Едно и също нещо ме преследва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Едно и също нещо ме преследва
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2232 пъти
Здравейте, мили читатели и честита нова година на всички!

Пише Ви мъж на 25 години. Пиша Ви в опит да разбера защо се случва така, какво не е наред, аз ли съм виновен или просто съм роден с черен облак над главата. Честно казано не съм от хората, родени под щастлива звезда. И така, има едно нещо, което ме преследва и не ме оставя на мира. Става въпрос за любовния ми живот и по-точно с липсата на такъв. Може да прозвучи малко странно, но не съм имал нито една приятелка до сега, нито веднъж не съм обичал и не съм бил обичан, никога не съм бил на среща с момичето, което искам. Последният случай, от преди няколко седмици тотално ме съсипа.
Всичко започна, когато бях на 16. За пръв път се влюбих в момиче, беше от моя клас и бяхме толкова неразделни в училище. Понеже съм и малко по-срамежлив ми беше трудно да я поканя да излезем и да и подскажа какво изпитвам. Тъкмо, когато се наканих, разбрах, че тя си има приятел. Почувствах се ужасно, чувствах се наранен, макар да знам, че момичето не е виновно. Тя така и не разбра, може би, какво изпитвам към нея и всичко си остана в мен. Беше ми доста трудно, дълго време мислих за нея, липсваше ми. Въпреки това, останахме в добри отношения и приятели.
Идва моментът, когато станах на 21. Случи ми се отново, за втори път, влюбих се в друга. Отново се почувствах окрилен. Историята обаче се повтори едно към едно. Отново бяхме в много добри отношения, пишехме си, беше ни хубаво заедно и отново тъкмо се наканих да я поканя на среща и разбрах, че си има приятел. Аз за втори пореден път останах с пръст в уста, отново не успях да кажа и дума, да направя и жест за чувствата си. Те си останаха за мен. Пак се зарових в себе си и не разбирах как е възможно втори път да ми се случи едно и също нещо. Отново всичко във вътрешния ми свят се преобърна от лошо към по-лошо.
Момичето така и не разбра за това какви намерения съм имал към нея. Преживях го доста трудно, но все пак го преживях.
Третият и последен провал ми се случи преди няколко седмици. Отново се влюбих и мисля, че този път беше дори по-силно от предните два. Ако познаете какво се случи, няма да получите награда - прекалено лесно е. Отново се влюбих в обвързано момиче. Същото нещо се повтори отново. Пишем си, изглеждаме близки, приятно ни е, аз се влюбвам и разбирам, че е обвързана. Този път вече ме съсипа окончателно. От 2-3 седмици съм бледа сянка на себе си. Не се храня, вечер не мога да заспя до 3 часа, а сутрин ставам в 7-8. Мисля постоянно за нея и знам, че никога няма да е моя. Откакто разбрах, че си има приятел, по-малко и пиша и я търся. Тя пак ми пише от време на време, но аз съм тотално некоординиран откак разбрах, че отново не ми провървя.
Пиша Ви, защото нямам идея какъв е проблема. Сигурно е в мен, щом толкова пъти се повтаря едно и също. Казват ми, че съм симпатичен, хубав, привлекателен, добър събеседник, уж ставам за връзка. Всичко, което съм имал са няколко мимолетни свалки за по няколко пъти, но в това няма нищо истинско и градивно. Никога не съм бил на среща с момичето на сърцето ми, никога не съм целувал с любов, не съм заспивал и не съм се събуждал до любимата ми - никога. Това ме съсипа окончателно, още повече, че и сега съм влюбен, и то много. Ако на някой се е случвало нещо подобно или може да помогне с нещо, ще се радвам да прочета. Благодаря Ви за вниманието и всичко най-хубаво през новата година.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 089b846962
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Младо момче си,имаш време,не се тревожи,все ще срещнеш някоя.Оставяй ги тия социални мрежи нол стоп и като сте започнали да си пишете в началото питай първо дали си има приятел и след това я покани на среща.Какви са тези денонощни писания,така все ще стигаш до едно и също положение,такава кореспондеция се прилага само от хора който се крият или са на далеч един от друг,вижте се наживо със някоя!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 81650f8ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, в началото и аз бях така. Влюбвах се, но таях чувствата в себе си и накрая нищо не се получаваше. След няколко провала и изгубено доста време, осъзнах че човек трябва да излъчва увереност, дори и вътрешно да не е точно така. Жените усещат тези неща и ако си неуверен, бързо влизаш в т. нар. зона на приятелите. Хареса ли ти дадено момиче, трябва да действаш бързо. Запознавате се, започвате някаква комуникация, каниш я някъде навън ( кафе, кино, разходка и т. н. ) и от там нататък ще си покаже. Може да не се съгласи, от което не бива да правиш драми, просто продължаваш напред. Самата покана също трябва да излъчва увереност, все едно каниш приятел на кафе или бира. Започнеш ли да чупиш пръсти, да ти трепери гласа - просто забрави.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2e35382aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Еми питай ги вече предварително дали са обвърьзани....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 713a933012
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   По поста ти съдя, че трябва да си по първичен с жените, пък и дори с мъжете около себе си. Не си мисли че като те виждат силен, задължително си мислят нещо лошо за теб или предстоящата ти връзка.

Честита Нова Година!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ac8ee6f32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Златното правило знаеш ли го?
Няма как да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат!
Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: fe868f215c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Един съвет от мен, младежо. Това, че някоя си имала приятел не е абсолютно никаква пречка. Никъде не е казано, че не можеш да му я отнемеш. Разбира се джентълменски, без лъжи, подли номера и т.н. Единственото изключение е, ако е семейна или имат деца. Тогава пасувай. Имала си била гадже.........ами то може да е с него и да не го обича, а просто да не е сама и да чака нейният човек, който може да си ти.
Любовта не е даденост за вечни времена, тя трябва да се брани.
Та това е съвета, действай и отстрани конкурента, ако обаче ТИ СИ ПО-ДОСТОЙНИЯ за нея.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 58a329d4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Честно да ти кажа и аз съм така. Излязох с човек от сайт за запознанства, той ме хареса но аз не го чувствам, ще и кажа, че искам приятелство за момента. Готино ни е общуването, но не усещам тръпката, има сексуално привличане, но не искам да стане така, че да си мисля за друга докато правим секс или след това да си мисля за друга и да ми е гузно.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 432c261934
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не ти е провървяло? Ти не си и опитал да разбереш дали ще провърви и повтаряш една малоумна грешка 20 пъти
ж20

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 60e6b48560
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Разбирам те напълно. При някой хора, животът им е песен и нещата се получават лесно и както трябва. При други не, животът и съдбата не ги гали, а ги блъска в скалите, да стават силни. И като споменах съдба, трябва да ти кажа и това, че всичко е съдба. Става точно, каквото ни е писано от Бог. Знаеш ли в живота си разбрах едно. Колкото и усилия да полагаш, едно нещо да се случи, не е ли писано няма да се случи. Ако ще Земята да обърнеш. И обратното-без никакви усилия, това което трябва да се случи то се случва. Както е казала, Баба Ванга Всяко нещо стои в пространството, и чака времето и мястото да се случи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2826b570d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Какво се случи при третият опит за връзка? Разкажи повече... Струва ми се, че има нещо недоказано. Опитай да разговаряш - може би истината е далеч по-различна от тази, която си мислиш, че е... Знам как се чувстваш, но те уверявам, че доста често хората се разделят, въобразявайки си, че другата страна ги е предала, изневерила, а истината често е в това, че другият би искал да не бъде нараняват, страхува се, раздирван е от съмнения... това е всичко, а не че той би се отказал. Просто е.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 63976cb41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Това което споделяш е много типична ситуация, не си единственият. Първо, всеки мъж има силен нагон и търси жена, така работи животното човек, така че жените винаги си имат ухажори. Ако нямат, то вероятно са в депресия и оплакват някой... Мислиш че мъжете ходят с жени щото са "влюбени" в тях? Не естествено. Влюбването е по-скоро женско поведение, защото те са по-емоционални. Не че има нещо лошо мъжът да е емоционален, но виждаш какво се получава на практика. Жените не харесват, поне сексуално, емоционални мъже. Те търсят уверени мъже (а за да бъдат такива, значи контролират емоциите си), които знаят как да се държат с тях. Жената не знае как да се държи с мъжа, така че и ти ако не знаеш как да се държиш с жена, най-вече сексуално, работата не е добре. Другото е че е игра на бройка. Докато жената може да си позволи да се "влюбва", мъжа гони свободна жена която да играе на влюбена. И то наистина е игра. Това че днес е влюбена в някой, не значи че утре няма да е в друг. Женската емоционалност е вятърничева, не се връзвай че като "ходи" с някой, работата е "бетон". По-трудното е да не се връзваш и че ако тръгне с теб, няма да те зареже по някое време...

Та, според мен чети по темата. За съжаление не си от типа мъже които просто им се получава, трябва да имаш разбиране за материята.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 089b846962
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 16 ще обесниш ли защо си останал с впечатлението че жените се влюбваме от пръв поглед,ако е на 16-18 може но имала ли е поне една връзка зад гърба си и разочарование ще се влюби ама друг път.Жената може да се влюби в мъжът ако са излизали няколко пъти на среща или са имали някакъв контакт,аз лично си признавам че от една целувка понякога по мога да преценя но преди това да се случи никаква любов не може да възникне.Преди да опознаеш човека като личност а и по отблизо също че какво ще е това влюбване да не би мъжете така да се влюбвате или греша?Освен това ако един мъж смята че може да разбие отношенията на жената със друг толкова лесно бърка,може..само ако е имало любов между тях от преди,но ако тя няма никакви любовни чувства няма да му обърне внимание.Всъщност със лъжи и интриги също може да се получи но зависи на какви хора ще попаднеш и дали се лъжат така лесно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker