Дами, забелязвате ли когато ви заглеждат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дами, забелязвате ли когато ви заглеждат?
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 5329 пъти
Здравейте,

аз съм мъж на 28 години и днес се замислих за следното. По принцип винаги забелязвам когато има хубава жена около мен и ако мога тайно я заглеждам.

Гледам да го правя дискретно и доколкото ми се струва не си личи отстрани. Не зяпам втренчено, ами се опитвам да погледна скришом без да бъда забелязан за да не изглежда нахално, а и за да не смутя дамата. Не, че искам нещо от нея, просто някак си инстинктивно ми доставя удоволствие да погледам нещо което ми харесва. Ясно е, че за по-малко от минута забравям за нея след като изчезне от погледа ми.

1. Въпросът е, дали все пак дамите забелязват или някак си интуитивно усещат, че ги гледат? 2. Също дали го смятат за просташко ако е направено по такъв дискретен начин и заглеждащия е поддържан и прилично облечен мъж? 3. Дали този тип заглеждане ласкае дамите или напротив - смущава ги? 4. Последният ми въпрос е как дамите биха изразили недоволство, ако заглеждането им е неприятно и желаят то да престане или съответно удоволствие и окуражение ако то им харесва?

За отговорите на тези въпроси се досещам и сам, но все пак бих желал да чуя и вашите мнения.


Поздрави
М28

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: c3b65f6ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лично аз винаги усещам, когато някой ме заглежда, но не съм сигурна дали повечето жени го забелязват.
Не го смятам за просташко, ако е дискретно пък понякога дори и да не е дискрено пак не е проблем и не ме дразни, не е от особено голямо значение дали е много поддържан и добре облечен мъжа.
Но от друга страна, ако е някой чийто вид е много тип, , селски''или наподобяващ клошар със сигурност не ми е приятно и дори ме хваща страх.
Предполагам като съдя от себе си и жените, които познавам, че по-скоро ни ласкае, но и ни смущава.
Лично мен ме хваща срам особено много, когато мъжа е по-настоятелен с погледите.
И последно да бих изразила, ако не ми е приятно и следователно, ако ми е приятно бих се усмихнала примерно.
Ще ми бъде интересно да разбера и твоето мнение щом си почти сигурен в отговорите, които ще получиш. :- ))

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 168b12b923
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Само ти си мислиш, че ги заглеждаш тайно. Всичко виждат. А ако не го видят - надушват.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e6728e5e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Мисля, че всяка жена усеща, когато бива заглеждана. Дали е интуиция или нещо друго - не знам, но се усеща. Разбира се, има моменти, в които аз лично (а предполагам и останалите дами) не бих обърнала внимание, примерно когато имам някакви проблеми и само те са ми в главата. Но това е по-скоро изключение.
2. Не го смятам за просташко, стига да не е втренчено или много продължително, в тези случаи става неудобно. Иначе не.
3. Хм, много зависи - кой е мъжът, каква е ситуацията, какво е настроението ми. Ако мъжът ми допада чисто визуално и действа дискретно, това би ме поласкало.
4. Когато ми е неприятно, просто игнорирам дадения човек, правя се, че не го забелязвам. Ако ми е приятно (в момента не се сещам за такава ситуация) предполагам, че бих се усмихнала на човека, не знам. Тук съм пас.
Надявам се да съм била полезна, макар че всяка жена реагира и мисли по различен начин.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 71a242b4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На 18 съм, момиче.
Не, че разбирам много, но аз като цяло си разглеждам хората и ако забележс някой да ме гледа, особено ако ми се стори симпатяга, и аз го поглеждам от време на време хаха. Иначе мисля, че се усеща кога вниманието е върху нас.
Лично мен ме ласкае да ме заглеждат (ако е с одобрение, а не със завист и злоба). Ставало ми е неудобно от хора, които просто не спират да ме зяпат и то в очите ( страх ме е от уроки, защото съм със зелени очи ;д) и гледам да отмествам поглед и да не ги гледам аз..

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4bef5b9455
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   1. Понякога забелязвам, понякога не.
2. Не мога да кажа дали е просташко защото повечето мъже го правят.
3. Не ме смущава ако е за кратко. Предполагам ако мъжът е симпатичен ще ми стане приятно но само за секунди и после ще забравя.
4. Никак, няма да ми направи впечатление. (ж. 27)

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c49c00d9db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Човек, много общи въпроси задаваш. Всякакви "дами" има, на някои им харесва да привличат внимание, други пък се стресират защото не знаят как да се държат. Ти просто бъди себе си, дръж се естествено и ще се намерите с твоята половинка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bf5fcfec8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Здравей, интересна тема!
Лично аз усещам когато някой ме заглежда. Дори и да е "дискретно". Колкото и надуто да прозвучи за някои... Ама писнало ми е от така наречените "заглеждания". Наистина! Понякога искам просто да си вървя и никой да не ме поглежда. Да съм като невидима. Натоварвам се.
А има жени, които напълно съзнателно търсят това внимание. Дали чрез дрехи, походка, поглед. Аз не съм от тях.
Това не ме впечатлява. Дори и да е добре изглеждащ мъж.. Няма значение.
Един бивш супер много се дразнеше, че хората ме били "зяпали". Полудяваше и искаше да бие всеки, хаха. Със сегашния мъж до мен пак е така. И точно това го дразнело, че дори по едни дънки и яке пак ме били заглеждали.
А да не говорим за нахалните погледи. Няколко пъти се е случвало докато някой ме оглежда от горе до долу да питам "какво? ".
Ж, 25

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 59e548457b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, виждам всичко. Не - не ми харесва, от когото и да е този "мил" жест. Понякога гледам с отвръщение, понякога отговарям, но повечето пъти се правя че не съм видяла.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e3da108923
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1. Понякога усещам, понякога сигурно не. Ако е по-настоятелен, сигурно ще разбера.
2. Много зависи кой и как ме заглежда. Честно казано не обичам да ме зяпат разни простаци и кочове, просто защото го правят нагло, а и често е съпроводено с подвиквания. Ако е приличен и на пръв поглед приятен мъж, нямам против. Много е важно как го прави... А и не забравяй, че за себе си може да си мил и дискретен, но някои жени да не те възприемат така.
3. Отново - зависи от мъжа. Когато те гледа някой мазен циганин сякаш ще ти скочи на момента, чувството е много неприятно. Ако е направено с такт и особено ако е мъж, който ти харесва, си е ласкателство.
4. Ако не ми харесва, хвърлям възможно най-погнусения си поглед... Обаче нерезите не разбират от това и ако стане по-нахален, вече му казвам директно да се разкара. В обратния случай - аз също го гледам с интерес, понякога се усмихвам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 19c1382459
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Имам и аз един въпрос. Бихте ли заговорили момчето което ви заглежда (ако е свестно)? Не става дума за заглеждане на задник или гърди, а поглед към очите ви, усмивката ви.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: fdb87a6b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Да определено. Даже преди два дена, един в магазина се беше спрял и ме зяпаше похотливо и агресивно. Беше се спрял и ме сканираше от горе до долу. Всеки ден да не говорим от колите как зяпат, като вървиш, вчера един се извъртя чак, като жена не виждал. Ето защо стават катастрофи. Всеки мъж гледа, то си е заложено просто в природата. Но има едни, които не им пука и страшно агресивно гледат. Забелязвам го всеки ден, това сте мъжете. Има си мъже, които много дискретно заглеждат.
Темата е интересна и различна.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: fdb87a6b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Последният път, даже се почувтвах стреснато, и неловко, много неприятно. Хубавичък беше, но много агресивно. Все едно ще ти скочи, това е вече неприятно, незнам и аз точната дума.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 26b472a97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Ами да, забелязвам. Но много не го мисля. В смисъл, не че не ми е приятно, даже е някак забавно дори, но по принцип като вървя някъде навън се движа в определена посока, към някаква цел, нямам навика да блея и да се мисля за хората наоколо. Е, ако е някавъв възрастен или мангал, или просто отблъскващ за моя вкус - много ясно, че ми става супер гнусно, но пак сравнително бързо ми изветря от главата.
Как изразявам недоволство - правя се, че не го виждам, ако е много нагъл поглеждам пренебрежително и си продължавам по пътя при първа възможност.
Ако ми е харесал се усмихвам. И вече той ако желае трябва да прояви инициатива някаква...
И да уточня нещо - едно е да те загледат, а съвсем друго е да те огледат като някаква стока...

ж29

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4bef5b9455
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Номер 14 си го каза много на място, особено ей това за колите, как си обръщат главите само. И жените понякога сами привличат внимание. Бях видяла една жена със къса пола, задникът и почти беше навънка търсеше нещо във някаква кола, обърнала се точно срещу улицата. :D. Номер 13, аз лично не бих, няма как да разбереш дали е свестен мъжът по външният вид.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f6da1c5087
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз не забелязвам, но хората около мен не забравят да отбележат, ако някой ме гледа и къде точно ме гледа. Не ме интересува, не ми прави впечатление и не ме обижда. Става ми неудобно само, ако ме гледат много настойчиво и не обръщат поглед или ако е някой много по-възрастен от мен. Струва ми се тъпичко да правя скандал от такова нещо. Ако ми хареса и аз връщам погледите.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1780623464
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Не съм автора. Кое кара жените да заглеждат мъжкото лице(без да се вземат предвид тялото, ума и др. )? Забелязал съм, че, когато наблюдават някого, първо гледат лицето, та на какво обръщате внимание? Общо излъчване ли е, симетрия на лицето или какво? Има някои мъже с момчешки физиономии - не отговарят на възрастта си, други има некрасиви, но с нещо, което кара жените да ги заглеждат? Но съм забелязал, че първо жените гледат, откъм лицето.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c0adbd50bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

22.   Забелязвам, дори да го прави уж дискретно и скишно. И да, винаги ми е приятно. Ако погледът е много настойчив, без да крие, че ме наблюдава, малко се смущавам, но като цяло е приятно.
Преди няколко години така един мъж направо си ме гледаше, открито, и се усмихваше. Правех се на строга хаха, сериозен поглед, но едвам се сдържах да не прихна от смях. И така той продължи да ме гледа (бяхме в една група за туристически преходи), запознахме се, и започна нашата история:) която трае и до днес.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ae6d89d5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Приятно е и ако е дискретно не смятам, че е просташко. Но е много грозно мъж, който върви до приятелката си и да се зазяпа най-нагло в мацката от среща и да каже "е*ати п*тката"... Адски грозно е, по много по-различен начин е когато се каже - ейй виж какво красиво момиче..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 6a95ba44d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Разбирасе, че забелязвам на 99% от случайте. Когато е дискретно ме ласкае. Една лека усмивка или дискретен поздрав също е приятно изживяване за всяка жена. По друг начин обаче стои въпроса как някой мъже адски нагло зяпат от колите си... други крещят от строежите.. а трети направо те заговарят по адски брутален начин.... ето това ме отвращава.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 95182b9bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   каквото и да казват жените, според мен на тях им е приятно да ги забелязват и да проявяват интерес към тях. Факта, че си загледал някоя това значи, че е привлекателна за теб. Това е инстинкт на подсъзнателно ниво. Друг е въпроса вече как цениш една жена и дали може да последва нещо повече. В автобус ми се е случвало така, че да не мога да сваля поглед от момиче на около 20-21 години, накрая ми беше станало много неудобно и до ден днешен съжалявам, че не опитах да се запознаем....

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0478f3f1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Една жена винаги знае, когато я заглеждат. Ако е дискретно и галантно, е приятно. Ако е просташко и нагло, е дискомфортно, но само ако жената позволи да се почувства така.
Дали искам да продължи? Ако е по първия начин - да, ако е по втория - онзи да се спасява поединично, стига да не ме закача.
А ако жената иска "продължение", то тя ще ти даде зелена светлина. Бъди сигурен!
Ж30

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 69cb15e475
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   1. Въпросът е, дали все пак дамите забелязват или някак си интуитивно усещат, че ги гледат?

И двете: забелязва се и се усеща в повечето случаи. Не регистрирам нищо наоколо, само ако съм притеснена или нещо изцяло ми е погълнало вниманието. В общия случай се усеща почти веднага и не остава тайна.

2. Също дали го смятат за просташко ако е направено по такъв дискретен начин и заглеждащия е поддържан и прилично облечен мъж?

Ако е дискретно и мъжът е симпатичен, то по-скоро ми става приятно и събужда интереса ми.
Ако погледът е по-настойчив, даже мъжът да е атрактивен, се чувствам по-скоро неудобно и вниманието започва да ме притеснява.
Друг е въпросът, че мъжът може да е обективно погледнато и поддържан и прилично облечен, но въпреки това да ти е антипатичен или въобще да не е твой тип.

3. Дали този тип заглеждане ласкае дамите или напротив - смущава ги?
Настоятелен продължителен поглед по-скоро ме смущава, ако е дискретно и ненатрапващо се е ок. И пак зависи от човека насреща.

4. Последният ми въпрос е как дамите биха изразили недоволство, ако заглеждането им е неприятно и желаят то да престане или съответно удоволствие и окуражение ако то им харесва

Ако не е толкова дразнещо, но все пак нежелано, просто започвам да игнорирам и избягвам зрителен контакт.
Ако ми е откровено неприятно и след като един два пъти съм обърнала поглед настрани при засичане на погледа му, а той продължава - вече се дразня и го показвам като демонстративно започвам и аз да го гледам в очите с красноречив израз и чакам да отклони поглед. Винаги сработва.
Случвало се е в заведения и просто да се преместя или пък да си завъртя стола, така че да не го виждам.

А ако жената те харесва и иска да ти го покаже, няма как да сбъркаш авторе - или ще се усмихне насреща или ще те загледа на свой ред примрежено и дяволито. Ако и харесва, но не иска да се издаде, пък ще започне и тя тайничко закратко да те заглежда с интерес.
Но гледа ли те лошо и с каменен израз на лицето, определено иска да престанеш.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1d897cf78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз съм мъж и вече гледам да не ги заглеждам. Хахаха, все още си падам по жени ако се чудите, но реших, че явно не ми е писано да е споделено, защото всички ме подминават като пътен знак, напълно невидим съм за тях, явно нямам излъчване, макар, че имам визия на модел или актьор. Затова и реших, че е напълно излишно да влагам интерес като не получавам дори и капка внимание в замяна.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: fdb87a6b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Искам да отговоря на въпроса на №20
Обръщам внимание на това-дали е уверен. Харесвам уверени мъже. Цялостното лице да сияе. Да няма злоба. Усмихнати и уверени мъже. Да не е страхливец. Да не се притеснява, от това, че си пред него. Мъж, който вярва в себе си, и не се страхува.
Мъж, който действа. А не да стои, и жената да му някаква даденост.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 6d245ad5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   1-ви въпрос: Да усещаме, къде с поглед, къде интуитивно. Но интуицията на много жени греши! Имала съм случай, когато мъж ми правеше намеци и ми се усмихваше, а една жена, която беше пред мен си мислеше, че за нея се отнася и започна, да си променя походката и да мята коси.
2-ри въпрос: Не смятам нищо, за просташко, ако се намесат директни думи и жестове, с ръце.. Да просташко и долно е. Имала съм случай, когато съм стояла на пейка. Беше лято и естествено, аз бях с рокля и един господин демонстративно ми показа... да съм си отворила краката.
3-ти въпрос: Да ласкае, само някой да се обърне след теб или да ти направи най-мил комплимент от който да придобиеш, не малко самочувствие.
4-ти въпрос: Мен с нищо, не могат да ме привлечат, може само да се усмихна, но нищо повече. Ако настояват и ме следят естествено, че ще си покажа рогата и за момент бих станала дявол в техните очи.
Извън въпросите: Всяка една жена иска да бъде ухажвана, да бъде гледана от мъжете по улицата, да не се правят на добрите самарянки тези "жени" в коментарите, че не било им харесвало втренчени погледи и бла, бла. Ако не ви харесваше нямаше да се обличате по дискотеките, като к___и и да показвате селско, леко държание.
И съм убедена, че в коментарите има "жени", които не са заглеждани обаче им се иска, за това измислят историйки.
Това е като жена, да пита мъжа: "Аз дебела ли съм"? Действително и се ще отговора, да е НЕ и да започне, да ръси комплименти.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bc1346c99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Забелязвам една тенденция, като например, когато някой попита, за оргазми особено, за скуирт оргазъм или като автора, за гледане и свалянена жени. "Дамите" започват, да се прехвалват прекалено!
Скуирт оргазъм получават едва 20-30% макс от жените на цялата земя, а тук чета коментари, не 1, 2 или 5 да се изкажат, че получават такъв оргазъм, а цели 10-20 жени. Също голям процент от жените, не дават анално, но стане ли въпрос тук в сайта. Нареждат се поне 30 коментара, с жени, които уж го правили анално, да не говорим че и оргазъм получавали, а мъжете си хващат любовници и изневеряват точно поради причината, че не получават това което искат в леглото. Както виждам и в тази теми има доста мъже представящи се за жени и жени с ниско самочувствие, но искат да се представят в светлината най-сваляната и най-красивата в анонимен сайт, като този.
А автора, нека си мисли че всички коментиращи са жени.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 465f03c69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   20 Всички гледат лецето - това е метода за идентификация. Но отнема около 0.2 секунди, за да прецениш, кой е красив и кой ... не толкова. После вниманието се насочва към станалото.
Няма как да заглеждаш някой по ума, освен ако не си мозъчен хирург.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: fdb87a6b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Мога да ви кажа и за случай, как преди време една моя приятелка, едно момче ей така я заглеждаше. Когато се видеха той все я гледаше. Гледаше я като единствената жена. И така тя се влюби, без да разбере. С течение на времето, нейните чувства ставаха все по-силни, а той той нямаше такива. Нейната чувствителна душа се влюби, а той я нарани жестоко.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9276460fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Зависи дали дамата е наблюдателна.
Аз понякога съм си толкова замислена за моите си неща или вперена в телефона, че изобщо не забелязвам никой. В такъв случай няма как интуитивно да се досетя.
Случвало ми се е примерно особено в метрото, когато седя срещу някое момче няма как погледите да не се засекат. Това обаче не значи заглеждане. Аз също много пъти съм се чудила, когато повече от няколко пъти се засекат погледите значи ли това заглеждане. Естествено, че ако си е наклонил главата само, за да гледа някое момиче това е заглеждане.
Случвало ми се е някои толкова нахално да ме гледат, че даже съм си помисляла тези пък да не искат да ме оберат. В такъв случай ако ми е неприятно се завъртам или премествам. Това дали е неприятно зависи от изражението на лицето и начина, по който гледат.

Но ако заглеждането е както ти казваш съвсем тайно, дари и понякога да се усмихнеш това е сладко според мен и определено ласкае. За да разбере това една дама значи, че и тя гледа към вас по същия начин. Единия вариант е дамата да го прави, защото и тя ви харесва или защото иска да види дали я гледаш.
Знаците са например ако ти се усмихне леко или може да я харесва без да прави нищо, ако е срамежлива.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3d28f6a652
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Да, разбира се, че се усещам.. Проблемът е, че ако момчето не ми харесва и не е мой тип не ми е приятно. Ако е красив и е мой тип се чувствам поласкана и ми харесва.
Ж. 24

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fdb87a6b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (120 гласа)

43.   Много ме дразнят смотаняците, гадните мъже които не ми харесват по-никакъв начин-да ме зяпат, камоли да ми казват нещо. Такива гадни, които изобщо нямат никакъв шанс, ако ще звездите да ми свалят все тая. Направо ме отвращават.
Но ако е някой, който ти е тръпка или ти харесва, като мъж-е ласкателство. Дори е приятно.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 30c820d2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Бих се притеснила, ако престанат да ме заглеждат. На мен ми харесва. Подхранва ми самочувствието на хубава жена, при това на 40 . Всеки ден ми се случва и е ок. А на мъжете име вродено да се зазяпват, не можем да им се сърдим за това!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4e7161d02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Не ми е приятно, дори и да намирам човека за привлекателен на външен вид. Или ми е леко неприятно, или ми е безразлично. Дискретното заглеждане не го намирам за просташко изобщо. Реагирам с игнориране, ако въобще съм забелязала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker