Зациклила съм в период от миналото ми, моля помогнете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зациклила съм в период от миналото ми, моля помогнете
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1841 пъти
Моля ви за съвет, защото съм доста объркана.
Когато бях на 20 години срещнах голямата си любов, но понеже много се карахме и наистина той ме караше да плача, майка ми ни раздели. Всъщност, аз направих опит за самоубийство с хапчета и тя реши, че това е края между мен и него. Бях насилена да го оставя. Тогава не се замислях, но след много години ми тежи, че така оставих момчето, въпреки че имаше основателна причина, той просто ме мачкаше и ме игнорираше докато плачех. Беше един порочен кръг, в който ако му звъннех, той се заяждаше и ми казваше, че знае че няма да го зарежа, понеже е неповторим.
След години на мен още ми тежи. Тежи ми защото аз имах намерение да опитвам отново и отново с него, докато нещата проработят, просто не можех да се откажа, но някой друг /майка ми/ взе решението вместо мен. Когато опитам да поговоря с нея и да я попитам дали смята това за редно, тя се ядосва, обижда се, че едва ли не я обвинявам и ми казва да си представя, че имам дъщеря и някой ми се обажда, защото ме е открил с опаковки хапчета и да си представя как бих се чувствала.
Така се случи, че се разболях от заболяване, което освен всички други "бонуси" носи и силна депресия. Постоянно си меня настроенията и както не се сещах за това момче няколко години, изведнъж започнах да го сънувам, да го мисля. Все се обвинявам, че послушах майка си. Сякаш се намесих в съдбата и сега нищо не е каквото ми е било предопределено.
По цял ден съм депресирана и се въртя в затворен кръг между това как съм постъпила тогава и как съм могла да постъпя другояче...
Не мога да се примиря с този цирк, който се случи. Майка ми всеки ден ми повтаря да не се връщам назад, защото колелото се въртяло само напред, той не бил вече същия, аз не съм била същата... Щяла съм да намеря друг, сърцето се научавало да обича... Секса не бил всичко, да не търся красавец, а просто някой на който му пука за мен.
Моля ви за съвет. Много ми е объркано и съм зациклила в този период от миналото ми. Ако денем го подтискам, то нощем сънувам, събудя ли се, сънят продължава когато отново затворя очи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: a8844ee6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, няма смисъл да се връщаш към това, защото очевидно не си била щастлива. Щом този човек те е игнорирал и не е бил така добър към теб е много хубаво, че вече си го оставила. Няма смисъл да се сещаш за него, да го мислиш и така нататък. Ще се запознаеш с много нови хора, ще откриеш някой, който да те обича и уважава, може и много скоро да се срещнете. Съдбата си знае работата. Забрави за това и продължи напред, очакват те хубави моменти, бъди щастлива, ако имаш сериозни проблеми с депресията, лекувай я, пътувай, мечтай, живей и просто забрави тъпото минало :) Късмет

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d726de87df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Имам две дъщери. И аз бих постъпила като майка ти. Даже животът му щях да стъжня. Нямаше така да си мине и подмине. Никой не може да унижава и мъчи децата ми. Това е да си майка. Не може да се разбере докато сама не станеш такава. И помни - майка ти те обича повече от всичко. Ако се появи човек който те уважава - това е той. Спокойствие и сигурност са по- ценни от страст, емоции и бури.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0cc4f18e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много е права майка ти хубаво е, че си я послушала и търси нещо ново сега има много места където да срешнеш правилния човек и аз съм бил като теб преди, но сега като се сетя ми е смешно колко съм бил сляп и заблуден.
Късмет

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker