Защо не ми прости? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не ми прости?
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2729 пъти
Ще бъда на 100% честен. Не знам дали бях влюбен или привързан към едно момиче но след 1 година връзка тя разбра, някои неща за мен а преди да разбере си мислеше, че се виждам с други, което хем беше и хем не беше така. Нищо не съм праеил с другите освен да излизам с тях. Но и така май не ми вярваше напълно и се разделих ме зареди онова нещо, което разбра за мен (Нито е свързано със секс нито със някви подобни). Аз правех всичко възможно да ми прости защото ми казваше, че ме обича но и така не се върна при мен. И сега се сещам колко жени търпят мъжете и са лудо влюбени в тях дори и да се държат ужасно с тях. А тя не остана а казваше, че ме обича... Най-лошото е, че ми обеща да сме заедно а аз спазвам обещания и сега нищо, че съм с друга аз още помня какво ми беше обещала и не мога да не я търся

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6bf7952b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е добре де щом не си имал нищо общо с никоя докато сте били заедно каква е причината,не си споделил но и в последното изречение има неясни неща.Общо взето вие мъжете често не сте директни когато става въпрос за чувства,просто бъди искрен с нея и я питай каквото мъчи,мисля това ще ти помогне повече.Много е кофти когато нещо те тревожи във връзката или след раздялата да не знаеш подробностите защо се е случва така.(ж.27)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d93c0b3b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама при тебе празно няма, егати пича! Каква ужасна драма, по много странен начин страдаш, остави момичето на мира, браво на нея, че ти е била шута!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0dafa78b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И на мен няма да ми е хубаво, ако мойта се вижда с други. Сам си си виновен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e875d9c16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво толкова е разбрала? Ако не си сериен убиец и затънал наркоман не мога да си обясня как някой си тръгва заради нещо от миналото ти, което няма общо с нея. Поне по обясненото оставам с този извод. По-скоро си е търсила причина да си тръгне.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 43b3dd2f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора: Признах й чуставата още, като разбра за работите, които скрих от нея. Спрях се със простотийте. И казах, че нейното мнение е важно за мен, освен това и съм го доказвал, но тя и така не ми прости "Мъртва съм от вътре" точно тези думи ми беше казала. А аз седях, като гръмнат и не разбрах какво иска да ми обясни с тези думи.
До номер 2 Нищо не ти разбрах (може би съм тъп) но найстина нищо не ти разбрах. А й никъде не съм казвал, че е драма или нещо такова. Тя искаше да знае казах й, че няма да й хареса но настояваше да разбере и че за нея е важно аз какво правя иначе нямала да бъде с мен ако не се е интересувала и какво? Разбра и ме остави нямало да се променя! Е не е била права промених се но и така не ми повярва...

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 43b3dd2f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Признах й чуставата още, като разбра за работите, които скрих от нея. Спрях се със простотийте. И казах, че нейното мнение е важно за мен, освен това и съм го доказвал, но тя и така не ми прости "Мъртва съм от вътре" точно тези думи ми беше казала. А аз седях, като гръмнат и не разбрах какво иска да ми обясни с тези думи. Казвала ми е също, че нямало да се променя или пък да се спра със простотийте но не е била права! Защото точно 2 седмици след раздялата се спрях. И това й казах но не ми вярва... Хиляди пъти през тази 1 година съм и казвал, показвал, че не ми е безразлична!!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 43b3dd2f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора до номер 3 Никой не може да забранява на друг да се вижда с хора! Не може да си седи само в тях, като ме няма примерно или пък аз.....

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 54c2346dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ти си си виновен. Щом имаш връзка, дори и да не си влюбен, трябва да уважаваш човека до теб. Явно държи на това да бъде уважавана, сигурно не харесва тайните и лъжите. Сигурно се е разправяла с такива като теб. Не го приемай като хейт, защото не е. Но тя е взела правилното решение. Няма смисъл да се прави на глупава и да търпи това, което я наранява. Ако я искаш обратно, променяш тези нещица, бориш се. Ако не се получи - жалко.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c332cf10e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Насила хубост не става разбери! Ако тя не те иска в живота не можеш да я принудиш отново да е с теб! Остави момичето на мира!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a96e8958d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Зависи какво е разбрала. Ако е нещо сериозно, което е в разрез с принципите и, то можем само да я похвалим. И да, човек може и да обича, но на първо място да слага себе си и своите принципи. Всъщност само тези хора могат да обичат истински!
Ж28

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d93c0b3b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 2 съм. Не се учудвам, че не си ме разбрал. Имах предвид, че явно не страдаш толкова много, след като най-безгрижно си си излизаш с други момичета. И любимата си не си разбрал, като ти е казала, че е мъртва отвътре, ами разчовъркай си мозъка малко, какво не ти е ясно- наранил си я, излъгал си я, пренебрегнал си я, ето ти резултата- изстинала е към теб. И да стоиш като гръмнат и да не стоиш- попарата сам си си я надробил, сърбай си я сега. Аз не казах, че си тъп, ти го каза...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 43b3dd2f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От автора до номер19 Излизам защото трябва да се расейвам с нещо. Ако нямах чуства, към даденото момиче, нямаше да пиша тук! Освен това след раздялата около 2, 3 месеца имах, само приятелски отношения, към момичетата! А през това време, се опитвах да ми прости!!!! За съжаление, тя и така не успя за, което найстина ме е яд! Нито съм искал да я нараня нито да й стана противен! Точно към обратното се стремях и тази мисъл не спира да ме мъчи, трови, ядосва, исках нищо да не й липсва...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker