Отношенията в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отношенията в училище
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1650 пъти
В сегашния си клас съм от 3 години, вече четвърта. Проблемът е, че някъде в 9 клас реших, че в класа ми няма хора, с които наистина да се сприятеля, а и ми се струпаха някои лични проблеми и се отдръпнах от съучениците си.
Седя с едно момиче, но не понеже сме приятелки, а защото й се наложи да се премести, понеже има проблеми с очите. Тя е мила, но аз се притеснявам и си говоря с нея единствено за училище. Не знам как да се сближа с нея, а ми се иска да имам поне един човек от класа, с който да сме, ако не приятели, то поне по-близки. Иначе има и едно момче, с което си говоря, но с другите рядко, да не кажа никога.
Моля ви, посъветвайте ме. Наистина не знам как да се справя. Другата година завършвам. Не искам класа ми да не ме харесва. Искам поне с 2-3ма да мога да обменя няколко приказки. Много е неприятно така. Не искам да "странната" или "аутсайдера", просто така се получиха нещата и аз съм си виновна до голяма степен предполагам. Но искам да променя нещата. Но не знам как, а уж опитвам. Ходя на уроци извън училище, там не е така. Имам познати и приятели от съседните класове, от други училища. Но с отношенията в клас се притеснявам. Помогнете ми. В момента дори изпитвам страх да отида на училище. Не знам как да се справя. идва ми да заплача.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: d1a9956c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Успокой се и се сближи повече с момчето и момичето. Искай от тях съвет за нещо примерно, даже да е дребно и опитай да говориш с тях и за неща извън училище ( музика, филми, хобита). Те сигурно спаси близки и с други хора от класа, когато имате междучасие предполагам ходите да хапвате и да пушите, ако не пушиш, отиди да хапнеш с тях. Най-лесно е на празнества и банкети на класа да си създадеш още контакти. Не е сложно, ще видиш, че излишно си се притеснявала.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 92489dac9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С моя клас бяхме много близки. защото дори си говорихме кой кога с кого е правил секс. Говорихме си всякакви неща. Според мен трябва да бъдеш искрена и директна. Някое междучасие като видиш 4-5 момичета на едно място да си говорят отиди и им кажи.. ей момичета. искам да се опознаем. да си станем по-близки. изглеждате ми сипматични и готини. ако искате да се видим след училище. Попитай ги дали пушат наргиле. Сега е супер модерно да се събират на такива места. Ако се съгласят отидете. Ако не тогава им предложи разходка в мола и кафе. Като излезете питай ги дали си имат гаджета. каква музика харесват. Като излезете 5-6 пъти и видиш дали ти харесват или не тогава ги покани у вас. Поръчайте пица. гледайте филм. Не е трудно. Просто бъди честна и искрена и най-важното смела и директна. Срамежливите и свитите хора не са харесвани. Помни го.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5017123621
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Страхова невроза от училище. Спокойно, остава ти само една година и завършваш. Не е необходимо да си говориш и да си приятелка с момичетата и момчетата от твоя клас. Да не кажа нещо повече - напълно излишно е. След една година всички ще се пръснете по света, ще се забравите, няма да ги видиш никога повече, а след десет-петнайсет години дори и да се видите, едва ли ще се познаете. С момичето с което седиш на един чин и с момчето, можеш да се срещаш след училище, отидете на кафе в някой мол, или на кино. Говорете си за всичко което ви хрумне и т. н. Ако искаш да оставиш симпатичен спомен у класът ти, просто от време на време им прави дребни жестове - примерно на 1 март им вържи мартенички за здраве, на нова година им подари джобно календарче с интересни снимки, направи сладки и ги почерпи с "първият ти кулинарен опит", за рожденияти ден донеси кутия с бонбони в училище и т. н. Няколко пъти в годината мило отношение е достатъчно. Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker