Измъчвам се сама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Измъчвам се сама
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1394 пъти
Здравейте! Надявам се да видя някакви съвети в коментарите. Проблемът ми е моята ревност. Може би с право ревнувам, защото и времето сега е станало такова, но просто ме измъчва и така тормозя само себе си. Ревнувам приятеля си дори за дребни неща и не знам как да отстраня този мой недостатък. Сигурно е от факта, че съм доста недоверчива и от страх да не се подиграят с мен зад гърба ми. В това положение мога да объркам връзката си. Той казва, че виждам само минуси във всичко. Дали това е проблема, че се страхувам от това да остана сама, без него. И да го преживея много трудно. Лично смятам, че няма да мога да преживея лесно такава раздяла все пак е първата ми връзка и ме дразни факта, че той го знае и така изглеждам слаба в очите му, а не мога да си позволя да върши каквото поиска с мен. Винаги когато се караме аз съм тази, която го търси първа. Не знам защо ме измъчва това да сме скарани и на моменти мисля, че не му пука. Той си позволява неща, които ако аз направя той ще се сърди и няма да иска да говори с мен.
Очаквам някакви съвети с това какво да направя и как да постъпя в такава ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: e8f44b1ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти кажа честно това хем си е до характер. хем до това. че ти е първа връзка и си се привързала много. Лично аз съм имала 3 връзки и също съм имала някакви притеснения като теб. но далеч по-малко. Той вижда. че си слаба и затова се държи така. Трябва да покажеш. че си силна и трябва да станеш такава. не само да се правиш. Аз на бившият ми като ме ядоса му казах... абе ходи на майната си. където искаш ходи. по-добра от мене няма да намериш. само курви има и използвачки. аз нито пари съм ти искала. нито нищо... и както се правеше на готин изведнъж почна да ме моли да остана и доста дълго време бяхме заедно. Ти му се молиш на него и го ревнуваш и той се възползва от това щом си позволява някакви неща. Също аз излизах с мои приятели момчета и бившият ми като теб ревнуваше яко. При нас беше обратното на вас. аз бях силната. той слабият. И все се ядосваше и аз му казах... виж какво аз имам приятели и съм с теб. но имам нужда да излизам напред назад. не съм вързана. или ми имай доверие. защото не съм направила нищо. за да ми нямаш или хващай пътя. И той отново почна да ми се извинява. Следвай съветите ми. В крайна сметка аз го зарязах. защото беше прекалено слаб. а на мен ми трябва силен човек като мен. Не ме е оставил той. Учи се от мен. Не се подценявай. Помни. че силният човек може и сам. Недей да драматизираш. че без него край вече няма да живееш. За мъж сълзи не се ронят.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 28ccb7cc13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти го ревнуваш за дребни неща и се страхуваш да не останеш сама, но ако така продължаваш ти наистина ще останеш сама. Как може да си толкова комплексирана аз не разбирам. Ти сама го подтикваш към раздяла. Това твоето е болестно състояние. Иди на психолог, ако трябва и на психиатър и си излекувай болезнената ревност. Какво значи да не остана сама!? А преди него друг имала ли си и никога ли не си била сама. Ако бях на негово място отдавна щях да те оставя. Осъзнай се навреме, иначе...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker