Срещнах бившия на работното си място!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срещнах бившия на работното си място!!!
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2393 пъти
Преди години имах студентска тръпка, която завърши доста зле. Бях безумно влюбена и готова на всичко, но той ми намери доста кусури, обвини ме в доста неща и раздялата беше много груба и грозна спрямо мен. Тежко изживях обидата и унижението.
Срещнах нов човек, който вече ми е съпруг, в момента много искаме детенце и работим по въпроса.
Доста често си мислех за въпросния бивш, но последните години правя планове за настоящето и бъдещето със съпруга ми. Щастлива съм, обичана и желана.
Спокойствието ми се наруши на работното място и въпросния човек. Преди празниците обединиха два отдела, където работя и аз. Така ще е до нова година поне засега. Отивам на работа и познайте, този човек си работел от известно време без аз да знам в другия отдел. Онемях като се срещнахме!!!
Той също онемя като ме видя. Явно не е очаквал подобно нещо. Налага се да работим заедно, много е неприятно, той мълчи, аз мълча, не си говорим дори служебно.
Много ми е тежко, когато се прибрах от работа дори плаках, чувствам се още унизена от него и усетих, че имам чувства и страдам.
Моля, Ви за съвет как да се държа на работа, не мога да се концентрирам да работя. Страхувам се да не оставят шефовете двата отдела да функционират заедно, след нова година, поради липса на кадри. Не искам да бъда с бившия на едно работно място. Не искам да се наложи да напускам работа, защото очаквам да забременея. Помогнете ми със съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 939f8d010d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моли се, съпругът ти да не разбере.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 023605ebb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи на мъжа ти. Той трябва да знае и заедно да решите какво да правите. Нищо друго засега.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 841737992a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дръж се естествено-любезно и колегиално, без да залиташ в някоя от възможните посоки. По този начин, ще покажеш, че си преодоляла проблемите от злополучната връзка. Имай предвид, че въпросният не знае колко зле си се чувствала, това само ти си знаеш. Ако, пък, и той го знае-пак същото-дръж се естествено. Не се страхувай, че може би имаш някакви чувства, дръж се за семейството си и всичко ще бъде наред.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 20c59db29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ускори работата по направа на бебето, излизаш по майчинство и забравяш проблема. Щом той те е обиждал, би трябвало той да се чувства кофти!? Значи е боклук, щом си позволява да обиди жена. Избивал е комплекси, щом търси кусури в жените с които е бил. Или му е малък, или не може да го ползва, затова постъпва така. На калпавият х. й, все нещо му пречи. На твое място бих се държал пренебрежително с такъв мухльо, все едно не го забелязваш. Почни да се смееш и закачаш с другите си колеги, това ще го побърква, не показвай, че те дразни. Ако усети, че те потиска с присъствието си, ще стане още по гаден. Побъркай го със смеха си и това ще го смачка, сам ще поиска да се махне.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b3bd1080dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хо-хо-хо, колко разврат те чака на работното място! :)
И аз преди години така с една бивша - точно същата случка като при тебе. Толкова се мразехме, че след това 3 години бяхме любовници :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e0f4360f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В същото положение съм като теб. Правим опити, омъжена, а преди време имах гадже, което постоянно се караше с мен и ме унижаваше, аз плачех, и в един ден просто го зарязах и го нараних.
Старая се да се разсейвам и да не мисля и да си гледам своя живот, на един лист пиша всички лоши качества, които не харесвам в него.
при теб е по - трудно, защото сте на едно работно място.
Вариантите са два - или напускаш или намираш начин да го игнорираш.
Само съвет - в никакъв случай не му показвай, че имаш някакви чувства или че мислиш за вашите отношения. Бъди горда, красива, смела... имаш мъж, който те е дарил с това, което онзи не е могъл. Той е нещастника, който е останал сам, защото не е стока. Правете си опити и не се ангажирай с него изобщо, защото ще ти съсипе живота една раздяла, изневяра или скандал.
Не предприемай нищо първа. Стой настрана, а ако нещо те заговори бъди обрана, дръж се все едно "какво ме занимаваш, нали ме съсипа едно време, аз продължих и сега съм щастлива".
Ж. 28г.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4b58a8f904
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моето мнение е. че не бива да напусваш по никаква причина работа. защото така в неговите очи ще изглеждаш като една слаба играчка в неговите ръце. Той ще се сети защо си напуснала и ще се почувства двойно по-силен. Дръж се сякаш си преглътнала всичко и той не значи абсолютно нищо. Говори му служебно. поздравявай го по коридорите. Така ще го накараш да се чуди какво става и как си толкова силна. Накарай го да види това. Бъди дръзка. Вкарай него в мисли. Не допускай да ти върти главата. да се държи лошо или да те унижава. Също така не избухвай лесно. не се поддавай на закачките му ако започне с тях. Само човек който все още е наранен ще реагира бързо и ще го нападне. Бъди на ниво. Просто го приеми за равен на другите колеги и нищо по-различно. дръж се както с всеки. Не му придавай излишна важност. Когато забременееш и си вземеш отпуска по майчинство и няколко дни преди да започне смисъл 2-3 дни по-рано като сте с колеги и той е там им кажи.. Колеги искам да ви кажа една много хубава новина. От другиден съм отпуска по майчинство. със съпруга ми чакаме бебе.. После извади кутия бонбони и ги почерпи и не казвай нищо повече. Ако почнат да те разпитват показвай само колко си щастлива. Нека той види. че ти си продължила напред.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a9b6ff0cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Той е в миналото. Минало свършено. Още повече, че те е обидил. Не му обръщай внимание и не го мисли. Имаш чудесно семейство, смяташ да имаш дете-това е важното. Остави миналото и призраците в гардероба.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e370e32d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 2 Как ще му каже, че бившия е на работа и има чуства към него? Аз ще се побъркам искс дете от мен работим по въпроса и накрая да разбера, че има чуства към друг сигурно него ще го блъсна с колата а със нея ще се разделим. По-добре нищо да не разбира а до бившия ти говори служебно колкото се може по-малко и кратко. Ако той те пита нещо му отговаряш точно това, което мислиш ако съжалява за това в миналото ще се опита със сякакви сили да ти покаже.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7f881d6151
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Здравейте, аз съм авторката!
Проблемът ми се реши. Още не съм забременяла, но след НГ отново разделиха отделите и всичко си функционира по старо му. Няма начин да ни съберат, защото има различни началници и работата е доста различна. До тук добре. Преосмислих нещата. Благодаря ви за подкрепата и съветите. Получих страхотни подаръци от мъжа ми за Коледа, както внимание и любов, обичам го с цялата си душа, никога не бих се занимавала с онзи въпросния индивид.
Само да споделя, разбрах за него, че бил сам и не е бил с друга жена от както сме се разделили, минаха 6-7 години. За раздялата с бившия нямам никаква вина, явно проблема си е в него. Аз реших да продължа живота си и го направих.
Случайната среща с онзи човек донякъде ми помогна, имах чувство за вина, което обаче вече се изпари. Радвам се за което. Аз съм силен човек и винаги съм била. Тази страница е затворена за мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker