Побъркала ли съм се ,какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Побъркала ли съм се ,какво да правя
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3021 пъти
Здравейте на на 21г съм. той на 24, той е първото момче с което правя секс, занимавахме се известно време 7 -8 месеца , без излизания по кафета, разходки, само и единствено телефонни разговори и чат... знаех че е само секс, и той ми го каза че не иска връзка, но въпреки това аз го направих с него, след това не ме потърси, аз го потърсих, исках да разбера защо се получиха така нещата (хора той не свърши, както го правехме и той се спря изведнъж, а си личеше че му харесва ), това исках да го попитам писа до някъде и спря, повече не го потърсих, казах си няма смисъл. Лятото дойде, знаех че ще работи на морето (Златните), а аз на Сл. бряг, съдба ли не знам какво но се срещнахме в Сл. бряг в една дискотека, мигновенно забравих, как е постъпил, аз го исках исках секс, и то с него не с друг, отидох при него и си полафихме, оказа се, че и той работи в курорта, казах му да пише някой ден да се видим, и той каза добре. Минаха се два дена и аз му писах, ще се видим ли и той да, къде живееш, увас да го правим и аз няма проблем, след което ми се обади да се доразберем и каза, че като се нагласи ще дойде, така и не звънна, яд ме хвана, защо ми се прави на интересен, писах му да не ме разиграва, даже не го и видя съобщението. Аз се побърках, досега не са се гаврили така с мен, кипна ми след няколко дена, отидох на работата му да ми го каже в очите, като не ме иска , отидох (той се стрестна не ме очакваше) и да каза ми, че не ме иска, дори и за секс. Край, това беше, повече не го видях, но не престанах да мисля за него, но бях си изиграла, всички козове не можех нищо да направя. Лятото свърши, прибрах се в града който уча, а той там живее и работи, знаех си че се видим, така и стана, е гледаше ме, след седмица и нещо ми писа, и аз му отговорих, и той нищо не ми писа, след това го хванах да се чука в тоалетната с момиче, хвана ме яд, направих го на гъз, и му показах що за парцал е, а той мълчеше докато аз го нареждах. След този случай той, отново ме гледа не спира, нямам го в приятели в фб, но новата опция снимка за деня, той ми гледа снимките. Знам че трябва да не мисла за него, но как да го забравя, защо пак ме гледа очиизвадно ме гледа така сякаш ме иска но не ме търси, Хора искам само секс с него, за връзка не мога и да мечтая, как да го забравя. Дали съм го притиснала, с нещо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8fda7d6c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма по противно нещо, от лекомислена жена. Не мъжете ги правят такива, жените сами определят отношенията към тях, чрез поведението си и чрез показана интелигентност. Момиче, търси причините в себе си, явно мъжа е преценил правилно ситуацията, и аз не бих се занимавал с лекомислена!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ae51096292
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ту самоуважение нямаш ли? ! Ако един мъж те иска, ще ибърне земята за теб! Той не те иска, казал ти го е директно. Дори за секс. Кой ноемален мъж отказва секс и кога? Когато не му е приятна жената. Какво остава за нещо друго.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4cb37f6901
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Абе момиче, той не те харесва и не те иска. Приеми факта, че може да има хора, които не техаресват. Както и ти не харесваш всички хора. Освен това ти се държиш много агресивно. Прието е мъжът да те ухажва инда иска секс. А не ти да му вдигаш скандал, че не иска да спи с теб. Ти го плашиш с поведението си, което не е съвсем нормално. Имай малко достойнство и спри да го преследваш. Далеч повече може да постигнеш ако ти му бягаш, а той те гони. А ако не те харесва, нищо и не можеш да направиш. Успокой се и си търси друг,

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4cb37f6901
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много по-голям успех ще имаш ако се опитваш да го съблазняваш със секси бельо и пр. Със скандали никого не може да накараш да спи с теб.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 30af12c6ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Много добре си направила. Според мен най-добре е когато не искаш някого повече просто да му кажеш. В случая той си е играл с теб, разигравал те е и ти си направила много добре. Най-добре е да не правиш нищо. Направила си достатъчно. Сега е негов ред ако въобще има намерение да предприеме нещо - разговор или каквото и да е.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d20a880124
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Много си зле. За какво ти е? Това е животинско...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 37507c7f16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Как да разбереш, че не те иска? ! Да подаде нотариално заверено уведомително писмо ли, какво? Показал ти го е, казал ти го е. Точка. Другото са си твои фантазии. Продължавай да търсиш принца на бял кон и не бъркай коня с принца.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f90201e791
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Очевидно е, че не те иска ( за нищо) и изглеждаш много жалка в опитите си да бъдеш с него.
Със следващия си мъж не се вманиачавай толкова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker