Вечният женски приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вечният женски приятел
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3904 пъти
Здравейте!

Искам да споделя моята история тук... .
Аз съм обикновено момче на 24 години. Добродушно, готово на всеки да подаде ръка и да помогне. Успехът ми с жените обаче е нулев. Не знам може би сам съм си виновен. Може би съм грозен или с някакви свои постъпки ги отблъсквам. И аз като всеки искам да срещна момиче, което да обичам лудо и то да ме обича. Но всичко опира само до добре познатото на всеки "Искам те само за приятел".

Това лято се запознах с едно момиче на рожденият ми ден. Мислех, че надеждата ми се е появила отново. Че нещата ще станат различни. Започнах да излизам от чувстовото на самота, с което вече бях свикнал. В началото всичко изглеждаше наред. Прегръдки, целувки, умилквания. Винаги исках да я видя макар да работехме много аз и тя, защото бяхме на бригада. Работехме на 2 места и двамата. Колкото и да беше трудно успявахме да се видим в малкото свободно време, което имахме. Започнах да си мисля, че не всичко е загубено.. НО след известно време усетих, че тя се държи с мен по-хладно вече. Все по-рядко искаше да я прегръщам и целувам, а и започна да ми прави намеци, че не се влюбвала толкова лесно.

Усетих на къде са тръгнали нещата, но реших да не се отказвам. Реших, че ако й покажа че съм мил, очарователен и романтичен ще имам някакъв шанс да я спечеля. Започнах да се държа още по-мило. Подарих й две хубави кученца-плюшени. Звучи банално, но и обясних, че не ми е безразлична, че я обичам. Тя се усмихваше, прие подаръците макар и с известна доза притеснение. Така се случи, че се прибрахме на различни дати. А и сме от различни краища на България, но аз не прекъснах контактите си с нея. Говорехме си по скайп. За всичко. продължавах да й казвам, колко е специална за мен. Колко я обичам. Дойде рожденият й ден. Нямаше как да отида. Но реших чрез обща приятелка да я изненадам. Изпратих и подарък-букет 21 червени рози, бижута и един диск с нейни снимки, които бях подрбал под формата на филмче. Бях отпечатал снимката, която тя най-много харесваше на плакат. Исках да я зарадвам безкрайно много. Да я накарам да се почувства щастлива, специална. Беше много въудошевена. Беше във възторг. Каза ми, че никой до сега не й е правил такъв подарък. За коледа реших да я изненадам още веднъж-изпратих и любимият й парфюм и отново бижу. Каза, че е изключително щастлива, но настоя да спра да харча пари за подаръци за нея, че не си заслужавало. Аз и казах, че за нея на всичко съм готов. Говорихме си до ранни зори. Тя ми споделяше разни неща и аз на нея. Казвах й колко много я обичам. Колко е красива. Колко е умна и чаровна. Тя ми казваше, че се чуди дали съм земен или не, че са останали малко хора като мен. Че съм много романтичен и все такива неща. Аз буквално бях в летаргия. Никой до сега не ми беше говорил толкова мило. Нито едно момиче.

Но дойде най-гадния ден в живота ми до този момент. Една вечер тя си пускаше коментари и линкове във профила си. Аз исках само да се пошегувам и пуснах няколко съвсем невинни коментара. Дори и не бяха някакви кой знае сериозни шеги. От тогава тя не ми проговори. Писах и по скайп. Питах я какво става. Дали нещо съм я обидил или е просто заета и затова не ми пише. Отговорът й направо ме попари като с вряла вода. Каза, че се е ядосала защо съм се пошегувал. Че и е омръзнало да й пиша постоянно във профила и по скайп да й пращам толкова много съобщения. Че се чувствала неловко пред приятелите си, защото я питали кой е този, който все и публикува нещо на стената и че тя се чудела какво да им каже и им казвала че не съм й никакъв. Аз и се извиних, казах, че не съм предполагал, че моите шеги биха и навредили толкова. Обещах никога повече да не го правя. Тя ми каза да не очаквам нищо от нея. И тук дойде момента в който ми каза-"Искам те просто за приятел. Нищо повече. "Че щом лятото нищо не е станало, когато сме били заедно то никога нямало да стане, нищо че следващото лято се очертава пак да сме на едно място. Казах й че не мога да спра да я обичам, а тя нека да ме възприема както иска макар и като най-добър приятел. Каза, че дори и такъв не мога да й бъда, защото съм далече от нея, не знам животай и че нищо не съм знаел за нея. Тук вече се почувствах гадно. Наречен бях просто приятел. Но не обикновен приятел. Почувствах се като приятел, с който всеки иска да разговаря само като последен вариянт. Когато няма с кой друг да си говори или да сподели. Почувствах се като боклук смачкан и изхвърлен от морето на брега. А толкова си бяхме споделяли. При това съкровени и лични неща. Дори добър приятел не бях. Надявах се поне такъв да съм, защото душата си давам за нея. Правих винаги всичко възможно за да й помогна. За което не съжалявам разбира се. Винаги ще го правя за нея. Каза че нямаме нищо общо и се надява да сме се разбрали. Аз и казах, че няма да спра да се надявам. А тя се опитваше да ме обори. Излезе, че всъщност през цялтото време не съм бил обичан. Просто всичко се е случило заради алкохола на рожденият ми ден. Обвиних себе си, че трябваше да се досетя. Но всичко изглеждаше толкова хубаво, че просто не исках да свършва. Тя ми се извини, че ми е дала напразни надежди. Казах й че не е виновна. Че сам съм си виновен.

Просто искам да попитам има ли някакъв начин да изляза от този образ на приятеля? Има ли някаква надежда някога да накарам това момиче или което и да е друго да ме обикне? И защо поне веднъж Господ не ми да де това, което искам и което имат толкова много хора по света-обич. Не искам много. Просто искам да бъда обичан. Защото аз мога да обичам.

Ще се радвам да дадете мнения и коментари...
И една молба моля ви не нападайте момичето. Не е материалистка. Нито използвачка за каквато бихте я помислили. Тя е едно прекрасно момиче, до което някой ден ще застане някой истински късметлия. И за жалост май няма да съм аз. Само се надявам който и да е той да я обича истински и да не я накърнява... ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: d410320972
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е мило всичко това, което правиш за нея. Наистина е чудесно, че съществуват още такива момчета като теб. Не знам какво да те посъветвам, наистина се надявам да се съберете и да бъдете не просто приятели. По всичко личи, че чувствата ти към нея са силни и искренни. Бори се за нея! Няма как да не оцени нещата, които правиш за нея (сам казваш, че не е материалистка).
Има обаче още нещо, ако това момиче наистина те чувства само като приятел нищо чудно да продължи да твърди това нещо и все някога на теб ще ти омръзне да правиш всички тези неща за нея след като не получаваш нищо в замяна.
МНОГО ЧЕСТО хората не осъзнават това, което имат и чак когато го изгубят разбират колко глупаво са постъпвали преди това. Дано "твоето момиче" се осъзнае навреме! ! !
Искренно се надявам двамата да станете много повече от приятели и да се обичате много!
Пожелавам ти успех! :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0d6914f9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не искам да те отчайвам, но аз съм като теб, с тази разлика че съм на 30 години. Цял живот съм действал като теб, с много любов, разбиране, ухажване, подкрепа и приятелство към жените и съм бил отхвърлян по същия начин, не само от едно, а от много момичета. Не е заради това, че съм грозен или нещо лошо има в мен. Опитах се психологически да се поставя на тяхно място или да прозра, както се казва, какво искат жените.
Една част от тях се страхуват от обвързване, за да не загубят свободата си, точно затова бягат от такива като нас, където всичко им изглежда прекалено сериозно, а отиват при тези типове, които им предствят връзката и любовта като на шега или нещо несериозно. Лошото, че за тях това наистина е така и после ги зарязват и страдат и се питат, защо?
Друг тип жени търсят непрекъснато емоцията, скритото, интересните типове. За тях да им разкриеш любовта си е проява на слабост и много бързо загубват интерес. Те обичат да се чувстват неразбрани и да не получават никога това, което искат, за да не загубят интереса си.
Третия тип жени, които рано или късно срещаме, са точно жените, които избират да бъдат с такива като нас. Те не са големи красавици, или са пълнички, или имат комплекси. Чрез такива като нас, те избиват от комплексите си и им помага да се чувстват желани или поне, че не са изпуснали последния влак.
Разбира се, в друга фаза от живота ни се срещаме с резведени жени, вдовици, жени които са били от първия и втория път, страдали са много и са се осъзнали. Но е неизбежно, всяка жена, когато е млада през този период и си троши главата, а после може и нещо да се случи.
Разбира се има и разновидности на тези, но те са малко, повечето са такива.
Това ти пиша от опит и като човек, който е минал по твоя път и с твоя начин да действие.
Избора е или да се нагодиш и ти да влезеш в някоя мъжка роля и да я изиграеш добре, така че да ги впечатлиш, разбира се трябва да продължаваш да играеш и все някога ще ти писне или като мен да останеш с третия тип жени.
Желая ти успех и се забавлявай, в живота има и други неща освен жените..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c8cb3865e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Написал си нещо много вярно: Че сам съм си виновен.
Да, сам си си виновен. Изградил си и подържаш образ на приятел. Смени го. Дръж се малко по-твърдо, спри да се лигавиш и стелеш в краката на момичетата. Така им показваш образ на слаб и раним човек, което чисто инстинктивно ги отблъсква и стеснява възможностите ти за междуполов контакт до жените със силно изразен майчински инстинкт. Не се съмнявам, че ще чуеш одобрителни коментари за себе си от повечето жени, но помни - никоя от тях няма да ти пусне, всички те автоматично вече са в графата "просто приятел".
Не се опитвай да подкупваш с подаръци, това е жалко. Връзка изградена на подаръци ще се разпадне в момента, в който подаръците секнат.
А тази мома я зарежи. Не те иска, но и е твърде неудобно да ти каже да вървиш на майната си.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a2eeaff8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм на същия хал като теб. Винаги съм приятелката, не гаджето. В един момент приех тази си роля и се чувствам добре в нея.

Знай, че един ден ще срещнеш някоя, за която не си само приятел. Може сега да си влюбен, но вероятно всичко ще отмине в даден момент. Запази приятелството. То е по-важното. Ако ви е писано да сте двойка - ще се случи. За сега се научи да цениш това момиче като приятел. Кой знае, може след време тя наистина да се осъзнае и всичко да завърши с един романтичен хепи енд

-Кай-

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4e5d299bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Пич незнам какво да ти кажа на 20 съм и при мен е така.. просто приятел като ми кажат и полудявам.. и аз се боря в момента за нея. И с надеждата да си отвори очите, но тя е наранена от първата си връзка и сърцето и вкаменено. Дори и до секс стигнахме. Не се отказвай, но се дистанцирай без да те е страх звани и в седмицата 2 пъти. Просто трябва да я накараш да тръпне по теб и ще се получи!

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: dca53a607a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   номер 2 поздравявам те за страхотния коментар.. хареса ми... към автора.. ще ти го кажа от гледната точка на момиче.. спри да се раздаваш.. спазвай дистанция.. гледай си интереса давай но и получавай.. спри да бъдеш удобен на всички... и между другото не мисля че може да има приятелство когато съществуват чувства...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b1578327bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки би искал човек като теб до себе си. Единствения проблем, поне според мен, е че влагаш много чувство. ( не не те упреквам точно така трябва да е ) Когато се раздаваш много за някой той започва да свиква и не го оценява. Защото всичко му се поднася на тепсия.
Пак ще кажа ТИ СИ СТРАХОТЕН ЧОВЕК. и единственото което искаш е да бъдеш обичан, както ти го правиш.
И остави момичето, аз съм момиче много мразя да бъда "преследвана" един вид да го кажа. Можеш да си направиш опит. Например ако не можеш да я забравиш. търси я по рядко сякаш вече си я превъзмогнал. Дръж се така сякаш има друга на нейното място. Ако това помогне тя ще усети липсата ти и ще започне да действа, Но ако не й пука няма да направи минимално усилие. И е време да я забравиш и да потърсиш момиче, която ЩЕ ТЕ ЦЕНИ.. Успех! !
*Пух*

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a00dc28729
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   М на 30 г. съм. Миналата год имах подобен случай на твоя. Запознах момиче, хубаво интелигентно. Излизахме 2-3 месеца, без секс, като приятели. Бяхме много близки. Помислих, че намерих правото момиче :). Но, почуствах че се отдалечава, че не иска да се виждаме. Само смс и е-майл. После 7-8 месеца, спрях да й пиша. Обаче, после се случи обратното :). Почна да ми звънни всеки ден. Видяхме се, но аз, не чувствах вече нищо към нея. На 2 среща след тия 7-8 месеца, поканих я в къщи, един хубав секс. И до там. Повече нито и звънна, нито и пиша. когато тя ме търси, сега аз нямам време за нея. Не, че искам да и въщам, просто не ми е комфортно с нея. Ако не нея и трябваха 7-8 месеца за да почне да чувства нещо към мен, на мен не ми трябва такава приятелка.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8b806cb16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора:Благодаря на всички за мненията. Определено аз ще се променя. Толкова, че вече да не приличам на себе си. Просто е наложително предвид събитията, които се случват. Ще заключа сърцето си за неопределен период от време. Просот някои неща трябва да се обмислят през това време. Едно е сигурно. Светът може да изгуби още един от "малкото хора"(и тя казваше, че малко са останали такива като мен-романтици). Просто вече няма да съм същият като преди и ще запазя само една частичка от старото си аз. Всичко това ще го направя за да спра да повтарям грешките си... . Каквито и да са те.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0c265040ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не биваше да пишеш толкова много. Ако беше започнал с това, че те иска само за приятел, то всичко щеше да си изясниш с това - http://bglog. net/psychology/11164

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: fc86963898
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти нямаш никакви грешки, тези които правят грешки са тези, които ни лъжат, изневеряват ни и ни нараняват. Много е гадно, че ние жените пренебрегваме хора като теб, такива които рядко срещаме, но все пак не си даваме сметка за това. Непрекъснато повтаряме че искаме мъж, които да ни обича, уважава, да е верен и честен с нас, но когато се появи не го оценяваме, а разиграваме някакъв театър и казваме ''искам те само за приятел''. Това наистина е много жалко. Но не се отчаивай, ще видиш, че един ден всичко ще се нареди. Виждала съм подобен случаи на двама познати. Той я обичаше и искаше да е с нея, но тя му казваше, че иска да са само приятели, пък после беше за малко с него и после твърдо беше решила, че го иска само за приятел, но след два месеца незнаино за мен как те се сабраха и все още са заедно. Така че винаги има шанс. Пожелавам ти успех и не се променяй заради другите, просто бъди такъв какъвто си, все някои ден ще бъдеш оценен. Успех! Mary Jane :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 55ad559926
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дядо, пак е много прав и мъдър в словата си - заслушай се. и аз съм на 24, и много време имах този образ на добрия приятел който на никой няма да посегне... и сега още има намеци за този човек, но като цяло се промених значително. през годините се убедих, че колкото и жени да търсят 'принца' и 'правилния' и бла бла: 1. не знаят какво искат; 2. искат МЪЖ. Mary Jane ми се струва, че описа този феномен. ти си на 24 и момичетата с които излизаш или харесваш все още не са били съкрушени от търсенето на 'човека' и за това такива миловидни субекти като теб спадат в графата приятели. подаръците които си правил и вниманието са наистина супер, но така също навлизаш много навътре в пространството на друг човек и е плашещо. представи си тя какво си мисли - "той е луд по мен, постоянно иска да сме заедно, обсебва ме... " все едно живота й ще свърши с теб:/ това твое държание и на мен ми изигра гаден номер миналата година когато и аз така полудях по едно момиче и я 'нападнах' с афекциите си. историята приключи гадно. Но, след една много неприятна случка която ми се случи тази година осмислих подхода си, говорих с нея и преминахме на друга фаза - сега сме приятели и любовници и се разбираме повече от чудесно. какво искам да кажа-> в много случай, да казваш обичам те по хиляда пъти на ден е нищо в сравнение с действията които взимаш с човека срещу теб. с моята приятелка си правим комплименти, грижим се един за друг, може и да си разменим някаква дрънкулка в пристъп на емоция, но всеки уважава другия и не навлиза в личното пространство. C'est la vi... .

M.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b0dfc8339a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Да прав си номер 11.За това слагам начало на промяната.От тук на сетне която ме обича след мен да тича.Това е.Каквото сабя покаже.С това момиче ще разредя конткактите но ще поддържаме такива.Няма да спрем.Ще видим какво ще стане макар тя самата да си казва,че нищо няма да стане.Пък ако се появи друга-ок.Едно е сигурно няма да съм същият като преди и да повтарям грешките си..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b0dfc8339a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   и до номер 12 се отнасяше предният ми пост.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b6b6dabfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   И аз съм в същото положение. Е аз съм май най-малък, на 17 съм, но и аз като автора подаръчета, романтични постове, комплименти и така нататък. То ние бяхме в един клас 1 година и на другата тя се премести и аз не знам може би от страх да не я изпусна тръгнах право напред към това да търся връзка. Отначало уж по случайност я срещах след като свършваше училище и я изпращах. После като на шега продължихме и зачестихме значително писането по скайп. За Коледа и подарих доста шеговит подарък и тогава излязохме вече официално и тя доста се зарадва. После след Нова Година много рядко се чувахме. Каних я да излизаме, но тя винаги с нейните приятелки и все нямаше време. Тогава реших да я изненадам, да я изпратя за училище. Отначало изглеждаше , че й е приятно и така 2 седмици почти всеки ден ходех да я изпращам и си приказвахме много хубаво. После за св. Валентин и взех едно подаръче ( Сърце в което пишеше , че много я обичам, че значи много за мен и няма да се откажа от нея ) и една роза. Видяхме се след училище и тогава и ги дадох и тя чак се изчерви ( като я погледнах сърцето ми се стапяше ) и много се зарадва. На другия ден пак минах покрай тях да я изпратя и тя отново се зарадва, НО дойде вечерта и тогава ми спря сърцето. Каза ми, че съжалява, че ми е давала напразни надежди, че не сме си подхождали и, че иска да се само приятели. От тогава до сега всеки опит за контакт все повече влошава нещата ( като й пиша няма отговор само 2-3 пъти тя ми е писала и то за да ме пита нещо маловажно. Дори тука последните дни започна да слага катинарчето на снимките и постовете където ме има или съм коментирал ( само новите ). Моля помогнете как да се "издигна отново в нейните очи", защото всеки път когато погледна друго момиче си мисля за нея, Когато съм сам си мисля само за нея и такива неща. Просто не мога да спра да мисля за нея. За сега мисля да "отстъпя" за известно време, но както й бях казал никога няма да се откажа от нея.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c7a45f5cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе, момчета много внимателно прочете тази статия по психология.
http://www. fun-6. com/cenni-misli-teoria-za-stylbata. htm

там е истината.

Иначе, била съм от страната на момичето преди 10 г. И това момче като вас го приех като приятел и го качих на стълбицата за приятели. И така цели 2 години и по едно време почна да ме търси всеки ден, да ми досажда пред вратата, всички мислеха, че сме ходили. Аз тогава още нямах някакви сексуални желания, определено не и с него.
Опита се да ме хваща за ръката, но го блъснах. Много се ядосах като почна да ми се бърка веднъж какво да съм учила и с кого да съм дружала. Напсувах го и го изгоних и просто не исках да си имам общо с него.
На 8-ми март беше спечелил някаква вечеря по радиото и ми се обади, след дълго прекъсване. Нямах сърце да му откажа - много добре си прекарахме, той до ден днешен е единственият мъж, подарил ми цветя и т. н., но ги нямаше пеперудите в стомаха, радвах се да видя приятел....

За да не си въобрази пак неща, пак се дистанцирах. Даже след 5 г. пауза като по случайност се намерихме, продължи да ми досажда... поне аз така го приемах, но бях и раздвоена, защото като приятел беше супер, но ме задушаваше и така - какво остава за партнъор.

четете за стълбицата и премислете СОБСТВЕНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ.

Аз съм питала сегашният си приятел, който никога не е бил на стълбицата на приятелите, как е успявал?

Малко вулгарно, но е така - още в самото начало дава да бъде ясно, ЧЕ НЕ Е ПРИЯТЕЛЧЕ.
Никога не ми е подарявал цветя, на 14 февруари си взех сама плюшено и му го втиках в носа, той се хили много и ме просна на леглото....
и забравих и плюшено и рози и вечери.
Статията е 100% вярна!!!
Дайте на жената да разбере в НАЧАЛОТО, че сте на същинската стълба, че не искате да сте приятелче, а приятел - не се страхувайте - да, може да изгубите и изплашите доста жени, но и без това е може би по-добре така.
Четете внимателно - моят приятел ми каза, че той винаги е бил на правилната стълба, защото още на първата среща целува доста нахално по устата, на втората се запознава с гърдите.... после действа и надолу...
Няма нищо общо с пари и външност - той не е хубав в класическия смисъл, като студент е бил гол като пушка, а тогава най-много гаджета е въртял.

Не искаме романтика, а искаме сигурност, искаме човек със самочувствие и смелост. Доловим ли колебание - сте приятели.
Да, после не е зле ако сте романтици да - но като вече си имате приятелка и сте я покорили. И на мен ми се иска чат-пат да получавам цветя, играчки, но пък задължава това да се държиш и ти романтично и добре - аз пращам на моят стихове по мейла като сме разделени, много се радва, ама за мен има само по-груб вид внимание.

и все пак - според мен стратегията му е по-успешна от вашата

успех

Good Wife

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e664a52e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не съм съгласна с Good Wife. Има всякакви случаи. Имало е момчета, които съм смятала само за приятели, но в един момент започвам да гледам на тях по различен начин. Това дали една жена ще си промени мнението зависи до голяма степен и от това тя сама как се настройва спрямо мъжа. Не е задължително поведението му в началото да е решаващо.
Мъжете като приятеля и не се харесват на всички жени. Да, приятно е да имаш толкова уверен човек до себе си, така в известна степен той става по-привлекателен в очите ти. Но, според мен, най-свестните мъже са тези, които не въртят толкова жени. Колкото по-самоуверен е един мъж, с толкова повече жени е бил и толкова по-малко значи тази до него. Ако искам сериозни взаимоотношения, ще предпочета по-сериозен човек, по-дистанциран в началото, който да не демонстрира такова леко поведение.
Разбира се, стигнах до този извод след известен опит(не голям, но все пак някакъв). За съжаление за повечето жени по-привлекателни са мъжете като приятеля на Good Wife. Затова и има толкова истории за изневери, лошо отношение и т. н..

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b6b6dabfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Амии... от това което прочетох разбрах, че нито жените знаят какво искат. нито мъжете можем да го дадем.
Обратно към темата: аз какво да направя, че само като си помисля за нея и "пеперудките в стомаха" ме убиват.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4d1823fe7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз пък знам почти универсален начин да задържиш или отблъснеш някой. За моите години (34) съм го изпитала десетки пъти и знам, че работи. Просто не трябва да показваш чувствата си, колкото и да са силни. Трябва да направиш така, че човекът отсреща грам да не е сигурен в тях, да го докараш до състояние на лудост - сам да си говори. Правиш крачка напред, после крачка назад. Нека не усеща сигурност, усети ли я, нещата се изплъзват. Никога не трябва да показваш, че ТИ имаш нужда от този човек. Трябва да направиш така, че той да мима нужда от теб.
Аз така задържах сегашния си приятел. Бяхме си над 30 и двамата, с установени навици. В тази възраст е много трудно да накараш някой да си промени стереотипа. Аз просто оставих нещата за него. Почти не му звънях, виждахме се само 1 ден в седмицата, не исках нищо от него. В някакъв момент той сам започна да ме търси и да иска да ме вижда повече и повече. Докато ми каза, че ме обича и иска да е само с мен... Вярно е че като във всяка връзка имахме пробив наскоро и се бяхме изпокарали. В такъв момент аз се позабавлявах друг и съжалявам, но... Не исках този човек, исках да е временно, исках да го отблъсна и подсъзнателно го нападнах. Той се почувства "задушен" и сам избяга. Вярно е, че докато го нападах, малко се поувлякох, но това е излюзия на чувства, а не са истински. Просто имах нужда някой да запълни временната празнина....
Та за пореден път изпитах старата рецепта. Със сигурност мога да ви кажа, че действа. Искате ли да задържите някой - бягайте, искате ли да го отблъснете - нападайте го.
К.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8b806cb16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От автора:
Минаха вече няколко месеца от това, което написах. Важното, е че си извадих необходимите поуки и продължих напред. С върпосното момиче не сме преустановили контактите си, но вече се чуваме доста по-рядко и то по простата причина, че това лято пак ще сме на същото място, на което се запознахме. Сега до колкото знам тя вече си има ново гадже от нейното населено място, когото в разговорите си с мен наричаше просто приятел от детинство, който също като мен само и досажда. И какво стана само седмица след като на мен ми каза, че не съм за нея, а той уж бил само приятел станаха гаджета. Нека са живи и здрави. Аз коренно промених отношенията си към жените. Пратих романтиката в историята и не тичам след никоя. В момента има момиче, което ме обикна, но аз още не съм готов и най-вероятно нищо няма да излезе, защото след няколко дни заминавам и се разделяме за неопределен период от време. Тя това го знае и го преживява трудно, но няма как. Причина за това да се разделим сега е и факта, че се запознахме преди по-малко от месец. С две думи попаднах от другата страна. Станах по-коравосърдечен, но такъв е живота. А и с всеки изминал ден се убеждавам, че 90 % от жените днес искат такива мъже-по-груби, по-недодялани, по-хладнокръвни.... Е, вече има един такъв в повече...

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4d1823fe7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   От 19: Авторе, винаги так се оказва, все от някоя от двете страни си. Много рядко има пълно отдаване един на друг, но и това ще дойде. На всички се е случвало и на теб ще се случи. Горе главата.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: b6b6dabfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Хмм... тъй тъй тука сме се заговорили може ли някоя жена да ми отговори както се е променило в съзнанието и подсъзнанието им. Имам предвид (според мои проучвания) всички момичета до около 14 годишна възраст търсят и харесват "принцове" тоест романтични, джентълмени, любвеобвилни, а след тази възраст нагоре вече търсят по-груби, несериозни... мачовци. Мен това ми е проблема, защото винаги съм се стремял да съм първия тип романтичните, а той не ми върши вече работа.
Дори сега съм точно на трите нива: едно момиче ме мисли за "принц" и много добре се разбираме (на 13 е), другото (на 15) от преди 2 месеца, нещо се навърта около мен и... сякаш ми търси вниманието, си говорихме супер и всичко вървеше наред, но напоследък ако кажа или направя нещо по така романтично и вика, че било тъпо, а едно друго момче се прави на големия мъжкар, перчи се, само ръси глупости (мислейки, че е оригинален) и тя при него виси. За накрая момичето заради което писах (на 16) в този форум... влюбих се в "принцесата" миналата година и както всичко беше наред изведнъж започна да не й харесват "принцовете". На мен чувствата ми не са и няма да изчезнат към нея, но е доста гадно дори болезнено момичето което обичаш БУКВАЛНО за 1 месец от едната крайност в другата да отиде... Мога още да пиша, но ми се приспа :D
аз съм 15, 18 номер
ДМ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker