Когато изгубиш истинската любов... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато изгубиш истинската любов...
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3194 пъти
Нали я знаете онази любов... истинската, единствената? ! Тази, която идва веднъж в живота. Да, точно за нея говоря. Онази, която, когато дойде и те белязва до живот. Онази която независимо колко хора след това се появят в живота ти никой не може да я заличи. Каквото и да направиш, където и да отидеш... не минава.

Е, при мен се случи това преди повече от 2г. Срещнах момичето на моите мечти. Не можех да повярвам, още и още не вярвам какво ми се случи. Тя бе онази, която всеки чака цял живот. Любов в тяло на момиче. Момиче за което не спирам да мисля, не спирам да обичам, да сънувам и да искам пак и пак.

Проблем ли? !
Няма проблем. Просто тя не иска да е с мен пак, просто всичко, което е било ще си остане спомен и любов за цял живот. Просто имах всичко, което някога съм искал, а сега не.

Какво правите, когато изгубите точно тази любов? ! Какво следва... аз вече от 2г. насам не мога да се съвзема. Да, идваха и си заминаха други момичета, но тя... тя винаги е била в мислите ми, независимо, че съм бил с други. Тя е и тук в сърцето ми и никога няма да си тръгне... и да иска - аз няма да я пусна, не бих могъл...

Какво правиш щом този човек е бил смисъла на живота ти?
Какво правиш щом знаеш, че няма как да върнеш времето назад и че нищо от това, което е било... няма да може да продължи?
Какво правиш, когато си дал цялата си любов, време, внимание, тревоги, желание, страха... ВСИЧКО на този човек?

Млад съм, живота е пред мен, но живот ли е то щом нямаш това, което винаги си искал? И да се задоволяваш с друго... не е същото.

Пробвах всичко... нито времето, нито хората, нито обстановката променят нещо. А имам толкова много любов, която мога да дам на някой.
Разбирам, че всичко е свършило. Приел съм го... няма проблем. Знам какво да си отхвърлен от единственият човек, от когото имаш нужда. Но какво следва?

Как човек може да бъде с някой друг? Да го обича, но вътрешно да знае, че има само една, която е обичал истински и най-силно. Как го приема другият, който се оказва, че е № 2 в сърцето ти?

Дали да търся нова любов (която се съмнявам, че мога да намеря или че въобще съществува)? Дали да се отдам на живота и да "изключа" чувствата си и просто да използвам момичетата и жените в живота си като играчки? Да станеш безчувствен... студен камък и да не допускаш повече никой близо до себе си.

Странно е даже и за мен. Момче съм, а искам любов. Имал съм много предложения за "просто секс"... някой с намеци, а други директни, но винаги съм казвал - НЕ. Не мога да имам физическа връзка с някой, когото не познавам, не обичам и не сме във връзка.
То да ви кажа честно... днешно време нежния пол са по-настоятелни от мъжкия.

А сега на къде... и струва ли си изобщо? !

Ако някой е изпадал в моето положение... моля, нека сподели. Защото въпроса наистина е сериозен... не само за мен, а и за много други хора.

Любов... къде си и защо ме остави :(
Върни се... върни се.
Неповторима...

Някой ще кажат: " Я, се стегни малко! Бъди мъж, стискай зъби! "
Стискам, стискам, но когато остана сам... вечер ;/ И от камък да си и сърце да нямаш няма как да се сдържиш.

Имам смелостта да си го призная - да!
Мъжко момче съм, силен пред всички, но слаб пред една... единствена.

При момчетата/мъжете мисля, че любовта идва веднъж в живота (говоря за онази... истинската), докато при момичетата/жените любовите са повече. Докато жените могат да обичат няколко различни (истински да ги обичат), то мъжете не... обичат само една и само веднъж. А всички други са просто спонтанни и силни влюбвания, които не траят особено дълго време. Може би точно за това, когато мине време... жените започват да се оплакват, че не били същите, каквито преди, че това, че онова. А има една група жени, които са изключително доволни, безкрайно щастливи и обичани от човека до себе си. Защо? ! Защото мъжът до тях е намерил онази... любимата!

- Все още момче, но някой ден мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 635295a824
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, преживяла съм 2 пъти толкова силни влюбвания и искам да ти кажа, че си в голяма грешка, че тя е НЕПОВТОРИМАТА и ЕДИНСТВЕНАТА!!!!

Стана ми ясно от темата, че ти търсиш в живота си само дълбоки, много истински и силни, страстни влюбвания, които да те разтърсят, както това ти влюбване те разтърсва в момента. И с всеки изминал ден, колкото си по-депресиран и по-тъжен ти се чувстваш още по-влюбен и продължаваш да страдаш (дори и на сила) защото истината е, че не искаш да избягаш от това чувство на силната любов, която изпитваш. Това чувство те зарежда. Преживяла съм го същото. И колкото и да не ти се вярва И ДА НЕ ТИ СЕ ИСКА ---> времето лекува. Страдах 2 години по мъжа, който обичах, докато спрях малко по-малко да се сещам за него. Дори имаше дни, в които изведнъж спрях да си мисля за него и като се сещах ми ставаше тъжно, че обичта и мъката ми са избледнели. Мъчех се да си припомня какво чувствах към него, но просто не се получаваше, защото вече не чувствах нищо към него и бях като нова.... Вече не ми беше тъжно - не ми и пукаше. Не става дума за някаква омраза или нещо, а за чисто безразличие. Беше ми станал безразличен, а аз не исках да ми е такъв, ала ВРЕМЕТО си каза последната дума. И в двете влюбвания си мислих, че той е НЕПОВТОРИМ И НЕЗАМЕНИМ, ПЕРФЕКТНИЯ ОТВЪТРЕ И ОТВЪН, но сега като анализирам ситуациите отстрани - аз съм била под някаква емоционална зависимост. А в силните влюбвания МНОГО ЧЕСТО има някаква зависимост от другия, ОСВЕН силна и бурна страст, огън... Надали сега ще се съгласиш с мен, но след 1-2 години влез пак в същата тема, прочети ми коментара и ще видиш, че съм се оказала права и си я забравил :).
Пожелавам ти успех и късмет, и дано по-скоро се съвземеш и продължиш напред!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 81d3ac4c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз се съмнявам истинската любов да съществува. Но съм се чувствала по подобен начин само със един човек, примерно не съм искал/а да си тръгва, не можеш да забравиш и тн. Надявах се че ще ми "мине", ама това не се случи, пробвах различни вариянти вякакви възможни като например друг мъж, алкохол, дискотеки.. Обаче осъзнах че на човек рядко му се случва да попадне на някой подходящ. Има хора който се интересуват само от секса, а ти ако не си такъв тип, особено ако си жена не можеш да поддържаш такава връзка без чувства, поне аз лично не мога. Много трудно преживях раздялата като цяло, но ти не трябва да допускаш да изпадаш в крайни състояния, защото може да се разболееш и ще сте още по кофти, хем си загубил любовта, хем не можеш да продължиш по нормален начин живота си, трябва да помислиш и за себе си. Недей да нараняваш другите жени, те не са виновни за това което ти се е случило. Аз съм на този принцип че щом човека до мен ме уважава и се държи добре към мен и аз ще му отвърна със същото, но за себе си ще знам че няма да получа тази любов която искам. Ако имаш желание за нова любов пък пробвай си късмета, не знам всеки знае за себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f04bbdd6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   жена съм и те разбирам напълно, но те съветвам това което го чустваш да и го кажеш на момичето с истинската любов, да и признаеш и ако тя го чества същото ще ти отвърне. Един е живота една е истинската любов и няма заместители а само подобия.... така, че се пребори с инатите а пък току виж си заживял щастливо с нея. Не мълчи а говори -това искаме жените за да сме убедени...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f04bbdd6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   съвет-на всяка цена и го сподели истинските неща ке ценят в живота а може и тя да се чуди и да чака истинско обяснение поне така звучиш и никоя свестна жена няма да го охвърли дори и да е сгрешила пред теб ще го обмисли-не дерзай ДЕЙСТВАЙ!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f04bbdd6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   няма случайни неща и тук, интуицията ме води и те чуствувам ако си моя В... ди, ти си знаеш от мен и не съм те отхвърлила в сърцето си ми не се филмирай излишно а ми се обади

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: cb82231f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не затваряй вратите на сърцето си, знаели се може някой ден да намериш сродната си душа. Все пак "живот"...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f8a74b9b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ами не ви е било писано да сте заедно. Или кармата ви е да не сте заедно. Човек като се настрада в този случай, си казва-Майната му, АЗ съм си най-важен. Най-важното е аз да съм добре.
После пораства, променя се и става по-мъдър. Накрая времето го излекува. И разбира, че е важно любовта да е споделена.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f04bbdd6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   няма случайни неща и тук, интуицията ме води и те чуствувам ако си моя В... ди, ти си знаеш от мен и не съм те отхвърлила в сърцето си ми не се филмирай излишно а ми се обади

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8888486c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом си изгубил истинската и единствена любов - значи не е била истинска и определено няма да е единствена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 29ff92cc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   С интерес ще следвам темата, защото макар и на 15 аз изпитвам същото.
И аз като тебе приятелю я загубих и не мога да погледна друга. Просто не знам какво да направя. Само, че при мен обстоятелствата са съвсем различни - тя е в чужбина и на 3-4 месеца се връща в квартала и ко –гато се разминаваме се правим, че не се познаваме ( това още повече ме кара да страдам) . Не знам какво да правя. Пак казвам, че с интерес ще следвам темата ( ще ми е от полза )

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 29ff92cc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   С интерес ще следвам темата, защото макар и на 15 аз изпитвам същото.
И аз като тебе приятелю я загубих и не мога да погледна друга. Просто не знам какво да направя. Само, че при мен обстоятелствата са съвсем различни - тя е в чужбина и на 3-4 месеца се връща в квартала и ко –гато се разминаваме се правим, че не се познаваме ( това още повече ме кара да страдам). Не знам какво да правя. Пак казвам, че с интерес ще следвам темата ( ще ми е от полза )

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b1dd432123
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 3 и една да е тази не е неговата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2179fd5a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От автора :

Първо искам да кажа, че съм момче, а и мисля, че последите редове го доказват.

Другото, което е... аз съм приел факта, че тя няма да се върне при мен. Разговаряли сме за това... неведнъж.
Просто явно както каза №1 за безразличието, едно такова изтръпване и никакви чувства... може би точно това е ТЯ в момента. И даже не от скоро... от много време. Няма как на сила, не виждам и смисъл вече. Ако тя също малко поне ме искаше - щеше да ми напише поне едно - Здравей!

Една страницата от книгата Любов беше прелистена... проблема е, че останах без мастило и не мога да започна на пиша нова глава. Нямам силите, не се е и появил човек за когото да пиша и да го искам толкова силно. Има време... аз съм още млад, даже много. Има още какво да видя, но съм такъв тип човек, който се отдава на човека до себе си изцяло. Странно е това за момче може би, но съм такъв. И ако искам нещо... то трябва да е всичко или нищо.

Продължавам да чета и следя съветите ви. И ще послушам някой от тях, защото все пак тук има гора с много голям опит и вече са минали през това, а аз те първа излизам от тази емоционална дупка в която съм попаднал.

Поздрави и весело изкарване на празниците... обичайте се, не се ранявайте!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e91faff833
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Запознах се с тази своя любов едва на 14. Били сме заедно не повече от няколко месеца. Преди 5 години реши, че не иска да е с мен. Търся го всеки ден в погледите на всички хора, а дори не знам дали живее в същия град. Разбирам те. На 23, а сякаш съм на 100.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 055c6e9c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Потърси контакт с нея, няма значение как, дори и като приятели.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3dbff5db4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Изпадал съм, дори все още съм в подобно положение след над 10години. Всеки божи ден мисля за нея. Сега съм с друга жена която много обичам, но не мога да спра да мисля за онази от миналото, което ме измъчва и се чувствам сякаш изневерявам на сегашната! Мисля си дали не е било по добре изобщо да не я бях срещал-онази от миналото. Може би изкупвам грехове за момичетата които през годините са били несподелено влюбени в мен, и които съм отхвърлял тъй като не съм чувствал нищо към тях, но поне никоя от тях не съм лъгал и използвал! Дали някоя от тях пък не си мисли постоянно за мен без да подозирам и да предизвиква тези мисли в мен?
Петър Дънов има една мисъл "Не може да мислиш за някого, ако и той не мисли за тебе"

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e65192d55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   След 10 години се видяхме случайно, тя беше с гаджето си, и двамата така се укокорихме и усмихнахме еди на друг, че котка в засада може да ни завиди за "зениците който ококорихме и двамата като се видяхме" направо грейнахме, като слънце и двамата, блокаж нз какво да кажа, изнизах се по най бързия начин-че се засякохме в един коридор че ако се бях застоял щях да я награбя, тя ми каза ехей здравей от давна не сме се виждали с усмивка на ангел, аз бликирал, поздравих я и нея и гаджето и , и се оправдах, чакат ме долу бързам просто шах с пешката , по коледа найстина стават чудеса... Не я бях виждал, но това не означава че и за миг съм спрял да я обичам... Най хубавия подарък, да видиш някого когото обичаш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker