Безчувственост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Безчувственост
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1519 пъти
Здравейте, 19-годишно момиче съм и досега винаги съм се изявявала като чувствителен и любвеобвилен човек. Само дето някои случки и преживявания оказват своето влияние върху хората и променят личността им. Същото се случи и с мен, последствие от любовния ми живот. Имала съм двама приятеля, с първият бяхме заедно само за лятото, в продължение на 3 години. Той живее в чужбина и идваше само за лятото на почивка. Тръгвахме няколко месеца преди това, прекарвахме лятото заедно и когато ваканцията свършваше, идваше краят и на връзката ни. Той беше егоистичен и рядко се интересуваше от чувствата ми - не се подвоуми да тръгне с местно момиче и съвсем хладнокръвно да ми го съобщи, а после да се върне пак при мен и да дойде в дома ми (бях само на 16 и не бях особено зряла). Често забравяше да ми пише, да ми се обади, че е добре, въпреки че знаеше, че се тревожа. Аз пък го боготворях и обвинявах за всичко разстоянието. Всеки път му давах шансове, защото гледах на връзката ни в дългосрочен план, правех компромиси и намирах сили да преглъщам болката от лошото отношение. В един момент станах страшно изнервена и нещастна, започнах много да плача, а през останалото време вдигахме скандали и до такава степен си изпуснах нервите, че на няколко пъти му посегнах, което въобще не е в мой стил. Накрая чашата преля и когато скъсахме почувствах огромно облекчение. Заринах се с работа и се абстрахирах. Не вярвах, че ще обичам някой друг, но в последствие започнах да имам чувства към мъж, по-възрастен с 14 години. Беше ми приятно с него, забавлявах се, но месец по-късно се оказа един мошеник, който ми разправяше разни фантасмагории и ми хвърляше прах в очите, само да ме притежава в леглото си. Не беше приятно, но го изживях по-леко. Аз съм амбициозна, следвам пътя си, но след тези две връзки нещо в мен се промени. Станах изключително придирчива, не вярвам, че някога ще се отворя пред някого. Обожатели има, но желание от моя страна не. Може да съм физически привлечена от някого, но напълно безчувствена и без никакви очаквания. Дори да срещна някого, не знам какъв е шанса характерите ни да си допаднат и да се привличаме физически. Това нормално ли е? Завинаги ли ще се чувствам така и ще бъда тази променена версия на себе си? Много се страхувам да не остана сама. Моля историята ми да бъде публикувана и благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 505287548c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наборки сме в подобна ситуация съм.
Знаеш ли? Може би на теб ще ти е по-добре да нямаш чувства, защото чувствата ни правят зависими, наивни и често краят е лош!
Ако имаш връзка е по-добре ти да си обичаната, обгрижваната т. н., знаеш за какво става дума и колко е хубаво някой да умира за теб.
Преди да изпиташ човека и чувствата му не се хвърляй да се влюбваш, защото и занапред ще обичаш със сигурност.. Успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: fa61dc4727
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти не си станала безчувствена, просто в момента покрай теб няма никой подходящ. Влюбването става от раз и е проста работа, ама никой не знае от какво точно зависи. Според мен нямаш повод за притеснение, почини си сега, презареди се емоциално, поучи се от грешките си в предишните връзки и не се тревожи излишно. Любовта пак ще дойде :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6e4b74f59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Личния ми опит показва, че след време "безчувствеността" си заминава. При мен се случи много спонтанно. В даден момент реших, че искам да градя семейство и в следващия се влюбих. Но с него нищо не стана, но ми припомни какво е да имаш пеперуди в стомаха, какво е да имаш желание да видиш някой просто заради компанията и всякакви такива малки прекрасни нещица, които бях забравила какво означават. Не се отказах да търся това и в крайна сметка сполучих.
Имам малко по-голяма от мен приятелка. Тя като се запознахме беше много напатила от несполучливи любови и се беще затворила трайно. Докато не срещна един тип случайно. Първоначалната й реакция бе да се отдръпне, защото самата тя не искаше да изпитва чувства, но с малко подбутване от моя страна и разкази за това колко са хубави тези трепети, и тя преодоля страха си от привързване. Слава на Бога, не пострада.
Така че този период си го изживей. Но навярно в даден момент ще се прекъсне. Ще срещнеш някого, ще ти затиктака биологичния часовник или нещо друго и ще се чувстваш отново. Пожелавам ти да не си безчувствена за дълго! Чувствата са много страшни изчадия, но все пак носят и много положителни емоции. А човек трябва да бъде щастлив. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker