Реших с времето, като ме опознае, ще си промени мнението, но уви стабилно съм се заблуждавал. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120502)
 Любов и изневяра (29537)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7273)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18350)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Реших с времето, като ме опознае, ще си промени мнението, но уви стабилно съм се заблуждавал.
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3229 пъти
Действието се развива, преди повече от три години и половина. През 2007 год. живеех в Амстердам. Чувствах се самотно и не толкова щастливо момче (впрочем сега съм на 29год. )... често се сърдих на съдбата, защо съм сам, защо си нямам приятелка, хората казват, че съм симпатичен, но уви нямах си приятелка и това ме убиваше.

Но по ирония на съдбата или случайността, ми изпрати едно невероятно мило и хубаво момиче, което никога няма да забравя. След една година приятелство решихме да заживеем заедно в България. Спокойно мога да потвърдя, че това бяха две невероятни, изпълнени с прекрасни мигове години. Стигнахме и до деца, тя го искаше, аз също разбирасе, но до този момент не бях и казвал, че съм циганче. Мургав съм, да... ... .. но не много, досега никоя жена с която съм бил не се е съмнявала, че мога да съм циганин. Странно звучи, но досега не съм имал имтимни взаимоотнешения с циганка. В началото си мислих да и кажа, но както всички знаем, грозната картината за циганина е нарисувана, през вековете още и няма как да се промени. Реших с времето, като ме опознае, ще си промени мнението, но уви стабилно съм се заблуждавал. Просто и казах, тя почна да плаче, аз също...

От там майка и разбра. Почна да се преструва майка и че щяла да се разболее, ако е била с мене, не искала циганчета да раждала, заваля дъжд от убидни думи, аз си мълчах, останах без мълвен, офффффф Боже толкова боли, не мога да го опиша с думи. Момичето си тръгна от мене, аз пак останах сам, но този път сто пъти по нещастен. Опитах да я потърся, но без положителен резултат. Оттогава са минали 17 месеца, но болката още си е тук, не си е заминала. Не мога да обвинявам нея, аз я разбирам, тя не иска да е с мене, защото съм циганин, въпреки че отношенията ни се градиха върху силно привличане, уважение, разбиране и т. н, но това явно не играя роля, ако не си българин, много тъжно. Още отчаяно съм влюбен в нея и не знам какво да правя. За тези 17 месеца съм бил с други момичета, но празнотата не можаха да я запълнят... . Помогнете ми, цял живот ли ще страдам за нея? ... . кога ще си отиде душевната болка? ... от дъното на душата си я обичам, но се изморих да страдам, а не мога да я забравя... ... ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8fec384a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се сърди на майка и, приятелю. Сърди се на "братята ти" роми. Наистина е гадно това, което разказваш, но и аз да бях на мястото на майка и и аз така щях да реагирам. Както съм сигурна, че ще реагира и моята майка. По-добре я забрави. Замини пак за Амстердам, чужденците са по отворени към такива връзки. А може след този горчив опит, да си премълчаваш тази малка подробност.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3098411955
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, на 20 съм и бих ти казал да се замислиш сам! Щом не те възприе какъв си значи не те е обичала достатъчно. Не мисли само за нея прави нещо кафета, барове ти преди всичко си мъж. Стегни се и вземи да си жиевееш живота. Пак ще срещнеш момиче което да те обича повече. Има толкоз момичета, не си напрягай мозака. Вярно е, че две години сте били заедно и сте имали мигове, но живота не е свършил.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 82d9840011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Значи това момиче не те е обичало толкова силно.. Изпадала съм в подобна ситуация (само, че той беше и наполовина турчин) и това не ме спираше, а баща ми е много против тези хора.. Явно не те обича достатъчно, не се чувствай виновен за нищо.. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6e6cf14b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   аз страдах за едно момче 3 години... има хора които за 1 месец се оправят други с години боледуват.. всичко зависи от времето.. българите са расисти.. по добре си търси чужденка за жена

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 56c9803fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Първо казвай, че си циганин, и тогава ако започне връзка, знами си приет такъв, какъвто си. Никой не обича циганската лъжа.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3a064f9fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря ви за подкрепата ви... но за чужденка не бих се оженил, аз съм пораснал в България, по край българчета та, дори и цигани нямам, като приятели... не се чувствам циганин, смешно е, но цигански не знам, нашите не са ни говорили на цигански и ние децата не знаем... а на момичето от първият коментар искам да и кажа, че тесногръдието и изкривенто мислене на някои хора, един ден ще ги погубят, циганите, че нямат добър авторитет, нямат, него опровергавам този факт, но хората са различни, не може всички да са лоши, има българи, които бият жените си, това българи ли ги прави? лично познавам такава двойка.. и то не е една, но както ида е. Според мен, всеки човек си е индивидуален и трябва да отговаря за постъпките си, във всяко едно отношение. Тя все още си няма приятел, но защо ли? ... скоро се видях с една нейна приятелка и тя ми сподели, че и на нея все още и е мъчно. Искам да кажа, че всичко което правим е за наша сметка, много е тъжно как човек, които е израснал в БГ учил пра, пра дедите му са се родили там и починали, а той самият не може да се нарече българин, според вас това нормално ли е? в училище винаги съм имал добро оценки, а другите ми съученице мн се дразниха от това... ... . хахах щом сам бил циганин и не трябвало да имам високи оценки, абе нямам думи, оставам с впечетелнието, че бълагарите са най големите расисти в света, по- зле са и от Хитлер... не съществуват такива речи в ежедневният ми речник, но не можах да намеря по подходяща, въпреки всичко обичам България и винаги ще я обичам, за мен друга родина не съществува.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3a064f9fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторът..

Само да подчертая, не съм турчин, нито мисиоманин и нямам турско име.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e268e5a2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   до Автора - може ли да ми пишеш тук luna2008@abv. bg, трябваш ми за съвет

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e268e5a2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   искам да ти кажа, че ти за нищо не си виновен!
Не си и длъжен да казваш, че си от ромски пройзход, защото ти за мен си българин - говориш български, чувстваш се българин...
Момичето не те е обичало достатачно.
Не си единствения. Братовчед ми беше в обратната ситуация - той се беше влюбил в богата циганка - искаха му 15 000 долара, Мерцедес, и просто не им се искаше да му я дадат... защото бил рус! ! !
Какво ли не мисли, какво ли не мъдри - жена той не искаше да си купува, чисто морално погледнато. Щеше да организира хора за отвличане, но и това просто не му се правише, а момичето явно не го е обичало достатачно, за да избяга и да се откаже от семейството си.
Братовчед ми вече над 7 години страда и е сам...
Ти решавай как ще живееш, но според мен е редно да се огледаш за други жени. И не е вярно, че българките са били расисти, те са нищо в сравнение с други народи, освен това човекът явно си е по съзнание и начин на живот българин, а това също се дискреминира на Запад - те да ви кажа не правят много-много разлика между роми и българи - ние сме за тях едно -източно европейци и по-добре да си нямат общо с нас.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b064c24372
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти явно си от циганите-християни. Познавам няколко такива. Гордея се с вас, но за съжаление хоата като чуят циганини знаеш какво си мислят. Дано скоро се оправиш. Късмет!

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8fec384a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, не ме разбирай погрешно. Наистина ти съчувствам .Вярно, че има и такива, които са учили (като теб), сигурно има и честни хора сред тях, но въпреки всичко си остават цигани.
Имала съм доста познати-цигани. Уж бяха много добри, интелигентни и неТипични цигани, но в крайна сметка с времето си проличават какви са. Ти може би си едно огромно изключение, но няма да ти бъде никак лесно (надявам се да греша)
П. П. Ако и останалата част от малцинството, мислеха и разсъждаваха, като теб, едва ли някой щеше да има нещо против циганите.
Успех!
От номер 1

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3a064f9fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторът..

Скоро прочетох една статия касаеща ромите и техното интегриране в Европа.. като цяло си беше пълна глупост, срам ме е до костите на мозъкът ми от тях(циганите)... . ние не се продаваме или копуваме, незнам какви цигани сме, женим се с любов. (става въпрос за моята фамилия) като се замисля, немога да обвиняам никого, то аз самият, като ги видя по кошчетата за боклук и по улицата, мръсни, мазни повдигами се направо, крадат бабичките бе мани.. мизерници са от всякъде от където ида ги погледнеш.. и се чудя как изобщо ще се и нтегрират, та те живеят още, като първо битните хора... за мен лично циганин е този, които се държи и прави цигански неща, но както ида е... в момента се виждам с едно много начетено момиче и се чудя да и кажа ли, да не и ли кажа.. да не оплескам пак някоя бъркотия. Мисля си да не казвам нищо, но пък и с лъжа не се живее. Наистина няма да ми е лесно, но това животът, ако беше толкова лесен, нямаше да започва със рев... . Благодаря на всички за коментарите и искренната ви подкрепа... бъдете живи и здрави и успех във всяко едно начинание.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f6a68f7be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Страдаш за човек, който е бил с теб и щом е разбрал, че си циганин, веднага те е зарязал! Ти на това любов ли му викаш? !

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3a064f9fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До като не знаеше, беше си любов, но като научи истината се превърна всичко в лъжа и една заблуда, но аз съм си виновен. Незнам какво да мисля вече... . Господ да ни е на помощ... ние си го правим да ни е трудно, а после обвиняваме съдбата, Бог, какво ли още не за нашите провали, това сме ние хората... вечно недоволни... .

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3a064f9fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От автора до номер 8 не знам как се каза това момиче, искаше съвет, но имейла и не отговаря (luna2008@abv. bg), явно е пропуснала някой буква или цифра... затова оставям моят имейла philip_miladinov@abv. bg

ще се опитам да бъда полезен с каквото мога

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker