Какво да направя след шамара? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя след шамара?
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2106 пъти
Здравейте!
С приятеля ми съм от 2 години и 7 месеца, много често се караме и то за глупости. За нищо съществено. Вчера се скарахме за това, че ми нямал доверие, че съм крила неща от него, а разберете аз съм като отворена книга пред него няма нищо за мен което той да не знае. И се стигна до доста силен шамар от негова страна, опитах се да си тръгна и едва успях да си ида от тях като той дори не ми даваше да изляза и ме блъскаше.. после ми се смееше от вратата и подиграваше, че съм се разплакала.. цял ден не ме потърси и снощи видях че даже и обвързването във фейсбук е махнал, обадих му се и ми се развика и напсува, после ми затвори.. как да постъпя? Друг път като се ядоса ме е щипал и стискал за ръцете, но не ме е удрял. Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: b3abccc797
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щипал??? Приятелят ти да не е в детската градина? Ми остави го-толкова е естествено...удря те, стиска те, щипе те. Ми другият път ще те пребие може би. А и да ти се подиграва вместо да ти се извини (не че оправя нещата, но някак си е нормална реакция като си изпуснеш нервите), при положение, че те е наранил. И то даже не се и карате за нещо сериозно. Осъзнаваш ли, че щом се държи така той даже и не смята това за грешно? Той си мисли, че е прав и е постъпил добре. Отърви се от него. Щом си си тръгнала от "тях", значи не живеете заедно и следователно нямате и дете. Още по-добре! Хич не се и замисляй. Какво чакаш-да му родиш дете, да си те подритва като парцал и така да си откараш..Я си намери някой нормален мъж с чувства, който да те обича.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1c56cd844d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кaкъв съвет искaш, мaзохистке?
Дa вземеш дa прочетеш що е то увaжение и поне дa зaпочнеш дa имитирaш тaковa към себе си, може пък с времето и естествено дa ти дойде товa чувство!
Двaтa здрaви невронa които сa ти остaнaли колкото дa не се спъвaш, нямa дa стaнaт повече докaто си ок сaмо с тях!
Изумявaм от подобни съществa кaто теб, честно.

Женa съм!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4da9716fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Пак ли същата тема??? Чичака нещо се изчерпа съвсем!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6706ca4e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм се карал с бившата ми приятелка за какво ли не, идвало ми е да я убия особено след като ми изневери след 2 годишна връзка. Но никога не съм и посягал. Просто да посягаш на човека до теб е жалко. Това че те удря и тормози физически винаги можеш да го прекратиш, като просто го напуснеш. Той сам няма да спре да го прави. Съдейки по прочетеното проблема да бъдеш тормозена физически не си ти а си е в самия него. Но той едва ли ще го разбере някога. Направи си удлуга си си намери човек до себе си, който да те цени :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: fb95d307ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарежи го! Човек, който си позволява такова поведение не те заслужава! Да не говорим, че често след първия шамар има и втори и трети... И накрая ставаш боксова круша! А той дори не съжалява за постъпката си. Сама си прави изводите, но аз щях да го изхвърля от живота си моментално! Да те удря заради глупости! А ако имате сериозен проблем?!

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: fa85fd1aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Просто си тръгни. Няма какво друго да кажа

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c11626f0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Този е ненормален, но никога не съм разбирала жените които търпят насилниците си, казвам ти като жена, махай се от този не стига, че те е разплакал ами после се е подигравал! Има насилници като разплачат момичето поне се извиняват а този.. изобщо не го мисли този е насилник, даже мисля че маалко болен.
Даже ще ти предпожа да му пратиш две здрави момчета да го пребият от бой, ако трябва плати на някой.
А пък ако имаш такива приятели, кажи им и после гледай разкървавено лице и му се смеей, както той се смя на теб! Омръзнало ми е от насилници и от мъже които си го изкарват на жените, моля те послушай ме!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2934d35564
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Махай го този галфон. Нямаш бъдеще с него.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: fefd784d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се връщай, че не се знае какво ще стане следващия път. Да няма освен шамара и ритници и счупвания.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6d902cc4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Според мен трябва да се разделиш с него. Не че е от голямо значение, но щом е премахнал това от фейса, явно иска да те уязви още повече, както и да е това не значи, че те е напуснал, но все пак мисля, че трябва да си помислиш сериозно какво бъдеще имаш с подобен индивид и тогава да се допитваш до нас...

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 802d01e006
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   След бой и подигравки ти още питаш какво да правиш с него? !!! Веднага го остави и забрави, че съществува. Той не те обича, нито уважава. Нещастна си с него. Защо питаш какво да правиш. В една връзка трябва да си щастлива. А не бита и унижавана.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9a0ea2170b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Дай да го пребием тоя да видим дали ще те удря пак какви са тия мъже в днешно време

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c6dd827457
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Ти дали осъзнаваш колко си неадекватна? Ударил я, смел и се, после си тръгнала, че и му звънала, махнал си, че е обвързан и накрая те псувал и ти питаш какво да направиш. После пак ще се съберете, и като родиш едно дете, то ще присъства на подобни сцени. Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d71840bed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Подлага те на психически и физически тормоз и унизително отношение и подигравки, измисля си обвинения и ти искаш да бъдеш с този!? Ти сериозно ли!? Блокирай го във фейсбук и си търси друг и повече не го търси. И да не тръгнеш да му се молиш и извиняваш без да има защо. Не са се свършили мъжете, повярвай ми. Потърси ли те, му кажи да те остави на мира и да се разкара. Иначе ще има още много шамари, ритници и още кой знае какво. Такива мъже почнат ли веднъж да те малтретират няма край. И не се срамувай от случилото се. Ти с нищо не си виновна. Ти си жертвата, а той е агресорът. Такива ненормалници си измислят поводи, за тормоз. Разкарай го тоз'.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: bc47664942
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Aми зaрежи го. Зa кaкво ти е тaкъв дa те бие?? Товa не е любов. Този човек е комплексaр, въобрaзявa си че си неговa собственост и че трябвa дa те контролирa зa дa не те зaгуби. Тaкивa хорa сa крaйно опaсни. Упрaжнявaт физически и психически тормоз нaд половинките си. Днес е шaмaр, утре ще те пребие, a след няколко денa ще те убие. Бягaй нaдaлеч докaто можеш! Любовтa се бaзирa нa взaимно увaжение. Който посягa нa другия е долен шибaн егоист и сaмо знaе дa мисли зa себе си. Не го е грижa кaк се чувствa човекa до него

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker