Искам да направя най-доброто за нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да направя най-доброто за нея
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2009 пъти
Здравейте!
Пише Ви момче/мъж на 20 години. От 5 месеца излизам с едно момиче на 16. Познавам я от 6-7 години, познавам и родителите и. Тя е невероятно красиво и сладко момиче. Изглежда като жена на 21-22 години. Страшно красива е, дори ходи в София и се снима по разни сесии, направо си е модел. Иначе е много симпатична и усмихната, страшно умно и разбрано момиче е. Не е превъзнесена или префърцунена, напротив, много е земна и сдържана в думите си. Още от малка си беше красива, но сега е станала още по-неустоима и ще става още по-красива с времето. С нея много се разбираме, не сме се карали или нещо друго, но има един проблем. Аз съм студент в София и съответно през седмицата съм все там и само от петък-неделя се прибирам в града си. Всеки път, когато се прибирам, тя е първият човек, който виждам и тя всеки път ме чака на гарата да си дойда. Виждам колко е щастлива да ме види и колко много ми се радва, как и греят очите и, разбира се, това много ме ласкае. Проблемът е, че когато ме няма, т. е съм в София, често се случва да ми се обади вечерта и да е разстроена, да не се чувства добре, дори да плаче, да казва, че и липсвам или да си мисли някакви глупости. Тя е девствена още, аз съм и първият и не сме правили секс, но това не е проблем за мен. Дори тя беше тази, която повдигна темата и ми сподели, че не се чувства напълно готова все още, но иска първият и път да е с мен. Когато съм си в града, сме доста време заедно, аз преспивам при нея, тя при мен и нямаме проблеми, но когато си замина за София и започват проблемите. Обажда ми се разстроена, дори съм я чувал да плаче, а на мен направо ми се къса сърцето като знам, че заради мен не се чувства добре и плаче. Мисля си и, че е възможно някои нейни приятелки да и пълнят главата с глупости от сорта "той в София може да спи с други момичета и ти няма да разбереш" или "като не му пускаш, той ще си намери коя да му пусне" и всякакви такива глупости. Когато съм при нея, постоянно я гушкам, успокоявам я, старая се да я карам да се чувства щастлива. Говоря с нея, опитвам се да я успокоявам, да я уверя, че няма за какво да се притеснява. Всеки ден и пиша, обаждам и се, говоря си с нея, но като я чуя, че е разстроена и се чувствам ужасно, защото причината за нейните тревоги съм аз. Страшно много държа на нея, харесва ми да си я гушкам и целувам, да я виждам усмихната, да виждам как греят очите и. Попитах я дали смята, че ще се чувства по-добре, ако се разделим, но тя и дума не дава да се каже по този въпрос, а и аз не искам да се разделям с нея, обичам я по някакъв начин. Тя ми казва, че иска да съм постоянно при нея, но това няма как да стане. Когато мога, прекарвам време с нея.
Искам да направя най-доброто за нея, ако това означава да се разделим така да е, макар и да не го искам. Иска ми се тя да е по-спокойна, да не се тревожи толкова. Разбирам я, едва ли и е лесно, не я виня, че се чувства така, ако бях момиче сигурно и аз щях да се чувствам по този начин. Вярва ми, но се и притеснява прекалено много. На мен тя също много ми липсва и аз искам да съм при нея, но животът е такъв. Моля Ви да ми помогнете с това какво да направя. Как да я накарам да е по-спокойна, да се отпусне, да не е токова напрегната. Не искам тя да е разстроена заради мен. Ще направя това, което е най-добро за нея, но не съм сигурен какво точно е то?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4e444895c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом това й е първа връзка, всичко за нея е ново. Все още не е ошлайфана в отношенията си и се филмира. С времето ще й мине, а ти няма да е зле да я попиташ, да ти каже честно, какво я притеснява и да работиш в посока на изглаждане на проблемите.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1803be5290
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Честно ли? ! Буквално все едно това е нещо написано от моя приятел. Даже за миг реших, че е той, но е много грамотно написано и тази идея се изпати от ума ми. :D сега по въпроса. Аз съм 12-ти клас, а той е първа година в София. Историята е същата, когато е тук си прекарваме уникално, но замине ли аз ставам някаква депресарка. Постоянно го мисля, звъня му, липсва ми, ще ми се да е до мен. Реално погледнато и той ми предложи същото като теб, да се разделим, тъй като аз занемарих училището и другите си задължения, та дори и хобита. Много го обичам и все още съм девтсвена. Повярвай ми това с приятелките е така! Моите все говорят, не с лошо, ама и при нея сигурно е тaка. Единственото решение е тя да се осъзнае! Просто трябва да го приеме! Не е лесно, аз съм адски чувствителна и много ревах, но иначе ще се карате все по-жестоко и ще съсипете всичко между вас. Това е! Замислите се и поговорете! Казвам ти няма друго решение! Ще се радвам да поговорим! И да споделиш как са се развили нещата. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7e233609a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здравей, знаеш ли, че вече искрена и чиста любов се среща рядко? Щом и тя и ти я обичаш, раздялата е последното нещо, което трябва да се случи. Когато я видиш или докато говорите по телефона и кажи, че много я обичаш, че никога не би бил с друга, увери я, че чувствата ти към нея са силни и не би я предал! Когато се срещнете прекарвайте възможно най много време заедно. Увери я, че си неин на 100% и не би я предал. Пращай и малки съобщения, обаждай и се и никога не забравяй, просто да и кажеш, че значи много за теб и че и на теб ти липсва, но скоро пак ще сте си заедно. Просто бъдете заедно, защото виждам хора, които се обичат, а не са заедно и хора, които не се обичат, но пак са заедно. Пази си я и никога не мисли, че ти си причината тя да е тъжна, просто е по-чувствителна. Подкрепяйте се и винаги я уверявай в любовта си, ако това продължава, поговори с нея. Обясни и как се чувстваш. Сигурна съм, че всичко ще се развие добре. Късмет! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7c9754a567
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Казвай й, че си й верен, че държиш на нея. Макар че тя е още дете. Мозъкът на човек се развива до 21 години, затова и в САЩ тогава хората стават пълнолетни. Тоест ти няма как да искаш пълноценна връзка с нея, защото тя още расте, формира се като личност. Нямам предвид секса, макар че и той е част от порастването. Някак е полу-жена, полу-дете. Просто трябва да я изчакаш да порастне. 3

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6184423ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нека се притеснява. Нищо лошо няма в това. Ревността е едно от нещата, което я държат към теб. Ти, разбира се, не бива да й даваш поводи за повече притеснения, щом съвестта ти е чиста, нищо повече не правИ. Сълзите са нещо естествено за жените. Понякога те с това манипулират мъжете. Внимавай, тя да не би макар и несъзнателно, да се старае да те подчини на себе си чрез подобно поведение. А това нещо е много опасно и за теб, и за нея. Не бъди наивен! За твое добро го казвам. Понеже, като така явно показва тия си чувства, вероятно разчита на ефект. Така че, много-много не и се връзвай. Дори е неправилно, че толкова често и дълго си общувате. Тя вече те превръща в своя бавачка, оттам до тъжния резултат, че ще и омръзнеш, и тя може да ти поднесе някоя неприятна изненада, вече има малко разстояние. Пак повтарям, щом ти е чиста съвестта, какво повече? Нейното поведение отива към глезене. Като малко дете. Нека нейната миловидност не те заблуждава. Под нея се крият какви ли не демони или демончета. Някои жени обичат така да се глезят и да видят, дали ще им се върже мъжът и ще им тръгне по гайдата... Та, не се връзвай, бъди твърд: разбира се, без никакви грубости - деликатно и внимателно, с голямо уважение, но категорично трябва да и покажеш какви са границите между вас, и че тя няма да може да те командва за в бъдеще, дори и чрез сълзи и други такива. Желая ви щастие!

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0a9d4eefa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 2, а според мен той не я обича.
Ж29

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 86db676334
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тъй- кaто е много млaдa, без опит и влюбенa до ушите, вaриaнтa е дa визуaлизирa честичко твоите признaния в любов.
Примерно в соц. мрежи дa споделяш нещо зa нея с крaтко, но ясно обяснение и т. н. Тaкa ще изхождa от мисълтa, че зaявявaш любовтa си към нея пред целият свят открито и нямa кaкво ( коя ) дa криеш кaто си сaм :)
Не си и помисляй зa рaздялa, ще го приеме кaто "готов е дa отиде при другa/тa"
Можеш също с позволение от родителите и дa я покaниш при теб зa няколко дни и я предстaвиш нa приятелите си, дa види твоятa средa, дa и покaжеш и пред остaнaлите, че ТЯ е твоят избор. Товa ще и дaде повечко сигурност и увереност.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 080ff30bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   За какво пък се оплаква тя, не разбрах точно? За това, че се виждате 2 пъти седмично? Аз за 1 година видях приятеля си само 4 седмици, така че, моля без оплаквания.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 20cd8f1f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Зависи дали тя е чувствителна по принцип или само във връзката ви е такава.. това е от голямо значение, аз също съм чувствителна но съм си така от дете, искало ми се е да не бъда, дори когато съм била ядосана понякога пак на рев ме е избивало, много е гадно, но човек с годините се предполага че трябва да стане по сдържан. Според мен тя може й да преиграва малко защото нали все пак се виждате и се чувате често, така че не би трябвало това теб да те тревожи, амии кажи й нещо хубаво, че ти липсва и тн.. Нормално е малко да те ревнува, но не много, много ревнивата жена може да си причини психически проблеми който ще навредят не само на нея.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 237a104e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изключи варианта за раздяла. Просто тя още няма опита във връзките и не може да направи изводи кой е готов на всичко за нея и кой просто я използва. Като те слушам как разказваш не мисля че си я хванал за интереса.
Ще ти дам пример със самата мен за да може да я разбереш по- лесно. Сегашният ми приятел ми е първият във всяко отношение. И той започна втора работа като автомонтьор и естествено прекарвахме по малко време въпреки че живеем заедно, но работеше до 11-12 че и по- късно, понякога седях с него в сервиза, но понякога се прибирах. И най- добрата ми приятелка почна- той не те обича, с теб е само за интереси, виж че само е на работа той ако те обичаше нямаше да прави така, ти нищо не значиш за него. И аз почнах да й се връзвам от там едни страшни скандали, едно чудо. За малко да се разделя с него, а ние сме точно като вас обичаме се много. С течение на нещата се отдръпнах от нея вече никои не ми говори глупости, нещата между нас се успокоиха и сега сме си щастливи. Седнахме поговорихме си дълго и на широко по темата той каза своите мотиви защо стой до късно и защо работи толкова много, аз му обясних как се чувствам(без да се караме, без да си крещим и да упрекваме другия) И нещата се изгладиха.
Така че най вероятно уж така наречените й приятелки и пълнят главата с глупости - както ти казваш сигурно й говорят - абе какво му се връзваш сигурно ги бройка там, а ти тука се съсипваш за него, то ако го жегваше щеше да е с теб една София по- важна ли е, ти си му интерес или пък си му удобна. И рано или късно тя им се връзва и плаче, защото в главата й става каша - със сигурност те обича и иска да си е с теб, но и от друга страна и се въртят филми в главата. И като се натрупа и допълнително стрес примерно училище или нещо с нейните родители и съвсем й става криво. Ама тия приятелки не се замислят: ще се върнеш по цял ден ще сте заедно или пък ще си намериш работа. Но коя работа ще е по високо платена - за тази която си учил и имаш образование или тази за която не е нужно. Един ден ще имаш семейство с кое по добре да го гледаш като блъскаш на 2-3 места за 1000лв или от 8 до 5 на бюро за 1000лв.
Моят съвет е ако имаш кола я вземи едната вечер(вземи нещо за пиене- вода, кола фанта и неща за хапване- шоколад или чипс) и отидете на някоя красива гледка, ако ли не отидете или у вас или у тях, но гледай задължително да сте сами и поговори с нея на дълго и на широко ти си кажи абсолютно всичко, което имаш да кажеш и добро и лошо, тя да направи същото. Поговорете 2-3 часа. Всеки да си каже какво го мъчи, от какво се притеснява, кое го наранява. След като сте си казали напълно всичко всеки да си извади изводи и повече не повдигайте темата и не говорете за това.
Можете всяка вечер да се карате за това, но има ли смисъл?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker