Ревнува ме от бившите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнува ме от бившите ми
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1823 пъти
За вас тази история може би е просто поредната банална сополива сапунка. Ама нали знаете - на потърпешия не му е много хубаво.
Тук има такива много истории... сигурен съм. Ама все пак и за това е този сайт, да си разкажем. Пък кой слуша и вярва няма много значение. Все пак ако дадете читав съвет, ще съм благодарен също.

М 36 съм. Имал съм 8 момичета за последните 18 години. С втората имахме наистина голяма и силна връзка. И до ден днешен сме приятели. Нека да съм ясен - не я виждам като жена вече. По скоро като приятел с който си пием кафето един път на 3 месеца. То толкова и се виждаме. Колкото да си разкажем нещо ново.

Винаги съм си търсил правилната. Тя не се оказа такава. По висока беше от мен (и все още е) и това беше като подсъзнателна пречка (най вече за нея) никога да не ме възприеме на сериозно.

Преди година се запознахме с едно момиче в автобуса. На 19 години. Връзката ни тръгна бавно. На 2рата седмица правихме секс. Оказа се девствена. За годините си познавам хората. Перфектното момиче. Всичко което съм търсил. Времето с нея си лети. Тя много ме харесва. Не е с мен, нито заради парите ми(не съм богат), нито заради някакъв материален интерес. Понякога мисли материално разбира се, но не повече от всяка нормална жена.
Всичко е в границите на разумното.

Живяхме заедно 6 месеца. Но се случи нещо с нейните сега тя е при тях. Все още сме заедно.
Хора казвам ви. Имал съм момент от 7 години да съм без жена. Винаги съм тръсил подходящата. Понякога съм спирал да вярвам. После пак съм захвщал песента за вечната любов и тн. Е! С тази съм вече 1 година заедно, достатъчно дълго време за да се опознаем (то по скоро тя мен) и да свикнем заедно. И на нея и е хубаво с мен. Прекарваме си страхотно и нищо не ни липсва.

Обаче направих една ОГРОМНА грешка. Казах и всичко за всичките си предишни гаджета. Това го направих още в началото, за да сме наясно. Само че тя тогава не е мислела (каза ми по късно) за сериозна връзка с мен. Искала само да я отворя.
Сега обаче не минава ден, през ден да не мисли за това. Супер много се е самонавила. Това най вече се случва като не сме заедно и като си липсваме(понякога по 2-3 дни)На няколко пъти съм я гонил от вкъщи(домът си е мой) затова че ме обижда. Аз няма къде да отида, тя може да отиде при нейните. Удряла ме е, аз нея никога. Но винаги след скандал след това ми казва колко много ме обича и че не може без мен и дъра дъра.

Свикнах вече на всичко Но тя постоянно се сравнява особено с това въпрсното момиче по-горе. Невероятно се комплексира и вече не знам как да й помагам. Като не сме заедно чат и телефон вече не помагат. Постоянно ми говори, как искала да ми изневери, за да сме били "квит"
Искам да я пусна. За нейно добро. Виждам, че иска да живее, да намери някой по млад и тн. Но не смее да ме напусне, защото нистина ме обича. Противоречи си всеки час. Имам чувстото че се побърква вече. И тя постоянно това ми казва, че такова чувство има.

На два пъти се пробвах да скъсаме. На следващия ден ми е на вратата в 6:30 сутринта с бира в ръка, хвърля ми се на врата, казва ми че съжалява, сготвя ми и, та и по някое време изчиства къщата. Знае че ще омекна и ще й благодаря. А тя това й чака, после следва "секс за прощаване" и тн.

Незнам вече какво да правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: bfb951e19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е трябвало да й разказваш за бившите или не с подробности. Можело е да й споменеш, че е имало такава жена и толкоз. И още нещо-тя е твърде малка все още. Човешкият мозък пораства на 21 години. А ти искаш от нея да се държи като зрял човек. Тя още расте. Така че ако решиш да правиш нещо сериозно с нея, то я изчакай да стане поне на 21-22 г.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3714b3f1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами то какво има да и помагаш? Ти си на 36, тя - на 19.. то с това се изчерпва всичко. За каква сериозна връзка си говорите изобщо - ти вече би трябвало да си улегнал и може би дори готов за семейство, а тя има още време пред себе си да порасне, да се забавлява и т. н.
Според мен много правилно би постъпил, ако наистина я пуснеш, както казваш.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 703a741bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Останете заедно и не се отказвайте един от друг, докато всичко е взаимно! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: aceb13bf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леелее човек, половината все едно аз съм го писал това. Аз съм на 32 и моята нова приятелка е на 19. Не съм и въобще първи, но страшно си допаднахме по всичко. И тя обаче се сравнява с бившата ми която е доста привлекателна, но гадна като човек. И аз съм и казвал, че аз скъсах с бившата и не искам да имам нищо общо, но сегашната постоянно се сравнява с нея, комплексира се. С нетърпение очаквам и други хора да ти отговорят с техните мнения, ако има някой друг полезен успех.
Благодаря

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c71c2c8418
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 7 какво значи гадна като човек, странно сигурно защото не сте се разбирали и за това я смяташ за гадна, бившата е винаги най гадната...! Аз пък мисля че когато жената ревнува и постоянно се сравнява с бившите на своят приятел надали е пак мноого добра, да се комплексирваш от разни други жени и да им завиждаш е супер хубаво качество щото.. вместо да си гледаш себе си. И аз не съм много добър човек ама какво да направя, няма перфектни хора и аз си имам свой характер и инат както всички останали. Поне не действам зад гърба на никого и да си въртя разни интриги.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 57cfde7c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Автора е.

Но1. Ами аз чакам уж. Въоръжил съм се МНОГО търпение, за години напред. Даже съм и подготвен и тръгне един ден да ми изневерява.
Ако от мен зависи, никога няма да я оставя. Супер ми е с нея. Отново да кажа - бих се разделил с нея, само за нейно добро.

Колкото до бившите ми... Да грешка е. Ама по-добре ли е нищо да не казвам? Тез дето много мълчат значи крият нещо. Аз нищо не крия. Към никоя нямам никакви чувства. Така че боли, ама един ден ще порастне и ще го преодолее това. По-добре отколкото да живеем с тайни, така мисля де да знам. Може би просто не беше сега времето... знам ли...

Но2. Връзката ни е сериозна да. Някои дето са на по 30години, все още се държат като лапета. Познавам много такива. Живеят с родителите си все още и никога не са поемали отговорност.
А моята приятелка учи в университета, ходи на почасова работа и даже и на мен ми помага с масрафа. Доста е отговорна за годините си. И то не привидно. А отговрноста е необходима за сериозните взаимотношения.
И да 1 година вече сме заедно. Това обикновено хората го наричат "сериозна връзка". Има хора и 2 седмици не могат да изкарат.... даже май по мои наблюдения масово и мъже и жени са го ударили на разврат и по далеч от леглото не стигат

Но3. Благодаря ти! Взаимно е да. То ако не беше, нямаше да сме заедно. Всеки път когато тя се съмнява, после пак тя се връща при мен... за кой ли път вече. Ми ще търпя, пък каквото стане

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker