Жена ми не иска секс, а на мен ми е нужен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми не иска секс, а на мен ми е нужен
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 4069 пъти
Здравейте, на 39г. съм с жена ми сме зедно от 13 г. Но от 3г. съм направо на сухо. Няма никакво желание за секс, и го правим много рядко веднъж на два месеца. А на мен ми се иска винаги когато си легна до нея, и това я дразни. Вече си мисля за проститутки, но ми се струва, че ще е много безчуствено, а това наи малко ми е нужно. Ако нямахме деца сигурно щяхме да се разделим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1c35bd0092
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако жена (по-скоро приятелката, защото нямаме брак (аз съм против брака)) ми не ми пускаше бих се разделил с нея въпреки наличието на деца. Разбира се ние не сме на такава възраст, но ако в бъдеще започне да ми отказва моментално се разделяме. Да, тежко ще им бъде на децата особено в началото, но пък какво, аз да страдам до края на живота си ли!?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d37e21e3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Добре дошъл в клуба, макар да съм по-малък от теб - на 32г. с дете. Пробвах всичко възможно и в моя случай просто няма промяна, на нея не й пука за нуждите или любовта ми. Дано при теб не е така!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9379bb0712
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако жена ти е умна, трябва да знае, че мъж с пълни топки и празен стомах не се пуска навън.
Ако все пак е умна и го знае това, значи ти изневерява.
Баси, как може да чакаш три години, ти нормален ли си бе.
Нормално е човек на четири дена да се изпразва и не е желателно да е само с дясната ръчичка!
И за жените да го кажа - това е физиология. Нещо като да ти се пикае и да не можеш да го направиш, баси.
Отивай веднага на проститутка, но може би по-добре да си намериш любовница.
Колкото децата са по-малки, толкова по-добре. После може и да е късно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1379f05766
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Всеки път когато прочета такава тема-а то ги има често тук-си мисля, че някой жестоко и перверзно ми се подиграва. Мъже, които искат секс.... има ли такова животно... Защото моят с месеци не ме докосва. И не, не ми изневерява-повече от сигурна съм. И не, не съм запусната, надебеляла лелка-напротив. И не-съвсем не сме престаряли. Просто си е асексуален човека и толкова. А аз не мога да тръгна да изневерявам ей тъй, просто за спорта. Не ми е присъщо, отвращава ме такова поведение. Че то и при животните не се получава, когато не се харесат, какво остава при хората.. Но все пак ще съм благодарна, ако някой, покрай съветите за автора даде и на мен съвет..

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 78b7a36d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей №5 има и такива хора, незнам защо съдбата се подиграва с хората като ги събира така, но...

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8f9d0f177f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До № 5
Една от вероятностите да не ти посяга е, че си му писнала. Другата вероятност е, просто с поведението си да го отчуждаваш. Не знам от колко време сте женени, но идва такъв момент. Казвам ти го като мъж, който се е чувствал по същия начин и не му се е искал секс с жена му в определени моменти. Даже не ми е пукало, дали ще ми изневери, то и на мен ми е идвало да го направя. И мъжете искат секс, много секс, но в моменти не с жените си. Пак ти го казвам от опит и от това, как аз се чувствам. Възможни варианти /които са ме карали аз да не искам с нея/:
- Макар уж да се държи мило, вдигне някой скандал, обиди ме, покаже неуважение, постоянно мрънкане, недоволство;
- Липсата на разнообразие в секса и още по-лошо, спря да ми прави свирки, върти ме само в една две пози и това е. Да, свършвам и така, но ми е крайно недостатъчно. Когато бяхме в началото на връзката бе съвсем друго, не слизах от нея. Имаше и качествен орален секс по начин както на мен ми харесва, карах я да се гали пред мен, което много ѝ харесваше, после лизане, свирки, 69-ки, чукане и т. н. Абе секс, който всеки мъж иска.
Ако и ти си била такава в началото, а сега не предлагаш нищо от това или ако той го е искал а ти си се дърпала, ей го на и резултата. Не казвам, че нещата при теб са сходни, само давам информация какво се случи при мен и до какво доведе това. Не съм изневерявал, не ми се иска, но постоянно мисля за други жени, които да ми дадат всичкото това, от което съм лишаван. И така, ден след ден, желанието за секс по толкова ограничен начин, ме отблъсква и от партньора до мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 573f44752d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Н 4, нежелaн мъж се пускa с пълни топки и без жaл... нещaтa, кaквито сa.
Aвторът искaл винaги кaто си легнел до... кошa зa прaзнене, тaкa звучи. Не рaзбрaхте, че женaтa не е дaденост, не е куклa, не е "ръгaй тaм кaто си легнaл точно пък до моятa дупкa".

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 68555cf06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен номер 5 и автора трябва да се съберат и да съберат техните сегашни партньори и всичко ще е точно.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 493896d0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стига вече с тези деца, ако не изпитваш чувства към жена си, разделете се. Любовта трябва да бъде споделяна от двама. Всичко е в подхода към децата и заедно може да не ги правите щастливи, и себе си също... ако пък все още я обичаш, искаш да сте заедно (но не заради децата) опитай да поговориш с нея, какво я тревожи, може да има притеснения относно външния вид по който изглежда... говорете

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 370ba4db73
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До дамата от пост 5 - Повечето от мъжете искаме секс и то редовен, качествен и страстен. Явно и вие както автора сте попаднали на асексуален партнъор. Не знам как и дали това се променя, но поне поговорете открито за проблема. И ако няма промяна, си намерете любовник/любовница, когото харесвате дори само за секс. След като съпруга ви отказва секс, това дори не е изневяра. А липсата на секс би могла да отрови целия ви живот след време.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ef457567dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Като чуя за АСЕКСУАЛЕН и ми се струва, че някой хора умишлено наричат черното бяло. Няма такова животно АСЕКСУАЛЕН. Мъжът ти като не иска секс, значи го получава другаде а това, че е добър и не го хващаш е друга тема. Жена като се сети два пъти за секс в седмицата да знае, че мъжа и се е сетил два пъти за секс още на закуската а до обяда, вече си е представил как оправя неколко жени. НЕ НАПРАЗНО, най-древната професия е проституцията. ЗАщото от време оно, мъжете мислят само за секс. До автора, ако си на 100% сигурен, че не ти изневерява, значи женати има някакви хормонални проблеми. Но никога не може да си сигурен. Всеки втори мъж изневерява. По интередното е че имаше изследване на фирмата за презервативи "Дюрекс" от която стана ясно, че жените изневеряват повече от мъжете. Още по интересното е че жените масово лъжат, че не изневеряват. Представяте ли си всеки втори мъж изневерява а като питате жените всички казват и се кълнат, че не изневеряват. С кого ли тогава изневеряват всичките тези мъже на жените си? Както казах, проучването показва, че жените са по шавливи. Така, че никога не може да си 100% сигурен дари партньора ти не ти изневерява, защото оглеждайки се всеки ден сред стотиците хора които срещате знайте, че всеки втори изневерява на партньора си и естествено в 99% от случаите партньора е 100% сигурен, че половинката му не му изневерява. а реално всеки втори според статистиката изневерява, тоест излиза, че в едно семейство средно единия от съпрузите изневерява. Хората умишлено се самозаблуждават, за хората около себе си. Затова са супер изненадани, когато разберат за изневяра на партньора, или че детето им е извършило престъпление /това е невъзможно, той е толкова добро дете/ или че друса и т. н... ТАка, че всеки сам си намира решението, това което не получаваш в къщи, го получаваш извън дома. А по добре не следи дали партньора ти не ти изневерява, за да не го хванеш в изневяра. Както имаше един виц за моряка, който като стъпи на пристанището след дълъг рейс, първата му работа била да извади 2 стотинки и да се обади на жена си от уличния телефон че се прибира. Човека го правил с цел да не си разваля семейството за 2 стотинки. Демек ако има мъж в тях да си тръгва, преди да се е прибрал.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3ee30e9f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   №5, тотално подкрепям мнението ти, в твоята позиция съм. Моят мъж също е асексуален. И не съм го зарязала заради това. Ако беше обратното - гледай какви съвети си дават хората - веднага да зарежат жените си....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2c5af7548d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Има си любовник, бъди сигурен.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 54e8c7d110
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Или с годините си станал по-малко привлекателен (което е нормално, но пък важи и за двамата) или тя ти изневерява... Друго обяснение няма...

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3fda3c48be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Зад липсата на секс, се крие нещо много по-дълбоко, просто поговорете. Много жени са жертва на ограничения, на някакви безумни мирогледи и светогледи. за мен сексът е в основата на брака, иначе другото е просто сметки, плануване на разни неща, което можеш да го направиш с всеки дори и да не ти е мъж/партньор.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6bc7ebab0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До номер 5: Съжалявам много ама да си мъж и да не искаш да спиш с приятелката си тва трябва или да си импотентен или пълен педерас, някой хора като мен си мечтаят 3а приятелка с която да правят секс по 10 пъти на ден. Да бях на неговото място да видиш кво ще те направя... :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 40473c9716
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Тези със съветите, за проститутка... Мили, ако вие карате, само на проститутки(Мръсни, гнусни, болести на психика, а и други също), не агитирайте и другите, да стават толкова жалки, като вас!
Защо не сте директни? Просто и казваш: Ако нямаш желание, с мен... ще се наложи, да си хвана мацка.
Ако те обича, ще реагира веднага, ако ли не... решението е любовница, но в никакъв случай проститутка!
Веднага се оправдавате, с децата ООООО СПРЕТЕ!
Децата, не са проблем, а вие самите...!














––>МаЛкАтА ФеЯ

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f30eeb453d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Здравей!
Замислял ли си се за това тя дали все още се чувства горда с тялото си? Много е възможно да е навлезнала в онази възраст, в чиято не ти е приятно да се поглеждаш в огледалото след раждане и отражението на възрастта, а камо ли да се покажеш пред друг. Започни да я ухажваш, флиртувай с нея.. накарай я да се почувства като желана жена, покажи и че я намираш за привлекателна, че искаш да я чукаш не само защото е твоята съпруга и така трябва и не просто като място, на което да топнеш чушката. Ако няма любовник-ще проработи!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 060e500799
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ех, ех!!!
Чак ми омръзна от тези теми!!!
ЗАЩОТО , и аз съм в такова положение!
Чак ми е жал за мен и хората в такъв случай.
С моят приятел сме от половин година, по-голям от мен.
Секса или му е вече "Табу" или не знам.
И ние гоним вашият рекорд от 1-2 месеца.
Няма желание, лягам си до него , искам да правим секс и май само аз искам..
Живеем заедно дори!!! Преди поне се радваше да ме види, а сега..
Преди, гледаше и порно от време на време.
Поне да знам, че той се задоволява без мое участие.
Сега нищо. Нито любовница има. Нито има време изобщо за такава.
Абе, ще чакам чудо, пък да видим.
Аз дори нямам 20 още!! И за мен, секса си е ВАЖЕН!
Успех, драги ми!

Ани

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6bf98f8b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Разминаване на ценностните системи. Затова преди обвързване или брак, трябва задължително партньорите да се питат, или да ги питат, колко важен за тях е сексът. Защото връзката е не само удоволствие, а и компромис със себе си и даже саможертва.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d107270b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До 22. Ей, лигло, как да не са проблем децата? Ако не беше детето 2 000 000 пъти да съм я зарязал

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4f9be82c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Номер 25: преди обвързване секса е важен за всички. До автора: гледай да не сисе занемарил, да си ибръснан, даухаеш на чисто, парфю, дръж се като джентълмен, не я псувай или обиждай и това стига. Тя сама ще дойде при теб. Но това да бъде постоянно, а не само за една нощ. Трябва да си мил с нея, да прявяваш внимание и загриженост. Гушкаш я нежно и толкова. Чакаш. Няма да глядаш да ръгаш и после пак да я псуваш на сутринта.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4f9be82c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 25: преди обвързване секса е важен за всички. До автора: гледай да не сисе занемарил, да си ибръснан, даухаеш на чисто, парфю, дръж се като джентълмен, не я псувай или обиждай и това стига. Тя сама ще дойде при теб. Но това да бъде постоянно, а не само за една нощ. Трябва да си мил с нея, да прявяваш внимание и загриженост. Гушкаш я нежно и толкова. Чакаш. Няма да глядаш да ръгаш и после пак да я псуваш на сутринта.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8dcdb00314
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Когато настъпи такъв момент, всеки трябва да прецени нещата трезво! Освен, че гледа през своите очи, трябва да погледне и през очите на другия. Слагате и претегляте, какво се е променило през годините и има ли някакви предполагаеми причини. Причините може да са в едната или другата страна, може и в двете страни...!
Аз самия, също стигнах до такъв момент с моята жена. Не, че се оплаквам, но в началото ми тежеше доста...! След около две години прецених, че каквото съм могъл, съм дал от себе си, за да не се стига до там. Примирих се с факта, че жена ми може би не вижда в мен това, което е виждала преди. Вярно, че съм сложил някой килограм отгоре и косата ми оредя доста... Но, годините си минават, това е! Малко като че ли, започнах да съжалявам, че когато съм имал възможност да кривна от пътя не съм го правил, но това си остава в миналото.
Какво направих ли...? Казвал съм го и преди, никакво отпускане! Като не ме иска жена ми, добре...! Ами забравих я! Гледаме си децата и си живеем, като добри приятели. Нито съм и правил скандали или да съм и натяквал, че имам някакви желания и нужди свързани с нея. Просто започнах да обръщам повече внимание на себе си! Поддържам се чист, купувам си хубави дрехи, ходя на места по които ми е интересно, но без жена ми. Отделям си повече време за мои хобита и приятни занимания...!
Ако щете вярвайте, ама жена ми започна да се усеща... Чета си аз една вечер и жената нещо ме обикаля. Ама нямало ли да си лягаме? Че за какво да си лягаме...? Ако ми се спи, мога да си легна и сам... С месеци не съм я пипвал! Не, че не ми се е искало...! Но се свиква. Чета си някоя класика или си слушам музичка. Добре е човек, да усети достиженията на световната литература! ;)
Въобще, като започнах да обръщам по-малко внимание на жена си и по-малко да се съобразявам с нея, това подейства по някакъв начин...! Жена ми започна, доста по-рядко да я боли главата, корема или нещо друго...! Даже, наскоро се случи и чудо! Жена ми сама си поиска...! ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ddb70e98ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До 30.
Браво колега. Поздравления, че си успял. Моя случай беше подобен на твоя. Първо секса оредя. Докато децата бяха малки в детската градина беше достатъчно жената да пийне за да ми пусне. После, когато децата тръгнаха на училище, трябваше да са изкарали 6-ца през деня, жената да пие и да ми пусне. После трябваше да са изкарали две 6-тици, жената да пие за да ми пусне. После постепенно изискванията се увеличаваха, докато стигнаха до: две 6-тици, жената да пийне, спечелен нов клиент във фирмата, следващият ден да е неработен, да не сме го правили през седмицата, да не е в цикъл, да не я боли главата, да не е преяла, да не е препила, да не е уморена, да няма лоши новини през деня, да е в добра физическа форма. Писна ми. Реших да се жертвам и да не я тормозя - като не ще, не ще. Един ден си да дадох труда да се поразровя и причината излезе не толкова благородна и заслужаваща саможертва. Опитах да разкарам любовника. Трудно, бавно. Иска си го. И аз поисках - развод. Не искаше да се развеждаме. Разкарахме любовника. После нещата взеха да се оправят, минаха няколко години, пак взеха да се влошават. Пак ми писна да се правя на маймуна. Сега като ме удари нагона си удрям една злобарка вечер. Жената - тотален игнор. Нито подаръци за рожден ден, нито за имен ден, нито цветя, нито торти. Ако ще да си хваща любовник, ако ще двама, ако ще лесбийка да става, каквото иска това да прави. Гледам си децата, пия си винцето, готвя си любимите неща, правя си каквото ми харесва. На жената - игнор. Напоследък жената взе да се ослушва нещо, ама коня вече отиде в реката. Бавно, но сигурно се превръщам в порно зависимо пиянде. Даже и либидото ми спадна. Ще започна и самолета да вдигам трудно. Супер. Заради жена ми се превърнах в порно зависимо пиянде. Казват, че до всеки велик мъж има една велика жена. Аз не случих.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker