Безисходица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (80319)
 Избор на редактора (68)
 Любов и изневяра (18056)
 Секс и интимност (9647)
 Тинейджърски (18297)
 Семейство (3787)
 Здраве (6610)
 Спорт и красота (3511)
 На работното място (1504)
 Образование (4443)
 В чужбина (980)
 Наркотици и алкохол (818)
 Измислени истории (693)
 Проза, литература (1277)
 Други (10620)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Безисходица
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1262 пъти
Добър вечер на всички, които ще прочетат моята история.
Влюбена съм от 1 година в едно момче, но за жалост е несподелено. Вече не се виждам с това момче, но все още го обичам и не мога да го забравя. Била съм и с други, но я няма любовта, която имам към него, няма я тръпката... Много го обичам, а дори не се познаваме лично с него. В началото мислех, че и той ме обича, но явно не ме е обичал, смисъл е нямал никви чувства към мен... Аз постоянно мисля за него, всяка една минута. Знам сега ще кажете " остави го, щом не ти обръща внимание", но не става, не се получава :(.... Той знае какво изпитвам към него много добре, признала съм му, но никаква реакция от негова страна... Разберете, че това не е хлътване или нещо от сорта!!! Наистина вече не знам какво да правя, не ми се получава да бъда с друг, след като сърцето ми принадлежи на него, не съм такава егоистка. Бих направила всичко за него, унижавала съм се заради него, преглъщала съм достойнството си в името на любовта МИ.... Едва ли някоя го е обичала или ще го обича, колкото мен и ще се унижава така.... Знам, че не може насила да го накарам да бъде с мен, след като не ме обича, но той дори и не пожела да поговорим, да ме изслуша и да ми каже нещо.... Не ми е казал нищо... Щеше да ми е достатъчно да каже "нямам чувства към теб", а не да бяга, защото така по действията му оставам с впечатлението, че има чувства към мен и още повече ме боли накрая... Той след като разбра, че го харесвам се усмихна, нищо повече!!! Всички негови последи, усмивки и т. н ме караха да си мисля че има чувства към мен - езикът на тялото му говореше , че има някакви чувства към мен или поне тръпка, но явно съм се заблуждавала, въпреки че не допускам тази мисъл защото езикът на тялото не може да сгреши, нито очите. Дайте ми някакъв съвет, без нападки и укори....
Благодаря на всички Вас предварително, също и на тези които ще прочетат моята история! :) :) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 017e9ebad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И aз бих бягaлa без обяснение. Ти си обсебенa, не си влюбенa, още по- мaлко пък го обичaш. Имa рaзликa между влюбвaне, любов и обич! A ти... не си добре в глaвaтa.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 016351cfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Поговори с него. Просто се срещнете и поговорете. В днешно време да изпитваш истински чувства е много рядко срещано. Просто си поговорете и не спирай да го обичаш и да се бориш за тази любов. Сигурна съм, че скоро ще се получат нещата, пожелавам ти късмет и весели празници! А и празниците са повод да се чуете, излезте и поговорете.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ad72952a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не мога да се сдържа, пише се безизходица! Може ли такива елементарни грешки? Срам ме е да го прочета даже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 61707328e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте. Номер 1 - ако не обиждаш не можеш да живееш, нали? Можеше да си запазиш това мнение за теб, казах "без укори"... Но съм свикнала със злобата! Номер 5 - прав/а си, моя грешка, от бързината е....
Номер 3- много ти благодаря!
весели празници!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c0304ea8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До авторката: На колко е той и на колко си ти?

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 61bc9cc76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   НО. 5. Ти защо не станеш учителка по граматика и правопис. Не виждаш ли, че буквите З и С са едно до друго и човек прави печатни грешки не от незнание, а от бързане. И аз не мога да се Здържа да не ти направя забелеШка. Айде поправяй и мене.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 48520e9801
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей, истината е, че на този етап, трябва да се опиташ да спреш да мислиш и да се надяваш да се получат нещата между вас. Повече от ясно е, че момчето не отговаря на чувствата ти, но не може да ти го каже в очите, а и все пак ти чешеш егото му. За да бъдеш интересна и уважавана от един мъж, не трябва да се унижаваш или да ревеш по него, с цел да те забележи, колко безумно го обичаш. Така го отблъскваш и добре, че не е някой тъпак, защото досега можеше и да се опита да се възползва от теб. Явно имаш доста занижено самочувствие, а няма за какво. Обичай на първо място себе си. Придай си повече важност. Покажи, че и без него ти е добре. Че имаш ухажори. Че можеш да си хванеш момче, което ще те боготвори. Едва тогава можеш да се надяваш на нещо. Повярвай ми, от опит ти го казвам, защото виждам в теб себе си, преди доста години. А сега главата горе и внимателно с тоди младеж ;)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 751a0237be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Уж несподелена, а пък си му казвала, че го обичаш. То това не е несподелено, а по-скоро едностранни чувства. Другият не чувства същото.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 61bc9cc76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   "Бих направила всичко за него. Дайте ми някакъв съвет. "
Ето, аз ти давам най-добрия съвет. Остави го да си жевее живота, не му се натрапвай. Най-отвратителното е, когато не искаш някой той/тя да се лепи за теб. Ти си жена без самочувствие. Защо си мислиш, че никоя жена няма да го обича "така, както ти го обичаш". Той може би точно от това бяга "така както ти го обичаш". Той може да има нужда от друг вид обич. Вие жените всички си мислите, че вашата обич е най-уникална. Не, няма друга жена на света, която може да обича като вас. Такива като теб сте голям товар за мъжете. Ако на мен една жена ми каже, че ще жертва всичко за мен направо ще й кажа: Жено махай се от главата ми и повече да не те виждам.
Нека но. 5 да ти даде съвет.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 42e0791eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Само вижте колко е крив света!
Счита се за проблем, за липса на самочувствие или нещо неестествено, ако някой човек си позволи да каже че изпитва силни чувства към друг човек..? !
В съвременното общество, човек за човека е вълк, няма чувства, няма милост, няма любов или състрадание... Важът само парите и материалното, и ако някой каже: "Аз съм влюбен и обичам този човек! " - според обществото, нещо не е наред и му хлопа дъската... Може би, ако заплюе в лицето любимия - това ще бъде ясен знак, че го харесва...?

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a6aa61891f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами аз съм жена и няколко пъти на мен ми се е случвало мъже да ми се държат така, както е казал номер12 - мислят си, че тяхната обич е най - уникалната. Много е натоварващо: молили са ми се, питали са ме какво да направят, какво да променят в себе си. Аз казвам, че няма смисъл, нека всеки да продължи по пътя си и да търси щастието с човек, с който наистина ще си пасне.
Двама души или си пасват или не. Елементарно е.
Явно някои хора наистина са прекалено напористи в чувствата си въпреки действителността, независимо дали са мъже или жени.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 40e0ff3670
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От авторката :
Този човек ми е давал някакви надежди.... Усмивки, продължителни погледи и т. н. Аз мисля, че всяка жена може да разпознае държанието на даден мъж като фактор... Както виждате аз не го следя, нито го карам насила да бъде с мен, нито досаждам... Просто си тая мъката вътре в мен и страданието без да се вижда външно.... Правя се на силна, опитвам да го забравя, но не мога. Номер 12 познавам дотолкова всички жени и мъже и знам, че е 1 на милион би се унижавала заради мъж :)... Същото важи и за мъжкия пол. Номер 13 -благодаря ти много!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker