Мъжа ми ме ограничава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжа ми ме ограничава
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2720 пъти
Не вярвах, че човек може да има половинка и да е нещастен. Преди да срещна съпруга си бях свободна, имах много контакти и живота ми беше динамичен и разнообразен. Откакто съм с него, обаче, постоянно ми забранява всякакви контакти с хора и иска да е с мен навсякъде. Много е ревнив. Малко по малко ме отдръпна от всички и накрая ми забрани да имам профил във фейсбук. След като го изтрих си смених и номера. Ако искам да си направя профил, той се заяжда с мен и ме заплашва. Категоричен е че няма да позволи да имам. Няколко пъти ми е казвал, че ще ме убие, ако го оставя или отида при друг. Когато споделих на майка си ме изкара луда и каза „как можа да и пренесеш и това“. Аз се шегувам. Той не се лишава от нищо. На мен, например, не ми е приятно, че всяка вечер пие бира и уиски, говорила съм да спре, обещава, а после пак пие. Но когато стане въпрос за мен – неговите забрани са бетон и аз трябва да се подчиня. Преди мен е бил сгоден за друга жена, живяли са две години и накрая тя си е събрала багажа. Неговата версия е, че е била пияница и му е изневерила с богаташ. Ако ме види да пиша в този сайт подивява и ми спира интернета за да не публикувам историята си.
Чувствам се много нещастна, иска ми се да си събера нещата и да избягам някъде сама.
Никога не съм си представяла, че ще живея по този начин. Не е деспот, не е страшен случай, но тези забрани ме побъркват. Той не го прави с лошо, но манипулира по много гаден начин и не ме оставя да бъда себе си.
„И кво ще направиш, ще имаш профил и мъжете ще ти пишат, или някакви познати ще ти зяпат профила само, но няма да ти пишат“. Също така смята, че от скука се карам с него. Но истината е, че на мен ми писна 24/7 да виждам и чувам само него и имам нужда от контакти с други хора.
Притеснявам се, че ще се разведа, а толкова се притеснявам какво ще мислят хората за мен, ако това ми се случи.
Плюс това като види колко съм ядосана и съм на крачка да го зарежа, веднага започна да ми се мазни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 156e927045
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лошо е, че толкова те ограничава. Още не сте изградили доверие помежду ви, той има горчив опит със зарязване от жена, с която са били пред брак и му е трудно да се отпусне и да повярва. Някои рани заздравяват трудно, някои изобщо не заздравяват, но поне с времето престават да болят толкова много. Това с фейсбука е доста крайно, но въпреки всичко го разбирам донякъде. И аз като него мисля, че има хора, които използват фейса за зарибявка. Моято приятел например непрекъснато се сприятелява с жени и това ме дразни. Не мога да си обясня ако не иска да им пише защо ги приема/кани за приятелство. Каква полза има да гледаш на някой снимките, постовете, да се интересуваш от живота и постовете на един човек, ако той не те интересува. И аз не разбирам.
Ж 42

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9a99f87af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво ти пука какво ще кажат хората? Ти за хората ли живееш? Те такива хора, дето само се интересуват кой с кого живее и с кого се разделя са мега злетаци и злетачки и просто или нямат свой живот или живота им е просто празен и няма с какво да го запълнят освен като се интересуват от живота на другите около тях...

Сори, ама такива хора като мъжа ти заслужават да са сами - просто приципно не е здравословно да се комуникира с тях по каквато и да било причина, камо ли пък да се живее с тях.
Сега, събирай си багажа смело и спешно и ако искаш за свое спокойствие иди и се оплачи в полицията, че ти е отправял заплахи за убийство - една ограичителна заповед да ти извадят за всеки случай. Просто им обясни ситуацията, кажи, че те е страх от него и. т. н... а то и си е истина това! Те такива като мъжа ти са точно като бомба, която е просто въпрос на време да избухне!

Зарежи го и повече не общувай с комплексари и задръстеняци! Независимо дали са мъже или жени, независимо дали става въпрос за любовна връзка или друг вид отношения, защото такива хора са мега обсесивни и са емоционални вампири, а наивниците като теб са им гостоприемниците-жертви.
И запомни още нещо - един уверен в себе си мъж няма да ти забранява да имаш профили из нета и да общуваш свободно изобщо, защото един уверен мъж ще се гордее, че има красива жена до себе си и даже ще иска всички да те виждат и да ти се възхищават и ще е наясно, че щом си с него - значи си НЕГО!
И ПАК ПОВТАРЯМ - ДА НЕ ТИ ПУКА КАКВО ЩЕ КАЖАТ ХОРАТА!!! ТИ НЕ ЖИВЕЕШ ЗА ХОРАТА!!! Както рабира се и те не живеят за теб. ХОРАТА НЕ ТИ МИСЛЯТ ДОБРОТО - ТЕ ПРОСТО ИСКАТ ДА ТИ Е ГАДНО, ЗАЩОТО И ТЕХНИТЕ ЖИВОТИ СА ГАДНИ И ОГРАНИЧЕНИ!!!

Хайде, СМЕЛОСТ и САМО НАПРЕД ГЛЕДАЙ И НЕ СЕ ОБРЪЩАЙ НАЗАД каквото и да чуваш!!!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 530765780e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей,
Държанието на съпруга ти е странно-патологичен ревнивец изглежда. Пропусна ли новините с убийството от патологична ревност. Сподели с майка си, ако не можеш повече така се разделете, извикай майка си за компания, вземи си нещата. Хората не живеят твоя живот-какво има да казват, всяко чудо за 3 дни.
Човек има нужда и от свое време и своя компания-от приятелки, състудентки и колежки. Нима не излизаш никъде и не контактуваш с никого? Твоето си е затвор-а на кафе със някоя съседка не можеш ли да излизаш? Не си малко дете, че да те ограничава толкова много. Съжителстваш с него, но не мисля че се разбирате, и че го обичаш? Вземи живота си в свои ръце.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 416c5bec83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти за хорското мненуе ли жувееш? Я го зарежи тоя психар преди съвсем да те е побъркал! Да не говорим, че някой ден ще почне и да те бие. Гаранция! Така, че бягай с 200!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b230ccc6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В тази ситуация има проблем (мъжа ти) и решение (изборът да останеш с него, или да се махнеш). Ти решаваш дали ще си част от решението или проблема.
Успех!

П. С - Защо много жени предпочитат да са с най-неподходящия за тях мъж?

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5507abb7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Звучи много лошо! Седнете и поговорете и му дайте да разбере че така само ще ви загуби. Не е живот това за цял живот.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a766b52744
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Нямаш бъдеще с такъв човек. Не пишеш на колко години си и това много ме ограничава със съветите ми към теб. Не те знам на 30 ли си. на 60 ли. на 20 ли. Няма да е лошо да кажеш. Според мен трябва незабавно да го напуснеш. Ако някой ден имате дете. той ще ти забрани и да си говориш с майките на площадката. докато детето си играе. Въобще не ти трябва такъв човек в живота ти. камоли пък дете да му раждаш. Той е пълен комплексар и е една мишка. която умее да заплашва само жени. Я да вземе да заплаши някоя огромна мутра да видим дали ще има тази смелост. Не бива заради него да си губиш приятелите и контактите. Неговата цел е да останеш напълно сама и да няма кой да те защити. ако ти посегне. Той през деня сигурно ходи на работа или поне има поне 1 час в деня в който си сама. Фейсбук профила не може да бъде изтрит. а само спрян. Моментът в който си напишеш ймеила и паролата ще може да влезеш. Прави го всеки ден по един час или колкото можеш и си пиши с приятелите си. а щом се прибере отново го деактивирай и изтривай истроята къде си влизала и така няма да види. Според мен можеш и от телефона. Така ще е по-лесно. Ти все си имала най-добри приятели момичета и момчета. Пиши им. че мъжът ти те тормози и затова си спряла да им пишеш. обясни им какво е станало и потърси помощ. нека те да застанат зад гърба ти и когато се изнесеш отиди при някой от тях временно преди да отидеш на квартира или при майка си. Той ще види. че не си сама. а си силна и имаш хора зад гърба си. това е много важно. Не му прощавай. не му вдигай. не му пиши. просто пълен игнор. Дори да те обижда. ядосва. да ти се моли. бъди непреклонна. Как ще ти спира интернета и ще ти забранява нормалните човешки неща??? За какъв се има? За принц ли? Грешката е в теб. защото си му позволила да се държи така с теб. Ако бях на твое място щях да му се разкрещя и да го направя на две стотинки. Как си допуснала това и защо майка ти не те кара да го оставиш? Май до някаква степен ти харесва да си ограничена. така ми се вижда. Щом до сега не си предприела нищо. Подай жалба за заплаха за убийство и искай да ти издадат документи да не може да те доближава на по-малко от 500 метра. Ако пък е чак такъв голям убиец просто отиди в чужбина. Ако наистина искаш да се спасиш-можеш. Явно така си свикнала вече. но не е правилно. Това не е истинска любов. а той е господар. а ти робиня. Той ако те обичаше нямаше да те ограничава. Ти си една собственост и държанка за него. Само на 20 години съм. но май имам повече акъл от теб като гледам.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b2d7082f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво въобще още правиш с такъв? Много сте ми интересни обаче.. хващате се все с такива олигофрени и после мрънкате "мъжете са такива, мъжете са онакива". Събери си багажа и черта.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6b345cbbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много лощо, щом и пие по-нататък може да вземе и да те бие, ако не си щастлива махай се от тоя, ама ще ти е много трудно, ще те преследва.. преди да имате дете махай се...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 08d7f7aa30
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, това е типичното поведение на насилника. Първо те отделя от приятелитв, после от роднините. Така че да има пълен контрол върху теб. После започва да те тормози с някакви измислени неща. Накрая започва да те бие. Добре че нямате деца. Разведи се с него. Разводите са толкова обичайни, че никой нищо няма да помисли за теб. Бягай от него. Той не те уважава и това е схемата на насилника. А щом заплашва и да те убие, може в някакъв момент и да го направи. Имаше миналата година такъв случай. Изобщо в много лоша ситуация си попаднала. Бягай от него докато е време. Ако отново те заплаши с убийство, се обади в полицията.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e1a6a0c060
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Съветът ми може да ти се стори малко краен, но бягай от него сега преди да си му направила дете. Не би искала да живееш така до края на живота си, нали? После ще съжаляваш цял живот! Отиваш при някой адвокат и го питаш за развода. Щом нямате дете, то това е само една хартийка. Махни се, за да не съжаляваш цял живот! Пиши какво е станало!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 99792d94aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Мила, авторке! Най-ценен съвет ти дава номер 13, само дете не му прави! Сакън!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 07e590a2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Набутала си се, въпреки знаците. Със сигурност е имало такива. Хубавото е, че нямате деца. Решението е развод. Останеш ли - психиатрия.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 997a52d163
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Махай се от тоя. Пълен тиранин и психар е направи си фейсбук напук на него и всичко ще е ок

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8327f23fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Такава ревност... звучи ми, като болестно състояние. За да сте щастливи заедно трябва да има доверие между вас, както и свобода. Така да те държи изкъсо от всякакви контакти, от страх, че ще го зарежеш или ще му изневериш... Файда няма!!! Ако решиш ще го направиш! Общо взето смятам, че неговата ревност е непреодолима пречка във вашите отношения и само ще се задушаваш от този човек. Както те посъветваха и преди мен - по добре сега да прекратиш всичко, защото с времето ще става все по лошо за теб!

Успех!
>М. 31г<

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ce6bbec8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Чудно защо ли бившата му си е събрала багажа и е избягала... Моят съвет, както и на всички по-горе, е да вземеш пример от нея и да се спасяваш, докато още можеш. Баща имаш ли? Ако да, извикай него, не майка ти, да ти помогне да си събереш нещата и да се изнесеш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a5e9646eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Зарязвай го и това е! В кой век живеете бе хора? НИкой не може да ти държи сметка за нищо, ако посмее аут и идва друг! Не се вкопавайте за глупости и с глупави хора!
Алек

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker