Използвана,излъгана,изиграна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Използвана,излъгана,изиграна
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2362 пъти
Здравейте, Искам да се обърна към всички жени, които са били нечии любовници и всички обвързани мъже, които си имат любовници. Защо мъжете са толкова жестоки, защо използвате и след това захвърляте с толкова лесна ръка? Защо след като получите, тъй желания секс, вече не сме ви интересни или чак тогава се сещате за жените ви и децата ви, защо сте толкова манипулативни, коварни и жалки? Моят случай е подобен, влюбих се в свободно момче, с течение на времето заживя с момиче отимаха и дете, той не спря да ме търси, въпреки всичко, аз не съм от момичетата, които си лягат с всеки, всъщност загубих девствеността си с него на 19, и въпреки всичките неща, които ми е говорил и годините, в които сме имали някакъв контакт, то той ме заряза на рожденият ми ден, по най-жалкия начин и след 6 месеца ми праща завоалирани съобщения в скайп от сортана "здравей", харесва ми снимки във FACEBOOK. Какво иска нали уж го натоварвах и имаше семейство? Секс може-би, а другият ми въпрос е как да го забравя, тъй като аз наистина обичамтози човек, но не смятам да имам каквито и да било отношения с него

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1e3bbb7bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " Защо мъжете са толкова жестоки"
Моме, прочети малко темите тук, виж какви мъже има. Подобни обобщения ги правят жени които са неспособни да видят собственият си избор на мъж. Ти си *избрала* да бъдеш в тая позиция, и идваш да ревеш тук, "защо? ". Ами погледни в огледалото...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6362d4dc75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   По-скоро въпросът би следвало да е - защо жените се занимават с мъже, които не са свободни? Защо за тях е ОК да са нечии любовници, защо не режат опитите на необвързаните мъже, защо за тях е ОК да са на второ място? Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава, при толкова много леки жени (не казвам, че авторката е такава, говоря по принцип), няма как да съдим някой, че си пробва късмета

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 426cdde676
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами обичай себе си на първо място. На второ -имай достойнство. Какво е това-той ти свирне и ти търчиш... Уважавай себе си. Остави го-човекът има семейство, дете. Ти само си губиш времето и емоциите. Започни да учиш, или да правиш нещо, което ще поглъща времето и мислите ти. Времето лекува...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7ecc935665
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   мъжете не са жестоки, а и делението на мъже и жени е глупаво, както и обобщаването за "мъжете" от един-единствен мъж.
по принцип хората се държат с теб както им позволиш. щом си видяла, че е обвързан, има и дете, какво очакваш и на какво се надяваш от негова страна? мислиш ли, че човек, който с лека ръка поддържа паралелна връзка, има истински чувства към теб и заслужава доверие?
вземи си поука и гледай делата на хората, а не думите им. уважавай себе си, за да те уважават и другите.
Ж45

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6e8b9c6065
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като нямаш намерение да си с него-яко игнор и това е. А като толкова много те е обичал и е бил свободен, попитай се защо е създал семейство и те е превърнал в своя любовница. Ами явно и жена си толкова цени. От такива мъже трябва да бягаш. А не като някаква луда да ходиш всеки път като се скара с жена си или му дотегне семейният уют. Утре ти ще си в ролята на майка и съпруга и пак ще се питаш защо и на тебе ти изневерява така мъжа ти. Спри да търсиш този модел, колкото и страстта да те кара да го правиш. Няма нищо привлекателно в мъж, който си играе с няколко жени наведнъж. А ако искаш да му го върнеш тъпкано и да си сигурна, че няма да те потърси повече, постарай се жена му да разбере, че мъжа и кръшка. Малко е гадно, но от женска солидарност можеш да я светнеш по въпроса, което няма да ти донесе удовлетворение, но онзи нейният ще те помни дълго.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 17fdf039ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз съм мъж, доколкото съм чувал секс, който не е по взаимно съгласие се води за изнасилване. Ти не пишеш, че си била насилвана да правиш секс с този мъж, пълнолетна си, така че за твоите решения с кого да правиш секс, последствията си ги носиш само ти. Вместо да пишеш тук и да се жалваш, че мъжете, женени или свободни били жестоки, си дай сметка защо въобще си лягаш с този''гадняр'', отговора е ясен, защото ти е хубаво, защото оргазмите са хубаво нещо, но човека си има семейство и не може да ти е под ръка 24 часа в денонощието. Намираш си някой свободен и по цял ден ще си се гушкате на воля.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 17fdf039ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Странно нещо наблюдавам, когато сте малки си лягате с който ви падне, женен, разведен, гадже на приятелка въртите си ги както ви хрумне, после след време намериш някой, завъртиш семейство с него и почваш да плюеш всички, жени, които имат твоето поведение в младежките ти години, после мъжете са много гадни... , защото видиш ли не отказвали секс на някоя като тебе. След време ще си спомниш тези думи, задавайки си въпроса, защо на мен се случва.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: bad1cdce86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо мъжете си мислете че като една жена прави секс със мъж, то било заради орагазмите, от самият секс било, ако беше това причината нямаше да й пука изобщо за този човек и още отдавна щяха приключат несериозните отношения само за секс не траят дълго, айде моля ви се, за какво ще се обременява със сигурност има други мъже който са свободни. Според мен недей да казваш на жена му, да си се оправят те сами, накрая те ще си останат заедно а ти ще излезеш виновната. (ж. 27)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d86efc1ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Принципно се определям като доста съпричастен, но с такива истории от твоя тип не мисля, че мога да бъда състрадателен. Твоите обобщения от сорта на "Мъжете искат секс" и "Всички мъже еди-какво си" просто показват, че ти такива си избираш. След като сама се занимаваш с такива хора нямаш НИКАКВО право да ревеш колко ти е тежко и кой какво животно е, едва лш не. Успех ти пожелавам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d86efc1ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Принципно се определям като доста съпричастен, но с такива истории от твоя тип не мисля, че мога да бъда състрадателен. Твоите обобщения от сорта на "Мъжете искат секс" и "Всички мъже еди-какво си" просто показват, че ти такива си избираш. След като сама се занимаваш с такива хора нямаш НИКАКВО право да ревеш колко ти е тежко и кой какво животно е, едва лш не. Успех ти пожелавам.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 17fdf039ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

13.   към номер 10
човека ясно и показва, че иска само секс, на нея като не и изнася, да си търси друг, а не да реве, че след секс, въпросния господин, си вдига ципчето и се връща при жена му. жените, все за чувства говорите, да ама истинските чувства биват споделени, другото е хленчене и капризи, ами си представи тебе те обичат двама или трима, дали ще ти пука за тези, които не са актуалния ти партньор?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7ceed9da23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От авторката: Напълно забравихх за този човек, отдадох се на висшето ми образование и съм по-щастлива, той естествено ме потърси, за да ми каже колко много е загубил, колко важна съм за него. Не се трогнах, забравих го и се чувствам по-добре, не мисля, че искам да бъда нечия любовница цял живот, не е достойно и за мен самата. Той ще остане първата ми любов, но съм сигурна, че живота ще ме сблъска с много по-голями трудности, проблеми, хора и той ще ми се стори като нещо незначително. Въпреки всичко съм горда със себе си, че в такова време обичах несъмено грешния човек, но обичах без да се опитвам да изкарвам собствени облаги, нито да бъда с него заради пари, коли, имущества. Той е съвсем обикновен, гордея се, също и че мога да прощавам и му простих всички унижения заслужени или не. Страдах седем години, живеех в един омагьосан кръг и в центъра беше той. Пожелавам му всичко най- добро и дано някой ден намеря истинската си любов, а дотогава никога повече любовница!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker