Тя ме обича и аз нея със голямо - НО - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме обича и аз нея със голямо - НО
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2561 пъти
Здравейте :) Историята е тази че имам връзка от 3 години и малко със едно момиче което аз обичам адски много и държа много на нея. През годините и двамата сме правили много грешки прощавали сме си и така нататък. Минали сме пред много перипетии които ме накараха да погледна през друго око на нещата. Въпроса е там че през годините аз много я ревнувах постоянно и давах наклон в живота казвах и какво да прави и т. н... Дразнеше ме когато си общува с колегите си от работата държах се като хлапак на 15 може би от заблудата на любовта или може би от страх да не я загубя. Но дойде момент в който поредния ми изблик на ревност може би не най - големия но достатъчен да отключи нейната таена със времето болка. Тя скъса с мене иии аз бях много зле правех какво ли не за да си я върна. Направих и невъзможното и тя ми даде шанс да продължим и беше искрена с мене че само ме обича и че я няма вече тръпката както преди. Каза ми още че не обещава нищо за връзката ни. Общо взето ме обича но е един вид безразлична към мен един вид и че може след 2 месеца да ми каже не се получава не мога да си върна тръпката към тебе и да ме остави което ще ме убие. И двамата сме правили грешки пак казвам нито тя нито аз сме безгрешни но смятам че мога да се променя даже тя го вижда каза ми го но каза че все още не може да си върне онази тръпка онези пеперуди в стомаха. Искам да ми дадете съвет какво да направя за да види че аз държа на нея и че съм друг човек а това е така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8eafa74e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами тези пеперуди по принцип с времето изчезнат, като преминава периодът на влюбването. Това въобще не означава край за една връзка.
Това, че ти е казала, че може да те остави във всеки един момент ми звучи като откровено емоционално изнудване и няма място в една балансирана връзка.
Какво можеш да направиш? Първо, поработи върху ревнивостта си. Помисли каква е причината за нея. Дава ли ти приятелката ти реални причини за съмнения?
Приеми, също така, че всички ние имаме само този миг. Утре никой не знае какво го очаква. Радвай се на днешния ден и не мисли толкова дали тя няма да те остави. Толкова много неща в живота не зависят от нас... Отпусни се малко!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fbd290361e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не казваш на колко сте години. Понякога една връзка просто се изчерпва... А и допълнително негативно влияние оказва ревността. Опитай се да се владееш и не й показвай, че я ревнуваш, камо ли да й вдигаш скандали. Скандалите рушат връзката. Владей се, не си малък.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4fdb74bab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора: На по 25 сме и двамата. Опитвам се да се владея просто съм по избухлив по характер и това ми пречи в дадени ситуации.

Към коментар номер 1: Няма как да не мисля като съм влюбен в нея и не си представям как утре ще се събудя иии вече няма да е моето момиче :)

Към коментар номер 2: Аз дори да не го показвам тя ме познава достатъчно добре и знае кога я ревнувам и кога не. Скандали вече не и правя осъзнах че от това няма смисъл по - добре е да си замълча.

Имам идея също така искам вашето мнение: Знам че обича книги иии искам да и направя един мил жест да и купя една книга да я опаковам хубаво общо взето един мил жест да види че слушам какво ми казва и че иска книги. Въпроса е каква книга, защото не съм много наясно със книгите и със литературата като цяло :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5a25569638
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи какво чете. Виж й другите книги и избери подобна.
Не казваш, обаче какви грешки сте правили. Ако сте си изневерявали и знаете взаимно за това, то тридно връзката ви има бъдеще. Ако е имало изневяра, то няма вече взаимно доверие. Така че помисли и върху това. А иначе я ухажвай от време на време с малки жестове-цвете, малък подарък, вечеря, книга и пр. Тя ще се радва.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: aed1dab13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Зарязвай я бе човек бе. Не виждаш ли каква е курветина. Не виждаш ли как те върти на пръста си и си прави каквото иска с теб. Даже и мозъка ти е промила с нейните женски глупости. Ти мъж ли си или кво..?
Я се огледай колко жени има по тоя свят. Да не би само тая да има цепка между краката.
Като пораснеш още малко ще осъзнаеш колко си бил глупав, но ще те е яд.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e40a6822b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От написаното разбирам, че още имате шансове. Прави моментите ви заедно по-вънуващи. За три години с нея не може да не знаеш кое харесва, къде обича да ходи и каква музика да слуша, нали. Направи някаква крачка, щом тя е разколебаната, накарай я да се чувства специална. От нейна страна и тя трябва да почне да се осъзнава, ти не си даденост в живота и. Опитайте се и двамата да не обръщате внимание на този разговор, който сте имали за тръпката и продължете. Умните и силните се борят, останалите просто се отказват и после им остава само да съжаляват, че не са се борили.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f374f22272
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, момче! Като напатил се човек от този проблем, искам да кажа, че не вярвам в промяната. Дано не съм права! Неоснователната ревност е психично заболяване, което тормози и двамата партньори и с абсолютна сигурност убива чувствата и разрушава връзката. Не можеш никого да накараш насилствено да бъде с теб, можеш само да се опиташ, проявявайки обич и грижа. Наближават коледните празници, организирай някакво пътуване, забавление, преживяване-толкова много предложения има по сайтовете! Това е най-хубавия подарък-чудесно прекараното време заедно! Подари й подарък, който би я зарадвал, най-добре ръчно изработен, артистичен! Аз също много обичам да чета книги, но съвет не се наемам да ти дам, защото хората имат различни вкусове и интереси.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c93cf120a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Изчети всичко за ревността и работи върху себе си. Ти искаш тя да е само твоя, да ти е вярна, но не защото те обича, а на сила защото ти си големият мъжкар. Ревността е БОЛЕСТ, не любов. Така не превличаш, а отблъскваш. Днес си навел глава, но ако се задълбочи връзката си с теб ще си покажеш пак рокцата.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b4e02a8f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Щом са минали 3 години - никакви тръпки не очаквай повече!

Това е моментно състояние, пророден капан или реверанс от Природата - колкото да се влюбите и да създадете поколение.

А защо изчезва ли? Защото ако до 2-3 години не направите дете, значи (от природна гледна точка) единият от двамата е безплоден, и следователно другият е добре да си намери нов партньор, за да продължи рода/вида.

Ако пък за 2-3 години бяхте създали дете, както е нормалния случай, то тогава щяха да ви свързват грижите и обичта към него. Което обаче вие нямате.

Елементарна и желязна логика! Няма нищо общо нито с чувства, нито с пеперуди в корема и т. н.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4fdb74bab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 говориш пълни глупости това за детето е голяма стъпка в живота и не се взима от днес за утре. Тук не става въпрос за деца придържай се към темата и не говори глупости. Човека има коренно различен проблем от този така че не намесвай деца защото това си взаимно решение кога и как ще се направи едно дете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker