Губене на доверие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Губене на доверие
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2248 пъти
Онзи ден разбрах, че приятеля ми разглежда профилите на други момичета. Както видях за последните 2 седмици е разгледал над 20 профила и им е разгледал всички снимки. С него сме си говорили за доверие аз пред него съм отворена книга, но защо той е постъпил така. Ходим от 1 година и 7 месеца. Много ме нарани с тази негова постъпка спрямо мен и това е само една част за останалото време е гледал още много профили. Кажете ми какво да си мисля след това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 020644ba2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми кажи му че си жидяла случайно във историята за това и седни да поговориш с него. Питай го дали по някакъв начин дали му омръзваш.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 58d0e43113
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тва ли е за теб липса на доверие, гледане на някакви снимки? Много си зле.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 32b57b1f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   А, бе ти нормална ли си, бе?
Какво като разглежда профили? Хората им е интересно. Разглеждат си все едно ти не го правиш. Ако кажеш, че не си го правила и един път си изключителен лъжец. Каква е тая обсебваща мания? Вие жените на всичко искате да сложите ръка. Хайде малко по-сериозно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 20a14a568a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Година и половина си си губила времето, живяла си в илюзия, че си във връзка. Той само си е запълвал времето с тебе, както го запълва и в интернет. Но с тебе е стигнал до жив контакт, това цели да направи и с другите момичета. Ловец на бройки е, ти си една от жертвите му. Ако ти харесва да си само бройка в списъка му, продължавай така, но за доверие не говори, такова няма между вас!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7a7cc1341a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А какви са тези момичета? Негови познати, непознати...? Пише ли си с тях? Целенасочено ли крие от теб, че разглежда или просто не ти го е споделил? На приятели мъже разглежда ли?
И аз разглеждам профили на приятели, колеги, познати. И какво от това? Ти по улицата отчиташ ли, че вървят хубави мъже (не значи да искаш да изневериш), жени, деца, кучета...?
Чак загуба на доверие....
И какво значи "отворена книга"? Казваш ли му (с извинение) кога с*реш? Човек практически не може да сподели всичко. А и не е нужно!
Ж29

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1daec4040e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е ти му гледаш профила тайно пък говориш за доверие? Кореспонденцията все още е неприкосновенна до колкото знам...
Както и да е, щом сте стигнали до това положение явно връзката ви вече е изчерпана и само навика ви държи заедно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 71ddf0342a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Просто сте от скоро заедно /на фона на 10 г. - 15 г. брак примерно/ и не знам какъв му е интереса, но ще ти кажа за мен. Аз също скоро се регнах в един сайт за запознанства. Нямам никаква цел за свалки и т. н., а просто ми е приятно да разглеждам профили и обяви. Пиша си даже, ако мога. Обичам да си говоря с жени и им го казвам, че затова съм там. Преди много години /15 примерно/, когато вършеех по такива сайтове си нямате представа какви неща са ми доверявали жени, с които никога така и не се запознах на живо, а и не съм имал нужда. Е, излизал съм и с някои дори чисто приятелски. Даже и сега сме си приятели, всеки със семействата си. Самата емоция обаче да си говорите за неща от живота-секс, как го прави, кое обича, теми за изневери, както и много други сериозни теми, да се искат съвети за това или онова, ме кефи. В нета хората се отпускат.
М/у другото точно на три момичета помогнах да влезнат във връзка с момчетата, които харесват. Казвах им какво обичат мъжете, как да постъпят и т. н.

Та едва ли твоят човек, т. е. този на авторката на темата задължително има някакъв по-задълбочен интерес към тези профили, които гледа. Може и да има, ама може и просто да е любопитен като мен.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ffa6d367c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спри да се вторачваш в приятеля си, това само те наранява явно. Гледай и ти профили на мъже и хич да не ти пука.

И един съвет: пред никой човек/било мъж или жена/ не бъди като отворена книга, не се доверявай напълно на НИКОЙ мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 20a5b0408c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Е голяма работа. Да не би да им е писал!? Фейсбук е клюкарник и се използва предимно с тази цел. Не виждам причина да се засягаш. Ако от това си загубила доверие към човека, явно имаш сериозен проблем.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: dbdb47b543
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ей на това му се казва "да търсиш под вола теле". Гледал бил снимки... ужасссс.. не звучиш като човек, който има връзка от 1 година и 7 месеца, честно. За това време, ти е трябвало да се довериш на този човек и да се научиш да му вярваш, това е основата на всичко. Ако тръгнеш да се ровиш, винаги можеш да намериш нещо, което да породи съмнение. И? Ако ще се впрягаш за такива дреболии, какъв е смисълът да сте заедно? Така сама ще се изнервяш безкрайно много и накрая всичко това ще се отрази върху отношенията ви. Фейсбук, профили, снимки.. ала-бала, много детинско ми изглежда всичко това. Бъди малко по-зряла, по-спокойна. Концентрирай се върху това, да имате добра комуникация помежду си и да се чувствате добре един с друг, другото е въздух под налягане.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 48ca99e6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Първо защо трябва да сте толкова груби в коментарите? Всеки има право да мисли и разсъждава по свой начин!
Колкото до авторката, с ревност до никъде няма да стигнеш, това е най- коварното нещо което може да развали една връзка! Това че гледа други профили не значи че ти изневерява... Сигурна съм на 110% че и ти го правиш! Това е все едно да му се сърдиш че гледа телевизия или порно :Д (със сигурност гледа! ) Не се впрягай толкова, поговорете си и това е! Комуникацията решава много проблеми!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 721de6e6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много си зле. Честно. Едва ли е тръгнал да ти изневерява ако за теб това е проблем какво да правиш раздели се с него аз ли да те уча.
Вярно,че мъжете не ставаме за нищо ама аз поне казвам кое е правилно.
Казва ти го млад мъж на 24

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3a14e2653b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Според мен пък тя нарочно влиза в профила на момчето и си търси поводи за да може да го зарежи, че и омръзнал, много лесно може прилисти 20 профила и уж, че той е го е правил, защото щом ти е дал профила си, явно няма от какво да се притеснява човека, а това показва, ще ти говориш за доверие, а също му нарушаваш пространството.

А случайно, ако е вярно... ако това те е наранило, че гледал профили.... не ми се мисли, ако беше лъскал докато ги гледа! ХА, несериозно, сигурно си и пубер!

Относно до коментар 5, просто си смешен или смешна... да го зарязва, че гледал 20 профила... всеки го прави това!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker