Дори да сте изгубили голямата любов , недейте да живеете така все едно не сте влюбени ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дори да сте изгубили голямата любов , недейте да живеете така все едно не сте влюбени !
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2739 пъти
Здравейте
Ако не сте разбрали от заглавието какво искам да ви кажа, нека да започна да ви обясня. Аз съм момиче, което е допуснало много грешки и сега се опитвам да помагам на хората, да им давам съвети, да ги убеждавам да не допускат грешки, които съм допуснала аз. Преди 7 месеца изгубих голямата си любов. Имах приятел, който ме заряза заради друга. След раздялата ни се преструвах, че не ми пука за него, най-тъжното всъщност е, че лъжех и себе си. Намразих го, започнах да спя с всякакви, дори с непознати, след всяка моя грешка се наказвах с други. По-късно разбрах, че чуждите легла не могат да ми помагат да го преживея. Щях да говоря с него и да му кажа, че не съм го забравила и че го искам обратно. Реших да го чакам колкото време се налага 2, 3 дори 5, но имам ли право на това, да го искам обратно? След толкова много грешки как ще го гледам в очите и ще му кажа, че все още го обичам? Много съжалявам за грешките си, тежат ми на съвестта страшно много. Все някой ден ще го забравя, но не мога да бъда с него...
Това е моята история. Каквото и да става, дори да ви зарежат, ако сте влюбени в един човек, недейте на инат или надявайки се да забравите някого да допускате моите грешки. Не давайте празни надежди на други хора, не се правете на друг човек, за да изглеждате по-силни. Недейте..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 583f1746bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си едно момиче от детската градина, което още не знае на кой свят живее, не знае и правилата, които управляват този свят. Така че засега акъл се въздържай да даваш, защото, както сама казваш, подскачаш от грешка на грешка.
Например това с чуждите легла е пълна свинщина! Не е необходимо човек да го опъне половината квартал, заради това че страда. Даваш ли си сметка какви бактерии и гъбички си събрала като букет във вулвата си след това турне? Аз с такава не бих легнал. Има много по-скромни и здравословни начини на страдание, ако човек знае какво прави.
Друга груба грешка - докато ти се въоръжаваш с търпение да чакаш 2, 3, дори 5 (какво? километри ли или градуси? ), в същото време "твоят" човек се отдалечава от тебе и те забравя, сякаш никога не си била. Ако си мислиш, че страда като тебе и след 2, 3, 5 ще дотича при тебе сломен и молещ се да го приемеш обратно - жестоко се лъжеш...
И въобще тръгнал ли си е, по каквато и да била причина, повече няма да се върне. Дори и другата да го зареже, ще търси трета, а няма да дойде при тебе, и то от гордост и от срам няма да го направи.
И запомни - обичат се и градят истински връзки и партньорства зрелите хора, които знаят какво правят и какво следва от действията им. Сега ти се учиш и то в много начален стадий. Изобщо не си мечтай за сериозни връзки на този етап.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8c46f9bbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами виж сега и аз така бях зарязана но преди това пак ме бяха зарязали та тогава пробвах метода по добре сама и изкарах две години така без човек до себе си. Трудно ми беше в началото много се прикривах, правех се че не ми пука и всички ми повярваха, мина и замина бях малка. После обаче като се случи за втори път беше ми още по кофти, нямаше как и къде се скрия този път, човека даже се ожени 5, 6 месеца не бях правила нищо със никого но едно момче се появи, сам ме потърси. Бях отчаяна и се съгласих надявах че може да има нещо между нас ама не стана така, оказа се несериозен, не съм му давала напразни надежди. После се появи друг с който имаме вече връзка аз не съм такава жена която може да спи с всякакви.. такива са ми принципите, по трудна съм. Авторке направила си грешка но всеки си има свой начини за преодоляване. Няма как да си по добре след като страдаш вътрешно все ще ти се отрази по някакъв начин. Моят бивш той предпочете другата пред мен и поради тази причина се почувствах предадена, а аз винаги съм му била вярна докато сме били заедно, освен това той е много красив мъж и ми изглеждаше сериозен. Авторке, една жена която все още е влюбена след като са я зарязали и да търси и да се обеснява на мъжът тя буквално се излага в очите на всички и унижава себе си, виж ако той не може да приеме твоята любов и унижение няма нищо към теб, просто ще ти се подиграе.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8c46f9bbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може би ако не ме беше оставил заради друга щях да го чакам, ако беше говорил с мен, ако не се беше събрал с другата. Бъди искренна и честна в него, недей да отмъщаваш дори да се държи зле с теб. Човек в крайна сметка трябва да продължи напред с който ти е било писано с него ще бъдеш, успех и май много се задълбочих, по добре да спра до тук.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 775ffd383b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм, абе и мен ме зарязаха, заради друга, ала освен да се депресирам, не съм правила друго, явно си си леко разхайтена, ще го преживееш, продължавай да спиш с всякакви мъже, все някой ще те залюби и ти него.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d9d60438ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Когато човек е наранен и страда, прави всичко за да се самоубеди, че няма чуства, но лъжем себе си. Много добре разбирам как се чустваш и аз преживявам нещо такова. Няма за какво да ти тежи на съвеста, къде беше приятеля ти през това време? Ако той не чуства вина за това, че те е оставил заради друга, имаш право да бъдеш с него без угрезения. Въпроса е той заслужава ли го?

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5093115665
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Първото, което искам да ти кажа и най-вече да възприемеш е... , Че ако този, човек те обичаше нямаше да те напусне и остави, въпреки всичкооо...!! Той ти е бил Голямата любов, но ти на него не. Извинявам се, ако ти се сторя груба, не съм. Най-добронамерено ти изказвам мнението си.
Явно неговата роля в твоят живот е приключила. Бог ти е отредил нещо по-добро явно. Знам звучи смешно, ти го обичаш и може би никога няма да го забравиш, но животът продължава. Остави съдбата, от нея не можем да избягаме. Преди време, аз се опитах да и се противопоставя, и беше много по-лошо.
И аз преди се влюбих лудо. Той-ми беше най Голямата любов в живота ми, човекът който никога няма да забравя. Такава любов се среща веднъж в живота, веднъж изпитваме тези силни и дълбоки чувства. Най-красивите ми мигове. Времето ли, времето само ти помага да си стъпиш на краката и да продължиш живота. Трябва голяма сила. С времето ще ти олекне. Но е твърде възможно да не искаш да останеш при никой, а да бъдеш сама. Няма смисъл да се живее в лъжа.
По-добре е да изгубиш, отколкото никога да не си обичал.
Ти с тази история ме върна назад в времето... Леле мале каква любов беше.
Продължи напред.. и се пребори с миналото си за да имаш бъдеше. Аз продължих отдавна вече.. знам, ще се справиш мила.
Нека бъде щастлив, дори да не си част от неговото щастие.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4ad1d3c8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Звучиш като бившата ми, която точно преди седем месеца напуснах. Беше си вкарала филм, че я напускам заради друга. Ако си ти- искам да ти благодаря, че не ме спря да си тръгна :)
Вземи си поука от предишната връзка и не допускай същите грешки, да се правиш, че не ти пука.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 2269540045
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не ти нямаш право на него, а той няма на теб. Нямаш право да искаш да си го причиниш отново. Лошо е, че това е причината да си в чуждите легла, заради него. След като сте били разделени, обаче си виновна не пред него, а пред себе си, че се наказваш. Нямаш право да мразиш себе си за сметка на любовта си към него.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 747400cae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   И кво викаш, зарязал те е и ти си решила да се чукнеш с кой ти падне. Отдала си се на непознати мъже, които са те употребили за една вечер, за да стигнеш до великото и клиширано прозрение, което си написала по-горе? Хубаво е, че поне си осъзнала грешките си, но защо е трябвало да стане след, като си ги повторила няколко пъти? Много си се наказвала, като си си правила кефа с други мъже :D

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8c46f9bbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ясно няма да се върне мъжът, ако е имал чувства щеше да се чуди какво ли щеше да бъде ако бяха останали заедно, ако живееха заедно, но няма как да разбере. Жената-тя ще се откаже все някога от тази несподелена"любов", ще отиде при друг защото никой не иска да бъде сам все пак, всеки човек иска да си има семейство. Това което го написала авторката да ви светна само мноого жени го правят масово след нещастна любов малко биха си признали, ако е по оправна и манипулативна, по умна или натрупала повече опит вероятно ще си крие бройките в тайна разбира се. Много често мъжете смятате за ку.. рви точно тези който са били с по малко защото мислите че останалите са "двественици".

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: cb4eaf1719
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами така е в живота-ти обичаш един човек, но той теб-не. После друг мъж те обича теб, но ти него -не. Това са нормални неща в живота. Както са казвали едно време хората- насила хубост не става. И няма смисъл да го чакаш. Просто продължи напред. С достойнство! А не да спиш с всеки дето ти е поискал. Имай достойнство и се уважавай. Преспиването с много мъже освен болести и чувството, че си използвана, друго няма да ти донесе.. Изобщи се съсредоточи върху нещо друго в живота-учене, работа, спорт, танци, езици-каквото ти харесва. След време ще срещнеш друг мъж, по-добър и достоен от бившия ти приятел и даже ще ти е чудно защо толкова си се тръшкала по него. Ще разбереш, че той не си е струвал.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5093115665
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Загърби миналото, не се тревожи за бъдещето, живей в настоящето и тогава щастието само ще те намери.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d94cdaeef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Осъзнах грешките си , преживях го бившия ми , виждам го щастлив е ,и аз намерих щастието в себе си , открих себе си , започнах да обичам себе си , благодаря ви за коментарите , за отделенето ви време за мен .Още ми е тежко за грешките , но не мога да върна времето назад , живея в настоящето и съм по-усмихната , щастлива .Обичайте себе си , вие сами сте си достатъчни . Радвайте се не живота , търсете утеха при близките си .

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5093115665
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 14 ти навярно си авторката. Много ми хареса едно изречение от коментарът ти №14. ""Обичайте себе си, вие сами сте си достатъчни. ""
Така е. И искам много повече хора да го осъзнаят. Сами идваме на този свят и сами си отиваме.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker