Любов от разстояние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов от разстояние
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3557 пъти
Здравейте. На 17 г. съм и с едно момче се харесваме от почти една година, но е от друг град. И двамата знаем, че няма как да се получи между нас и решихме просто да си останем много близки приятели, но впоследствие забелязах, че се държи много странно. Не ми отговаря по една седмица, не ми звъни изобщо, а преди ми звънеше всеки ден, дори не ми честити Коледа. Аз го обичам повече от всичко и въпреки да знам, че няма как да стане между нас, все още има някаква частица надежда. Проблемът е, че Февруари месец ще се виждаме (по-скоро аз ще ходя при него), но ме е страх, че той няма да ме хареса на живо, защото на живо изглеждам доста по - различно, отколкото на снимки. На живо съм доста по-пълничка, лицето ми е далеч от перфектно, косата ми не е толкова гъста и наистина не съм толкова красива, колкото на снимките. Дрехите, с които се обличам на снимките ми са хубави, но в реалния живот не ходя с чак толкова хубави дрехи и много пъти моля някоя приятелка да ми даде някоя нейна дреха, за да си направя снимка, само за да изглеждам богата и готина, а всъщност не съм. И той си е изградил образ, че съм някаква много яка, готина и супер красива, а всъщност съм доста скучен и не толкова красив човек, който дори не е богат. И когато си говорим винаги се правя на готина и използвам изрази, които изобщо не ми подхождат, само и само да се направя на интересна пред него... Не знам какво да правя... Имам нужда от помощта ми и ще се надявам да ми дадете някакъв конкретен съвет. А относно момчето - то е също на 17 и е от Разград, аз съм от Варна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: ff42fa412f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Илюзия! Това са връзките от разтояние. Имах такава беше нещо ужасно особено когато се разделихме... Съветът ми е изобщо да не виждаш този човек изобщо не се занимавай с хора от други градове или държави това не е връзка за слабохарактерни личност с ниско самочувствие или се дръж уверено или просто го пусни! От личен опит ти го казам ще си докараш само главоболия! :) Усех за напред! И намери красотата вътре в теб не я търси отвън.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: fec6e620aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   вие от Варна сте се побъркали бе на всякъде гледам момичета от Варна търсят запознанство, нямате ли си мъже там мъж30

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4d2788dbea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако един човек те обича, ще те обича независимо от всичко!
Защо мислиш, че няма да се получат нещата, той е от друг град.
Моят приятел живее в САЩ, той не е българин, нито не е американец, но въпреки това не се отказвам да го обичам, въпреки разстоянието. Разстоянието не бива да бъде пречка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 65e3d48e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз съм на 20 и имам връзка с 18 годишно момче, двамата сме от двата края на България - Варна и София. Според мен разстоянието не е проблем за една връзка, има си негативи, но ако има чувства между хората нещата се получават. Разград и Варна не са толкова далече и една връзка от такова разстояние е напълно възможна. В по-големи държави хората пътуват това разстояние всеки ден до работата си и обратно.
В твоя случай от това, което казваш стигам до извода, че той няма особен интерес и ако съм права не виждам причина дори да ходиш при него.
Не искам да ти съдя, но намирам за глупаво да се представяш за чонек, който не си. Очевидно ти самата не се харесваш такава каквато си, а ако е така, няма как да очакваш и някой друг да те хареса. На първо място бъди себе си и ще има хора, които ще те приемат такава! Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5132a249e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж, аз имах подобен проблем и истината е, че няма защо да се притесняваш и да правиш някакви прибързани решения, само и само да му се харесаш. Но все пак, ако си решила да му направиш добро впечатление недей да се виждаш с него през Февруари, защото няма как за по-малко от два месеца да се промениш, особено ако ще се виждате в началото на Февруари. И на всичкото отгоре ти сама правиш глупости в момента, защото никой не те кара да ходиш при него, а ти сама си го решаваш, без дори да си готова да се видиш с него. Виж се с него през Април примерно - когато е по-топло и когато имаш някакво време да отслабнеш, да се промениш, макар и малко. Относно дрехите - аз пазарувам втора употреба и от по-евтините магазини, случва се да пазарувам 2-3 пъти в годината от мола и то най-често дънки или обувки, нищо друго. А относно моята история. И аз така се притеснявах за момчето, което харесвам, но се стегнах и за 3 месеца отслабнах доста, лицето ми се изчисти, благодарение на маски за лице и подобни неща, правех си и маски за коса и накрая като се видяхме, той ме гледаше с отворена уста. Макар и да си мислех, че нищо нямаше да стане между нас, в момента сме заедно и то от 6 месеца, а си казвахме, че разстоянието е проблем. Изобщо не е. Виждаме се 2 пъти седмично, а през ваканциите или той спи при мен или аз при него. На 16 години сме, ако питаш и разстоянието ни е доста по-голямо, отколкото при вас. Аз съм от София, той е от Сандански. Желая ти успех и горе главата!

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5132a249e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен правиш твърде прибързани действия. Първо разбери защо така се държи и защо не ти отговаря на съобщенията, а после ходи при него да се виждаш. А относно това защо се държи така, може и да си е хванал някакво момиче. Нищо не се знае. Поговори с него, попитай го, вместо да се чудиш как да се промениш, за да му направиш впечатление, защото не знаеш какво може да прави в момента и с коя мацка се забива, докато ти мислиш за него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5132a249e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   100% е с някое друго момиче. Това, че си е променил рязко държанието към теб е признак, че вече не желае да поддържа контакт с теб, дори и приятелски. Съветвам те да забравиш това момче и да гледаш напред, колкото и да е трудно. Все пак си на 16, светът е пред теб, тепърва ще се срещаш и запознаваш с нови хора, ще завързвате приятелства и връзки, недей да правиш така, че един човек да ти управлява целия живот!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5132a249e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Потърси вината в себе си за проблема с писането и отговарянето. А относно другото си си виновна ти. Защо се правиш на нещо, което не си, само и само за да се харесаш на някой? Рано или късно ще разбере каква си всъщност и ще стане още по-неловко за теб. Когато ходиш при него бъди себе си, защото ако се направиш на нещо, което не си той ще разбере. Момчетата не са толкова глупави, за колкото ги мислят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker