Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 7868 пъти
Здравейте! Искам да ви разкажа моята история. На 20 години съм, но мисля че съм преживяла много неща, които мога да разкажа.

Ще започна от самото начало...
Когато бях на 13 години ме изнасилиха. Беше голяма трагедия за мен, но бях твърде малка. Нямах сили да споделя с никого. Стоях със свито и болно сърце, сама без подкрепа... Тази болка ме накара да тръгна по един много лош път. Започнах да се виждам с опасни хора. Отначало те се държаха добре с мен, но не за дълго. Като решиха, че им досаждам в повече започнаха да ме заплашват. Не ми даваха да излизам от вкъщи. Започнах да се крия от всички и от всичко. Страхът беше по-голям от мен.....Докато един ден не срещнах едно момче. Срещата ни беше много нелепа и още на същия ден вече ходихме. Аз бях решила че това е поредната ми грешка, но с течение на времето разбрах колко много обичам този човек. Той беше първият, с когото споделих какво ми се е случило. Разбираше ме, подкрепяше ме. Никога не ме е насилвал да правим секс, ако вижда че не мога. Светът за мен се преобърна: от страшен и сив той стана неотразим. С този човек съм вече 5 години и винаги ме е карал да се чуствам като най-желаната жена на света. Никога не съм се замисляла, че мога да му изневеря.... докато един ден това се случи.

Преди една година ме приеха в университет и с него се приместихме в друг град. Всичко се подреди както винаги съм си мечтала.

Преди няколко седмици обаче бях на практика по специалността. Тази практика промени живота ми. Случи се нещо странно, но найстина вълнуващо. Не съжалявам за нищо от това, което преживях. По време на практиката имах празник и направих купон. На него дойде и моят преподавател (женен е и има две изключително сладки деца). Цялата вечер бяхме заедно. Усещах огромно желание, с цялото си сърце го пожелах и той мен също. Беше като приказка. Съвършената нощ за мен...за някои това може да прозвучи страшно, на аз бях истинсти щастлива. След няколко дена преспахме пак...

Сега си спомням всеки един красив момент и знам, че бях щастлива. Той се държеше с мен като със своята малка принцеса. Виждах искра и в неговите очи. Знаех, че и той е щастлив. Не мога да твърдя, че това е любов, но беше шеметно привличане. Дори и сега като се видим аз пак изпитвам същото желание...

Не спирам да обичам и моя приятел, обичам го толкова силно, колкото и преди. Не мисля да му казвам какво е станало. Не искам да го загубя, защото мисля че съм намерила човекът, с който мога да споделя живота си. Другият беше искрена страст и само това, не мога да искам и да очаквам нищо повече от него. Щастлива съм, че го срещнах че се докоснах до неговия свят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: 402f444877
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да по-добре не му казвай, нищо няма да промени а и след като го обичаш...

Много щастие!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 2ea6d50ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Ти да не си луда! Случили са ти са толкова неща заради които едвали някой може да те поиска и най-накрая намираш едно момче което забравя за всичко което ти се е случили разбира те подкрепя те и ти отиваш да се чукаш с някой др и не кои да е ама прподавателя ти еми извиняваи ама аз това не го разбирам

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 8e1743bcd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравейте!
Аз няма да критикувам девойката, защото и аз съм имала подобни изживявания! Пиша само заради коментара (според мен изключително злостен) на номер 2.

Ти, номер 2, явно страдаш от някакви комплекси! Надали са ти се случвали такива интересни и спонтанни неща, а и едва ли ще ги преживееш някога! Ще си останеш със закостенялото мислене и без спомени, които да напомнят на младоста и лудоста, която само веднъж се живее - като самия живот!

Писнало ми от такива псевдоморалисти като теб! Седянката пред блока ще ти подхожда доста, за да си клюкарстваш с кварталните бабки и да "тц - тц - тц"-ъкаш след хората, заради това, че са млади и живеат така, както на теб не ти стиска!

Как е възможно да обиждаш момичето така? Какво е виновно то за нещастното си минало? Ти знаеш ли дали в утрешния ден това няма да се случи на теб или на дъщеря ти??? Не ти го желая, в никакъв случай, но не си позволявай да хокаш хората, само заради нещастната им съдба!
Това е от мен!

Успех на девойката!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: f6fd84ee0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не се притеснявай от това, че си преспала с друг. Само не прави грешката да кажеш на приятеля си, защото ще го заболи. А за този другия си спомняй с усмивка, щом е било само момент на страст. Поздравявам те за силата, която си проявила през трудните моменти и не забравяй, кой е бил с теб през тях. Обичайте се и бъдете щастливи.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 27e79e25d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не му казвай никога за изневярата, но и НИКОГА повече не я повтаряй, защото всичко се връща и ако продължаваш, накрая ще паднеш от двата стола на пода! Номер две е права-как може да постъпиш така с някой, който обичаш и е взаимно? Явно си много любопитна и незряла-предполагам, че е нормално да е така, но това не значи да ПРЕДАВАШ някой, който ти има доверие и те уважава!!! Не искам да те съдя, но би трябвало да помислиш върху това.

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 8dc14ae727
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да наистина и аз не го разбирам, но предполагам, че вина има и приятелят и понеже твърде много я е свикнал да и угажда, затова и тя си ги позволява тези неща. Ами не му казвай но рано или късно не се знае дали пак няма да му изневериш щом веднъж вече си и той няма да научи. Защо го направи? Нямаш ли морал, скрупули? Аз щом чуя, че мъж е женен веднага всякакви такива страстни чувства ми минават:)

Не искам някой ден да се окажа аз жената на този! Предполагам че и затова не го правя. В случая нямаш оправдание но както казах вина има и приятелят ти!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 17eaed7d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не съсипвай живота на милото момче. Ок направила си го, но по-добре гледай да не се повтаря. Ако усещаш, че пак ще стане по-добре не го лъжи.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 3c32eca967
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Според мен номер 2 е ужасно прав!!! Ти едва или не си намерила човека "принц" в твоя живот. А така да постъпиш с него ако разбере а според мен една изневяра се разбира дори и след години той ще те възмутен от човека който подкрепял и обичал истински. А и до колкото разбирам всичко между вас е вървяло прекрасно, немога да разбера защо си му изневерила. Успеь! Каквото и да правиш.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 11c6f02c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не му казвай. На всеки може да се случи, никой не е застархован, че сакън никога няма да направя еди какво си. Успех и горе главата. Приеми го като нещо, за което ще си спомняш след време на бъбрене с най-добрата приятелка.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 9a7b4ee786
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не му казвай. Вече си го предала. Но не го прави пак. Как ще се чувстваш ако той те зареже и се върне миналото ти? Май че нямаш хубави спомени. А изпитите отсега си ги осигурила...

 
  ...

...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 27c04884ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   ОТ АВТОРА: знам, че за някой моята история звучи глупаво, история на едно наивно и лекомислено момиче. Всеки има право да вярва и да мисли каквото си иска, това е неговия свят.

Не исках да ме съдите или съветвате, а просто да споделя една история изпълнена с малко болка, любов и много щастие. Не съжалявам за нищо. Дори и за най- лошите моменти. А и какъв би бил смисъла да го правя, защо да страдам от грешките на другите. Страхът и болката е навсякъде, просто трябва да знаеш как да ги приемеш в сърцето си. Обичам приятеля си и чувствата ми към него няма да се променят никога.

А другото- защо пък не, ние бяхме просто щастливи, никого не искахме да нараняваме. Защо заради общоприетия морал аз вечно трябва да страдам. Живота си е само мои, не искам никой да ми казва какво и как да правя. Ако той- моралиста, смята че това е правилно, ЧУДЕСНО. Но моля, нека го запази за себе си и за своя свят.

А за това как се чуства жена му, КОЛКОТО И ГРУБО ДА ЗВУЧИ, но тя е добре. И защо да е зле като нито той е променил чувствата си към нея, нито иска нещо повече от мене, нито аз искам нещо повече от него. Всичко е както преди. Неиния свят се базира на същите очаквания. Аз не мога да повлиая с нищо.

Бях просто една забежка, с чуства. Исках да бъда щастлива, какво толкова лошо съм направила. Нали всеки се стреми към щастието. Защо ме упреквате тогава... ЗАЩО мислите, че трябва да изпитвам вина...?

Времето лекувало, но времето отваря и нови рани от стара вина... Е, аз не изпитвам такава, не защото съм камък, а защото съм един щастлив човек. И защо ме карате да страдам предварително...Защо искате да изпадна в депресия и да се чудя и мая как някой може да разбере, че съм била щастлива.. ТОЙ ЩЕ СТРАДА!- ще каже някой. Ще страда ДА, но ако сам пожелае... За мен страданието е чувство за слабите хора... НЕ Е ЛИ МНОГО ПО ЛЕСНО ДА СЕДИШ САМ В БЕЗИСХОДИЦА И ДА КРЕЩИШ СЛЯП КОЛКО ЛОШ Е ЖИВОТА. .. Но истината е , че животът е такъв, какъвто ние сами го направим... а в нашия случай КАКВО...стойм и се вайкаме.. и чакаме, ли чакаме.....?????

ВИНАГИ ИМА НАЧИН... но трябва смелост, за да го потърсим....

Бъдете щастливи всички вие...
животът е сега, не утре или преди... представете си колко неща сте изгубили през днешния ден, заради страхът от миналите дни.

ХАЙДЕ ДЕ, РАЗМЪРДАЙТЕ СИ ДУПЕТАТа, НИЩО НЕ Е ПО ЦЕННО ОТ ДНЕШНИЯ ДЕН.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: afd79a8a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами мога да кажа че моят живот до момента в който си срещнала приятеля си е напълно, ама напълно единтичен с твоя. Аз също намерих човекът който да ме обича заради това което съм да ме разбира и да не ме вини за нищо от преди, защото миналото си остава назад и няма как да се върне. Аз не те виня за това което си направила. Честно казано аз лично не бих могла да си представя да му изневеря на сегашния си приятел ние сме заедно от 2 години.

Да имала съм предишни връзки и между другото съм имала и много авантюри с други мъже, но специално на този немога да си го позволя да му го причиня. Щом така си чувствала нещата, така и си ги направила. Това е хубаво, защото трябва да правим това за което купнее сърцето, душата, тялото.... Но да, в никакъв случай не му казвай за направеното от теб защото ще го съкрушиш и страшно ще го заболи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: cf2771e32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз не мога да разбера как може да твърдиш че обичаш някого и в същия момент да си щастлив от факта че си бил интимен с друг човек.. Наистина как може да се раздвоиш и да се раздаваш така без дори да се замисляш че ако това се разбере може много неща да се усложнят и да настане един излишен стрес.. Не разбирам такива хора не обвинявам никого просто ми е чудно защото аз съм такъв човек който ако обичам някого или дори просто да сме близки никога не бих си позволила да злоупотребя с доверието и честността на човека отсреща по простата причина че това е супер неуважително към всичките усилия и спомени и грижата която полагате един за друг.. просто цялата връзка отива по дяволите

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: fc5bff6721
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Нямах намерение да пиша до момента, в който не прочетох втория пост на авторката.
АВТОРКЕ, никой не ти налага морала си, напротив, ти се опитваш с темата си да наложиш своя - ако не беше писала, никой нямаше да те напада и упреква, но явно си падаш мазохистка и не ти стига помията, която си изяла до момента, а искаш и още и още.
От вторият ти пост лъха на арогантност и безпардонност, не само си се държала подло с нещастния си приятел, но и се опитваш да ни убедиш, че това е в реда на нещата, че и подканяш другите да те последват.
Ако обичаш запази си морала за себе си, живей си щастливо (така както ти разбираш щастието), не налагай на останалите вижданията си за живота, имай уважение към инако мислещите!
Не на последно място научи се да пишеш грамотно, все пак казваш, че си студентка.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 4272dd997d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   След близо 10 години е интересно как са се развили нещата?
"Никога не съм се замисляла, че мога да му изневеря.... докато един ден това се случи. " - Просто се случи?

"Тази практика промени живота ми. " - Как точно се промени живота ти? Отключи се курвенското у теб?
Сигурен съм, че ако случайно си все още с онзи свестният много пъти още: "Просто ти се е случвало! "

А втората публикация - единият извод който ми идва: Изнасилване на 13 години - явно много си помогнала! Колко и да е грозно. Тези/този които/който са го направили могат да кажат: "Просто се случи! "

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 24 дни
hash: aeb860f361
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Едва ли авторката си чете темата след 10 години, ама не е трудно да се отгатне как са се развили нещата. След още няколко такива просто случки с нейния преподавател или някой друг, приятеля и е разбрал и я е разкарал с една камара драми, рев сополи и подобни от нейна страна. Или пък е решила, че този същия приятел вече не и е интересен, пречи и да е щастлива или нещо друго и му е била шута. От други подобни връзки мога да кажа, че едва ли са изкарали повече от няколко месеца след "случката". Извода е особено към по- малките на около 20 годишни - подбирайте си партньорите внимателно, защото ако вие сте коректни с човека отсреща, раздавате се във връзката си и давате всичката си любов към него, а от другата страна стои човек като авторката на темата, накрая чувството да си пре*бан по този начин е много гадно. Особено ако чуеш обяснения като тези на авторката във втория и коментар.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker