Да направим една статистика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да направим една статистика
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3278 пъти
Аз съм нормална жена на 20 години. Както повечето и аз бях зарязана по отвратителен начин. Чудя се, дали е вярно това което казват. А то е, че винаги ТЕЗИ, които зарязват половинките си след време съжаляват. Поне на мен са ми казвали така "те винаги съжаляват след време". Това би било перфектното отмъщение за мен. Дали след като някой те е оставил с думите, че не те обича вече, всъщност не е само за да те нарани? На колко от вас се е случвало, тези които са ви зарязали след време да съжаляват и да ви търсят, но вие естествено (или поне в повечето случаи) да ги отрежете. Нека направим една статистика. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: a10d8c0bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Двете ми големи любови - ученическата и студентската - ме оставиха заради по-изгодни партии, след кратки бракове се разведоха и по веднъж ми споделиха, че съжаляват за разделите ни. И за двете не изпитах никакво лично удовлетворение, но знам ли дали и с мен биха имали здрав брак.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3d3ef85ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво значение има всичко това. Ако нещата са приключили продължи напред и дори не мисли за въпросния човек. Отмъщението в каквато и да била форма е тормоз за самата теб, не за отсрещната страна.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 70f74f5aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм момиче на 18 години. Имах връзка с момче около 5 месеца (на 22 години). Заряза ме няколко дни преди Св. Валентин (но това не е толкова важно) под предлога, че вече няма силни чувства и т.н. Сега се занимавам с друго момче и имам намерения да тръгна с него, макар че все още имам чувства към бившия. Усещам в него .. не знам злоба ли е, завист ли е не знам, но не му харесва. Преди 2 дни се видяхме на кафе .. само за него ме разпитваше, дори ми каза нещо от сорта "това, че ти е гадже не значи, че не мога да го пребия" .. не знам как да разбирам всичко това. Той ми подмекна, че се занимава тама с някаква.
Отплеснах се по моите работи .. та мисълта ми е, че малко или много ги е яд. Особено ако след него почти веднага си хванеш друг. Малко сладко отмъщение - колкото и гадно, и подло да звучи. ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 62a62a1227
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен наскоро ми се случи приятелят ми да ме остави след 6 годишна връзка,като ми каза,че иска свобода.Но след една седмица започна да ми пише по скайп,фейсбук...че му липсвам и т.н.Много съжаляваше,че ме е оставил и след много молби,сълзи,разговори от негова страна,отново се събрахме и сега сме много щастливи и се обичамв повече от всякога.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0dab8ae36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   При мен се получи почти така, заряза ме и останахме в приятелски отнояения, след време ме потърси, но го отрязах и след още един период от време пак ме потърси настоятелно и тогава уж бяхме нещо като ''квит'' и се сабрахме.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7efaf7996b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма логика - ако някой наистина те обича и в същото време не е абсолютен егоист защо ще иска да те нарани? И то като те зареже? И за какво ти е подобно отмъщение?
Незнам - при мен или аз съм си тръгвала, или връзката е приключвала естествено и съм била доволна, че е свършила. Отдавна не съм на 20 и имам далеч по-голям опит. Мисля си, че момичето трябва трезво да преценява какви са неговите чувства и да има достойнство. Колкото и да сте еманципирани момичета, ако вие сте били активната страна, ако сте проявявали по-често чувствата си и сте се примирявали с липсата на внимание и любов неминуемо ще омръзнете и ще ви зарежат. То се усеща кога момчето влага чувства, или когато сте поредната бройка. Ако не сте прекалено заслепени и ако не правите непрекъснато компромиси няма да ви зарязват, защото въобще няма да допуснете сериозно да се обвържете с такъв човек.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1ae07697c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля като 2.
Иначе аз съм „зарязвала„, но не е било от добро. Първият ми приятел, с когото бяхме над 1,5 години заедно го зарязах, защото имаше връзка с приятелката ми (и беше станал импотентен и не искаше да ходи на лекар). Той се отнасяше с мен отвратително - като към добро и послушно животинче, затова много остана изненадан.
Като му казах, че всичко е приключило, без особени обяснения и обвинения, той коленичи и ми поиска ръката. Отказах, разбира се.
Ожени се за най-добрата ми приятелка, живеят при родителите му и след вече 6 години брак нямат деца. Тя е виновната пред обществото, но аз знам, че той имаше проблеми.
Не се радвам за нещастието им.
Не мисля за тях.
Х.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 65df24d682
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Зарязват ни,а ние търсим отмъщение чрез друг.Не на нас да ни е хубаво с новия човек,разбираш ли,а на бившия да му е гадно!Много тъпо!Щом нещо се е пропукало и довело до несигурност в човека до нас и го е накарало да ни остави,значи любовта не е била толкова голяма.Съмнението,че не си точно човека за него е много обидно.Как се прощава подобна обида и болка и съмнение?!И изведнъж му хрумва,че е сгрешил,след няколко опита с други жени,които не са изтърпели простотиите му,че ти си баш за него!Айде,стига,бе!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: de834c600e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Виж, аз съм жена на 25 години. Щастливо омъжена. Незнам с колко ще ти помогна с коментара си, но съм оставяла 4 момчета преди да срещна най - прекрасния за мен, за нито едно от тях не съжалявам, нито съм се връщала в миналото. Имало е причина да не съм с тях.
Съжалявам, за това, което ти се е случило, може и твоя случай е различен, явно момчето те е зарязало без причина и може и да съжалява в близкото бъдеще...
Само едно знам - че не трябва да се терзаеш за такива хора! Отвори сърцето си - съдбата си знае работата - явно някоя красива любов лети към теб...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b1248381d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това да се разделиш с някой защто не те обича вече е всъщтност най-най-най-подходящата причниа. От много други би боляло повече. Нпар. че вече не го привличаш... *Моли*

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 дни
hash: 310bb77dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ще "вляза" с един коментар. Ученическата ми любов продължи 3 години(той беше с 8 год по-голям)зарязах го без никакво обяснение, което беше гадно, но не е лесно да кажеш на някого, че вече не го обичаш, след като му си се клел в любов, то и това е очарованието на първата такава-мислиш си, че ще продължи вечно, но уви..
Никога не съжалих за това имах следваща връзка в която ми сипнаха с големия черпак, защото все пак когато си наранил все от някъде трябва д ати се върне. Първата любов обаче се появяваше периодично с романтични излеания. След 3 год, по някаква зла шега на съдбата(за първия)аз започнах връзка с негов близък приятел, който и ни запозна, сега сме заедно от над 3 год и живеем на семейни начала(планираме сватба и бебе), първия още не е женен макар да мина вече 30-те, знам че съм му нанесла дълбока травма, но не се чувствам виновна в карайна сметка всеки трябва да гледа собственото си щастие, а аз не бих избягала от него за да не нараня човек с който отношенията ни са приключили толкова отдавна, макар да не го е преживял и до ден днешен...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6cd178b280
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм момче и никога не съм зарязвал и винаги другите са ме зарязвали.. Както и да е няма да дойде края на света като някой те зареже вярно има 1 период в който си ядосан и тъжен едновременно но това не е причина да си хванеш гадже веднага и то само за да си отмъстиш на половинката си... Мое мнение..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker