Какво е да изгубиш най-прекрасния подарък за Коледа?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво е да изгубиш най-прекрасния подарък за Коледа?!
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1812 пъти
Здравейте, аз съм момче на 18 годините. Роден съм в София, но от 3 години живея в Лондон заедно със моето семейство. Не искам да ви занимавам с мен, защото историята, която ще ви разкажа е за едно момиче на 26г. , което от 3 години се опитва и мечтае да стане майка, но така и не и се получава. Това момиче е моята сестра. Обичам сестра си. Тя е човекът, който винаги съм търсел, когато съм бил зле и когато съм летял от щастие. Тя също ме обича по същия начин, винаги ми споделя и това ме прави много горд, защото съм по-малък, но ме кара да се чувствам като неин батко. Със съпруга си от както са женени се мъчат да си направят бебе, но неуспешно. Ходиха на преглед да видят къде е проблема, но такъв не се откри. След толкова време в чакане, един ден, когато бях почивка и нашите също, тя дойде и ни показа тест за бременност, който беше положителен. Ние толкова се зарадвахме, че още на същата вечер бяхме направили много як купон, бяхме се събрали около 20 човека и изобщо тази новина озари цялото ни семейство.. това беше най-красивия подарък, които всеки един от нас очакваше. Естествено сестра ми не беше твърдо убедена, че е бременна и настояваше да се консултира с лекар по въпроса. На другия ден отидохме в болницата и ни казаха, че е бременна и че няма за какво да се притеснява. Но след две седмици (снощи), след като се прибра получи ужасни болки в корема и от двете страни и така около 4 часа. Извикаха бърза помощ със зет ми и доктора каза, че ако не се успокои ще трябва да я закарат в болницата да видят какво е състоянието и. Точно товя стана, отидоха с линейката в болницата и там и казаха, че състоянието и е критично и че бремеността и е извънматочна. Което значи, че плода, който носи в себе си не е на мястото си и може да създаде сериозен проблем ако не се премахне, но той вече беше създал проблем на маточната тръба и нея също трябваше да отстранят. Тя не искаше да махнат детето и лекарите и казаха, че няма да го махнат ( но това беше само за да я успокоят). На сутринта тя се събуди от упоика след операцията и първото нещо което каза е: Нали не ми взеха бебето? Ние всички бяхме като гръмнати.. сериозно, това е най-гадното нещо, което може да ви се случи.. в такъв момент не знаеш да плачеш ли или да бъдеш упора на това невинно страдащо момиче. Тя беше съкрушена, отделно, че и премахнаха едната маточна тръба вече се чувстваше и непълноценна. Но аз вярвам в Исус Христос и единственото, което искам за Коледа е да бъда зарадван от сестра си, че ще става майка на едно здраво бебе. Жадувам да я видя щастлива майка! Ако някой е претърпявал извънматочна бременност или е имал такъв проблем със създаването на бебе, да пише. Благодаря ви за отделеното време! Весели празници ви пожелавам и нека всеки, който чете това, да получи това, което си пожелае за Коледа. Защото тогава се случват чудеса!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 39831c3183
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Много съжалявам за случилото се. Не мога да ти помогна с някакъв конкретен съвет, мога само да пожелая на сестра ти бързо възстановяване, а след него и така чаканата прекрасна новина. Нека следващата й бременност бъде лека и безпроблемна, негативните емоции да останат в миналото, колкото се може по-бързо. Весели празници на теб и на цялото ти семейство, бъдете здрави и благословени! :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3d37e8da51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай. Щом всичко е наред с втората й маточна тръба, ще може да забременее естествено. Предполагам, че ще трябва да изчакат няколко месеца тя да се възстанови, преди да възобновят опитите.
При извънчаточна бременност не е имало как да спасят бебето. Растейки, то започва да разкъсва маточните тръби и тъканите около тях, получават се кръвоизливи и е много опасно - момичето е можело да умре. Затова се е наложило да премахнат едната маточна тръба (най-вероятно щетите върху нея са били непоправими) и в такива случаи няма как да се спаси бебето. Успокой сестра си, че тя не е виновна за нищо и не е имало как да го спаси. Бъди до нея, нека бъде търпелива и съм сигурна, че щастието ще й се случи скоро.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d6183094f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мисля, че за тази Коледа няма как да ти се сбъдне желанието. Все пак операция е претърпяла и е твърде скоро. Има си срок, в който не е желателно да забременява. Но аз съм сигурна, че те ще си имат дете. Дори и инвитро, пак ще зачене. Просто не трябва да се вманиачава, още е млада. По-спокойно я карайте. Моята снаха е изобщо без тръби и има три деца :) Пожелавам ви здраве и само успехи през новата година

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 384a6461b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз преживях също извънматочна бременност. Успокой сестра си, като кажеш че Господ си знае работата. Щом така е станало, така е трябвало. Ние 3 месеца трябваше да се пазим. Забременях 2 месеца, след като мина срока за пазене. Това, че са отстранили тръбата не е проблем. Ще забременее пак, ще има страхотно бебче и ти ще си най-гордия вуйчо.
Ж30

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 50967c6307
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Спокойно, може да направи инвитро и ще има бебе. Може да го направи в Лондон, или в България.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker