Страхувам се да не го изгубя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страхувам се да не го изгубя
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1562 пъти
Здравейте! Аз съм на 18, имам връзка с момче на 24. Аз съм от София, той е от Варна. Има един проблем-майка ми не харесва приятеля ми, но не ме спира да бъда с него, но когато кажа на баща ми за нас много се страхувам от реакцията му. Баща ми ми намеква, сега като завърша, че ще правя работя това което той казва, аз му казах, че не искам, а той ми отвърна, че не ме пита и това което той е решил, няма как да не се случи. С приятелят ми сме решили след като завърша да се съберем и да живеем заедно, защото имаме връзка 3 години и е много трудно вече да продължаваме да бъдем разделени. Много обичам приятеля си, не искам да го изгубя, моля Ви помогнете ми, кажете какво да направя не искам да го изгубя-той е всичко за мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0f31c8c211
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първото. което ще ти кажа е. че вие двамата нямате никаква връзка. защото явно е само по интернет и не знам дали се виждате лятото. но предполагам. че да. Той в София може през другото време да си излиза напред назад с разни момичета. да си ходи на дискотеки и ти това да не го знаеш. Той е на 24. Точно на тези години мъжете имат нужда от най-много секс и ти самата го знаеш това и без да ти го казвам. Какво си мислиш? Твоят приятел си го кара само на самозадоволяване ли? Той не е на 15. не го забравяй. Ако вие двамата имате добри отношения и не се карате това е 100% показно. че той прави секс с друга. защото когато мъжът е задоволен той стана добър и кротък. но като му се прави яко секс и отдавна не е правил тогава ще е нервен и ще се заяжда за най-малкото. Също така като се видите ако не издържа и почва да те съблича още от началото значи може и скоро да не е правил. но ако го кара по-леко значи е правил с друга. Замисли се над тези неща. За теб е най-добре да останеш в София. Баща ти не е прав да те кара да правиш нещо. което не желаеш. но е прав. че трябва да учиш. Не бива да оставяш ученето заради някакво момче. Напълно е сигурно. че на тези години няма да се ожените и да имате деца и кой знае кой друг ще срещнеш. Ако той е съгласен да дойде да живее в София и да се виждате всеки ден и с времето се изместиш при него тогава ще бъде добре. но не прави грешката да ходиш във Върна сама. защото ако един ден се скарате той ще ти каже. че ти си тази която е отишла там и ти си тази. която трябва да напусне дома и ще останеш на улицата сама и тогава баща ти няма да те приеме след твоята постъпка. Хубаво си помисли преди да действаш. Ако той не е готов да дойде при теб и да сте заедно значи не си му най-голямата любов. Никога не може да си сигурна той там дали няма друга такава любов.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c51e5eb82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никой, ДОРИ РОДИТЕЛИТЕ ТИ, не са господари на живота ти! Не може баща ти да ти избира по кой път ще поемеш. Дори и майка ти да е слабохарактерна и да не гъква пред авторитарния ти баща не им се връзвай. Някой ден като се обърнеш назад какво ще искаш да видиш? Как баща ти и майка ти са те командвали само и си живяла за някакви други хора и техните цели, идеали и мечти? Ти не си героиня в турски сериал, осъзнавай се навреме и хвани юздите на живота си в свой собствени ръце. Ако ти се учи - намери си работа и учи дистанционно или задочно. В МВБУ Ботевград има много специалности дистанционно в София. В другите университети също, Или започни някаква работа, която ти би искала. Но не позволявай това! 21-ви век сме и сме в свободна християнска държава момиче!!!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f1e396a072
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Намираш си работа и се изнасяш с приятеля си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: cab85400ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Баща ти няма право да ти казва каквото и да е, особенно след като си на 18. Ти си ПЪЛНОЛЕТНА и можеш сама да решаваш какво ще правиш. Баща ти е някакъв стармодерняк, който се има за нещо велико, ама е никой. Отиди при гаджето ти и ако оня тръгне да ти прави проблем, знаеш номера на полицията. :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f9204f1d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами като сте далече, много се обичате. Обаче ако заживеете заедно, може да установиш, че не се разбирате и не сте подходящи един за друг. Сега малко идеализираш любовта. Каквото и да решиш, не се оставяй да не учиш. Може да учиш и във Варна. Важно е да имаш професия, за да може да се издържаш. Мисли за себе си, пък с това момче -каквото стане.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2d4fb604da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката:Решили сме първо да поживеем заедно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker