Осъден на самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Осъден на самота
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3417 пъти
Здравейте,
Писал съм тук няколко теми в миналото, но сега ще напиша още една. Надявам се тази да бъде публикувана. На кратко - на 29 съм и не съм имал сериозна връзка до момента. За секс да не говорим. Нулев опит. Да сега ще кажете, че съм загубеняк. Ами да прави сте. През годините не съм спирал да търся момичето, което ме обича. Но не я намирам. Всички около мен се обвързаха. Някои се ожениха и вече имат деца а аз си стоя все сам. Жените просто не ме намират за привлекателен. Те просто не ме харесват чисто физически. Най-вероятно не виждат и мъжка осанка. До преди две години си мислех, че това е проблем, защото живеех с родителите си. Не бях напълно самостоятелен. Реших, че трябва голяма промяна. Трябваше да се отделя и да сменя населеното място. Е направих го. Смених не само населеното място, но и държавата и континента. Започнах от нулата. Но на новото място българките са още по-надути. Ти им казваш здрасти те вдигнали носа в небето и не си правят труда да ти отговорят. Същите са и останалите жени. Поне повечето от тях. Опитвам се да намеря някоя нормална жена, която да ми обърне внимание, но всички се правят, че не ме забелязват. Фиксирали са се в някакви глупости. Една дори ми разтягаше локуми как всички мъже, които са спали с много жени имали големи пишки и как за нея това било най-важното за да хареса един мъж и да го заобича. Не ми отне много време да й покажа колко елементарно мисли. Въобще разбирам, че никога няма да ме приемат за мъж докато не се докажа като такъв. За тази цел трябва да се издигна. Трябва да стана такъв какъвто много други мъже не могат. И обмислям варианта да се впусна в собствен бизнес, който знам, че ще развия до висок левел или да се впусна в мъжки професии. Всяка година градът, в който живея набира полицаи. Търсят се и хора за доброволческите отряди за пожарната. Минава ми идеята дори да се запиша в армията и да замина на мисия. Знам, че направя ли го това ще ме промени завинаги и ще се чувствам вече истински мъж. Проблемът е, че за да стана военен ще трябва да предам принципите си, а именно да не се сражавам за чужда страна. При полицейската професия ме притеснява това, че една моя грешка ще изпрати виновен на свобода или невинен в затвора. Не не плаши това, че ще ме убият. В крайна сметка всички умираме.
Просто вече ми писна да не ме бръснат за нищо представителките на женския пол. Писна ми да ги гледам как се събират с разни боклуци, които ги бият, псуват и унижават, а аз да стоя сам.
Понякога гледам влюбените двойки от страни и си мисля едно нещо: те никога няма да оценят какво имат просто защото вече са го имали. Те никога няма да знаят какво е години наред никой да не иска да те погледне. Никога да не чуеш думите Липсваш ми, Обичам те мило, Ти си ми всичко. Те няма да разберат какво е да бъдеш на 29 и никой да не те хареса за сериозна връзка. Те никога няма напълно да оценят какво имат. За това страшно се ядосвам, когато ми се оплакват от гаджетата си един от друг. В този момент просто спирам да ги слушам и им казвам да правят каквото сметнат за добре. Те имат нещо, което много други нямат и са готови с лека ръка да го загърбят. И когато им го кажа веднага ме репликират, че не било така, което само доказва, че наистина не разбират какво имат и никога няма да го разберат. Едно е сигурно. Ако и след промените, които направя отново не ме възприемат като мъж значи просто няма смисъл повече да търся жена. Защото аз боклук няма да стана за да ме заобичат. Този свят е сбъркан мамка му. Дано да се родя отново в по-нормален такъв, където мъжете-боклуци са в моето положение а такива като мен- на тяхно място до жените.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: fbd52afd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е нужно да сменяш континента, а просто да напуснеш България.
Повярвай, навън е съвсем друг свят, не се изискват купища неща от теб, само защото си получил разкрач и разрешение за атакуване на входа. Между другото, то и аз не съм виждал жена с привлекателен мъж, иначе нямаше да ми се преглагат толкова омъжени по зведенията, също и много сгаджосани млади момичета. Не си привлекателен, защото не си богат. Аз познавам готини типове и всички са ергени, както и много женчовци вече имат семейства, казвам женчовци, защото сравнение с други мои познати са такива.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c28a03b037
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много грешни представи имаш. Няма мъж "боклук", който да има жена и деца. Просто няма. Ако има мъже "боклуци" това са мъжете без жени и деца - такива, които естествения подбор просто ще изхвърли. Умовете на такива мъже често са в тотален разрез с реалността... (това тръгва от шизоидното личностно разстройство, което се развива в най-ранна възраст заради недостатъчна майчина любов).

Проблемът ти има много лица. Първо - прекалено си обвързан с родителите си и въпреки, че си започнал да го осъзнаваш, вероятно емоционално все още си зависим от тях. Може да избягаш на другия край на света, но мама още да ти определя живота и съдбата. Второ - търсиш жена, която да те обича безусловно, а такава жена е само майка ти (но дори и тя не е, а ти го възприемаш така). Въобще мъжете сме в много незавидно положение в природен аспект - тъй като от малки ставаме зависими от жените (чрез майка си), докато жените си остават зависми от.. жените. Т. е. всички зависим от жените, защото това е подсъзнателен модел - оцеляваш ако следваш мама. Та, никоя жена няма да те харесва заради това което си, а заради това, което може да получи от и чрез теб. Ако имаш много пари, но си скръндза жените няма да те харесват толкова, колкото ако имаш по-малко пари, но си щедър. Т. е. жените нямат друга полза от мъжете, освен да получават от тях и ако искаш да си харесван мъж, трябва да си готов да даваш във всякакъв аспект, включително финансов, енергиен, времеви. Трето - провери какви критерии имаш към жените. Не е казано да си търсиш българка, щом си в чужбина. Не е казано да си търсиш и вървежна жена като цяло. Със сигурност има смотани жени, които ако почнеш да даваш повече биха ти обърнали внимание, но ти вероятно не искаш смотана жена?

Препоръчвам ти да четеш книгите "When He's Married To Mom" и "Оковите на майчината любов".

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a3126877d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелю и на мен ми е до гуша от този шибан и обърнат наопаки свят... жените са такива и няма да се променят. Аз съм на 26 в същото положение като теб. С хубава работа, добро отношение - изобщо не им дреме. Постоянно гледам как някакви мухлиовци ни "взимат" жените и после същите тези жени реват, че мъже няма, а същевременно на такива като нас не дават нито веднъж шанс да се докашем. А дават шансове само на онези тъпанари, които си споменал. Жалко е всичко това...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 46565d1829
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Потърси в сайтове за запознанства, включително и такива в държавата, в която живееш. За всеки влак си има пътници. И да те успокоя-ти и така си достатъчно мъж. Сам, в чужда държава се справяш, никак не е лесно. Не се самокомплексирай с твърдения, че не си достатъчно мъж и трябва да правиш какво ли още не. Така си ОК, просто търси по-усърдно момиче.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: cc9ef85f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Просто си намери интелигентен мъж ...за какви са ти тези досадни жени? Нито са умни, нито същества с които може да се чувстваш добре... Имат само един плюс - красота и безброй минуси.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a1573508ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, един ден всичко което си написал ще ти звучи смешно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0ae8ed9c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   Достa се чудих дaли дa пишa зaщото си мъж нa почти среднa възрaст вече и не знaм до колко и дaли ще ( поискaш дa )рaзбереш.
Все пaк ще пробвaм. Бaзирaйки се сaмо нa нaписaното, ще ти кaжa зaщо aз кaто женa не бих билa с теб.
-Нямaш опит никaкъв, но критикувaш... непознaтото- труден хaрaктер, който инaги ще излaгa и нaлaгa мнение дори дa нямa дaлечнa идея извън визуaлизирaне.
- критикувaш нa всичкото отгоре с обидни епитети- товa утре ще го чуя и зa себе си, твоят нaчин нa изрaзявaне без увaжение.
- нямaш собственa личност ( и въпреки товa върни нa горните две причини) или не хaресвaш себе си, готов си постоянно дa търсиш нa кого дa подрaжaвaш, но не дa откриеш и бъдеш себе си- не бих моглa дa бъдa с човек, който може дa смени 100 личности зa годинaтa.
- обвинявaш жените зa товa, че не си пожелaн зa връзкa, но дори ти не знaеш кой си и кaкво би могъл дa предложиш ( не, не говоря зa мaтериaлното въпреки че, е вaжно).
- не видях нищо, НИЩИЧКО зa твои интереси, цели в животa, хобитa и мечти, нищо освен поредните персонaжи зa подрaжaние и дори зa тях нaмери извинение дa подготвиш мозъкa си зa откaз...

Имaм един съсед нa около твоятa възрaст. Рaбото нa две местa, едното зa твърдa и сигурнa зaплaтa, a другото зa дa си рaзвивa хобито- мечтa. И двете му рaботи сa нискоквaлифицирaни, но той е щaстлив, зaщото прaви кaквото искa и следвa, се бори зa мечтaтa си. Съответно излъчвaнето му е нa щaстлив мъж, със сaмочувствие.
И е зaобиколен от фенки, но си имa приятелкa с която се виждaт двa пъти в месецa ( учи в друг грaд ) и не допускa нищо извън приятелски отношения с други. Товa зa мен е мъжкaр, a и зa много други жени.
Посочвaм ти именно товa момче, зaщото си е бaчкaторче и мечтaтa му е свързaнa с мaшинно мaсло по ръцете :) но той е щaстлив със себе си и вдъхвa респект, увaжение и десетки тaйни нaдеждички приятелкaтa му дa го зaреже, тa дa го утешaвa, която първa се докопa.

Може би е добре дa потърсиш психолог, просто зa дa ти помогне дa проведеш един рaзговор със себе си и си изясниш кой си, кaкво искaш и кaк би си подредил приоритетите зa дa го постигнеш.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7603d5b01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мислиш много погрешно. Има доста гняв в теб. Искаш жена, но дълбоко в себе си мразиш жените - повърхностни такива онакива...
Ако беше питал преди години щях да ти кажа, чети книги промени се (виж книгата на Джон Александър).
Но сега мисля, че хората се разждат с кода си в матрицата... какво ще направиш няма шанс за промяна. Аз не см виждал човек да се промени... да някой ъпгрейдват някой виждане.
Та така ти си "смотан". Какво от това ще ходиш да убиваш хора, за да те харесат. Стига глупсоти. Харесвай се такъв какъвто си не искай да ставаш друг, за да те харесат.
Баси колко си тъп.
Но да кажем, че човек може да се променя ами стегни се, спортувай, бокс, джиу джитсу. Бойните спортове дават личностна сила. Трябва да спреш изтичането на сила, затова спри чикиите. Мастурбирането и порното са бича на нашетп време дори в древните книги е казано, че е вредно. Сега е особено модерно отказването от порното малко потърси.
Малко объркан пост, нарочно. Ако не го разбираш ще трябва да прочетеш 100 книги за да схванеш... може и да не схванеш :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0ad53ce0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всъщност причината не е нито в жените, нито в "боклуците", а в самия теб. Просто ти си в нужда, щастието ти е зависимо от външни фактори, одобрение, други хора. Имам новина за теб - дори и да си намериш приятелка, пак няма да си щастлив за дълго. Скоро след това ще те обземе страх от загубата и, ревност, желание за контрол.

Ти просто си зависим от някаква идея за връзка. Това не е по-различно от зависимостта от хероин. Ти си един наркоман. Жените долавят лесно това и никоя няма д се съгласи да стане твоя хероин и да се чувства отговорна за твоето щастие. Прекалено натоварващо е.

Просто се отърси от тази зависимост и бъди свободен и щастлив дори без връзка. Когато си емоционално освободен и независим, жените сами ще ти се лепят, защото ще бъдеш непринуден и ще излъчваш приятна енергия, а не нужда.

Истината е, че не външните фактори ни правят щастливи, а нашето щастие привлича благоприятни външни фактори. Аз имах подобен проблем, само че не с жените, а с привличането на пари. Принципа е същия. Помогна ми хипнотерапевт, тъй като тази нужд е дълбоко заседнала в подсъзнанието и ти трудно ще се справиш сам.

Потърси хипнотерапевт и само за няколко сеанса, ще станеш нов човек. И го помоли да те научи сам да си правиш автохипноза. При мен поне това се оказа решението. Нашият живот не се развива от минало към бъдеще, а от вътре навън. Т. е. външния ни свят е отражение на вътрешния. Когато променим самите себе си, променяме и обстоятелствата си.

Ще ти дам един прост пример, за да ме разбереш. Ти постоянно се фиксираш в това колко си нещастен, защото нямаш жена до себе си. Ами фиксирай се само за няколко минути върху това как би се чувствал, ако имаше перфектна връзка за каквато винаги си мечтал. Забележи как ще се промени вътрешния ти свят макар и само за няколко минути. Ще се освободиш от собствената си отрова. А представи си ако това състояние стане твое естествено състояние завинаги. Просто живота ти ще тръгне в коренно различна посока.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7fa664933b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей, приятелю! Мисля, че е необходимо да потърсиш услуги на психотерапевт. Да споделиш за проблема си и да се намерят механизми за справяне с него. Всичко се корени в липсата на достатъчно самочувствие, не е проблема в жените около теб. Досега все някоя да беше те харесала, независимо дали си симпатичен или не чак толкова. Има мъже, които са откровено нелицеприятни, неизвестни с нищо, дори бедни, но имат жени до себе си. Сигурно самочувствието ти куца. За това може и да нямаш вина ти, а родителите да не са ти дали възможност да се изявиш като дете като независима и самостоятелна личност. Не е лошо да споделиш с психотерапевт терзанията си. Дори за еднократна консултация. Така, да си кажеш всичко и може и да ти олекне. Понякога от спотаени и неизказани неща може да се стигне до страшни болести. Пожелавам ти успех във всяко начинание. Ти си интелигентен мъж и ще се справиш с тоя суров живот! Трябва ти мъничко побутване в правилната посока и ще успееш!

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 85bf116b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Първо, сам не означава самотен.
Второ, дет се вика по-добре, по-късно да намериш любовта отколкото да скачаш от момиче на момиче и накрая нощо.
Погледни го от друга гледна точка. Ти си насъбрал толкова любов в себе си, че момичето което ще е с теб ще извади голям късмет.
И накрая не се вкарвай в филми.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8f575d33da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Пич, в днешно време "мъжките" професии не са пожарникар, полицай, че и лекар... те са адвокат, мениджър, ЦЕО... Не се занимавай с глупости, а наистина ако целта ти са жени, погледни къде грешиш с тях. Жените първо гледат външното. Как си облечен, как си се подстригал, обръснал, напарфюмирал. Какво общо впечатление създаваш на околните където се появиш. Как говориш. Т.е. глас, въздействие, шеговитост, спокойствие, увереност (съдържание не търси, важното е да не изглежда че се оплакваш както сега). Такива неща. Друго е играта на бройка. Откажи се от тая идея за любов, няма такова нещо. Въпросът е да върже, и да влезеш в "бизнеса". Да, това си е чист бизнес. Бизнес на "любов". Ако си отишъл на запад, жените са още по-разглезени, по-добре гледай на изток, но пак в портмонето ще те гледат, поне няма да те зарежат и сменят за нула време...
Бтв, прочети и тук добре негативните мнения, те са преди всичко на жени. Както писах, няма по-лошо поведение от това да говориш пред жена искрено. Не си играй и да лъжеш, жената е същество което само се лъже, просто и оставяй възможност да го направи като насочваш вниманието към единственото същество което тя цени - себе си. Шегички, леки приказки, каквито ще говориш на едно 5 годинишно дете. Нататък от нея зависи да си направи филма (независимо какъв ще е той). Ако не поддаде - следващата. Така стават нещата... Така и твоите познати са се оженили, да не мислиш. Сами остават тия дето са търсили любов, и аз съм от тях, но аз вече минах 30 и ми е все тая. Живот има и извън инстинкта за репродукция, вярвай ми. Научи се да правиш това което на теб ти харесва, цял свят има пред теб. Не бъди като мъжете които днешната жена избира - готови на всичко за единият секс. Те се вкарват в още по-лош филм, и повечето ще мечтаят да останат сами...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c82548a4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 2, ти пък каква глупост написа, не е истина. Колко стабилни мъже останаха ей така-сами. А тези дето ходят на проститутки и бият жените си, не били боклуци видиш ли, щото са семейни с деца.
Не знам случая на автора, но истината е, че има свестни мъже, които могат да дадат в пъти повече на една жена, но просто не ив е даден шанс.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4d22cf3a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   "Много грешни представи имаш. Няма мъж "боклук", който да има жена и деца. " И коприва никне в Сахара, нали?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9c0c8655fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От автора:
Здравейте,
Радвам се, че историята е публикувана и благодаря за коментарите Ви.
Като цяло съм съгласен със тях, с изключение на номер 2 и номер 9.
Първо към номер 2:
От това, което съм написал погрешно сте разбрал, че съм зависим от родителите си. Истината е точно противоположната. Като споделих, че съм живял с тях в онзи момент не съм определил, че става въпрос за един период от 1, 5 години, в които нямах работа. Това беше точно след дипломирането ми. Това ме комплексираше до някъде. За това реших, че трябва да се възползвам от възможността да напусна страната и аз го направих. Впуснах се в изцяло ново приключение. Реално аз не съм зависим от моите родители от много години. Напуснах семейното огнище още на 14 години и се преместих да уча в друг град, а всяко лято прекарвах на полето за да си изкарам парите за предстоящата учебна година. Когато станах студент пък започнах да ходя по студентски бригади и така хем учих хем се издържах. В един период от около 11 години съм се прибирал вкъщи за общо около 3 месеца годишно. Самостоятелно вземам решения за бъдещето си от както съм станал пълнолетен. Тези решения никога не са били вземани под натиск от моите родители и те нямат пръст в тях. Да, в някои от случаите ме подкрепят, но в други са твърдо против и въпреки това аз правя това, което аз искам. Последният пример е със заминаването ми в чужбина. Те бяха твърдо против, но аз го направих. От както съм там се чувам с тях веднъж седмично за около половин час, колкото да знаем взаимно, че сме добре и това е.
Относно мъжете боклуци - има такива, колкото и да отричаш. Лично познавам хора, които цял живот са пияници, бият жените си, безработни са, защото според тях няма смисъл да работят за 500 лв и въпреки това жените им търпят пиянството и побоите, търпят го и децата им. Ето такива мъже са боклуци. А ти ми говориш за естествен подбор.
Сега към номер 9:
Да нямам опит с жените. И причината са точно самите жени. Те просто не ми обръщат внимание. Ти казваш, че ти не би имала връзка с мен, защото аз не знам какво искам, не знам кой съм и т. н. Но ти направи преценката си на базата на това, което съм написал. Не казвам, че заключенията ти са на 100 % верни, но има доза истина в тях. Ти си отделила време да прочетеш историята ми и на това се основават заключенията ти. Но повечето представителки на твоят пол не отделят дори това време. Какво имам предвид: запознавам се с някоя жена, а тя стои намусена и едва проронва едно здравей. Мисля си, че нещо не е в настроение и след време правя втори опит. Резултата е същия. Поглед тип Разкарай се и пак едва доловимо здравей и мълчание. Третият опит е същия. И това се повтаря с всяка една, с която се опитвам да се запозная. Та всички те няма как да знаят какъв съм и да си правят заключения дали съм ядосан или не съм дали съм злобен или не съм дали съм несигурен за бъдещето си или не съм. Не се опитвайте да се представите за някакви супергероини с рентгеново зрение, които разбират тези неща с първия поглед към мен, защото не сте и няма как да го разберете. Една жена би си направила подобно заключение едва, когато ми даде шанс да ме опознае посредством разговор например. Но такъв шанс не ми се дава. Просто бивам отрязван още след Здравей. Да споменал съм, че към момента имам избор какво да избера за моето бъдещо развитие. И този избор скоро ще бъде направен. В рамките на няколко месеца. В момента проучвам нещата и ще избера правилното решение за мен. Така, че скоро и този проблем няма да го има. Интересното е също, че повечето от моите приятели също са сами и нямат половинки а са свестни момчета - възпитани, с образование и прилична работа и доста добър външен вид. Така, че проблемът е доста глобален както се вижда и според мен се базира на грешно възпитание или по-скоро липсата на такова относно връзките в отношенията родител- дете. По мои наблюдения масово родителите не разговарят с децата си за първата любов например. Така детето не знае какво трябва да търси в мъжът/жената отсреща и понякога се получават много изкривени представи. Тези разговори се считат за нещо срамно и табу. Това бяха изводите на училищните ни психолози, когато бяхме ученици. Бяха направили анкета до колко родителите разговарят с децата си точно по тези теми.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c3d036aff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Доста си се филмирал и все още си на грешен път. Не ти трябват никакви армии, мисии, полиции или пожарни. Нищо няма да спечелиш за да се направиш по-привлекателен за жените. Точно обратното, ще се вкараш в един коловоз, където няма да имаш никакви контакти с жени, а само риск да се върнеш инвалид или въобще да не се върнеш жив. Колкото и невероятно да ти се струва, успехът ще дойде когато спре да ти пука какво мислят другите и как изглеждаш в очите им, независимо колко голям е залогът (в случая да останеш сам). Не самотата трябва да те плаши, а перспективата цял живот да се насилваш да бъдеш нещо, което не ти е лесно да бъдеш, само за да се харесаш на някого. По-добре бъди сам, но бъди себе си. Казва ти го човек, който и на по-късна възраст от теб бе с нулев опит с жените. Физически непривлекателен, смотан, необщителен, избягващ местата и разговорите с хора, неразбираш женската психика и претенциозен по отношение на това каква жена искам - това съм аз и отдавна не ми пука. Отказах се да правя каквито и да е подобрения по себе си, които са несъвместими с харакетера ми. Нямам воля и търпение за продължителни физически тренировки, които ми отнемат време и енергия и досега нищо не съм подобрил по тялото си. Никога не съм ходил по купони, дискотеки, барове и прочие. Сам съм провалял сума ти ситуации, в които момичетата са правили първата крачка. Главните причини бяха - тя не ми харесва; тя е супер, но в момента патологично страдам по несподелена любов и не мога да се държа нормално; тя пак е супер, но аз се стъписвам от изненада и пропускам първоначалния момент, а после ме е срам и не знам какво да направя. Постепенно се стига до момента, когато почваш да се притесняваш, че нямаш никакъв опит за възрастта си и те е страх да не се изложиш. Така попадаш в омагьосан кръг, от който няма излизане - досега бях сам, защото еди какво си, а отсега нататък защото ме е срам да не ми се смеят, като разберат, че досега съм бил сам. Майната му на всичко това! Постепенно узрях за идеята, че мога да си живея и сам и да се чувствам добре и ще търся само жена, която може да чувства добре с мен, такъв какъвто съм, без бизнес, без да съм Рамбо и с всичките ми изброени недостатъци. И понеже само ходя на работа и си стоя вкъщи, единственото ми оръжие бе интернет. Търсех, просто за да се успокоение, че поне се опитвам да направя нещо, без да се надявам нещо да се получи, без да се ядосвам от игнор или откази. Като не захапва една, натискам едно копче и преминавам на следващата. И ако щеш ми вярвай, след известно време се получи и то не с която ми падне, защото съм отчаян и съгласен на всичко, а с жена с която съм напълно доволен. Засега всичко върви добре. Какво ще се случи през оставащия ни живот не мога да знам, но честно да ти кажа и за това не ми пука. Аз съм се подготвил и за двете ситуации - или се разбираме и живеем добре, или всеки си хваща пътя. Просто дадох шанс на съдбата нещо в живота ми да се промени и тя го изпълни, колкото и малък да изглеждаше той. Ако по-натам нещо се провали, винаги мога да си заживея както преди без угризения, че въобще не съм опитал някаква житейска алтернатива.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e545df55d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   До 25. За това всеки набор, който познавам се ожени в чужбина, а тук до 20 и жена не е целувал, понеже са разглезени на Запад. Това тук няма аналог. В съседна Сърбия си умират за силни мъжкари, а тук едва ли не са опредени за комплексари. Добре е, че все още има нормални възприятия по света. Тук нещата ще ескалират скоро, на мъжете ин е писнало да бъдат рязани, само защото нямат Рокфелерски възможности.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 78b3b1d430
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   До автора, аз съм номер 17:
Добре де, да не би просто да се насочваш към жени, които да не са за теб, т. е. да не харесват мъж като теб. Знам, че то отвътре идва, някоя като ти хареса и не ти пука каква е, просто правиш опит да се запознаеш, но дай да уточним нещо. Извинявай ако съм пропуснал подробности около описанието ти, ама май такова не видях. За хубав мъж ли се намираш, как се обличаш, имаш ли определен стил в тази насока. Какъв тип жени заговаряш и се запознаваш. Какво имам предвид, като говоря за желание за запознанство за нещо по-сериозно, т. е. искам да кажа ако насреща имаш жена, която не търси само секс, а и тя като теб иска запознанство с гаджосване и това ти какъв си има значение. Сега ако е някоя която иска да се лашка както и падне, няма да има значение какъв си, стига да те хареса, но ако си търси гадже и ти не си нейния тип, нормално е да те отреже. Ще ти дам пример, за да ме разбереш. Да кажем ти си някакъв дългокос, татуиран или облечен като рокер или металист и правиш опит спрямо жена, която например е адвокат, лекар и т. н. И всичките ти опити са спрямо подобни жени. Резултата ще е ясен: в 99 % от случаите няма да представляваш никакъв интерес. Обратно, ти си някакъв костюмар, с вид на млад мениджър и тръгваш да сваляш някаква татуирана с пиърсинг и т. н., която не иска само секс, а и тя си търси гадже. Също ще бъдеш отрязан най-вероятно. Не като с предходния пример, ама и тук процента на успеваемост е супер малък. Това го давам само като примери, защото може нещата да се крият някъде там. Има и изключения, но като цяло, това което ти казвам, е така. Та дай да изясним и тези обстоятелства, защото е много вероятно от там да идват проблемите, след като масово те режат още в самото начало.
А ако пък се мяташ все на някакви супер наточени мацки, какво да го коментирам, то там е ясно.
Та дай малко повече инфо за стилът ти, визията ти-как се намираш в лицето, телосложение. Не искам да те обидя, но ако нямаш визия и същевременно не се и обличаш добре, шансовете ти намаляват. А ако се хвърляш все и на много хубави жени, нормално е да те изрежат още в самото начало. Да, то отвътре ти идва, че ги харесваш и искаш запознанство с тях, демек да си с жена която харесваш, ама...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 98f49f77c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Поредния злобар, на който са му виновни жените, че е задръстен с комплекси... Ми никоя жена няма да иде при някой, който мрази жени, кратко и ясно.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a9daa7f896
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От автора към номер 23:
Външният ми вид е нормален. През по-голямата част от деня ходя с костюм, защото работата ми го изисква, но когато излизам с приятели съм облечен с панталон риза и пуловер обикновено в еднакви цветове, които си подхождат. Винаги съм спретнат и с много добра лична хигиена. Висок съм над 1,90 ако това също има значение. Просто българките в чужбина са вирнали носовете до небето. И доказателството за това е, че и моите приятели там също са без гаджета в момента. Не съм само аз. Чуждите жени пък трудно поглеждат мъже ,различни от тяхната националност.
Номер 24: Да ме определящ като злобар при положение, че не ме познаваш хайде няма нужда. Модераторите- Бали уж нямаше да публикувате хейтърски коментари? С какво коментар 24 е полезен освен с това, че ни разкри простащината на автора му?
Както и да е.При мен има положително развитие на нещата и скоро ще го оповестя :).

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0ae8ed9c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Н 9 съм, дa aвторе и изрично подчертaх, че сaмо по нaписaното си прaвя изводи, все пaк не те познaвaм лично, a се очaквa дa си посочил вaжните според теб нещa.
Сегa от коментaрът ти имaм мaлко повече дa добaвя, но пaк не кaзвaш нищо съществено.
Нa 29 г е мaлко "нaпреднaлa" възрaст зa тепървa дa вземaш решения кaкво ще прaвиш с животa си и товa вкaрвa съмнения зa отговорност към теб сaмият, a после и връзкa/семейство.
Кaзвaш, че те режaт след "здрaвей". Дa не би пък ти тaкa дa очaквaш и някaк дa проектирaш товa върху тях?
И един рaзговор не е просто "здрaвей". Вaжно е продължението, смехa, излъчвaнето, дa събудиш любопитството у другият дори.
Aко ти се притеснявaш, aко дори не опитвaш просто дa се зaпознaвaш и рaзговaряш с другият пол свободно и без очaквaния непременно дa доведе товa до връзкa, то нямa и кaк дa се случи.
Примерно нa мен ( a смятaм, че и нa жените въобще ) ми стигaт няколко секунди дa преценя по поведение човекът срещу мен. И две сa нещaтa, които ме отблъсквaт нa мигa, нaпрaво си ме отврaщaвaт: отчaянието и оновa неприкрито, лигaво оглеждaно с почти психопaтскaтa мисъл изписaнaтa нa челото и в очите му "искaм дa е*a" Дa, имa тaкивa, толковa грубо, гротескно и гaдно изглеждa.
Имa рaзбирa се и мъже, които буквaлно прaвят любов с поглед, но тaм е друго излъчвaнето и зaтовa думaтa е любов.
Сегa, не кaзвaм в никaкъв случaй, че си от първите, не знaм, но допускaм дa не си дaвaш сметкa зa лошо излъчвaне зaрaди сaмотaтa, неопитносттa, може би отчaяние донякъде и все пaк си имa и мaлко злобичкa в теб към жените.
Имa и още нещо. Ти говориш зa бългaрките в чужбинa. Е, aз съм бългaркa в чужбинa и трябвa дa ти кaжa, че ми е писнaло дa ми се лепят бългaри. Където и дa съм, с когото и дa съм, сaмо aко чуят дa говоря бългaрски и циркът зaпочвa. Зaрaди тaкивa не ходя в бг църквa, откaзвaм купони ( с бългaри ) тези, които вече познaвaм ( мъже и жени ) сa предупредени, че по никaкъв повод не желaя и не допускaм зaпознaнство с бългaри, дори стигaм до грубост зaщото нaхaлствaт. A стигнaх до крaйност зaщото те дори не се опитвaт дa опознaят и бъдaт опознaти, a чaк след товa кaкто следвa дa бъдaт или не и пожелaни, a се хвърлят кaто сaтири с едничкaтa мисъл "aко и го сложa, знaчи се нaмествaм" a товa тaкa отврaщaвa...

Не знaм колко време си нaвън ( aз достa вече ) но aко си придобил товa поведение, отдръпни се от бългaри и коригирaй нaвреме.
Ние сме свикнaли, че сме много хaресвaни от чужденците, при товa обикновено се покaзвa интересът им с увaжение, респект джентълменство. Зa тях е също толковa вaжно дa опознaвaт първо личносттa зa сериознa връзкa.
Точно товa е, зaрaди което бягaме от бългaринa!
И точно зa товa предпочитaме дa пропуснем някое бг изключение пред товa дa изтърпим дори и 5 мин. поредното потвърждение. Зa товa внимaвaй кaк точно звучи товa "здрaвей" с кaкъв поглед и излъчвaне е придружено.
Дaно си ме рaзбрaл прaвилно :) пишa с нaй- добри чувствa.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c40237048d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Номер 28
Е какво, българин не може да иска сериозна връзка с бг момиче в чужбина и иска само секс, това ли казваш. Не го приемам, просто не е вярно. Недодяланият първоначален подход в много случаи довежда до погрещен извод, касаещ човека и намеренията му. Доста такива недодялани са готови да дадат много в една връзка, но просто не им се дава шанс. Аз съм номер 23.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker