да го е искала де, но все пак стана на въпрос и това. мъже се бият за любовта на жена в приказки и между дебелите корици на средовековни бардове, а жени се бият за мъже... никъде? в пуерторикански сериали?

също много се говори за типажа 'ловец' - възрастта ли ми пречи да разбера какво искате да кажете? против всякакви убеждения - ловеца е най-старата професия и тя се олицетворява от личност която проследява, дебне и убива плячката. след консумация се изхвърля оглозгания скелет, прави се талисман от зъби и гащи от кожата и се подгонва нова плячка. е... има и такива мъже, но на тях им казват сериини убиици и не само жени ги търсят, а също и интерпол. онези които не изяждат, а само преспиват с жените са бройкаджии... . де да знам.

ако мога да цитирам ДТ:" Принцесата седи с кристалната пантофка (списъка с изисквания) и я мери на принцовете." - фрапантен момент който се заражда още от ного ранна възраст - колко теми има на 13-20 годишни тук в сайта които същото правят. искам това искам онова... да не се правят хора по калъп случайно? идентичност, ИД и его къде отиват? не че мъжете не го правим, но нашата първичност на моменти действа положително защото често пренебрегваме скрупули заради физическия нагон, но много жени се задълбават в бездънието. малко хора ще предложат добрите си качества свободно на тезгяха - за тях се работи и се развиват. ако някой е добър, но мързелив с подходящ тренинг ще се активира; ако някой е инициативен, но безотговорен - и това може да се видоизмени. закона за търсенето и предлагането е основа на капиталовия пазар, но има и възвращаемост на инвестицията - ако едната страна се измени дори малко за да пасне на отсрещния, а от там няма промяна - баланса пропада. ето, авторката е готова на промени, но само практиката ще покаже...

относно къде да се намираме... сайтовете за запознанства в България са много елементарни и шанса там да попаднеш на правилния човек не е много голям. може би почти еднакъв с този да намериш ромео в нощен клуб... . иронично е как интернета събра милиарди хора в прозореца на един екран, а станахме по отдалечени от всякога... не знам къде да намериш човека, но можеш да започнеш като погледнеш себе си - ако ти си човека за някого - той къде ще те намери?

М.

П. П. сори за чаршафа... разприказвах се *_*

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9e13396348
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Авторката: до 36 - И ти не си разбрал/а. Ужас....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f3bb697c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Съществуват такива момчета, недейте да нападате момичето! Ето аз съм такъв-отговорен, добър, внимателен, романтичен и т. н. И казвам че не съм единствения (естествено) има много други такива, та даже и по-добри. Но трябва повечко търпение, и да си по-внимателна в избора си, въпреки, че зная, че и така трудно ще се получи, но трябва да си търпелива-това е най хубавото и ценно качество, което човек трябва да има. Ако човек е търпелив, то той няма да страда и да се ядосва толкова много, и няма да избързва и т. н. Тъй че търпение, вяра и надежда трябва да имаш и така ще откриеш половинката си. Не ги гледай тия какво ти пишат. Гледай себе си, гледай да не допускаш глупави грешки, гледай ти да си добре и най-вече бъди себе си. Всеки среща любовта на живота си, тъй че недей да се отчайваш и недей да губиш надежда и вяра в истинската любов. Горе главата, защото с течение на времето, всичко си идва на мястото. Надявам се да съм ти помогнал. Чао Чао и всичко най-хубаво ти желая. :)

>Nike<

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2abcd5e675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   авторке... много се е изписало тук по този въпрос, и не само в твоята тема. за екстрасенски умения и дълбоко разбиране не съм претендирал - просто изказах (доста дълго) мнение....

все пак, различни коментари има тук, но ето че никой не те е разбрал.... може ли да се каже тогава, че и ТИ нещо не си разбрала или не можеш да предадеш желанията си в разбираем вид?...

М.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 374749c484
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Без да съм чел ферманите мнения, авторката очевидно иска просто да си чеше езика... да си показва интелекта, дълбочината на личноста и прочее тачени личностни характеристики. Що за безумен въпрос =))) Къде да си намеря /следва списък с желани параметри/ мъж? На ул. " Зелена трева" N1...
Ако имаш качествата и разбиранията, за които претендираш, А. отлично ще знаеш колко безумен въпрос задаваш и Б. отлично ще знаеш какво се прави, когато имаш нужда от готин мъж =))

bile

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 709e545c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   :) Авторката : до 40 Не искам да си го чешам езика, не е безумен въпроса за света и кривите му разбираниш :) И не, не знам какво се прави... ... И според мен ти искаш да си чешаш езика и да блеснеш с оригиналност. И не знам, защо досега много малко хора писаха по темата, повечето е поливане със студена вода и то от мъже, които искат да защитшт гордостта на вида и се ядосват, че някой дори си е позволил да има" параметри" спрямо тях... Абе хора, моля Ви, пишете по темата :D А ти 40, като не си чел ферманите, защо се пънеш или то понеже, повечето са на такива като теб... нема смисъл, а?

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 20bbc535c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Здравей, Авторке!

Следя дискусията с интерес. Жена съм:) Последният ти коментар ме провокира да напиша и аз нещо. Всъщност, мисля, че "поливането със студена вода от мъже, които искат да защитшт гордостта на вида и се ядосват, че някой дори си е позволил да има" параметри" спрямо тях...", за което говориш не е точно това. Смятам, че те съвсем добронамерено и с чувство за хумор се опитаха да ти покажат защо си нещастна, т. е. къде бъркаш. Защото, съгласи се, не можеш да отидеш при някого като при лекар и той да ти предпише рецепта за Мъжа и да ти каже в коя аптека да идеш да го получиш:) Просто хората са размесени по между си. Навсякъде има и готини и кофти мъже, както и жени. Важното е само да скъсаш порочния кръг: вкъщи - на работа - вкъщи - на работа etc. Какво ще ти стане, ако някой път излезеш сама? Или се запиши на нещо, на което ще ти е интересно (курсове, езици, фотография, танци... няма значение, важното е да те влече). Там може и да не намериш Мъжа, но можеш да намериш нови познанства, т. е. хора, които може би Го познават, или пък приятелка за излизане. Целият ти проблем е липсата на решителност. Писалите преди мен ясно го потвърдиха, но ти им се разсърди, защото ти намекнаха да действаш ТИ, а не да чакаш "мъжът да направи първата крачка". Днешните мъже просто са си такива. Никак, ама никак не се чувстват длъжни да я правят. И, ако вместо да се вземеш в ръце и да я направиш ти, ако срещнеш готин мъж, продължаваш да упорстваш на своето, просто няма да имаш готин мъж. Защото днес "смели" обикновено са само тъпкачите. Сами сме си виновни, еманципацията ни отне готините мъже, които правят първата крачка. Но, така е справедливо. Не можеш да имаш всичко. Щом искаме да сме като мъже - от панталоните до президентския пост, трябва и да се държим като тях. Дано не си си помислила, че те съдя или обливам със студена вода! Просто така стоят нещата. Не губи някой иначе свестен мъж, само защото е бил малко дървен в началото. Дай му шанс да ти се реваншира и той ще го направи!

Успех: Жена, минала по твоя път.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 374749c484
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Пише се" чеша" авторке, без м. Явно не зацепваш смисъла на това, което написах... твърде жалко, мдаа. Прочети поста отново и размърдай малко сивото вещество, не е сложно =)))
В съкратен вид: с писане по форуми и чакане на рецепти няма да стане тая работа.

bile

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 038282c865
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Съжалявам вече, че постнах....Наистина само нападки и конско...нищо по темата...поне не сериозно...повечето искате да блеснете с оригиналност на коментарите... е не не ми трябвате...Това за съжаление е типична черта за Ганьо...Е хайде , аз се развеждам с тази тема.......сбоком и благодаря за рибките :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 20bbc535c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   Ох, поредният неразбран гений, който се чуди защо е сам и отказва да разбере, че проблемът е в него! Стой си сама със стереотипите, щом не се вслушваш в хубавите съвети на всички тези хора! Да им се беше извинила поне, че им изгуби времето да четат и да те съветват, щом така и така не си готова да възприемаш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c5a3db8a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   На бул.Дондуков 1 :-)))

А сега сериозно...след като си поставила условията се замисли и какво можеш да предложиш. Нормално е критериите да растат успоредно с личните ти качества. Иначе вероятността да срещнеш твоя тип намалява. Може и да ставам банален, но преди да започнеш да търсиш, трябва да имаш много точна самооценка за да знаеш как да се позиционираш. Звучи грубо, но хората сме като продуктите в магазина - всеки има определени качества и цена, чието съотношение е определящо. И след като не можеш да намериш купувач (мъж), то изводите са 2 - или магазина е празен (социалното ти обкръжение е много малко), или самооценката ти не отговаря на реалността(цената ти е много висока и не предизвиква интерес у купувача) за което ти намекна ДТ да поснижиш критерия.

Ако проблема се крие в социалната среда. Започни да се преориентираш и да разчупиш дневната рутина, като пребориш навиците си. Така несъмнено ще се промени и начина ти на живот...от теб зависи в каква насока - лоша или добра.

Но съм на 100% убеден, че източника на твоята самота се крие в самата теб.
От прочетеното звучиш, като костелив орех, който не дава никакви наченки на дипломатичност и не приема чуждия аспект - 1ви минус...тук мъжът със собствено мнение ще даде заден ход.
Следиш стриктно параметрите и ако не са перфектно изпълнени пропускаш да разбереш най важното - дали борещия се да те заинтригува отсреща мъж ти носи някаква емоция - 2ри минус...тук вече губи надежда и инициативният мъж.
Търсиш такъв с чувство за хумор, а не носиш на майтап - 3ти минус...след като искаш около теб да е забавно, трябва да си готова да се жертваш дори смеха да е на твой гръб, а не да му се изрепчиш на някоя шега свързана с теб...досещаш се кой тип мъж и тук ще даде отбой.
Егоцентризма ти те кара да си мислиш, че си по специална от останалите, а това не те прави такава, а само ти поставя етикет - "с претенции" - още 1 минус...тук вече отблъскваш всякакъв тип мъже.

Засега толкова, с мнението си не целя да те провокирам, а да ти дам насока какво аз виждам като отрицателно и отблъскващо в характера ти. От теб зависи дали ще се промениш към по добро, или ще пишеш неща от които да намирам още минуси :-) Успех с търсенето.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 207b0e3f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Браво Номер 46, много хубав коментар си написал, но се боя, че си си изгубил времето. Нали я чу - жената "се развежда" с темата. В една друга история неподражаемият ДТ беше казал: "Можеш да заведеш коня до извора, но не и да го накараш да пие". Защо изобщо пишете тия истории, ако не сте готови да се вслушате в чуждо мнение?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c11dfe3275
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Давай bile, ти си номер 1!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d3e956f1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Материал за размисъл към авторката:

Един ден при Учителя Нанин дошъл посетител, за да го пита за учението Дзен. Но Вместо да слуша, той непрекъснато говорел за собствените си разбирания.

След някое Време Нанин поднесъл чай. Налял чашата на госта, но продължил да налива и след напълването й. Накрая гостът не издържал.

- Не Виждате ли, че е пълна догоре? - попитал той. - Не може да поеме повече.

- Точно така - отвърнал Нанин и най-после спрял да налива. - Също като тази чаша и ти си преизпълнен с твоите собствени идеи. Как можеш да очакваш от мен да ти дам учението Дзен, щом не ми предлагаш празна чаша?

Ray

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 95a2c981a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Момичета в днешно време е много модерно да се овъртиш около женен мъж. Тези мъже са много лесни и вероятността да хукнат по друга фуста е голяма. Помислете и по тази възможност. Ако чакате принца ще ви се изчака чакането. Благодаря на девоики като вас които ме освободиха от моя господничо. Сега друга нека му бере грижата а аз съм свободна като вас и вече не търся това което търсите вие. Ама трябва да се настрадате хубавичко като повече жени че да ви дойде акъла. Моя дойде след 16 години тичане по някои които бил уж мои. Успех в търсенето. Размесване винаги има.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9b08018831
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Аз съм в абсолютно същата ситуация, само че съм мъж и търся жена. Доста години минаха откакто не съм имал връзка с жена, а секс не съм правил от пет години. Само не ми казвайте, че има сайтове за запознанства като елмази и др. Там има само скучаещи домакини, разведени с деца, изключително грозни и откачени жени. Лъжата и измамата са повсеместни. Няма нито една нормална жена, която да предизвика някакъв интерес у един мъж. А съм си писал вече с хиляди. В реалния живот всяка жена, с която се запозная се оказва или омъжена или има сериозна връзка. Смятам себе си за нормален приятен мъж, имам разбира се и недостатъци. Напълно здрав и прав и доста симпатичен и коректен, работя здраво и изкарвам нормална заплата, нищо не ми липсва, с изключение на една женица на която да дам любов и внимание, но такава засега не откривам. Въпреки това аз продължавам да търся, мисля да се запиша в агенция за намиране на партньор в живота, в която се плаща. Друг начин не виждам.
Мъж на 37

 
  ...

1-50 от 112
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker