ПРЕДАТЕЛСТВОТО - Имам нужда от съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ПРЕДАТЕЛСТВОТО - Имам нужда от съвет
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3134 пъти
Здравейте,
Бих искала да ви разкажа моята история.. история за една любов, която не е като останалите..

На 21 съм и от около 8 месеца много се сближих с една компания момичета на различни възрасти от 19 до 30 години. Много интересни хора, уникални всяка по себе си. С тях ме запозна една много близка моя приятелка, (ще я нарека Мими) която познавам вече няколко години.. Всичко беше идеално - пей сърце с две думи... Помежду ни имаше такова приятелство и близост.. Чувахме се нон стоп и то само, за да кажем една на друга "Обичам те! благодаря, че те има!". Едно от момичетата от тази компания, да я наречем Рая, започна малко по малко да ме отдалечава от Мими и да се опитва да се сближи тя самата с мен. Наскоро почина баща й, реших, че вижда в мен утеха и просто има нужда от подкрепа. Някак си се сприятелихме наистина повече от останалите, доверявахме си всичко.. Постепенно животът на Мими се промени - сгоди се, забременя.. И някак си се отдалечи от нас, от всички.. Нейната липса обаче не ми правеше впечатление, понеже вече си имах Рая.

ДО ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН, КОГАТО разбрах от Фейбук, че Рая се занимава зад гърба ми с бившия ми, с който нещата между нас са все още "висящи". Тя знаеше за нас цялата история, утешавала ме е и ме е насърчавала, когато съм имала нужда.. В този момент светът ми се срина до основи.. Не ме боли за него, никак даже .. мъж- ще го преживея.. Приятелството и изневярата на моята приятелка - ето това е което ми тежи вече три седмици. Реших да се видя с Рая и да й кажа в очите какво изпитвам и как се чувствам.. Направих го и тя обеща да престане да се занимава с него.. 6 часа по-късно..те вече бяха заедно..

Откъснах се от тази компания.. Бях за пореден път уверена, че приятели за маса много, но истински-едва ли. Три седмици вече ме гонят и ми звънят, искат да излизаме, но аз категорично отказвам, провокирана от факта, че хванах неведнъж тези мои приятелки да ме лъжат, че те не се заедно, че не се виждат и така нататък, ноооо поредната лъжа - качват снимки и мислят,че съм сляпа..

Сега съм пред дилема- на 06.03 Мими се омъжва, поканена съм на сватбата, но не знам дали да отида.. Говорих с нея днес много, тя също е на мнението, на което съм аз по отношение на нашите "предателки", но ме посъветва да отида, защото е заради нея, но заради тях, а и те това очакват аз да съм смазана..

Моля ви кажете ми какво да направя.. наистина съм на кръстопът.. не знам как да постъпя.. Адски ме боли и много съм наранена.. Искам да отида на сватбата на Мими, но не искам да се срещам с тях..Не искам да гледам лукавата физиономия на Рая.. Ще съм много благодарна ако ми дадете съвет, наистина

Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: ff77afc237
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иди на сватбата, все пак тя ти е приятелка ! Няма приятел, който поне веднъж не се е дънил за нещо. Отиди с гордо вдигната глава и не показвай колко ти е зле !!! Направи така, че твоите "приятелки" да ги е яд, че си повече от тях ! Ти си млада, сега е моментът, в който трябвад а се научиш да си силна. В жвотът ти ще ги има още много такива, така че научи се да не им обръщаш внимание и ще видиш, че ще ти е по-добре! Но за сватбата конкретно - разбий ги !!!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e87ecf2da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди и се забавлявай с Мими, игнорирай другите, лесно.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2bb17b7679
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще ми се да ти кажа, че това, което ти се е случило няма да ти се случва повече, че хората са верни и добри приятели, но за съжаление не мога.
Отиди на сватбата, защото това момиче нищо не ти е направило, а сватбата е за цял живот и няма да ти го прости - ти така би станала предателката.
На мен подобни предателства (не на романтична основа само) вече ми са се случвали много често. На всеки 5 години сменям града, а в последно време и държавата и проблеми нямам. Старите „приятели„ остават като бледи иконки във фейсбук, а за мен животът продължава с нови хора...докато не сменя града и държавата.
До нас остават само роднините и самите ние, разбира се!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bdb7a88c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Естествено, че ще отидеш на сватбата ... Игнорирай Рая и се приготви, нищо чудно да доведе и кавалера си... твоят бивш .. Такива хора за мене трябва да удостоиш единствено и само с безразличието си .. Успех ти желая

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1a0aadd814
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   знаеш ли ..сега заслужават да се наконтиш и със самочувствие до небето да идеш на тая сватба ..и първо да им покажеш колко не ти пука за нищо което се случва с тях (това може да се наложи да го потренираш в къщи ) и да се забавляваш до н-та степен ...такива кучки ще срещаш още в живота ..но ти трябва да си силна и много повече от тях ..не падай на нивото им колкото и да те предизвикват

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0a258e569a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Знаеш ли,това е много голямо предателство!Но ако послушаш съвета ми,ще накараш и нея и него да умират-него от ревност,нея от яд-отиди с някое готино момче и се забавлявай през цялото време,танцувай и се весели.Не говори нито с нея,нито с него.Ако опитат да те заговорят,а те ще го направят,кажи,че си на сватба и искаш да се забавляваш.Вярвай ми,че той ще те потърси след това,за да те пита за това момче!Изживяно и проверено е!Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1a0aadd814
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   и да ни кажеш как е минало :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f40acca7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Намери си един страхотен кавалер и иди с него на сватбата. Смажи ги тези кокошки и повече не се занимавай с тях!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6e8720801e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:

Здравейте,
Благодаря на всички за насърчителните съвети.. Заради факта, че така присърце приехте историята ми, мисля, че трябва да споделя как мина сватбата..

Направих така както ме посъветвахте.. Отидох с гордо вдигната глава, макар и без кавалер. Извадих късмет, понеже отидох по-късно, вече всички бяха пияни и никой не ми обръщаше внимание. За съжаление обаче пиянството значи откровение.. Тази въпросна моя "приятелка" ми сподели без да иска, че се изнесла на квартира и той се мести при нея.. ОЩЕ ПО - ФРАПИРАЩОТО: няма да повярвате, но ще живеят срещу дома ми.. сградата на отрещния тротоар! ! !

Не знам как издържах.. това ме изуми, притесни, ядоса.. чувствата бяха много смесени.. някак си, обаче, май ме е и направи безразлична.. разбрах, че го прави напук, усетих, че се радва, защото аз се дразня и някак си нещо в мен се скъса..

Сега всеки път изляза ли от вкъщи и очаквам да ги видям но слагам усмивката, макар и фалшива и продължавам напред..

Благодаря ви за отделеното внимани, много ми помогнаха поне смелост да добия вашите коментари

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3e0f8aa048
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма да е лошо да те вижда придружена от готин мъж. А с нея не общувай! Просто и кажи, че не желаеш да общуваш с хора без морал!

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: afd576f5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен зарежи всичко това, преодолей го, не отивай на сватбата, не си заслужава тормоза, просто го преживей и остави тези хора далеч зад гърба си и започни отначало:)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 02cdac944a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към 10: естествено, че ще е добре, но за съжаление не зная къде да го намеря.. жалко, че няма магазин или място откъдето да си го купя този готин мъж :))))

Към 11: Бях на сватбата още на 06-ти март и повярвай ми - не съжалявам, това май ми помогна да преодолея до някаква степен нещата.. не напълно, но до някъде

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker