Останах сам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Останах сам...
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3280 пъти
Предполагам че историята ми е повече от банална но все пак имам нужда да споделя.

Момче на 27 години съм, около половината си живот съм живял в чужбина и историята ми започна преди около 4 години.

Самотата беше нещо с което бях свикнал, бях се примирил с мисълта че никога няма да намеря сродна душа и честно казано отдавна бях спрял и да я търся. Но ето че един ден се появи тя... Намери ме в интернет благодарение на обща група която слушахме. Беше от България, студентка, с доста подобни интереси като моите. Бях се опитвал да поддържам дистанционни връзки и преди и сякаш знаех че няма да се получи, но все пак имаше нещо в нея което ме караше да продължавам кореспонденцията. Чаках я всеки ден с нетърпение да дойде онлайн за да можем да говорим цяла нощ понякога дори до 3-4 сутринта.
Беше трудно, подлудяваше ме мисълта че не мога да я видя и да я докосна и ето че след няколко месеца вече планирах да се прибера за да сме заедно. Беше ми все едно какво ще правя в България (държавата в която само до преди няколко месеца се кълнях че повече не искам да видя) стига да съм заедно с нея.
Лятото дойде, събрах си багажа, сбогувах се с всички и направих най-трудното решение което бях правил някога. Вече бяхме заедно наистина, бяхме много щастливи въпреки мизерната квартира в която живеехме, въпреки факта че почти веднага разбиха квартирата и взеха всичко ценно което имахме и двамата. С времето и двамата си намерихме хубава работа, израснахме, започнахме да изкарваме повече пари отколкото са ни нужни, сменихме квартирата и общо взето започнахме да водим доста добър живот, който не мисля че бих си позволил в чужбина. Животът беше хубав, бяхме щастливи, нямаше какво да се обърка нали? Нещо вътрешно ми казваше че всичко е прекалено хубаво за да е истина, свикнал съм да страдам и знам че живота е една въртележка от щастливи и нещастни периоди и знаех че сега следваше нещастен период. И ето че познах... За няколко месеца тя се промени тотално. Спря да ми говори, спря да ми обръща внимание, започна да ме третира като някакъв досадник и след поредния ми въпрос "какво ти става? " целия ми живот се обърна с краката нагоре. Каза ми как вече не чувства нищо към мен, как иска да се разделим а аз просто не знаех какво да кажа или да направя...
И ето че месец по късно нея вече я няма, аз съм отново сам в празния апартамент, отново се чувствам като преди 4 години - без никакво желание за живот, без никаква мотивация да продължа напред и без никакви приятели. Животът наистина е въртележка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: f6eb618f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Очаквала е нещо което не е получила, а силно е желала. В такъв период, секса е на първо място, другото казваш, че е наред, пари, квартира, но за интимност нищо не пишеш. Човек от грешките се учи, дано поне урок ти е дала, че при следващата да не сгрешиш отново!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7d2a1cfe5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Случват се такива неща. Всяко зло за добро! По - принцип не съм добър човек, но се опитвам да се подобря. :D
Та брат, ако искаш, потърси пак за някоя. Вече си в България, макар, че такива връзки нямат шанс.
Поне да не е без нищо. Аз намерих своята приятелка на улицата, така, че смятам всичко за възможно в тоя скапан живот.
Успех! ;)

Ензо

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8dabb6c612
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хубаво е че си намерил любовтта и поне е била споделена тогава след като сте живеели заедно. Аз пък по принцип все съм се влюбвала явно в мъже който са страдали по някоя мислели, мечтаели и тн. което си е доста кофти ама на такива съм попадала като съм била във връзка. Или обратното не ми харесва чак толкова но защото се държи добре й.. се привързваш към човека. Аз не съм сама но те разбирам, не се тревожи тя ще се върне и ще си бъдете пак заедно сигурно. (ж. 27)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 635b38275a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кофти пич, но това е живота. Жените имат 2 режима - връзки, секс, емоции или задомяване, брак, деца, сигурност. Като набере скорост в някой режим, нищо не можеш да направиш, особено първият. Животът е за плитки хора. Или се научаваш да минаваш от връзка на връзка, или си купуваш жена с пари и сигурност (но трябва и да е по-възрастна). Някой може и да им се получава нещо повече, но лично аз не съм ги срещал...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 650af9a08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Казваш, че нямаш никакви приятели и сте живеели заедно, което мен ме навежда на мисълта, че явно прекалено много си зависел от нея емоционално и това я е задушило.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8dabb6c612
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Дори й да не се върне, 27 е хубава възраст за мъж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: eae460c2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намерила е друг! Жените не си тръгват така като дим при положение, че сте имали сериозна връзка и явно силни чувства. Сега ще ти е трудно, но с времето ще го преживееш, и ще се "имунизираш" към толкова силни чувства. Приятелите... те не съществуват приятел! и да беше си живял тук с времето щяха да намаляват, имай добри познати, не приятели, защото ако допуснеш някой толкова близо, за да го наречеш приятел после ще страдаш пак.. Колкото до това как да продължиш оттук нататък наистина е кръстопът, най- добре да помислиш и сам да прецениш.. и тук и в чужбина все ще срещнеш някоя жена, въпроса е къде ти се живее.. аз лично не бих останал тук ако съм в твоето положение - хем ще преживея раздялата по- бързо, хем имам опит в чужбина и няма да съм в "небрано лозе"... а жените братле... жените са най - коварните същества ; )

М/26

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: be3e78d06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Живота е гаден и несправедлив. Свиквай докато е време и не се затваряй това ще ти е най - голямата грешка. По думите ти съдя че си млад, прав и корав зрял мъж който знае какво иска и изкарва добри пари така че това моментално ти отваря много вратички във живота. Успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 53d7395075
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И на мен ми се случу нещо подобно. Знам колко лошо нещо е самотата и аз в момента сам така, не знам дали някога изобщо ще се оправя...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a8c7bcd25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от Автора:

Ще се опитам да отговоря на някои от вас.

След като прочетох няколко пъти това което съм написал имам чувството че съм акцентирал повече на парите и работата отколкото е трябвало, понеже те никога не са били най-важното за нас или поне за мен. Някак исках да кажа че в началото ни беше трудно и тя все пак остана с мен в трудните моменти а сега когато всичко се нареди и можехме да направим следващата стъпка реши да ме изостави.

За секса не искам да изпадам в детайли, но не мисля че това е бил проблема. Като цяло не мога да си обясня причината защото никога не ми е споделяла да е недоволна от нещо до такава степен че да се стигне до тук.

За приятелите може би номер 5 е прав. Отдавна съм скъсал всякакви връзки с приятелите си от България и тя ми беше повече от достатъчна. Може би за нея наистина това е идвало в повече.

Относно това че може би е намерила друг - минавало ми е през главата, но сякаш не ми се вярва. Когато я попитах тя отрече, но мисля че щях да разбера така или иначе ако излиза или говори с някой друг.

Относно чужбина - за момента по-скоро мисля да остана тук. За мен да се върна обратно би било като да направя крачка назад. Мисля да си дам известно време и след това да потърся някоя друга, но самата мисъл че след толкова време и хубави моменти с някой той може просто така в един момент да те захвърли просто ме ужасява и не знам как точно ще подходя в следващата си връзка.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8dabb6c612
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз мисля че ще си оправите проблемите с приятелката ти, освен това изглежа че ти ще си я чакаш да се върне, но все пак ако това не се случи, мъжете трудно разбират какво чувства жената, за съжаление точно когато всичко е перфектно уж накарая излиза че не е било така за единият от двамата. Не можеш да определиш преди да заживеете заедно със някоя как ще се развият нещата между вас, жените не са еднакви нито като мислене, нито като държание, отношение.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fa590d70f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Братле, била ти е първа сериозна връзка, на нея предполагам също щом не сте завършили като семейни. В случаи като вашия и двамата се учите взаимно за да срещнете правилния човек и истинската любов. Приеми го като обучение. Най- хубавото тепърва ти предстои :)
М33

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 07509738c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Според мен нещата са се проточили и тя е загубила интерес, но такъв е животът.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker