Той и майка ми!! Съсипана съм,а очакваме дете!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той и майка ми!! Съсипана съм,а очакваме дете!!!
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 4255 пъти
Привет! Пише ви една бъдеща 23 майка, отчаяна и смазана психически. Силно се моля за помощ и съвет!!!
Всичко започна преди месец на 8. 12 Бях на гости при майка си, по принцип живеех при мъжа си, с който ни предстоеше сватба. Бяхме се разбрали, че той ще дойде по-късно, защото има работа за вършене. Цял ден приготвях обяда да го зарадвам, но той все се бавеше, майка ми го обожаваше на два пъти ходи до магазина да купува разни неща за него, които той обожава да го зарадва. Тя го боготвореше буквално, имаше го като син, като ходехме на гости първо питаше на него какво му се яде.. Приказка.. Която в един прекрасен момент се превърна в най-лошия ми кошмар. С него сме имали караници, защото не бях така желаната мръсница в леглото, че не мога без майка ми, сравняваше ме с нея като всеки зет, разбира се, но и имаше уважението. При караниците ни дори аз съм го удряла, но той е мълчал. Откакто забременях станах много раздразнителна, плачех за глупости и може би го изнервих. Цяло лято нямахме проблеми, получих най-романтичното предложение за брак на рождения ми ден. Моята приказка беше савършена с едно изключение, той беше без работа цяло лято, търсеше но все удряше на камък, майка ми пое изцяло разходите нищо да не ни липсва. Той се държеше с мен като с принцеса.. Глезеше ме, дори и задника ми е бършел когато белих люти чушки и ръцете ми горяха, целуваше ме по челото грижеше се за мен.. Първия път, когато бях засегната от думите му и когато се бях постарала да забравя беше след един от прегледите, счепкахме се за нещо и той ми каза да млъкна за да не ме изхвърли от рейса... Майка ми ни чакаше усмихната на автогарата, а той не я поздрави, от известно време все го правеше, казваше че го дразни, че ме третира като малко дете, а до една степен я разбирам, живее сама, баща ми отдава почина. Даваше си парите на нас винаги и често самата тя оставаше без пари.. защото неговата минимална заплата не ни стигаше, живеехме 6 човека в тристаен апартамент у тях...
Да се върна на въпросния 8. 12.
След като цял ден чаках любимия, му звъннах да го хопитам кога ще дойде, а той ме сряза с думите"Е сега като дойда ще ми разкажеш какви си ги вършила в миналото" А Бога ми от както съм с него съм му изцяло вярна. Затвори ми, набирах но не вдигаше, сърцето ми се обърна. Споделих с майка си, а тя ме посъветва да не се нервирам, че щом ревнува ме обича и да му направя любимите бутерки. Той дойде разярен, влезе през вратата започна да крещи, бях виновна, че не му бях споделила че съм имала някакви отношения преди години с най-добрия си приятел, който в последствие стана приятел и с него. Казах му милиони пъти било е толкова преди теб, очичам те детето ти нося, но той беше непреклонен че го лъжа в очите, изпаднах в нервна криза и съм била припаднала, започнал е да крещи стига се преструваш ставай лигла. Качили са се баба ми и дядо ми, дядо му каза нещо и той тръгна да излиза с думите махам се, тръгнах да го спирам и точно на вратата се напишках от притеснение.. Корема ми се втвърди и майка ми ми помогна да легна преоблече ме и викнаха линейка.. Приеха ме, майка ми го наричаше сине недей така, преди това ми беше купила клин и широка блузка за студенсткия празник, да ми е широко в 5 мес съм, даде ми пари с него да излезнем да празнуваме.. Той я гледаше леден. Уж всичко беше наред, трудно му беше да преглътне обидата, но ме беше жал и за мама.. На втория ден от болницата дойде със семейството му казаха си тежки думи а аз бях ужасно срината. На третия ден се превърна в това което беше хрисим, мил добър, идваше всеки ден и ме обсипваше с внимание, носеше ми от каквото имам нужда. Майка ми вече не искаше да го познава. Помолих го като ме изпишат да отида за седмица при майка си, съгласи се, но преди да изтече тази седмица се почувство обиден, че не намирам това спокойствие у него и ми върна дрехите в чували по такси, каза ми че асо днес не си отида ще го напрами, а аз бях с температура не можех да мръдна. След няколко дни си поиска и пръстена и майка ми още толкова го намрази.. Каза че не би му простила задето се подигра с мен.. Съсипа се а преди години пребори рака.. Обичам го много искам да отида при него, но не мога да оставя майка си, която е съсипана. Дайте ми съвет моля ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 296ca9eb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредното неграмотно слугинче въобразило си, че като роди ще задържи "гаджето" (често някой, който е искал само още една бройка и сега се чуди как да се отърве или див селянин насилник), което очевидно не му е до женене и деца... тоя сайт се задръсти с такива истории, айде да ги ограничите малко.
ж20

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b6ae24c817
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   за мен този човек не си заслужава да се връщаш при него не заради майка ти, а заради себе си и детето си. не пишеш от колко време сте заедно, но ми прави впечатление следното за него:
- не работи, а чака майка ти да ви издържа. как си представяш семейството си след като се роди бебето? да чакате тримата на нейната заплата / пенсия?
- човекът е неуравновесен, няма ти достатъчно доверие и при първия по-сериозен проблем се стига до скандали, обиди и крайни решения.
От друга страна и ти не изглеждаш зряла и готова за семейство, прекалено си привързана към майка си, постоянно говориш за нея, а не за него.
от всичко това мога да кажа, че и двамата сте незрели, не сте готови за семейство, не сте самостоятелни (нито квартира, нито доходи, нито поне известна стабилност), а сте се хвърлили слепешком да правите дете с идеята, че някой друг ще се погрижи.
в резултат при първите по-сериозни сътресения връзката ви се разпада, което не е изненада. жал ми е само за детето ви, което с нищо не е виновно, а ще страда и в двата случая - да живее без баща или с двама родители, но сред скандали.
съветът ми е да не ходиш да му се молиш, ще изглеждаш жалка, а дай време и на двамата да размислите. ако решите да се събирате, нека си намери работа, намерете си квартира и живейте самостоятелно без други хора, които да влияят на връзката ви
Ж45

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b2cdf6cbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мисли първо за себе си и бебето и най-добре се отдръпни от този човек. Дано поведението му е свързано с някакъв стрес, който изживява, но при всички случаи не бива да бъде толерирано.
Шанс му дай само ако се докаже във времето, но предвид историята ти трябва много да доказва. Ако не, гледай си детето и дано някой ден да срещнеш по-достоен човек.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 2ff23c3a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Започни да oстояваш мнението си, бъди над него... Защото при създалата се ситуация с дете вече надали е добре да се разделите, а и не мисля, че той или ти го искате всъщност. Ако не наложиш себе си като непоколебим авторитет (и каквото и да става да не сваляш гарда) ще имаш проблеми с този мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a65c0880f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Как моье да съществуват такива изроди, негодници и прочие....НЯМАМ ДУМИ! Как не ги е срам да си изпускат така нервите, в агресивна среда ли са отгледани или са го кърмили с хормони "агресант"? Аз съм толкова спокойно и добро момче... винаги обсъждам внимателно нещата, А НЕ КРЕЩА! Как може да има такива хора?
Момче на 19г.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4961c1a6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дете от такъв мъж не ти трябва зарязвай го

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1abd255803
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ако историята е истинска този е пълен боклук! Най-вероятно има и някой, който го настройва срещу теб, а той поддава - член на семейството му или приятели... помисли и ще се сетиш и сама, кой може да е. Но така или иначе, ако беше човек на място е нямало да остави някой да говори зад гърба ти. Човек, който се държи по този начин с бременната си приятелка не заслужава нито нея, нито дете. Думи нямам и за начинът, по който си е позволил да унижава и пренебрегва майка ти предвид жената как му показва уважение и колко много ви е помагала. Комплексиран нещастник - ще си позволява да се тръшка и да прави истерии, че и пръстена ще си иска вместо да се извини, че се е държал като гъз и заради него си в болница и живота на бебето е бил в опасност... И това нещо ще става баща? Ще те заплашва и ще ти връща по такси дрехите.. Пълен дрисльо.

Единственото хубаво нещо в ситуацията е, че сега си е показал истинското лице, а не след сватбата... не знам как още можеш да го обичаш след цялата тази простотия. Дано не поддадеш да се върнеш при техните, защото ще си съсипеш живота...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 13a49068ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Прекрасно е да имаш деца, но без жилище ( не това на вашите родители ) сигурна работа, предприемайки да се случи нещо толкова отговорно на какво се надявате... особено в днешно време когато човек е изключителен егоист...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d89bc86d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Абе я му тегли една майна! Глупак!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3abb4c7725
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Затова идвам в този сайт - драма и тролове на килограм.

Ей ти един съвет, девствено мижитурче - ако ще си измисляш тъпотии, научи се поне на елементарен правопис и пунктуация.

„дори и задника ми е бършел когато белих люти чушки“, ето тук се издаде, женчо - дори и тона на „смазана майка“ не можеш да уцелиш (жокер, бършене на задник е типична момчешка изцепка).

Дори ако игнорираме правописните ти грешки, липсващите запетаи и въобще на места изчезналите думи, историята ти (дет си я съчинил, докато си лъскал на магарето и Шрек) е лоша смесица от всяка позната турска мелодрама.

Май излиза, че цялата тая пасмина, от възрастната майка, през въпросния, чак до семейството, всичките май страдат от биполярно разстройство? Кажи къде сте, тройна доза халдол за всичките.

А за въпросната „мама“ препоръчвам да не си обарва пъпката между краката с пооранжевели ръце от Cheetos, както сигурно прави всяка вечер.

Нямам търпение да прочета коментарите на миндилите, които верно са се хванали на таз идиотщина.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: fbf5716247
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Че и приятелят не е читави, но и ги намери границата на с отделянето и комуникацията с майка ти. Като те изпишат да отидеш при майка ти. Ти имаш дом, мъж и твоето място е там. Майка ти може да дойде, да те види, но ти имаш сем. Сякаш си още малка имаш нуждата от една по детски връзка с майка ти и в същото време искаш и мъж и дете. За мъжа ти, запазете си личното пространство. Миналото е минало. И какъв е този мъж, какво семейство сте. Ти не можеш без майка си, чака ге бебе и той не работи. Много жени познавам съсипа ли живота си заради криво разбрана връзка с родителите си. Поеми живота си в свои ръце, родителите са до време. После остава уважението и всеки поема по пътя си.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f0b9d364c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   От заглавието си помислих, че го е направил с майка ти, и предварително се подмокрих, а то било някаква банална историйка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8e9e5f6156
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И аз като номер 18 си помислих, само че не се подмокрих, ами настръхнах.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1f28c0757c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Приемам всяка ваша критика като градивна. Пропускала съм пунктоационни знаци и съм писала несъобразено някои неща, ако това ме прави неграмотна слугиня, нека да бъда, но историята ми не е измислена, да вметна. Аз копнеех за дом и семейство, този човек ми даваше цялата си любов, но само майка ми беше човека, който ни помагаше финансово. За тези, които ме питаха, заедно сме от една година. Не бях прозряла, но това е недостатъчно време да опознаеш един човек и да грешка ми е. Относно обидните коментари, че майка ми се е чесала еди къде, ще кажа само едно майка ми оставаше без пари за да има за нас, имаше го като роден син. Преди 9 години загубих баща си, а тя пребори рака. Въпреки това се скъсваше да работи и да ме изучи, когато беше сигурна, че съм намерила човека до мен, тя се раздаваше за двама ни на макс. Мисля, че заслужаваше минимално уважение. Въртях и къща и начин да учех намирах. Искам приятелски съвет, а не нападки.
Благодаря!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8af76fffb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мисли за бебето и за себе си. Сега е важно да си здрава и спокойна. Иначе може да навредиш и на себе си, и на бебето. Отиди при майка си, успокой се. А на проекто-бащата му кажи да си намери работа, за да може да ви издържа и да спре с тормоза, защото сега имате много по-важен приоритет- бебе. Ако не е в състояние да започне работа и да печели пари, както и да се отнася с уважение към теб, просто си отани при майка ти. Тя ще те издържа и помага докато не си в състояние да се върнеш на работа. Гаджето ти се държи изплашено и безотговорно в тази ситуация.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c10299ae17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз ако съм на теб, ще се махна, ще го изоставя, ще махна и бебето му... и да вървят по дяволите! Започни наново живота си докато имаш време, от опит ти го казвам иначе цял живот ще си нещастна.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 966327c890
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   24 Няма как да го махна в 22 г. с съм... Пък и то какво е виновно

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a575621a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   към Авторката и всички жени четящи тук
Никога не допускайте бивши гаджета да се мотаят около сегашните ви половинки, а пък ако са представяни и като приятели, ще се случи същото, липса на доверие за цял живот и най - вероятно раздяла. Как не го проумяхте, един мъж може да преглътне много неща, но това да има в обкръжението си от познати, мъж, който е бил с жена му, това е подигравка, която от еволюционна гледна точка е несъвместима с желанието му за възпроизводство на гените му.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b2a4083c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторке, напълно си права да оставиш бебето. Заради утайки ката 24-ти номер, които дори не знаят как точно се махя бебето обществото ни изчезва. Ако някою иска мога за оставя линкове за видовете аборти. Знам и един клип за извадено бебе, но той не е много за гледане. Бебето се движеше след като беше извадено. Не ние даваме живота, за да го отнемаме. Всеки с 3-ти клас знае прицеса.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1ead85802d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Добре, че поне таксиметровия шофьор не ти е взел чувала с дрехите, че тогава драмата щеше да е пълна!

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4df3138bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Нямате право да говорите лошо за човек, който не познавате! НИКОЙ!!! Момичето е виновно, затова че не му е казало. Ако аз бях на негово място щях да и търся сметка. Няма право да крие такова нещо от момчето. Ако бях на негово място бих си тръгнал безгласно от нея. Детето би получавало моята закрила, любов и грижа, но тя би ми била безразлична.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 84c3826301
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Ако бях на мястото на авторката бих се прибрала при майка ми, защото там ще получа спокойствие и сигурност. А онзи циркаджия, дето си позволява да й разхожда дрехите наляво надясно тотално бих го изтрила от живота си. Отървала си се навреме, освен ако не откачи и започне да ви тормози.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 36afc24a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Момиче, момиче бягай на далеч от какъв балкански субект. За най малкото нещо той ще те бие и пребива ако на него не му хареса нещо.
Вероятно и той те е запознал с негова приятелка, но не ти е обяснявал имал ли е нещо общо с нея преди, а може би и сега.
Може би той разсъждава по себе си, че щом той има общо с “бивша“ приятелка то и ти имаш по неговите убеждения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker