Приятелият ми ме бие и не ми дава да пия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелият ми ме бие и не ми дава да пия
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2286 пъти
Здравейте приятели! Искам да ви споделя моя проблем и да поискам съвет. От 2 години излизам с едно момче. Той е доста по-голям от мен. Отначало всичко беше наред. Той се грижеше за мен, но в последствие нещата се промениха. Когато станах на 18 имах нуждата да "живея", но той не ми даваше да дишам. Не ми позволяваше да пия (не че имам проблем с пиенето). Започна да ме обижда - да ме нарича пияница. Заплаши ме, че ще спре да излиза с мен, ако не спра да пия. Той започна да се съмнява, че ще започна да употребявам и наркотици. Аз наистина нямам проблем с пиенето. Просто се забавлявам. Една вечер, след като бях излязла с приятелки и бях леко подпийнала, се скарахме и той ме удари. Не знам какво да правя. Казал е и на приятелите ми, че имам проблем с алкохола. Обичам го, но не можем да продължаваме така. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: e71d418779
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Махай го тоя фанатик!!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: dbb8f855a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ми за жалост човека е прав, да те зареже щото пиеш, ама не е прав да те удря, защото ти решаваш дали да пиеш. Той просто не е длъжен да си белее косата заради теб!! Пияна жена на лоста скача!!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 36b857815d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Правилно ти казва, имаш проблем с пиенето. Ако те остави съм на негова страна. Никой няма нужда ат пияници. Ти имаш проблем с алкохола и трябва да се лекуваш. И освен това не трябва да се пие алкохол преди 20 годишна възраст. Ше имаш проблеми. Извини му се, че мисли за теб. Дами и господа, "прекрасното" поколение на 90-те! :D

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d4f8d15d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами очевидното... Чупи го! Явно не се разбирате, та не виждам причина да се биете и да си късате нервите взаимно.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7e64e82ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво обичаш в един евтин кърлеж, точно? Режи го и да мре. Сега те е ударил, утре ще те смели от бой. Днеска е пиенето, утре ще те пребие, защото си говорила с баща си. Не те обича. Обичащите не разпространяват лъжи и не насилват. Нека си мре помиярът.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 11c076d47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хора, които те бият, не са ти приятели.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 57baed9c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зарязвай го. Нямате бъдеще заедно... щом още в началото имате такива драми. Не ти трябва такъв човек. Казвам ти го напълно сериозно. Не си губи времето, защото животът е един и тече неусетно! Живей! Ще намериш точния човек.. Този не е.
Ж, 25

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a637d3aee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Само майка ти и баща ти имат право да ти държат сметка... за каквото и да било и то само докато си финансово зависима от тях!!!
Приятеля ти е от мъжете, които принципно имат проблем да се сближават с жени от тяхната възрастова група, затова се насочват към по - малки на години момичета от тях (като теб), защото сте по - добрудушни и наивни и точно това им дава шанса да си позволяват да ви контролират и изобщо да ви държат сметка за това и онова, което е най - малкото безумно!

Надявам се да помислиш внимателно върху думите ми и да започнеш да се събираш с хора, които уважават твоята личност и твоята свобода на избор на пълнолетен гражданин!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ea1078d1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Зарязвай го вади медицински ако пак ти посегне и го давай на съд и на прокурор за му изкарат ограничителна заповед да не те доближава на определено разстояние! Незабавно вземи мерки консултирай се ако имаш възможност и с адвокат това не може да продължи така! ж. 23

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d40c5c04ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Едно е да те удари един път защото си се върнала натряскана, друго са изказвания от рода "приятелят ме бие". Не мисли ли? В крайна сметка обаче е факт, че това не е негова работа, а на баща ти. Той няма право да ти държи сметка за държанието ти. Като иска да излиза с 18 годишна, ще и сърба и попарата... Както сама виждаш, нещата отиват към своя край, тъй като той е улегнал мъж, а ти тепърва... "откриваш себе си", поне по начинът по който твоето поколение го прави...

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: dc1256f3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не е нормално заради това че пиеш да се карате, вярно е че си малка и може би го прави за твое добро ама чак пък да те бие или пък да иска да те зареже, на всеки му се е случвало да има такива проблеми ако е бил в компании където е пиел. Нали не си алкохоличка като той не пие и ти няма да пиеш какво толкова, ако той пиеше щеше да иска да му правиш компания.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0ce961e5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ако получавах по една стотинка всеки път, когато алкохолик каже, че няма проблем с пиенето, щях да имам поне един милион. А ако ми се и доработи, Зукърбърг ще се сдуха от парите ми.

Не е прав да те бие, но е добре да се замислиш за това дали не прекаляваш с алкохола. Ще се изненадаш колко пъти прекаляващите мислят, че пият малко. Всъщност не си спомням кога някой алкохолик е казал, че се налива като за последно - те всичките нямат проблем и пият малко, само по поводи. Без значение дали ще го напуснеш или не, провери на практика думите си - виж колко често пиеш, колко можеш да изкараш без алкохол и т. н.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a2f340d577
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз вече почти не пия но преди съм и какво от това. Едно е да пиеш а друго е да се напиваш, на всеки може да му се случи да се напие един, два пъти годишно. Аз дори съм казвала на родителите си когато съм се напивала или че съм се изложила защото съм се напила. И те никога не са ми казвали че имам проблеми със алкохола а и те не са били от отвореният тип родители. Съжалявам ама смешно е.. да те изкарват алкохолик просто ей така. Твоя човек приятелят ти все едно те мрази за да ти говори по този начин, може би има и други хора замесени който искат да те изкарат пропаднала пред него.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b3281af5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не ти е необходимо гадже, което се държи с теб като прекалено строг баща с непослушна дъщеря. Хората на 18 г., навлизат в живота, искат да се забавляват, да се срещат с приятели, за да пийнат по едно или да се напият за първи път. Защо пък не!? Ако държиш на връзката си с този мъж, не пий пред него, за да не го дразниш. Или го замени с друг, който няма да има нищо против "алкохолните купони" и няма да ти посяга. Според мен вторият вариянт е за предпочитане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker