Дете от любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дете от любовница
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 5000 пъти
Здравейте,

Историята, която ще напиша е реална и моля за сериозни мнения.
На 31 години съм Мъж, имам 2 деца (4 и 1 години) и жена. Работя инженер по петролни рафинерии в заподна европа, като половината време съм в Бг. Обичам страшно много жена ми и децата ми и никога не съм имал семейни проблеми. Доста интелигентен човек съм, от богато семейство съм, имам много приятели, винаги съм бил центъра на вниманието.. жените също са ми казвали, че съм обаятелен, но аз никога не съм си и помислял за изневяра.
Докато не дойде един ден....
Действието се развива в Полша, работих там 6 месеца. По доста неловък начин се запознах с една страшно красива дама. Тя е на 36г и е страхотно добър и възпитан човек. Наистина е много красива и младолика или просто притежава красотата, която аз харесвам. Имахме прекрасно изживяване с нея, много добър секс, голямо разбирателство.. даже тя се влюби в мен.
До тука всичко е една стандартна изневяра, но...
Момичето е имала приятел до преди 2 години и той я е напуснал, защото е загубила плода в 8мия месец от бременността си. Била е много наранена, дори е имало и период на депресия от 6-7 месеца заради случилото се с плода и приятеля и.
Наложи се да се прибера в Бг за няколко месеца. През това време внезапно тя ми писа, че възрастта и вече е доста голяма.. и иска дете иначе живота и ще бъде напълно празен. Тя е от богато семейство, баща и има сериозен бизнес. Няколко пъти даже ми е казвала, че и приличам на баща и, който тя много обича и уважава.
Проблема е следния, аз никога не бих се навил да направя дете на друга жена и да оставя моята в България с децата си.
Но... сега тя иска да и направя дете и да го гледа сама /както казах има тая възможност/.
Аз мислех доста за това.... че я обичам.. обичам я, че ще имаме красиво дете-сигурен съм в това, че няма да ме притеснява или търси за пари или задълбочаване на връзката, ако имаме дете - също съм сигурен. Като цяло наистина ще я направя много щастлива, защото тя искренно ме харесва и обича и ми е казвала, че на тия години не иска да е марионетка на някой женен мъж в страната си. Самата тя има добро образование и съм сигурен, че ще гледа детето добре.
Сега идва и другото, което ме човърка... дали след 4-5 години самия аз /доста отговорен човек/ няма да поискам да видя това дете, да се привържа към него, да искам да идвам да го виждам и т. н. Разбира се като всеки мъж искам да имам дете от една красива жена, но дали ще е редно за самото дете. Ще има една обсипваща го от любов майка, но никога няма да има истински баща?
Ако пък не и направя дете, това красиво и скромно момиче може да остане сама, което е голямо нещастие за една жена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: ab935df6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ае стига бе пич, в Полша мъже няма ли! остави тия глупости, засрами се, че изневеряваш на жена си, прекрати всякакви контакти с полякинята и си гледай семейството! как ще правиш дете, което да живее без баща, мисли с тая глава, а не я носи за равновесие!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: aa8ec68ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лудост. Не бъди наивен. Не можеш да "даряваш" деца. Тотално ми променяш възгледите за живота. Винаги съм мислила, че успелите, интелигентни и изучени мъже са разумни, но ти ме накара да мисля, че това е заблуда. Лъжеш жена си, децата си, любовницата си и себе си. В какъв човек си се превърнал? Прочети отново написаното от теб. Нормално ли ти звучи? Забъркал си страшна каша и най-лошото е, че много хора ще страдат. Дай си време и осмисли ситуацията.
Ако искаш съвет аз ще ти дам. Забрави за любовницата и се дръж разумно като дадеш на децата си нормална среда за живот.
Ако не ме послушаш, защото всички знаем, че сърцето си иска неговото, помисли над следните неща: мислиш ли, че подобно действие може да остане скрито? Мислиш ли, че това евентуално дете е предмет/подарък за любовницата ти и то няма да има своите чувства и мисли? Че няма да попита къде е баща му? Ще можеш ли да живееш с мисълта, че там има твоя плът и кръв и ти не правиш нищо по въпроса? Ще можеш ли да скриеш от децата си, че те имат брат/сестра? И много други... Не би ли се побъркал от всички тези мисли цял живот? Замисляш ли се, че сегашното ти семейство е плод на много труд и усилия (всички знаем, че да издържаш две деца не е лесно) и готов ли си да захвърлиш всичко това на вятъра? Казваш, че любовницата е влюбена и интелигентна жена. Дали това не е чиста манипулация да те задържи при себе си? И още и още и още въпроси...
Ако нямаш отговори на горните въпроси, поне си отговори на този: Защо ти е да си усложняваш живота?
ПП: не пиша с лоши чувства. Това, което разбирам е, че си объркан. Човешко е. За всеки проблем има решение. С най-добри чувства ти пожелавам да успееш да наредиш ценностите в живота си и да вземеш правилното за ТЕБ решение. Каквото и да е то дано да не съжаляваш. Много щастие и успех ти желая!
Ж23

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6f7d627f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Пич, просто си ти!
Биологичната роля на всеки мъж, особено ако носи качествени гени, е да има колкото се може повече деца.
В случая ти по-скоро се явяваш нещо като донор, който майката е одобрила по всеки един възможен начин, по която една жена може да одобри.
В СССР (Русия) след войната, когато е имало остър дефицит на мъже, това е била обичайна практика - да имаш семейство, и да имаш... друго семейство.
Ако си сигурен във всичко това, което пишеш, просто действай!
Едно, две, че и три деца бих направил на твое място.
За бъдещето и осигуряването им няма какво да мисля - "тате" ще се погрижи. Вероятно дори проформа-баща ще се намери.
А представяш ли си какъв купон ще се получи, когато децата ти след 20 години пораснат и се открият? Според мен е страхотно да имаш братя и сестри, роднини, някъде по света, за които не си знаел и да ги откриеш.
Твърдо съм "за"!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d9b1872537
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я се скрий! Не може нa първо място дa мислиш зa теб или нея! Детето трябвa дa е нa първо място, след товa вaшите кaхъри и нужди! Много егоистично мислене е вaшето.
Щялa сaмa дa го гледa, бaщa си дa не знaе... дрън- дрън.
Че пък и ти възхитен, че те одобрили зa спермaтозоид.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 119d3b7c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тя е на 36 а аз съм на 27 и се чувствам вече стара а не ми се иска да гледам деца в по голяма възраст ама може и така да стане кой знае,един не се решава,друг пък иска ама ти не искаш и накрая или сама или със другият.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 50a476158f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Кво та интересува тая? Казваш, чехобичаш семейството си, а искаш да й правиш бебе. Ти имаш 2 деца, глупако! Ако й направиш дете то ше има нужда от баща. А и твоето семейство все някога ще разбере и тогава вече връзката с зецата ти ще е само биологична. Те ще те оставят. А жена ти такавя издлъжка ще почне да взима, че ще заприлича на програмиста на Майкрософт. И не само издръжката, ми и всичко, което имаш. Аз бих постъпил така на нейно място. Полякинята също може иска идръжка. Ще останеш само с гащите си. Да не говорим, че това е супер гнусно. Имаш деца от една жена и правеш дете на друга. Трябва да се лекуваш, братле. А полякинята като иска да е майка да си намери някого.

П. С. Историята изглежда доста измислена, защото в Западна Европа не е като в Кувейт да има петролни рафинерии, щото няма нефт. И тя как е изгубила детето в 8-мия месец. То тогава е достатъчно голямохда живее извън утробата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 722eb18478
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чичак, пише ти 20 годишен мъж, който все още нищо не е видял от живота, но ще ти кажа, че с твоя семеен живот вече е свършено!! Само глупак би се наел да сменее друга жена при положение, че има собствена и дечица. Ако съм ти син ще ти разбия главата и ще ти натроша кокалите. Жалко за женицата.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f9aec32c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Само заможност, пари и външна красота... Няма зрялост у теб, щом се замисляш за нещо подобно.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9a5a0ca138
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Какви детински размишления и доводи! Да й направиш дете, щото ще бъде красиво, щото майката е красива!! Ей това никога не го бях чувала.
И твърдиш, че обичаш семейството си.
Съвет - не прави дете. Ще си объркаш окончателно живота. Освен ако не искаш да напуснеш жена си, но ти твърдиш, че я обичаш.
Помисли си първо с коя жена искаш да живееш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e704f33a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От какъв зор ще й правиш дете? Та тя може да отиде във всяка клиника за репродуктивни въпроси и да си избере материал от донор. Така ще има дете. А ти не си мисли, че ако й го направиш, тя няма да те обвърже. Най-малкото ще се обади на жена ти, за да й каже, че имаш и друго дете. Така от два стола ще паднеш на земята.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c04053fd05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   А ако преди това се свърже с жена ти и се разсъхне работата?Май много американски филми си гледал.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8cb326d65a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пробвай се за сценарист в "Дързост и красота"...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c4dbe48484
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Ти си отвратителен човек, не си такъв какъвто се описваш. Пожелавам ти жена ти да да направи същото нещо с теб. Писна ми от глупаци. Никога не цените жените до себе си и все при курви ходите. Нямам думи, ти мислиш по странен начин и един ден ще съжаляваш, от два стола ще останеш на земята. Кажи на жена си какъв си боклук.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: bbf9d83692
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   При две противостоящи си ситуации, човек избира по благоприятната. Не виждам нищо лошо да помогнеш на жената да си има дете. Мъжът е устроен да раздава и сее семе. Ако направиш бебе в Полша, това ще е добре и за природата, ще подобриш част от генофона на населението в този район. Какво ти пречи, когато ходиш в Полша, да виждаш и бъдещото си дете? Какво ти пречи, да си имаш паралелно семейство в Полша, а ако имаш сили и в други държави. Нима тези които се развеждат и женят по няколко пъти, създават по добри семейства? Разумен мъж си, ще можеш да дадеш личен пример на децата си, и да възпиташ истински хора! Действай смело, приятел в нужда се познава, не бъди егоист, помогни на жената!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4eec87ce16
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Убеден съм, че при тия взаимоотношения в твоето семейство за тия 6 месеца, в които отсъстваш жена ти ще реши да роди от любовник. Какво толкова!? Ти си богат човек, ще се справиш с деца и от любовник, и от любовница. Дерзай! :-)

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 15017028a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не го прави!
Първо това дете ще отрасне без баща, а всяко дете заслужава хубаво семейство и детство!
Второ, не го прави от уважение към жена си! Има много жени, които биха преглътнали изневяра, но дете от друга би било огромна обида и унижение!
Не си усложнявай сам живота. В един момент ще ти се прииска да го видиш и опознаеш това дете и проблемите ще дойдат...

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9744d8c94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Още от заглавието на историята си личи, че си както казваш "доста отговорен човек" и обичаш страшно много жена си и децата си.
По темата - ами замисли се, ако докато ти така си вършиш каквото си поискаш в Полша и кой знае къде още, съпругата ти също е срещнала някой страшно красив джентълмен. Той е страхотно добър и възпитан човек и е наистина много красив и младолик или просто притежава красотата, която тя харесва. И двамата са имали прекрасно изживяване. И представи си той я е помолил за същото и тя се чуди дали да го направи щастлив като му роди дете, за да не му е празен животът... Ти какво би я посъветвал... Като си отговориш на този въпрос, ако си достатъчно умен и хмм отговорен, мисля, че би трябвало да ти стане ясно и решението на твоята дилема.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4dada7524c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ми някой друг да и направи дете, щом толкова иска. Или пък инвитро. Ще си сложиш таралеж в гащите, според мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4d45f48dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ти нещо ни заблуждаваш! Не можеш да се вайкаш за бъдещето на което и да е "красиво и скромно момиче". Ако си мъж, а не някоя умираща от скука, понапреднала във възрастта госпожица (намираща разнообразие в писане на небивалици), отлично знаеш, че любовница ли е, няма нищо общо със скромност и морал. Тази, за която пишеш, ще се уреди отлично и без теб! Да ти имам грижите!?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a1fcbf8c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Обсъди го с жена си, това е важно решение...

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b76a4afb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Направи й дете. Какво и как ще се случи в бъдеще, първо никой не може да предвиди, второ, животът на нито един човек в целият свят не е идеален. Дори и най-богатите и най-успелите си имат своите дилеми и т. н.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 75ed2fc600
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Да бе, и когато детето иска да се запознае с баща си? Тя иска, ама за детето доколко ще е добре? Гледай си жената и децата и спри да избиваш комплекси и да вършиш глупости! Да си ходил на времето, сега бъди баща на собствените си деца! Тръгнал да търси под вола теле. Зрял човек си, не си тийнейджър, дръж се като мъж!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 71ec65a60c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Ти си пълен идиот. Това, че си уж богат и се смяташ за красив, много ти е вдигнало самочувствието и май си спрял да мислиш разумно.
Обичал жена си... ами, много ми е интересно, защо си й изневерил тогава. Още по- лошото е, че не съжаляваш за това. Никъде не си написал, че се чувстваш гузен или че изпитваш угризения.
От думите ти "Искам да имам дете от красива жена" се разбира какъв си. Какво? Жена ти като не е много красива, децата ти от нея да не са по- малко деца? Божее... и щял да има и друго дете от някаква си хубавица в чужбина. А, да, бе, то нали всеки мъж си мечтаел детето му е да е красиво.
Колкото и да си заможен... буклук си, сори. :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f05086caf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Ти си с високо самочувствие, . в живата си имал доста подкрепа, имал си на какво да стъпиш и да вървиш по пътя нагоре. Много хора не са имали твоя шанс. Малко се приземи. Прочети сам в разказа си, колко пъти се хвалебстваш сам. Сега по въпроса. Ледът на който стъпваш е тънък. Донори много, варианти за зачеване много. Сам се вкарваш в проблеми, ако историята ти въобще е вярна, учудвайки се колко информация даваш за себе си и какви подробности. Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 74a430a59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Ти заслужаваш да останеш сам някой ден с това мислене и жена ти и децата ти ти да не искат да те погледнат! Тръгнал той да си разваля семейството заради някаква фльорца! Ами тя като е толкова заможна какво и пречи да отиде в клиника по - ин витро и да си избере донор на сперма? Представи и и направиш дете минат години и някое от децата ти замине да живее и учи в Полша и се с другото дете от любовницата се окажат от противоположен пол и се харесат без да знаят примерно, че са брат и сестра. Какво правиш тогава?

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 74a430a59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Номер 3, ти чуваш ли се представи си някой ден едно от децата на автора да избере да следва в Полша и да живее там, да се запознаят случайно с другото дете от любовницата да се окажат от противоположен пол да се харесат и да решат да имат семейство. После като им се роди уродливо дете какво правят а? Явно разсъждаваш повече с долната отколкото с горната си глава.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 70e04f5c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Проблемът е, че утре може да се обади по телефона и да ти каже, че и трябват 1000 лева на месец, иначе ще каже на жена ти. Такива работи се правят преди да си сключил брак и то с непознати хора.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 50a476158f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Номер 6: Сега четох и други коментари. Най-после малко акъл да се даде в този сайт. Извинявам се за обърканите букви в коментара ми, но пиша от телефон, копченцата са малки, а пръстите ми са дебели. Иначе се надявам автора да е размърдал миниатюрния си мозък и да види защо никой не го подкрепи, освен идиотът номер 14.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 70f697278e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   "Доста интелигентен човек съм". Аз не съм забелязал интелигентните хора да споделят толкова специфична информация в интернет, нито те да задават въпросите (при това толкова елементарни), нито да описват предположенията си като "сигурни". Ако наистина си вярваш, моят съвет е да оставяш любовниците, защото не ставаш за тая "работа". Като си обичаш семейството, гледай го и не се разправяй с глупости...

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e953f4ccd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Авторе попитай жена си, ако искаш да отглежда тя сама 2 деца, защото рано или късно тя ще разбере и ще те остави, ако направиш дете на друга. Ти си си харесал нова играчка и само нея искаш, обаче дали ще е толкова красива като й започнат проблемите със самотата и детето. Отделно за какво си направил деца, щом мислиш да им съсипваш живота и защо си се женил, щом мислиш да провалиш живота на всички. Невинна е твоята жена, не любовницата ти. Ако полякинята пострада, детето при теб ще долети за 2 часа, в уж далечното семейство.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a1fcbf8c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Много ми е интересно защо публикувате обидните коментари вместо тези които просто дават съвет? Колко време ви трябва да одобрите коментар от два реда???? Един месец?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f016d407de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Самочувствието ти е без граници. Нямаш задръжки като мъж, нито си интелигентен, нито обичащ. Няма нищо вярно в описанието ти, защото действията ти обрисуват един безхарактерен мъж, който се "възхищава", че е одобрен като донор от любовницата си. Твърдиш, че щом любовницата е красива, то и детето ще е.. Егати логиката, бе човеко! Засрами се! Жалка работа!

Няма как да знаеш, колко долно е да изневериш. Това е грях, който ще стои като черно петно в душата ти. Да, на теб не ти пука, но от всичко това ще има последици рано или късно. И всичко това ще го отнесат горките ти деца и жена ти.. Жена ти всъщност е най-голямата жертва!

Помисли за бъдещето на всички, а не само за ЩАСТИЕТО на една непозната чужденка, която мисли за себе си. Роди ли се това дете, много неща ще се променят. Мисли с мозъка си, а не с половият си орган. Тук играят много съдби, не само твоята. Не прави грешка, която ще ти създаде проблеми. Любовницата ти е много хитра в случая. Има си клиники и т. н, но тя иска от теб..
Само не прави тази глупост, защото стане ли, ти си вече обвързан с това дете, а тя може да те манипулира както си иска. Ще се оплетеш яко, и няма да мръднеш.

Извод:
Промени ми се цялото мнение изобщо за всичко. Морала, доверието, любовта за нищо се нямат. Тези цености се забравят. Дано поне на теб, да ти дойде акъла. Жалко!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 116fa0ffb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Не, не ти си болен мозък, все бях чела простотии в този сайт, но това просто е върха нямам думи. Ти ще имаш жена, деца и ще искаш да създаваш живот в името на красотата, звучи просто нереално, ако това е истина ти задължително, трябва да се лекуваш. Нищо интелигентно не намирам в теб, ти си просто един много глупав човек с ограничено мислене. Сядай си на трите букви и изобщо не се занимавай с тези филми гледай си живота, децата и жената обичай ги. А онази в Полша все ще намери донор за детето си мечта. Искрено се надявам това е да е плод на нечия измислица, защото ако не е просто много жалко от твоя страна да разсъждаваш по този нелеп начин!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 116fa0ffb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Не, не ти си болен мозък, все бях чела простотии в този сайт, но това просто е върха нямам думи. Ти ще имаш жена, деца и ще искаш да създаваш живот в името на красотата, звучи просто нереално, ако това е истина ти задължително, трябва да се лекуваш. Нищо интелигентно не намирам в теб, ти си просто един много глупав човек с ограничено мислене. Сядай си на трите букви и изобщо не се занимавай с тези филми гледай си живота, децата и жената обичай ги. А онази в Полша все ще намери донор за детето си мечта. Искрено се надявам това е да е плод на нечия измислица, защото ако не е просто много жалко от твоя страна да разсъждаваш по този нелеп начин!!!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0e59bb1181
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

37.   Това, че изневерява на жена си, не означава, че не я обича. Жените трудно го разбирате това. Представете си, че имате две деца и обичате и двете. Същото е и когато имате 2 жени.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: bda65b4726
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Странно нещо е женската психика. В предишната тема, която постави моряка, където безработната му жена му изневерява, докато той откъства 4 месеца, жените я приеха поведението и за нормално, понеже имала нужди, а тука, тъй като става въпрос за мъж той е обиждан и заклеймяван.
Много ще ми е интересно, ако жена постави темата, че иска да забременее от любовника си, а после да продължи да живее със съпруга си. Как ли ще реагира тогава женската половина?
М37

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7406441c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   31 - Това е твоето мнение. Ако цена хареса как изглежда даден мъж и иска дете от него, но не и връзка, а и мъжът е съгласен... Какъв е е твоя проблем?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e591b0da67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   И като ти цъфне с детето в БГ какво правим?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: abd54c02eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   39, даваш грешна информация. Това, че ЕДИН човек от даден пол е казал нещо и има дадено мнение за нещо не значи, че всички от този пол го споделят и одобряват. Идиотизма няма пол и възраст.
Буквално си се хванал за един тролски коментар с желанието да създадеш конфликт от нищото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9744d8c94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   37, ти си моят идол, човек :Д Ама разбира се, че е така, щом имаш две деца и ги обичаш еднакво, значи можеш да имаш и жена и любовница. То си е съвсем в реда на нещата, що пък не... И аз се замислих ами то ако някой ден имам четири деца, ще ги обичам еднакво, та освен евентуалния си съпруг, който естествено също бих обичала много, мога да си имам и поне още трима любовници... Понеже защо пък не.. щом бихме могли да си обичаме децата, колкото и да са те, съответно и няколко мъже в допълнение на съпруга можем да обичаме, ей така паралелно:) Даже.. абе и деца мога да им родя, че какво лошо има - ей така да ги зарадвам и тях, да им се осмисли животът, пък те иначе сами ще си ги гледат. И като сме започнали с тази бликаща на талази любов - ами аз ако имам деца, момченца и момиченца, от законния си съпруг и си ги обичам всичките без значение от пола - що пък да не си намеря и жена любовница - няма да се ограничаваме я... Значи дотук планирам извънбрачни връзки с поне трима мъже и една жена..
Въобще, аз по принцип съм момиче, а според теб жените трудно ги разбирали тези неща, ама виж аз май ги схванах :Д Дано повече жени да започнат ей така по-лесничко да ги разбират и следващата подобна тема да е написана именно от жена тогава :р

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0a20d4df83
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   Значи тук до сега се плюха изневеряващите жени, а сега ще се прокарва идеята за семето на мъжа. Супер! :) Е, жените също имаме довод - след като веднъж сме "снесли" от един оплодител, започваме да търсим друг - по-добър! Не ни се сърдете - вие можете да чакате едновременно деца от няколко жени, а ние - не, пък и биологичният ни часовник тиктака, така че нямаме време! Трябва овреме да пробваме повече мъже!!! Ха ха!
Ж29

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 30256dc5ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Изобщо няма да ти даде да припариш до детето. Няма да си вписан, няма да имаш никакви права, няма и да знаеш как е и какво е. Ще се поставиш в абсолютна зависимост от майката и от нейното благоволение. Ако това те влече - давай.

Но не я описваш като толкова горка, че да не може да си намери друг донор. Просто не искаш да приключите и затова не искаш друг да ѝ прави дете. Е, дошъл е моментът да се разделиш с нея или да се закопаеш сам завинаги срещу няколко месеца хубав секс - докато не забременее.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 709addd171
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Човече, ако й направиш дете, с твоя хубав живот е свършено. Ще разбиеш и живота на съпругата си и децата, при това - съвсем невръстни. Като не можеш да си държиш гащите, намери си работа, с която да си до жена си. Жените сме интуитивни, на бас че е надушила, а оная е като политиците - обещава - ама това е човек, нов живот, не е като да й подариш играчка. Първо на 36 не е престаряла, второ, има инвитро - нали има кинти? !

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6ecdeda447
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Не вярвам да има жена, която да приеме охотно друга, риска е голям! Защо ли? жените по природа са лъвици искат най-доброто за себе си и не го делят! Осеменяваш поредната, първоначално само заради самият акт, но след време това дете ще порасне, ще има въпроси... и отговори. Човек не се заблуждавай, че ще остане скрито, за донор си има ин витро процедури- ти такъв ли си? имаш си семейство и две прекрасни по думите ти деца/за тях мислиш ли/? Ах, този нагон за него сте готови на ВСИЧКО! Авантюри в живота и ситуации всякакви! Добре залитва човек "грешка"-прошка, зорлем си усложнявате живота! С твойта работа то е ясно очи който не се виждат се забравят, но децата! Жените особено от славяните са изкусителки, те знаят как да плетат паяжини, но това е привидно с това да сте наясно! Ние южнаците сме по-други, по-дръзки, може би по-груби, но ОБИЧАМЕ искренно!!! Мисли трезво, ако искаш да имаш жена до старини и дом в който винаги ще бъдеш Бог-опитай! Успех! ж48

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: fd406d22f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Еми какво искаш авторе, разрешение ли да получиш от нас?
Ти да не си на 15? Не, не си, нали?
Ако ти кажем 'не, не ѝ прави дете' ще ни послушаш ли?
А ако ти кажем 'да, давай направи ѝ дете' ще ни послушаш ли?
Просто е крайно ненормално за зрял мъж на твоята възраст, при това вече и родител, да иска от нас масите съвети за такова решение.
Мисли самостоятелно и си носи последствията от решенията си - елементарно е.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3e6fac6007
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Да те питам боклук нещастен- а за твоите ДВЕ деца мислиш ли изобщо или ти е през оная работа с която очевидно мислиш?!
Моите родители са разведени имам приятел неговите също са разведени и баща му не е биологичния. Не знаеш колко му е гадно от този факт. На мен също ми е гадно като бях на 14-15 го криех от съучениците че наще са разделени защото ме беше срам.
Знаеш ли колко е гадно да празнуваш по график празниците. Да преди обяд сме в тати, следобяд сме с мама и така всеки път. Преди ми бяха най любимото време от година сега с приятеля ми празнуваме на 4 места.
Помисли малко и за българското си семейство седни си на гъза че да не си отвориш беля ей тъй както си сигурен утре ще ти издейства тест за бащинство полякинята и ще се чудиш от къде ти е дошло. Ти за собствената си жена не можеш да гарантиращ какво наистина и се върти а я познаваш от толкова време пък камоли за тази.
Наистина си помисли като хората обичаш ли настина децата си

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 36ea4306a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Еййй какви обиди само идиот, болен мозък и прочие. Хора, човекът иска съвет и ако не можете да дадете поне не хулете. Авторе-това е много сериозна стъпка и независимо какво ще решиш, винаги ще мислиш, че си сгрешил. Ако направиш дете на полякинята след време сигурно ще съжалиш. Ако не го направиш пак има вероятност да се укоряваш защо пък не си. Добре си помисли, защото тук става въпрос за жив човек. Това дете след време може да започне да търси баща си и да те намери. Може и да се разболее (недай си Боже) и да имат нужда от теб за лечението. Ок ако си сигурен, че от страна на майката няма да имаш проблеми, не можеш да си сигурен за детето. А ако тя реши след време, че иска нещо от теб-пари, грижи, внимание-след като е родила твоето дете... А защо само дете иска от теб, не желае ли да живеете заедно? Ако си търси красив, умен и интелигентен мъж за донор само, за да е такова и детето и по-добре недей. Намекни нещо, че не се разбирате с жена ти и може да се разведеш, за да прецениш как ще реагира. От друга страна не знаеш пък дали след време жена ти няма да те смени с някой друг. А самият ти как ще живееш с мисълта, че някъде има твое дете, което нито си виждал, нито си чувал, което не знаеш болно ли е, здраво ли е.... Помисли си много добре, защото това не е нещо, което може да се поправи, изтрие или забрави с времето. И в края на краищата направи това, което ти казва сърцето, а не само, за да угодиш на някой. Вярвам, че ще вземеш правилното решение. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 36ea4306a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Еййй какви обиди само идиот, болен мозък и прочие. Хора, човекът иска съвет и ако не можете да дадете поне не хулете. Авторе-това е много сериозна стъпка и независимо какво ще решиш, винаги ще мислиш, че си сгрешил. Ако направиш дете на полякинята след време сигурно ще съжалиш. Ако не го направиш пак има вероятност да се укоряваш защо пък не си. Добре си помисли, защото тук става въпрос за жив човек. Това дете след време може да започне да търси баща си и да те намери. Може и да се разболее (недай си Боже) и да имат нужда от теб за лечението. Ок ако си сигурен, че от страна на майката няма да имаш проблеми, не можеш да си сигурен за детето. А ако тя реши след време, че иска нещо от теб-пари, грижи, внимание-след като е родила твоето дете... А защо само дете иска от теб, не желае ли да живеете заедно? Ако си търси красив, умен и интелигентен мъж за донор само, за да е такова и детето и по-добре недей. Намекни нещо, че не се разбирате с жена ти и може да се разведеш, за да прецениш как ще реагира. От друга страна не знаеш пък дали след време жена ти няма да те смени с някой друг. А самият ти как ще живееш с мисълта, че някъде има твое дете, което нито си виждал, нито си чувал, което не знаеш болно ли е, здраво ли е.... Помисли си много добре, защото това не е нещо, което може да се поправи, изтрие или забрави с времето. И в края на краищата направи това, което ти казва сърцето, а не само, за да угодиш на някой. Вярвам, че ще вземеш правилното решение. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker