Оставих го, а сега мисля за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оставих го, а сега мисля за него
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2421 пъти
Преди 5 години се разделих с момчето, с което излизах. Тогава бях на 19 години и бях много влюбена. Тотално изгубена, заспивах с негова снимка, мислих само за него. Бях готова на всичко, но не и той. Винаги аз ходех да го видя, винаги аз го търсех по телефона. В един момент той започна да се кара с мен за всичко, буквално ме смаза, съсипа ме, подигра се с мен, защото аз започнах да се чувствам неоценена и няколко пъти опитах да говоря с него, но той избухваше и ми обръщаше гръб. Ако говорехме по телефона просто ми затваряше. Не спирах да плача. Слушах само тъжна музика и плачех. Все по - рядко се виждахме или чувахме. По едно време започна да отказва поканите ми за среща. Обиждаше близките ми, ако плачех и му казвах, че съм на ръба да приключа връзката ни, той отговаряше, че думите ми нямат тежест и че нямам сили да го направя и че знае, че няма да го направя... и точно тогава в един момент, когато не се бяхме чували повече от седмица аз взех решение повече да не бъда с него. И понеже нямаше смисъл, реших да не му кажа, а просто да приключа. Той ме потърси след известно време, сякаш нищо не се е случвало. Реших да пробвам за последно. Излезнахме, държа ме за ръка, както обикновено, но аз бях съсипана. След като се прибрахме вече бях затвърдила мнението си, че не е кавалер и не ме обича. Оставих го и той го прие трудно. Започна да ме търси, не спря да ми пише и звъни около седмица, накрая се отказа и не искаше повече да чуе за мен. За капак ме нарече к*рва и боклук. Повече нито чух за него, нито го видях. Разбрах, че е започнал работа като разносвач на стоки. Той нямаше желание да учи. Беше против висшето образование. Аз, обаче, продължих своето, което той опитваше да ме накара да прекъсна. Минаха години в учене и неспирни ангажименти. Работех и учех. Намерих си хубава работа с добро работно време, вече живея самостоятелно, самичка и може да се каже, че нещата се поуспокоиха и нямам толкова ангажименти. Но след като този бурен период отмина вече имам време да мисля за него и да се връщам назад. Понякога изваждам снимката му, която пазя и знам, че не бива, но мисля за него. Но тогава нямаше как да остана с него и да ме мачка още и още. Та той идваше на рожденния ми ден с празни ръце, без цвете, а аз на неговия рожден ден му подарих спа почивка и той беше много щастлив. Никога не се поинтересува за мен, никога не си даде последния залък за мен, а аз давах своя за него.
Страхувам се, че мисля за него, тогава бях толкова ангажирана, че след като се разделихме нямах и секунда време за мен и затова и не мислех какво се случи, но сега...
Има едно много добро момче, което ме кани на среща, много по - добър е от него, грижовен, но защо онзи не ми излиза от главата. Имахме общи интереси и харесвах външната му красота и ми е трудно, защото наистина го харесвах.
Много съм объркана.
Моля ви за помощ, къде греша, трудно ми е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: b487a84bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Света се обърка тотално...добре бе защо всичките жени сте такива? Кой знае колко неща прави за теб настоящия ти приятел, а ти мислиш за оня дето те е гаврил и не му е пукало за теб...а ако се появи бившия ти и ти се подмазни сигурно ще изневериш на момчето което в момената те обича...

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: dae8ccc342
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мен ме зарязваха, защото и обръщах прекалено много внимание. Вие даже не сте били гаджета, но ти не си го била разбрала! ;)
Като гледам много си "пресирала" и си взимала всичко на сериозно, което само убива шансовете ти. Аз имах приятелка, пишех и постоянно стига да е на линия. Не съм и отказал нито една среща, обичах я и ценях. :D
Накрая ме заряза с основанието, че вече я няма тръпката. Приех го тежко, но го приех. След това няколко пъти ме търси, но като съм казал, че е свършило, факт.
В твоя случай, дай шанс на момчето, което те кани на срещи. :)

Ензо

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 403567825d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Клин клин избива. За да ти излезе бившият от главата ти трябва нова, по-вълнуваща връзка. Мисля, че именно липсата на подобно вълнение в живота ти, те кара да се връщаш назад.
Според мен ти липсва любов, а не конкретният мъж.
Дай шанс на нова тръпка :)
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6bac0b4514
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно те разбирам. Имах приятел, който се държеше с мен ужасно. Разкрих му чувствата си, той на мен своите, но съм сигурна, че нямаше да станем гаджета, ако неговата приятелка не го беше оставила. Аз бях толкова хлътнала, че първоначално не обърнах внимание, че има гадже, просто се радвах, че ме харесва. След време ми стана кофти, когато ми каза, че я обича. Когато станахме гаджета исках да види какво ми беше и започнах да движа от време на време със стария ми възлюбен. След време ми вдигна скандал пред цялото училище и аз скъсах с него. Това беше преди месеци. Започнах да харесвам друго момче и мисля, че и той мен, но напоследък и аз като теб започнах да мисля само за него. Това се случва може би с много жени. Започват да мислят за бившия си-недостатъците и качествата. Може би причината е, че ние подсъзнателно сръвняваме бившия и сегашния. Нормално е да си объркана, но ако продължиш със сегашното момче, дори мислейки за бившия, няма да съжаляваш.
П. С. извинявай за романа, дано съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6bac0b4514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Напълно те разбирам. Имах приятел, който се държеше с мен ужасно. Разкрих му чувствата си, той на мен своите, но съм сигурна, че нямаше да станем гаджета, ако неговата приятелка не го беше оставила. Аз бях толкова хлътнала, че първоначално не обърнах внимание, че има гадже, просто се радвах, че ме харесва. След време ми стана кофти, когато ми каза, че я обича. Когато станахме гаджета исках да види какво ми беше и започнах да движа от време на време със стария ми възлюбен. След време ми вдигна скандал пред цялото училище и аз скъсах с него. Това беше преди месеци. Започнах да харесвам друго момче и мисля, че и той мен, но напоследък и аз като теб започнах да мисля само за него. Това се случва може би с много жени. Започват да мислят за бившия си-недостатъците и качествата. Може би причината е, че ние подсъзнателно сръвняваме бившия и сегашния. Нормално е да си объркана, но ако продължиш със сегашното момче, дори мислейки за бившия, няма да съжаляваш.
П. С. извинявай за романа, дано съм ти била полезна.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6bac0b4514
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напълно те разбирам. Имах приятел, който се държеше с мен ужасно. Разкрих му чувствата си, той на мен своите, но съм сигурна, че нямаше да станем гаджета, ако неговата приятелка не го беше оставила. Аз бях толкова хлътнала, че първоначално не обърнах внимание, че има гадже, просто се радвах, че ме харесва. След време ми стана кофти, когато ми каза, че я обича. Когато станахме гаджета исках да види какво ми беше и започнах да движа от време на време със стария ми възлюбен. След време ми вдигна скандал пред цялото училище и аз скъсах с него. Това беше преди месеци. Започнах да харесвам друго момче и мисля, че и той мен, но напоследък и аз като теб започнах да мисля само за него. Това се случва може би с много жени. Започват да мислят за бившия си-недостатъците и качествата. Може би причината е, че ние подсъзнателно сръвняваме бившия и сегашния. Нормално е да си объркана, но ако продължиш със сегашното момче, дори мислейки за бившия, няма да съжаляваш.
П. С. извинявай за романа, дано съм ти била полезна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6bac0b4514
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно те разбирам. Имах приятел, който се държеше с мен ужасно. Разкрих му чувствата си, той на мен своите, но съм сигурна, че нямаше да станем гаджета, ако неговата приятелка не го беше оставила. Аз бях толкова хлътнала, че първоначално не обърнах внимание, че има гадже, просто се радвах, че ме харесва. След време ми стана кофти, когато ми каза, че я обича. Когато станахме гаджета исках да види какво ми беше и започнах да движа от време на време със стария ми възлюбен. След време ми вдигна скандал пред цялото училище и аз скъсах с него. Това беше преди месеци. Започнах да харесвам друго момче и мисля, че и той мен, но напоследък и аз като теб започнах да мисля само за него. Това се случва може би с много жени. Започват да мислят за бившия си-недостатъците и качествата. Може би причината е, че ние подсъзнателно сръвняваме бившия и сегашния. Нормално е да си объркана, но ако продължиш със сегашното момче, дори мислейки за бившия, няма да съжаляваш.
П. С. извинявай за романа, дано съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: dd9548f3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Излез с момчето, с нищо не те ангажира това, спри да гледаш назад към този човек без амбиции и обноски.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b724adc20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Знаеш ли, любовта не е търговия. Ти не го обичаш, не си и влюбена, единственото, от което се нуждаеш е неговата грижа и внимание, базирани върху недооцеността, която чувстваш. Единственият съвет, който бих ти дала, е да осъзнаеш, че се самозалъгваш. Истинска любов ще те сполети тогава, когато си готова за нея, а щом не забравяш за вече отминалата, явно все още не си научила урока, който ти е бил възложен. Безусловната любов не очаква, не иска. Даваш 100 пъти подред залъга си, но не отваряш уста, чакайки да ти подадат. Такава любов е възможна само, между хора, който са духовно израстнали.. а вие и двамата явно не сте били. Казвам ти всичко това, за да ти докажа, че изгубеното от теб не е толкова хубаво, колкото си представяш. Отвори очите и сърцето си за заобикалящата те реалност, освобождавайки се от това бреме, и бъди готова да срещнеш истинското! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8cff381182
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, първа любов, сантиментални чувства. Правилно си постъпила като си го зарязала. Той нито те еобичал, нито уважавал. Сега, какво? Искаш да се повтори старият кошмар ли? Не се обръщай назад, вървинапред и се виждай с момчето, което те харесва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker