ТОЙ МИ ИЗНЕВЕРЯВА, А СЪЩЕВРЕМЕННО МИ СВАЛЯ ЗВЕЗДИ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ТОЙ МИ ИЗНЕВЕРЯВА, А СЪЩЕВРЕМЕННО МИ СВАЛЯ ЗВЕЗДИ
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 6725 пъти
ДОЙДЕ И МОЯТ РЕД ДА НАПИША МОЯТА ИСТОРИЯ!

С ПРИЯТЕЛЯ МИ СМЕ ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ.
В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ТОЙ ПОСТОЯННО МЕ ОСТАВЯ САМА, КАЗВА ЧЕ ИМА РАБОТА, ВИЖДАМЕ ВСЕ ПО РЯДКО И ТАКА ПОЗНАТО НА ВСИЧКИ, АЗ РЕШИХ ДА МУ ПРОВЕРЯ ТЕЛЕФОНА.

ПРОЧЕТОХ ВСИЧКИ СЪОБЩЕНИЯ И ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ИЗНЕНАДАХ, С ЕДНА ЖЕНА СИ ОПРЕДЕЛЯ СРЕЩИ НА КАФЕ С ДРУГА НА ПИЦА, С ТРЕТА НА КИНО И ТАКА......С НАЙ РАЗЛИЧНИ НАВСЯКАДЕ.

РЕШИХ ДА ГО ЗАРЕЖА, 2 СЕДМИЦИ НЕ МУ СЕ ОБАЖДАХ. ТОЙ ЗВЪНЯ ДВА ТРИ ДЕНА И СПРЯ! АЗ НА ТРЕТАТА СЕДМИЦА СЕ ОБАДИХ ДА ВИДЯ КАКВО СТАВА И ЗАТОВА СЕГА ПАК СМЕ ЗАЕДНО!

СВИКНАЛА СЪМ С НЕГО И МИ Е МНОГО МЪЧНО ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДЕЛИМ!
СПОРЕД МЕН ТОВА Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ.
НО НЕЩО МЕ ЧОВЪРКА И НЕЗНАМ НЕ СЪМ МНОГО СИГУРНА, ПЛАШИ МЕ САМОТАТА! ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМАМ ТОЛКОВА МНОГО ПРИЯТЕЛИ.

ДАЙТЕ СЪВЕТ МИЛИ ХОРА, СИГУРНО МНОГО СТЕ В МОЯТА СИТУАЦИЯ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: d2a5dbd287
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мдаа, права си! Много са тези в твоята ситуация..Трябва да бъдеш силна и да го зарежеш, щом е направил това той неструва, не му търси извинение! Извинявай че ти го казвам ама аман от мекушави жени като теб, които нямат смелост и кураж да вземат правилното решение и да кажат тежката си дума, а вместо това позволяват на мъжете да ги тъпчат и да ги правят на глупачки.Нямате ли достойнство?! Разликата между теб и него е че той знае какво иска-да ходи по курви и да те върти на пръста си с мили думички. Вместо да му се връзваш на глупостите му покажи че далеч не е единствения на света и че ако си мисли че може да си играе с теб е сбъркал човека. Може в началото да те е страх от самотата и да те боли, но сама ще се учудиш колко по-добре ще се чувстваш без него гаранция;)

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 540873408b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, съжалявам за положението, в което си. Аз го разбирам (момче съм на 26). Бил съм в неговата ситуация, т.е. имал съм си сериозно приятелка и в въщото време съм искал много други. В моя случай нямаше друг избор освен да се разделим. Просто нямаше нещо на света, което да ме спре да го правя, приятелката ми не ми беше достатъчна. Тя е красива и е страхотен човек, но .. природа какво да се прави исках други. Доста неща ми се насъбраха и в крайна сметка корено се промених. Сега не искам нищо друго освен едно момиче. Да мисля за момичета за едното чукане вече е нещо много далечно за мен (мн се радвам за това). Казах ти тези неща, за да ти покажа, че има начин той да се промени въпреки, че в момента е просто една курва (извинявам се ако те засягам с това) каквато бях и аз. Ако можеш напиши на колко години сте мисля, че това е от значение. Мога да ти помогна като ти покажа мойта гледна точка, но разбира се решението ти трябва да е на 100% твое. Можеш да ми пишеш на bezdaiskam@abv.bg. Минал съм по този болезнен път и в момента все едно пиша на приятелката, която зарязах тогава. Ще съм много радостен ако мога да ти помогна. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: c16478f66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, ами незнам до колко ще ти помогне това, което ще ти напиша, дано се вслушаш в съвета ми... И така от това, което прочетох си мисля, че трябва да събереш смелост и да го оставиш, все пак трябва да уважаваш себе си пред всичко останало. Щом този човек търси компаниите на други жени, не една, а повече, и те те потърсил едва няколко дни, значи за него нещата не са много сериозни. Може и с теб, може и без теб... дано не ти стане гадно сега, но това е истината, знам го, защото ми се е случвало. По-добре си преживей раздялата, знам че е трудно, но минава, и отвори очите си за някой друг, който ще те уважава повече. Бади силна и не се оставяй на този човек. Незнам не си написала годините си, но за каква самота говориш.....
Искам само да ти кажа, че никой мъж не заслужава сълзите ти
Успех

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: f43be6a397
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво те задържа при него? Вие нито имате деца нито живеете заедно. Зарежи го! Ще си починеш малко от мъжете и ще дойде друг не бой се. Ти навярно си красива щом той се е върнал при теб, затова не се притеснявай, че може да останеш сама. Живей си живота и бъди щастлива, защото ако останеш с него и му родиш дете тогава вече ще имаш сериозни проблеми. Той ще си ходи, а ти ще си блъскаш главата, защо не си го оставила, когато е трябвало. Стискам ти палци и не се отчайвай. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 3a9b86ef2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ЗАРЕЖИ ГО!

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 7246777f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не ти трябва да си с него. Махай се и не се връщай. Винаги ще те оставя.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 540873408b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моят коментар е номер 2. Хора тя много добре разбира, че трябва да се махне. Просто я е страх от самотата, за което я разбирам много добре. Знам какво е чуството. Погледнато от нейна гледна точка единственият изход е да го остави, но все пак преди такова голяма решение трябва да се разгледа и неговата гледна точка. Очевидно той не постъпва като човек, който си заслужава но все пак...

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 5ecaa4cf26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА КОМЕНТАРИТЕ!!!

НАИСТИНА МИ Е МНОГО ТРУДНО, ПРЕДПОЛАГАМ ИМА ХОРА И КАТО МЕН, НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ВСИЧКО НАЧИНАЕЩО И СЛУЧВОЩО ИМ СЕ ДАНО И АЗ НАМЕРЯ СРОДНА ДУША КАТО МЕН КОЯТО ДА МЕ ЗАСЛУЖАВА!!!

РЕШИХ ДА ОТИДА НА МОРЕ САМА С ПРИЯТЕЛИ И ПО НАТАТЪК ЩЕ ВИ НАПИША КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: fa4a86c893
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм момичето, което написа коментар номер 1. Браво на теб!! Да отидеш на море с приятели е идеалният начин да си дадеш една хубава почивка да преживееш по-лесно случващото се и може би..да срещнеш някой подходящ за теб знам ли.. Пожелавам ти приятно изкарване и пиши как е минало.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 540873408b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятно прекарване. Пожелавам ти да срещнеш някой като теб. Хора, които са истински заслужават истински хора.

N2

 
  ...

...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 540873408b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   N2 съм. Как се развиха нещата, да не би да се събрахте?

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: c65983a30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изпитвам страх да започна да пиша тук, но никъде не намирам спасение...историята ми е почти същата. На 32г. съм и знам, че той е истинската ми любов. Как да намеря сили, толкова боли.

Ако някой иска да изгубя времето му, пишете ми- anna.pavlova@mail.bg

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9ed34c0ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   С приятеля ми сме от 2 години заедно.. Миналото лято го изоставих, защото беше започнал да прекарва времето си само с момичета понеже бях далече от него.. Излизаше с тях, ходеше по клубове и т. н... Изоставих го и след 4 месеца той си хвана друга.. по точно тя беше к*рва, но както и да е.. звънеше ми, пишеше ми през тези четири месеца, но не му вдигах, нито отговарях... След като той тръгна с друга аз му писах, че се радвам за него.. и така в продължение на няколко дни той ме умоляваше да сме заедно и накрая пак сме заедно и сега.. какво да правя помогнете ми.. обичам го много, но не мога да му простя изневярата... моля за съвети какво да направя

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker