Какво да правя.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя....
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1406 пъти
Здравейте, за пръв път пиша в този форум...
Проблемът е следният... От 3 месеца съм разделен с приятелката си. По принцип е от България, но се преместиха в Белгия. Имахме хубава (поне за мен) връзка от разстояние. Но имахме проблеми от моя страна. На 18 години съм, а тя е на 17. Проблемът е, че аз съм от малко срещаните лоялни момчета, не обичам да се хваля, но така ми казват всички. С бившата ми общувахме 3 месеца се Виждахме, когато си идваше за ваканциите. Общувахме си все едно сме гаджета, обаче не бяхме. Връзката ни бе 8 мъчителни (поне за нея) месеца... Проблемът е, че съм ревнив, държа мн на нея... Обичам я безкрайно много.... дразних се мн от всичките и Момчета приятели, все ме беше страх, че ще ме замени с някой друг. Дори и в момента ме е страх, защото не мога без нея. Аз съм от тези момчета дето са чувствителни и честно да си призная плача за нея. МНОГО РЕВНУВАМ, всичко правих за нея и тя за мен... казваше ми че безкрайно много ме обича.... обещавах й че ще спра да ревнувам и тн ама не могс просто, имам много Ниска Самооценка... нямам самочувствие. Преди 2 седмици започнах да се защитавам, тоест, започнах да се държа "студено" с нея защото имах семейни проблеми. И тя да вземе да ми каже, "******, аз вече не те обичам". Хубаво де, безкрайно много, значи, че е невъзможно да се спре да се обича... и започнах да се боря за нея от 1 седмица и тя все ме наранява казвайки "няма да сме повече заедно" и тн и тн.. и днес в училище просто не издържах и се разревах... просто не Издържах... Искам да ви помоля за помощ... какво да правя, казва ми че съм се държал с нея като с боклук, нито съм я обидил, нито нишо... Какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 127e038372
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно се поддържа връзка от разстояние. А и какво да ревнуваш? Тя, ако те иска, няма да изневери. Ревността е вид самомъчение, а и мъчение за другия. Овладей се, не вдигай скандали. И най-вече не си изкарвай лошите настроения на нея. Скарал си се с вашите, а си го изкарваш на нея!? Дори само за това трябва да те остави. Тя да не е някакъв емоционална гъба, дето трябва да ти попие емоциите? И без това на нея сигурно й е трудно в чужбина, без приятели, на ново място. Адаптацията си е трудно нещо. А и ти отгоре се държиш истерично. Дръж се като мъж, овладей се, събери пари и замини когато можеш при нея да я видиш. С истерии до никъде няма да стигнеш.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fba1b35157
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ама, номер 1, къде го пращаш при нея да ходи, като момичето е казало, че не го обича вече. Свършило е между тях. Авторе не казваш как сте си общували през 3те месеца ама явно не е минало добре щом ти е казала, че не те обича. Трябвало е да мислиш преди да правиш/говориш нещо. Не мога да те посъветвам, да се бориш за нея щом не те обича ама ти си решаваш. Ако ще се бориш най-много да се измъчиш. Ти се решаваш. Ало не се бориш еми има още много момичета, с това не е станало, с някоя друга може да стане ама първо се стегни, наистина, че такова държание никой не би търпял. Колкото и да трябва да те приемат такъв какъвто си. Ако гаджето ми се държи така ще му бия шута, не знам как е издържала толкова. Явно те е обичала безкрайно много както ти се изразяш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker